2009 Kasm Anneleri

kızlar haftalık kaç kılo alıyo bebışlerınız bı ek mama verenler ne kullanıyosunuz

walla benim kızım en az kilo alanlarr arasındaydı, benim sütümle 2 ayda 1 kilo almıştı doktorumuz mecburen ek mama vericez dedi. milupa-aptamil veriyorum. çok memnunum kızımda sevdi, 1 ay olmadı daha ama 1 kilo falan aldı prensesim.

nası aynı fiyat kısss 80lik prima markette 26 liraydı 80 lik canbebe 17 yani benim aldıım markette öyleydi

kıs ben daha dün akşam carrefourdan prima aldım 3-6 kilo 98 li 19,90 a aldım yalan olmasın.

:roflol::roflol:

kiz gitme. duzeni bozulur.kaydirigubbakcemile3

anam haketten kıs :roflol: :roflol:

kızlar haftalık kaç kılo alıyo bebışlerınız bı ek mama verenler ne kullanıyosunuz

canım ben aptamil 1 kullanıyorum

zeytünüm kısss kocişi aradım beni bırakırmısın arkadaşımın evine kızımıda kanikisinin evine didim tabikide bırakırım dedi :lepi:
kısmetse cuma sizdeyiz duru kızımla sositososito

Çok tşk ederiz canım eşimede iletirim geçmiş olsun dileğini a.s.
Yağmur hem düzenlii hem cadı cadııııııııııııııohaoldumsmile
nazlim arayi amma aciyosun ya.opuyorumnanaktan

bak herkes tracy takiliyo bu ara. siz neler yapiyosunuz?

Wannamm olumunekankayizsmile
Ya cnm çok sıkıntı zamanlar geçirdim laptopta gelmedi henüz gelse yine akşamlar oturduğumda emzirirken bile bakıcam yeminle ama bu şekilde çok zor kalk otur zatensonunda arıza verdim:)
Bir hafta kadar yürüyemedim kucaklarına götürüp getirdiler yeni yeni açıldı ayaklarım belim babasının vefatı elini kırması daha bir sürü olay hepsiiiiiiiiiii geldi geçti şükür bugüne işte bu sebeplerle gelemedim canım affolabilmiyorumkismile
tracy nedir bilmiyorum amaaaa ben olabildiğince bugünlerin tadını çıkartıyorum zira çok çabuk geçiyor

nazlı eşinin kolu kırıldı sanırsam dimi?geçmiş olsun canım

zeytünüm kısss kocişi aradım beni bırakırmısın arkadaşımın evine kızımıda kanikisinin evine didim tabikide bırakırım dedi :lepi:
kısmetse cuma sizdeyiz duru kızımla sositososito

:gitme: :gitme: :gitme:senağlamasenağlamasenağlama
Benide alınnnnnnnnnnnnn

geçmiş olsun sanada eşinede,başınız sağ olsun
vardır bunlardada bir hikmet daha beterinden korusun allah

nazlı eşinin kolu kırıldı sanırsam dimi?geçmiş olsun canım

Evet canım babasının vefatı onu epey üzdü birde işleri sorunlu br firma bir sürü sorunlu eleman masaya indiriyor birtane yetmiyor bir daha sonuç boksör kırığı yanlışlıkla olmasaaaaaaaaaa sorucaktım ben ona yaaa nessemmkötükedihüsoklava:
Acısı büyük olunca susmaktan başka birşey gelmedi elimden sonra Yağmur bana kaldı iyice belim tutuluncada çok üzüldü offf neyseki hepsi geldi geçti Cerinimmmm bitti gittiboshayallersmile

koyarim kizi tahtina, baslarim sssss pata diyosun yani.:roflol:

kiz gecen sordum, sen ise baslayinca kimin tahtina cikicak ozge.

:roflol: aynen öyle canımmmm
wanna ben 1 yaşa kadar beraberim işallahh valla o zamanda taht isterse bilemem günün şanslısını kendi seçer artık kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun sanada eşinede,başınız sağ olsun
vardır bunlardada bir hikmet daha beterinden korusun allah

Sağol cnm Allah razı olsun a.s. a.s.

Vardır cnm kesinlikle zaten en büyük moral beterin beteri vardır onunda beteri olması..Hep bugünlere şükrettim kendimi kahretsem daha kötü olucaz en iisi eldekilere sahip çıkıp morali yüksek tutmaktı eh buda benim uzmanlık alanım:)opuyorumnanaktan

zeytunnn, uyudu. kucagimda azcik sss dedim patladim. hadi eee zamani deyip yatagina koydum. az sonra mizikladi emzigini verdim uyudu yavrum. ama benim kiz bunu zaten cani isterse yapiy. benim sorunum uzun uyumamasi. az sonra uyanir. hele gece oldumu kabus benim icin. uyuttuktan sonra yarim saat icinde uyanmasi aslinda benim sorunum.mafoldumben

doktor gazi oldugu surece devam eder, bide alismis aglayinca alinmaya dedi. amannn napim, kuzum o benim. alir koklar yatarim be.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…