bende alayim diyodum bundan. ise yaramadi mi kiz? almasam mi?:bbo:
kasımda 3310 dogdu şimdi 4080
şimcik ben önce ana kucağına yatırıyom muhabbet ediyom bi müddet sıkılır gibi olunca müzik açıp oynuyom gene sıkılınca yerini değiştiriyom koltuğa falan yatırıyom altını falan açıyom jimnasttik yaptırıyom daha da sıkılırsa evde dolaşıp bişeler annatıyom odasındaki stickerlara bakmayı çok seviyo onlarla ilgili hikaye anlatıyomaynı dert bendede var acil akıl verin bacılar
bızım açlık sorunumuz vardı sutum yetmıyor bıde çok yagsız haliyle oglum bu yuzden kılo alamadı s9onra doktor mama takvıyesı verdı hıpp dıye bı mama bu seferde kabız oldu sonra bıraktık mamayı yıne kılo verdı bu sefer doktorumuz aptamıl comformıl dıye bı mama onerdı ona bıde 2 damla laktazım damlatıyorum şimdi kabızlıgı yok maşallah
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
tracy:lepi:
kartanem ya hani yatır kaldır yöntemi vardı ya
kız o 3 aydan küçük bebelere zattın uygulanmazmış
en ideal zamanı 4 aylıkmış şimdilik şşş pat yeterli o zaman
10 dk emiyorsa tabi doymaz:mymeka:
az çnce mesela ben 25 dk emzirdim artık diliyle itmeye başlamıştı
o yüzden 3 saat dayanabiliyokaydirigubbakcemile2
geçmiş olsun tatlım
aşılar benim kızı yola getirdi belkim nazımızı da yola getirr
sefasını sür uyumasının gı:lepi:
3 -4 gündür kü düzen şöle cnm
en geç 1 gibi yatıyo
4.30 gibi kalkıyo sadece emmeye
emip hemen memede sızıyo
gazını bile çıkarmadan yatırıyom(yüzüstü yatınca ağız gazı sorun olmiy)
sonraki kalkış 8.30 emiyo o esnada kaka da yapıyo emerken
altını bile değiştirmeden tekrar uyuyo biraz uyanık gibi olursa
şşş patla uykuya dalıyo 11.30 da kalkıyo gece düzenimiz bu oluyo yani
tracy 7 de başlıyo ya ben 7 yerine 1 de başlamış oluyom
kendi düzenimiz için yani o uyurken bizde uyak diye:sm_cool:
gündüzde 1.50 saat arayla uyutuyom uyuyo ama kalma süreleri değişiyo sürekli
evet oyle tabı valla sut için elımden gelenı yapıyorum ama olmuyo sık sık emzırıyorum bol sıvı alıyorum ama olmuyo bende bebekklen 2 ay emmısım belkıde genetık bısıdır bılmıyorum çok uzuluyorum ama elımden bısı gelmıyo(
evet oyle tabı valla sut için elımden gelenı yapıyorum ama olmuyo sık sık emzırıyorum bol sıvı alıyorum ama olmuyo bende bebekklen 2 ay emmısım belkıde genetık bısıdır bılmıyorum çok uzuluyorum ama elımden bısı gelmıyo(
bence alma wanna yani çok şirin bişiy belkim naz sever ama bilemem valla benim 35 tl patladı elimde eyvahedigeldismile
bende mi bunu gidip seri ilanlarda satsam acaba gııı 2 kere denedim kullanam deyu ilkinde uykusunu kaçırdı kötükedihüso onun yuzunden iki saat uğraştım ikincisinde de önce bi tırstı sora da sallamadı bile klasik müzik mi sevmiy dedim sadece ışığını açtm tepedeki lambaya deli gibi bakan kız dönup bakmadı bile yaaaaaaaaa delikafadulden
wanna yatır kaldır nasıl oli sen açıkalayı ver selocan cvp vermi
ya bıde benımkı daha oyundan anlamıyo habıre yıyıp yatıyo bıyerde dursa aglıyo sureklı
canim, gece aglayinca tekrar kendi kendine uyumasini ogretmek icin yapilan bir yontem. bebek aglayinca kucagina aliyosun, susar susmaz yerine koyuyorsun. bunu belki 100 kere uyuyana kadar yapiyosun. cok sabir ve guc isteyen bir yontem.
canim, gece aglayinca tekrar kendi kendine uyumasini ogretmek icin yapilan bir yontem. bebek aglayinca kucagina aliyosun, susar susmaz yerine koyuyorsun. bunu belki 100 kere uyuyana kadar yapiyosun. cok sabir ve guc isteyen bir yontem.
ulee zettüünn selceni hatırlamin gabaaa kızının uyanca saati bile veriydi garibim noldu şimdi kaldı eleeeee sende diom düzen düzen deyu yedin kafayı bi kaç güne suyu çıkarsa gelip ağlarsın haa benden demesi kaydirigubbakcemile3
valla ben saldım çayıra mevlam kayıra yemişim duzenin azını kırdımın gaz sancısı geldimiydi düzen müzen kalmıyo bebeem telef oliyii zatin gaz olmadımı yavrum melek gibin :ecrin_bebek:
kakaynan ilgilide vermiyi karu napam ayhhhh sadece anne sutu alıyo bi sorun yok normal diyiiiiii
bu arada ben nurse vermeyi kestim bebem daha rahat akannehir bi süre sora bunyeye alışkanlık mı yapıyo yada ne bilim annamadım ilk zamanlar ii gelmişti ama son gunlerde baktım versemde ağlıyo cırlıyo vermesemde bari vermiyem dedim çocuk rahatladı kafamçokkarıştı
ya doğru olan yanida çok tabi ama gece gazını çıkarana kadar gözlerim kapanıyo
nerde yat kalk yapayım zaten akşama kadar belim kopuyo adam topik bişi oldu kaydirigubbakcemile3
hım anladım aman şu tracy öğütleri bize işlemez akıllı bebek değil ki bizimkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?