2009 Kasm Anneleri

alkisalkisalkisalkisalkisalkisnaniknaniknaniknanik:roflol:
Benimkide mıkmık başladı az sonra start verilir bir hengameee hadi bakalım yine başlarız agucuk bugucuklara kaydirigubbakcemile3

Yagmurcuk nasil uyuyo nazlim. memede mi? salliyomusun?

ya bir an once buyuselerde abilerde anlasa abi olduklarini.kaydirigubbakcemile3

benımkınınde gaz problemı olunca uyumuyo tam uyuyo sonra bı başilıyo aglamaya ne yapacagımı şaşırıyorum valla ama sıkıntısı olmayınca uyuyo yavrum gecen hafta kabızdı 24 saatın 20 saatı hep kucagımda salladım uyudugundada koynumda uyudu yatagına yatırdıgım anda avaz avaz agladı çok kotu bı haftaydı

canim, cok gecmis olsun ya. herseyde vardir bi hayir. bundan sonrasi hep mutluluk olsun insallah.opuyorumnanaktan

valla bu yeni anneler duzen diye cildiriyo. bende isterse ilkokula kadar bizimle yatsin, zaten carcabuk buyuycek diyorum. kaliyoruz arada derede.kaydirigubbakcemile3

canım hoşgeldin. bende 6 kasımda doğum yaptım. ilk ay mama verdim çünkü meme uçları yaraydı ve sütüm yoktu elimle sağarak veriyordum. sonra iyileşince bol bol emzirdim sütüm az arttı mamayıda giderek azalttım. 2 gündür mama hiç almıyo. birde benim emzirme sürelerim uzun en az yarım saat emiyo. bulguru bol tüketiyom o sütü arttırıyo
kızlar haftalık kaç kılo alıyo bebışlerınız bı ek mama verenler ne kullanıyosunuz

canım ben aptamil kullanıyom. dr mama alıyorsa arada su da ver demişti aklında bulunsun kabızlık yapmaması için.
ben kilosunu haftalık takip etmiyorum 2.5 ayda 2.5 kilo aldı

gelmişş geçmiş olsunnnnn
bundan sorası hep guzellikk inşallah canımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

zeytünüm kısss kocişi aradım beni bırakırmısın arkadaşımın evine kızımıda kanikisinin evine didim tabikide bırakırım dedi :lepi:
kısmetse cuma sizdeyiz duru kızımla sositososito
hihoyyythihoyyythihoyyyt
bekliyoz ipeşimle o zaman
kız kardeşinde delsin

hayyy istanbuldakiler herkesi beklim o zaman cumaya
cerin tubiş krispi ............. sizlerde gelin nan
zeytin, sss pat yapmaya gidiyorum. bakalim ne kadar ise yariy gorcez.kaydirigubbakcemile3
:Saruboceq:inşallah işe yarar canım yılmak yokkkk
nazlı eşinin kolu kırıldı sanırsam dimi?geçmiş olsun canım
tamam nan ne dalga geçiyon kocişiymiş işte:mymeka:
nazlım ya kusura bakma canım kocişine çok çok geçmiş olsun cnm:Saruboceq:
:gitme: :gitme: :gitme:senağlamasenağlamasenağlama
Benide alınnnnnnnnnnnnn
gel aşk olsun ahhhhhh keşkem yakın olsaydık yaaaa
ama istanbula gelipta görüşmeksek küserim amaaaaaaaa

Son düzenleme:

ben once emzırıyorum ardından mama verıyorum yınede su vermem gerekırmı acaba

Yagmurcuk nasil uyuyo nazlim. memede mi? salliyomusun?

ya bir an once buyuselerde abilerde anlasa abi olduklarini.kaydirigubbakcemile3

Geceleri memede uyuyor odamıza alıyorum onu sadece gece lambası uyuyunca hemen parkyatağa açıyorum müzğünü iyice dalıyor..
Sabah emiyor yine uyuyor 10 gbi kalkıyor uyanık duruyor bir süre sonra istiyor arabasında öyle alıştırdım evin içinde bir iki tur attırıyorum dalıyor ..1 saat kadar uyuyor..

Öğlen derin uykusuda genelde memede bazense araba bu 2 sık kullandığım arada şansımı deniyorum götürüp park yatağa bırakıyorum müzik ve titreşimi açıyorum bi bakıyorum dalıyor böyle böyle gidiyoruz cnm
Gecede bi 3,30 gibi emiyor birde sabah ezanı hiç kaçırmıyor 2 kez %100 kalkıyor karnı doyuyor ve uyuyor ezandan sonraaa komik fasıl ıkınıyodaa ıkınıyor 1 saat uğraşıyo işlem başarıyla bitince hoppp uykuya:ecrin_bebek::asigim:

sen nerdeydin gı ya arabaynan kendime guvenemem bebeynen kocam çalışıo çalışmasada farketmes gerçi o kaa uzaa göndermes kaydirigubbakcemile3

bu arada dalga geçmedimmmmmmmm alsanaalsanasmile ben dalga geçsem öylemi yazarım nan bilmin mi sen satdaşını heeeeee kaydirigubbakcemile

ben once emzırıyorum ardından mama verıyorum yınede su vermem gerekırmı acaba
sen bi dr unuza sor. bizdede kabızlık vardı dra günde 1 kere mama veriyorum dedim arada su ver dedi oda günde 3-4 çay kaşığı veriyom öyle çok vermiyorum.
benim oğlanında düzeni aynı nazlıcım. bu arada çok geçmiş olsun

aminnnnnnnnnnnnn a.s.

Evett cnm onlarda uyku düzenini söylüyorlardır benimde tavsiyem bol bol koynunuzdauyutun yeminle vakit çabuk geçiyor sonrasındaaa istesenizde gelmiyorlar hoş wannam benim oğluş hala fırsat buldumu kaçırmıyor Yağmur yatakta yanımda bi bakıyom öteki kolumda Doğaaa:)))))))))))))

gelmişş geçmiş olsunnnnn
bundan sorası hep guzellikk inşallah canımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aminnnnnnnnnnnn inşl canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Gelicemmmm gelince sizleri görmemekk olurmu hiçççççkaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…