dünde bi topicde okudumbizde nurse harveys kullaniyoruz simdi. dr devam edin, ise yaramazsa sab simplex alicakmisiz.
hoşgeldin tatlımopuyorumnanaktanmerhabalar kzılar bende bu sayfayı yeni buldum bende kasım annesi olarak üstüme alınıp geldim yanınıza sohbetleriniz pek hoş bayıldım
şşş patlarımı duymadınız sanırsamzeytin nerdesin? duzenin neresindesin?bayanssulusmile
wannacım zeytün zannedersem şuanda track teyzesinin öğütlerini okumakla meşgul birazdan yeni bir öğütle damlar başımıza :roflol:
dünde bi topicde okudum
burbuline diye bitkisel şurup
yüzde yüz çözmüşmü ne özellikle bunu belirtmek için konu açmış
süper bi şurupmuş
hemen gazı çıkarttırıyormuş
nette biraz araştırdım iyi diyo çoğu bilmiyorumkismile
hoşgeldin tatlımopuyorumnanaktan
şşş patlarımı duymadınız sanırsam
biiti çok şükür ya şu şşşşşşşşşş sesini çıkarcam deyü
ağzımın salyaları akıy resmendelikafadulden ne zor harfmiş yeni öğrendimakannehir
:roflol::roflol::roflol:
Özlemişim yafu:) a.s. a.s. a.s.
zeytin burbulinmi babuline mi
kiş canım o zaman cumaya bekliyom
sen kocişinle konuş netleştir ben müsaitim
ne güsel durumuzuda görcem oleyyyy:sm_cool:
dur ben hemen bi kocişle konuşayım gerçi onun yolunun üstü atıverır sizin eve bizi kaydirigubbakcemile3 ben ararım seni birazdan konuşuruz yine canım. valla bende ipke böcüğümü görcem diye seviniyom. :lepi:
hoşgeldin nazlımmmmm gel bi öpem çok özledim seni yaf olumunekankayizsmile :1hug:
he ondan canım
şu ing. terimlere bi alışamadım yawww:kedi:
hoşgeldin nazlıcım ya Şeniz
özledik valla seniopuyorumnanaktan
en son ne güsel teselli ettiydin bizi. senden cesaret aldım
kendime bi güven geldi o gün bugündür düzene oturtacam deyü uğraşıp duruyom
geçende kulaklarını çınlattım canım
krispi cadısı acı gerçekleri pattadak sölüyde sen bize moral veriydin
arayı fazla açmada moral verip git olumu canım arkadaşımŞeniz
nazlı ve kaderim hoşgeldiniiz
gaz için bende neo baby kullanıyorum kullanan varmı aranızda
kiş canım o zaman cumaya bekliyom
sen kocişinle konuş netleştir ben müsaitim
ne güsel durumuzuda görcem oleyyyy:sm_cool:
dur ben hemen bi kocişle konuşayım gerçi onun yolunun üstü atıverır sizin eve bizi kaydirigubbakcemile3 ben ararım seni birazdan konuşuruz yine canım. valla bende ipke böcüğümü görcem diye seviniyom. :lepi:
hoşgeldin nazlımmmmm gel bi öpem çok özledim seni yaf olumunekankayizsmile :1hug:
Oyyyyyyyyyyyyy küçük prensesimin güzel annesiii gel bende seni bi öpemm en tatlısından olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan a.s.
kızlar canbebe bağladım bakalım bu nasıl
ama fiyatta primayla aynı
wannacım zeytün zannedersem şuanda track teyzesinin öğütlerini okumakla meşgul birazdan yeni bir öğütle damlar başımıza :roflol:
kiz gitme. duzeni bozulur.kaydirigubbakcemile3
canım eczanelerde olmasa bile depodan getirtiriyorlramışbizim doktor onu önerdi ama biz nöbetçi eczanede buladık die nurse aldık sonrada devam ettik
ama anladığım kadarıyla bu gaz ilaçlarını sürekli değiştirmek gerekiyo biraz kullanınca alışıyolar
canım öncelikle sana ve babana geçmiş olsun:)))))))Ya kendi bilgisayarım gelsee arayı hiç açmıycamda Doğanın odaya gidip gelmem gerekiyoralsanaalsanasmile
Birde bir sürü sıkıntı çok şükür geldi geçti ama azıcık zorladı problemler beni bu sefer hepside sağlıksal durumlar üstüste vardır Allahın bir bildiği deyip şükretmekten başka elimden birşey gelmedi..
Canım benim bizim uykularımız artık gayet düzenli ozaman yazdığımdan beri arada oluyor tabiki kalması ağlaması vs ama genel anlamda Yağmur düzene girdi uyumadığı zamanlar beni zorluyor belim tutuldu o arada annemler baktı sebebi kimseyi istememesi babamızında kolu kırıldı oda alamadı sadece bende durdu şimdide kış bebeği dışarı alışmaları zor yavaş yavaş insanlara ve dış çevreye alıştırma çalışmalarına başladım.
Üst komşuya gidiyorum ağlıyo eve döner dönmez susuyor:)))Kendini evinde güvende hissediyor en başta huzur evinde hepimiz öyle değilmi:)
Annem vardı az önce yine diyorki komşunun bebeği efendim oto koltuğunda uslu uslu oturuyormuş bide diyo bizimline bak illa ayakta evi keşfedecek gezecek küçücük:))))Anasının beli tutukmuş babasının kolu kırılmışş vay vay kimin umru:))))
Değişik sesler çıkartıyor agulara devam gülücükler kıkırdamaya döndü:)Ellerini seviyor habire bakıyor ve birşeyleri yakalamaya çalışıyor eliyle memeyi ağzına iktiricem diye ne hallere giriyor bi görsen..
Vücut gelişimide ii mama hiç vermedim bu ay 750 gr civarı aldı geçen aylar bir koluydu 2780 den 5250 çıkabildik bakalım aylık kontrolumuzde ne diyecek doktor teyzemiz boyu uzun olacak diyor 59cm yakaladık ama yüzü yine ufacıkkkkk miyon yüzlü offff amma yazıyorum kafamçokkarıştı
şşş patlarımı duymadınız sanırsam
biiti çok şükür ya şu şşşşşşşşşş sesini çıkarcam deyü
ağzımın salyaları akıy resmendelikafadulden ne zor harfmiş yeni öğrendimakannehir
nası aynı fiyat kısss 80lik prima markette 26 liraydı 80 lik canbebe 17 yani benim aldıım markette öyleydi
ayyyyy nazlışımız gelmişşşşşşşşş ŞenizŞenizŞeniz
datluummm napyonnn yağmur nasıllll :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?