alkisalkisalkisalkisalkisalkisnaniknaniknaniknanik:roflol:
Benimkide mıkmık başladı az sonra start verilir bir hengameee hadi bakalım yine başlarız agucuk bugucuklara kaydirigubbakcemile3
Wannamm olumunekankayizsmile
Ya cnm çok sıkıntı zamanlar geçirdim laptopta gelmedi henüz gelse yine akşamlar oturduğumda emzirirken bile bakıcam yeminle ama bu şekilde çok zor kalk otur zatensonunda arıza verdim:)
Bir hafta kadar yürüyemedim kucaklarına götürüp getirdiler yeni yeni açıldı ayaklarım belim babasının vefatı elini kırması daha bir sürü olay hepsiiiiiiiiiii geldi geçti şükür bugüne işte bu sebeplerle gelemedim canım affolabilmiyorumkismile
tracy nedir bilmiyorum amaaaa ben olabildiğince bugünlerin tadını çıkartıyorum zira çok çabuk geçiyor
canım hoşgeldin. bende 6 kasımda doğum yaptım. ilk ay mama verdim çünkü meme uçları yaraydı ve sütüm yoktu elimle sağarak veriyordum. sonra iyileşince bol bol emzirdim sütüm az arttı mamayıda giderek azalttım. 2 gündür mama hiç almıyo. birde benim emzirme sürelerim uzun en az yarım saat emiyo. bulguru bol tüketiyom o sütü arttırıyokızlar hoş bulduk teşekkürler, ben kısaca kendimi tanıtayım benim iki oğluşum var biri 9 yaşında biri 6 kasım doğumlu 2buçuk aylık henüz ve benimde malesef sütüm yetmiyor burada okuduğum kadarıyla geneli böyle sanırım ek mama takviyeli besleniyoruz şimdilik iyi gidiyoruz bakalım
kızlar haftalık kaç kılo alıyo bebışlerınız bı ek mama verenler ne kullanıyosunuz
Evet canım babasının vefatı onu epey üzdü birde işleri sorunlu br firma bir sürü sorunlu eleman masaya indiriyor birtane yetmiyor bir daha sonuç boksör kırığı yanlışlıkla olmasaaaaaaaaaa sorucaktım ben ona yaaa nessemmkötükedihüsoklava:
Acısı büyük olunca susmaktan başka birşey gelmedi elimden sonra Yağmur bana kaldı iyice belim tutuluncada çok üzüldü offf neyseki hepsi geldi geçti Cerinimmmm bitti gittiboshayallersmile
hihoyyythihoyyythihoyyytzeytünüm kısss kocişi aradım beni bırakırmısın arkadaşımın evine kızımıda kanikisinin evine didim tabikide bırakırım dedi :lepi:
kısmetse cuma sizdeyiz duru kızımla sositososito
:Saruboceq:inşallah işe yarar canım yılmak yokkkkzeytin, sss pat yapmaya gidiyorum. bakalim ne kadar ise yariy gorcez.kaydirigubbakcemile3
tamam nan ne dalga geçiyon kocişiymiş işte:mymeka:nazlı eşinin kolu kırıldı sanırsam dimi?geçmiş olsun canım
gel aşk olsun ahhhhhh keşkem yakın olsaydık yaaaa:gitme: :gitme: :gitme:senağlamasenağlamasenağlama
Benide alınnnnnnnnnnnnn
slm kızlar kççam hemen
slm kızlar kççam hemen
slm kızlar kççam hemen
canım hoşgeldin. bende 6 kasımda doğum yaptım. ilk ay mama verdim çünkü meme uçları yaraydı ve sütüm yoktu elimle sağarak veriyordum. sonra iyileşince bol bol emzirdim sütüm az arttı mamayıda giderek azalttım. 2 gündür mama hiç almıyo. birde benim emzirme sürelerim uzun en az yarım saat emiyo. bulguru bol tüketiyom o sütü arttırıyo
canım ben aptamil kullanıyom. dr mama alıyorsa arada su da ver demişti aklında bulunsun kabızlık yapmaması için.
ben kilosunu haftalık takip etmiyorum 2.5 ayda 2.5 kilo aldı
Yagmurcuk nasil uyuyo nazlim. memede mi? salliyomusun?
ya bir an once buyuselerde abilerde anlasa abi olduklarini.kaydirigubbakcemile3
slm kızlar kççam hemen
hayyy istanbuldakiler herkesi beklim o zaman cumaya
cerin tubiş krispi ............. sizlerde gelin nan
tamam nan ne dalga geçiyon kocişiymiş işte:mymeka:
nazlım ya kusura bakma canım kocişine çok çok geçmiş olsun cnm:Saruboceq:
ben once emzırıyorum ardından mama verıyorum yınede su vermem gerekırmı acaba
sen bi dr unuza sor. bizdede kabızlık vardı dra günde 1 kere mama veriyorum dedim arada su ver dedi oda günde 3-4 çay kaşığı veriyom öyle çok vermiyorum.ben once emzırıyorum ardından mama verıyorum yınede su vermem gerekırmı acaba
benim oğlanında düzeni aynı nazlıcım. bu arada çok geçmiş olsunGeceleri memede uyuyor odamıza alıyorum onu sadece gece lambası uyuyunca hemen parkyatağa açıyorum müzğünü iyice dalıyor..
Sabah emiyor yine uyuyor 10 gbi kalkıyor uyanık duruyor bir süre sonra istiyor arabasında öyle alıştırdım evin içinde bir iki tur attırıyorum dalıyor ..1 saat kadar uyuyor..
Öğlen derin uykusuda genelde memede bazense araba bu 2 sık kullandığım arada şansımı deniyorum götürüp park yatağa bırakıyorum müzik ve titreşimi açıyorum bi bakıyorum dalıyor böyle böyle gidiyoruz cnm
Gecede bi 3,30 gibi emiyor birde sabah ezanı hiç kaçırmıyor 2 kez %100 kalkıyor karnı doyuyor ve uyuyor ezandan sonraaa komik fasıl ıkınıyodaa ıkınıyor 1 saat uğraşıyo işlem başarıyla bitince hoppp uykuya:ecrin_bebek::asigim:
canim, cok gecmis olsun ya. herseyde vardir bi hayir. bundan sonrasi hep mutluluk olsun insallah.opuyorumnanaktan
valla bu yeni anneler duzen diye cildiriyo. bende isterse ilkokula kadar bizimle yatsin, zaten carcabuk buyuycek diyorum. kaliyoruz arada derede.kaydirigubbakcemile3
gelmişş geçmiş olsunnnnn
bundan sorası hep guzellikk inşallah canımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hihoyyythihoyyythihoyyyt
bekliyoz ipeşimle o zaman
kız kardeşinde delsin
hayyy istanbuldakiler herkesi beklim o zaman cumaya
cerin tubiş krispi ............. sizlerde gelin nan
:Saruboceq:inşallah işe yarar canım yılmak yokkkk
tamam nan ne dalga geçiyon kocişiymiş işte:mymeka:
nazlım ya kusura bakma canım kocişine çok çok geçmiş olsun cnm:Saruboceq:
gel aşk olsun ahhhhhh keşkem yakın olsaydık yaaaa
ama istanbula gelipta görüşmeksek küserim amaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?