2009 Kasm Anneleri

gece uyuyoruz derken hicmi kalkmiyo? bide gece nasil uyutuyosun sen? memede mi?

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
tracy:lepi:
kartanem ya hani yatır kaldır yöntemi vardı ya
kız o 3 aydan küçük bebelere zattın uygulanmazmış
en ideal zamanı 4 aylıkmış şimdilik şşş pat yeterli o zaman

10 dk emiyorsa tabi doymaz:mymeka:
az çnce mesela ben 25 dk emzirdim artık diliyle itmeye başlamıştı
o yüzden 3 saat dayanabiliyokaydirigubbakcemile2
gunaydin...

biz asilarimizi olduk geldik. yavrum agladi ama uzun surmedi. simdi uyuyo, kuzum haftalardir ilk defa yarim saatten fazla uyuyo. Insallah rahatsiz etmez kuzumu.bilmiyorumkismile
geçmiş olsun tatlım
aşılar benim kızı yola getirdi belkim nazımızı da yola getirr
sefasını sür uyumasının gı:lepi:

hee yatır kaldır yasaaaq ondan okumadım bileneee
kızııımm benimki 10 dkdan sonra ittiriyo nan ben nedeemm akannehir duruyo ööle bakıyo banaa o an bi tatlı oluyoki yiyesim geliyo yaaaa cokacimcoook

kızlar benim oğlum oyun oynamak istiyo. nasıl eğlendirsem bilemedim. tracy teyze ne diyo bunun için peki

gece uyuyoruz derken hicmi kalkmiyo? bide gece nasil uyutuyosun sen? memede mi?

3 -4 gündür kü düzen şöle cnm
en geç 1 gibi yatıyo
4.30 gibi kalkıyo sadece emmeye
emip hemen memede sızıyo
gazını bile çıkarmadan yatırıyom(yüzüstü yatınca ağız gazı sorun olmiy)
sonraki kalkış 8.30 emiyo o esnada kaka da yapıyo emerken
altını bile değiştirmeden tekrar uyuyo biraz uyanık gibi olursa
şşş patla uykuya dalıyo 11.30 da kalkıyo gece düzenimiz bu oluyo yani
tracy 7 de başlıyo ya ben 7 yerine 1 de başlamış oluyom
kendi düzenimiz için yani o uyurken bizde uyak diye:sm_cool:
gündüzde 1.50 saat arayla uyutuyom uyuyo ama kalma süreleri değişiyo sürekli

kız ben normal yine işyerinden sevk aldım gittim artık sevk kalkmış ama rapor alacaksan yine işyerinden sevkle gidiosunn sana hastane kendi formatında bişi mi verdi annamadım bilmiyorumkismile
ben gittim eski sistem işyerinden sevkimi aldım hastaneye gittim doktor kurum sevkine şu şu sebepten kontrole uygun olarak 10 gun ıstırahatı uygundur yazdı 10 gunun sonunda yeni sevkle gelirsin kontrol yapıp uzatırık didi bende komisyondaki arkadaşa sordum hani soruşturma falan olurmu deyu bi öğrenem dönerim dedi haber bekliom

bızım açlık sorunumuz vardı sutum yetmıyor bıde çok yagsız haliyle oglum bu yuzden kılo alamadı s9onra doktor mama takvıyesı verdı hıpp dıye bı mama bu seferde kabız oldu sonra bıraktık mamayı yıne kılo verdı bu sefer doktorumuz aptamıl comformıl dıye bı mama onerdı ona bıde 2 damla laktazım damlatıyorum şimdi kabızlıgı yok maşallah

evet sevk kalkmış. kendileri bi kağıt verdiler bana. hatta 2 tane. birini iş yerine verdim de öteki nolcak ya? ufff. neyse bende iş yerini bi arayıp sorayım

bir ayda kaç kilo aldı ki

ulee zettüünn selceni hatırlamin gabaaa kızının uyanca saati bile veriydi garibim noldu şimdi kaldı eleeeee sende diom düzen düzen deyu yedin kafayı bi kaç güne suyu çıkarsa gelip ağlarsın haa benden demesi kaydirigubbakcemile3
valla ben saldım çayıra mevlam kayıra yemişim duzenin azını kırdımın gaz sancısı geldimiydi düzen müzen kalmıyo bebeem telef oliyii zatin gaz olmadımı yavrum melek gibin :ecrin_bebek:
kakaynan ilgilide vermiyi karu napam ayhhhh sadece anne sutu alıyo bi sorun yok normal diyiiiiii
bu arada ben nurse vermeyi kestim bebem daha rahat akannehir bi süre sora bunyeye alışkanlık mı yapıyo yada ne bilim annamadım ilk zamanlar ii gelmişti ama son gunlerde baktım versemde ağlıyo cırlıyo vermesemde bari vermiyem dedim çocuk rahatladı kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…