slm kasım anneleri ben aralık annesi olarak bu sorunumu yazmak istedim.yardımcı olursanız sevinirim..
benim sorunum doğum sonrası yaşadığım dayanılmaz boyuttaki mide ağrılarım.doğumdan 2 hafta sonra gece yarısı mide ağrısıyla birlikte sırtımda tutuldu hemen dr gittik ben iki büklüm tabi yürüyemiyorum bile dr mide koruyucu ilaçlar yazdı gönderdi.ülser olabilir endeskopi lazım dedi..aradan 3 gün geçti yine aynı ağrı ama nasıl bir ağrı anlatamam doğum sancısı gibi.yatıyorum kalkıyorum oturuyorum yürüyorum ne yaparsam yapayım geçmiyor.acile gittik dün gece iğne yaptılar 1 saat içinde düzeldim.şimdi ise psikolojik olarak çökmüş durumdayım.yine aynı ağrı gelirse ne yaparım diye.bebeğimede bakamıyorum ağrı gelince..sütüm gidecek diyede çok korkuyorum..
aynı durumda olan varmıydı yada yakınlarında aynı şeyi yaşayan..dua edin ne olur geçici birşeydir inşallah bir daha yaşamam
merhaba bayanlar
bende bir kasım annesıyım kuzey adında bır oglum var.
çağla şikelmisin yoksa gııı :1ninca:şakkıdıdelikafadulden
2 ay 13 gün oldu benim kız
şuan geceleri uyuyo inşallah böle devam eder:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
senin tam 2 aylık girer düzene cnm yakında
yeterki gece gündüz karışmasınakannehir
yemeğe gittim yiyemeden geri döndüm oturdum püsküüüüt yiyom ya amann bu nasu iştir anlamadım aç kaldım :sinifsinif:
sevemedim bu fabrikanın yemeklerini gitti.
ba ba baaaa buyudu tecrubeli oldudaaaaaaaaa millete akıl veriyiiiiiiii :roflol::roflol:
senmi yemedin gıı duyda inanmaaaaa delikafadulden
artık eskide kaldı yemek yediğim günler ahhhh ahhh neydi o günler be ne hamilelik yaşamışım ben vallahi şimdi görsen beni iğne ipliğe döndüm yafffff kilo almanın çaresini arıyorum şu günlerde. bilmiyorumkismile
selam anneler.
cerin ya naptın bişeler öğrendinmi işyerinden şu rapor hakkında
yok kııız 20 dakikaamııı ohaoldumsmilesen 20 dk falan emzirmiyonmu canım
ben 3 saatte bir en az 20 dk memede tutuyom
doyuyo anladığım kadarıyla
allaan delüüüsüüüüçağla şikelmisin yoksa gııı :1ninca:şakkıdıdelikafadulden
tracy sağolsun ordan okuyo buraya satıyo delikafadulden delikafaduldenba ba baaaa buyudu tecrubeli oldudaaaaaaaaa millete akıl veriyiiiiiiii :roflol::roflol:
selam datlummmselam anneler.
cerin ya naptın bişeler öğrendinmi işyerinden şu rapor hakkında
gunaydin...
biz asilarimizi olduk geldik. yavrum agladi ama uzun surmedi. simdi uyuyo, kuzum haftalardir ilk defa yarim saatten fazla uyuyo. Insallah rahatsiz etmez kuzumu.bilmiyorumkismile
gunaydin...
biz asilarimizi olduk geldik. yavrum agladi ama uzun surmedi. simdi uyuyo, kuzum haftalardir ilk defa yarim saatten fazla uyuyo. Insallah rahatsiz etmez kuzumu.bilmiyorumkismile
gunaydin...
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:ba ba baaaa buyudu tecrubeli oldudaaaaaaaaa millete akıl veriyiiiiiiii :roflol::roflol:
kıs bu zeytünün bilmediği halt mı var allanı seversen :roflol: :roflol: :roflol:
he senide es geçmemek lazımdı pardon :roflol: :roflol:
geçmiş olsun inş bişey olmaz bak milletin bebeleri aşıdan sonra akıllanıyo
gerçi benim oğlanı bozdu ama bilemem kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsuuun inşallaah çabuk atlatırr
oyy. inş canım. geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?