2009 Kasm Anneleri

bende alayim diyodum bundan. ise yaramadi mi kiz? almasam mi?:bbo:

bence alma wanna yani çok şirin bişiy belkim naz sever ama bilemem valla benim 35 tl patladı elimde eyvahedigeldismile
bende mi bunu gidip seri ilanlarda satsam acaba gııı 2 kere denedim kullanam deyu ilkinde uykusunu kaçırdı kötükedihüso onun yuzunden iki saat uğraştım ikincisinde de önce bi tırstı sora da sallamadı bile klasik müzik mi sevmiy dedim sadece ışığını açtm tepedeki lambaya deli gibi bakan kız dönup bakmadı bile yaaaaaaaaa delikafadulden

aynı dert bendede var acil akıl verin bacılar
şimcik ben önce ana kucağına yatırıyom muhabbet ediyom bi müddet sıkılır gibi olunca müzik açıp oynuyom gene sıkılınca yerini değiştiriyom koltuğa falan yatırıyom altını falan açıyom jimnasttik yaptırıyom daha da sıkılırsa evde dolaşıp bişeler annatıyom odasındaki stickerlara bakmayı çok seviyo onlarla ilgili hikaye anlatıyom
daha da vakit varsa oyun halısı var bi tane ona yatırıp çıngırak mıngırak sallıyom park yatağa yatırıp tavşanları izlettiriyom zaten sonunda uyku vakti geliyo

hoş geldin meltuğ

evet oyle tabı valla sut için elımden gelenı yapıyorum ama olmuyo sık sık emzırıyorum bol sıvı alıyorum ama olmuyo bende bebekklen 2 ay emmısım belkıde genetık bısıdır bılmıyorum çok uzuluyorum ama elımden bısı gelmıyo(

kartanesi canım nası bişi o dediğin ana kucağı kıs de hele bakim bi bizim herif takmış valla kafasınsa alcak bu salıncağı

Karazeytünüm ben bu hafta cuma günü izinliyim anacım durunun 2.aşıları var ama ne aşısı onu bılmım hele bi kocişle konuşam beni sizin eve bırakırsa sende müsaitsen kızçemle gelürük size oturmaya burdanda karuları çatlaturuz :lepi:

dun aksam uyuttuktan 15 dk sonra uyaninca yatir kaldir yapayim dedim. kiyameti kopardi kiz. niye soylemiyon 4 ayin altindaki bebelere yapilmadigini.:mymeka:

uyuma sefasida uzun surmedi. uyandi emiyo.kaydirigubbakcemile3

size uyuyosa bu duzen guzel ama gece 1 cok gec bir saat. onuda zamanla one alirsin.

kizi boklu boklu niye yatiriyon? gerci oda seviyo herhalde bokunda yatmayiki 3 saat daha uyuyo.kaydirigubbakcemile3

bide su sss pat ne anlatin bakim.

üzülme canım her şey olacağına varır benim de öyle çok sütüm yok idare ediyoz günde 1 defa akşamları bende mama veriyom

üzülme cnm ya olacağına varır ama az kilo almış sen conformile devam et biraz pahalı ama ne yaparsın benim arkadaş kullanmıştı

hadi ya. ayse ise yariyo demisti ya ondan alayim diyodum. gerci dun yazmisti, onun kizda sallamiyomus artik.kaydirigubbakcemile3

wanna yatır kaldır nasıl oli sen açıkalayı ver selocan cvp vermi

canim, gece aglayinca tekrar kendi kendine uyumasini ogretmek icin yapilan bir yontem. bebek aglayinca kucagina aliyosun, susar susmaz yerine koyuyorsun. bunu belki 100 kere uyuyana kadar yapiyosun. cok sabir ve guc isteyen bir yontem.

canim, gece aglayinca tekrar kendi kendine uyumasini ogretmek icin yapilan bir yontem. bebek aglayinca kucagina aliyosun, susar susmaz yerine koyuyorsun. bunu belki 100 kere uyuyana kadar yapiyosun. cok sabir ve guc isteyen bir yontem.

ya doğru olan yanida çok tabi ama gece gazını çıkarana kadar gözlerim kapanıyo
nerde yat kalk yapayım zaten akşama kadar belim kopuyo adam topik bişi oldu kaydirigubbakcemile3

hım anladım aman şu tracy öğütleri bize işlemez akıllı bebek değil ki bizimkiler

bizde nurse harveys kullaniyoruz simdi. dr devam edin, ise yaramazsa sab simplex alicakmisiz.

ya doğru olan yanida çok tabi ama gece gazını çıkarana kadar gözlerim kapanıyo
nerde yat kalk yapayım zaten akşama kadar belim kopuyo adam topik bişi oldu kaydirigubbakcemile3

yorucu bir gunun ardindan bu yontem daha da yoruyo insani. bi yatirip kaldiriveren olsa denerim.kaydirigubbakcemile3

hım anladım aman şu tracy öğütleri bize işlemez akıllı bebek değil ki bizimkiler

denenmiycek seyler degil ama dedigim gibi sabir gerekiyo. ben oglumu 6 aylikken 3 gece aglattim, 4. gece sabaha kadar misil misil uyuduk.

tabi bu yontem kizimda gecerli olurmu bilemem. zamani gelince gorcez.eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…