2009 Kasm Anneleri

yemeğe gittim yiyemeden geri döndüm oturdum püsküüüüt yiyom ya amann bu nasu iştir anlamadım aç kaldım :sinifsinif:
sevemedim bu fabrikanın yemeklerini gitti.

geçmiş olsunnn mide agrısı zor eyvahedigeldismile

merhaba bayanlar
bende bir kasım annesıyım kuzey adında bır oglum var.

hoşgeldin canım allah bağışlasın oğlunu.

çağla şikelmisin yoksa gııı :1ninca:şakkıdıdelikafadulden

allahım yarabbim ya deli manyak karu ayyy çağla şıkelse bende bayılırım o karıya varya :roflol: :roflol: :roflol:

2 ay 13 gün oldu benim kız
şuan geceleri uyuyo inşallah böle devam eder:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
senin tam 2 aylık girer düzene cnm yakında
yeterki gece gündüz karışmasınakannehir

ba ba baaaa buyudu tecrubeli oldudaaaaaaaaa millete akıl veriyiiiiiiii :roflol::roflol:

senmi yemedin gıı duyda inanmaaaaa delikafadulden

artık eskide kaldı yemek yediğim günler ahhhh ahhh neydi o günler be ne hamilelik yaşamışım ben vallahi şimdi görsen beni iğne ipliğe döndüm yafffff kilo almanın çaresini arıyorum şu günlerde. bilmiyorumkismile

başladı yineeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile

sen 20 dk falan emzirmiyonmu canım
ben 3 saatte bir en az 20 dk memede tutuyom
doyuyo anladığım kadarıyla
yok kııız 20 dakikaamııı ohaoldumsmile
benim kız 10 dk dursa bayram ederuun
gerçi gece uyanınca 20 dkyı buluyo bu aralar iki meme birden ama gündüz sanırım 2 saatte bir acıkıyo benimki yaa hızlı büyüme dönemine mi girdi ne aklinialirimsmile
çağla şikelmisin yoksa gııı :1ninca:şakkıdıdelikafadulden
allaan delüüüsüüüü
kafamçokkarıştı
ba ba baaaa buyudu tecrubeli oldudaaaaaaaaa millete akıl veriyiiiiiiii :roflol::roflol:
tracy sağolsun ordan okuyo buraya satıyo delikafadulden delikafadulden
selam anneler.
cerin ya naptın bişeler öğrendinmi işyerinden şu rapor hakkında
selam datlummm

gunaydin...

biz asilarimizi olduk geldik. yavrum agladi ama uzun surmedi. simdi uyuyo, kuzum haftalardir ilk defa yarim saatten fazla uyuyo. Insallah rahatsiz etmez kuzumu.bilmiyorumkismile

bide raporun altında memur şu tarihler arasında çalışmamıştır. imza kaşe fln diyo ya onu imzalatıp tekrar hastaneye mi götürcez. bilmiyorumkismile ay ben hiçbişe anlamadım hemşirenin dediğinden. zaten kendileride bilmiyodu. işyerine sor. bizde öğrenelim dedi

gunaydin...

biz asilarimizi olduk geldik. yavrum agladi ama uzun surmedi. simdi uyuyo, kuzum haftalardir ilk defa yarim saatten fazla uyuyo. Insallah rahatsiz etmez kuzumu.bilmiyorumkismile

geçmiş olsun inş bişey olmaz bak milletin bebeleri aşıdan sonra akıllanıyo
gerçi benim oğlanı bozdu ama bilemem kaydirigubbakcemile3

gunaydin...

geçmiş olsuuun inşallaah çabuk atlatırr

karakıız ben de ipliğe döndüm ama makarna yünee delikafadulden delikafadulden
pişt bak biii
hani şu salıncağı alalım diyonuz ya madem o kaa para verceniz fisher priceın bi anakucağı var çok güzel bebiş ayağını falan vurarak ses mes çıkartıyomuş öğrenmesi için çok ideal bence onu alın

gece uyuduktan sonra yarim saaat icinde uyaniyo dedim doktora, aglat hemen gidip alma dedi. ama daha cok kucuk kiyamiyorum, ben kiysam babamiz kiyamiyo, niye aglatiyosun diye kiyamet kopuyo. biraz daha bekleyeyim, boyle idare edeyim, 4 ayliktan sonra aglatirim artik dedim.

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
inşallah bu mutluluğum kısa sürmez:Saruboceq:
gündüzleri pek bi düzenimiz yok gerçi de
en azından gece uyuyoz
seninkinde de kaka sorunu var cnmsırnaşık şeyaygene akıl verdim dimi
o yüzden düzene giremiyon işte :mymeka:
toktoruna söle bişey versin sana
biz hala bağırsak düzenleyici ilaç kullanıyoz
debridat çok iyi geliyo hiç kaka sorunumuz olmadı da gaz hala devam mafoldumben
bide trazy hayranı oldum 3 gündür sen hala teyzemi dinleme tamammı ben çok faydasını görümzemuszemus
kıs bu zeytünün bilmediği halt mı var allanı seversen :roflol: :roflol: :roflol:
he senide es geçmemek lazımdı pardon :roflol: :roflol:

ŞenizŞenizŞeniz
kız sana yazdıydım okumadın galba
ben nasıl olsa evdeyim 1 gün önceden haber vir yeter
kardeşinde müsait olursa gelsin gı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…