zeytunnn, uyudu. kucagimda azcik sss dedim patladim. hadi eee zamani deyip yatagina koydum. az sonra mizikladi emzigini verdim uyudu yavrum. ama benim kiz bunu zaten cani isterse yapiy. benim sorunum uzun uyumamasi. az sonra uyanir. hele gece oldumu kabus benim icin. uyuttuktan sonra yarim saat icinde uyanmasi aslinda benim sorunum.mafoldumben
doktor gazi oldugu surece devam eder, bide alismis aglayinca alinmaya dedi. amannn napim, kuzum o benim. alir koklar yatarim be.
Yagmurcuk nasil uyuyo nazlim. memede mi? salliyomusun?
ya bir an once buyuselerde abilerde anlasa abi olduklarini.kaydirigubbakcemile3
nası aynı fiyat kısss 80lik prima markette 26 liraydı 80 lik canbebe 17 yani benim aldıım markette öyleydi
sen bi dr unuza sor. bizdede kabızlık vardı dra günde 1 kere mama veriyorum dedim arada su ver dedi oda günde 3-4 çay kaşığı veriyom öyle çok vermiyorum.
benim oğlanında düzeni aynı nazlıcım. bu arada çok geçmiş olsun
nazlım MAŞALLAH yağmuruma nazar değmesin annesi artık düzeni oturmuş prensesimin.
yaa çıtırtı gelmedi niyekii eyvahedigeldismile
Birşeyi yoktu dimi?
sen nerdeydin gıya arabaynan kendime guvenemem bebeynen kocam çalışıo çalışmasada farketmes gerçi o kaa uzaa göndermes kaydirigubbakcemile3
bu arada dalga geçmedimmmmmmmm alsanaalsanasmile ben dalga geçsem öylemi yazarım nan bilmin mi sen satdaşını heeeeee kaydirigubbakcemile
selam karular ben geldim
birileri benimi andı ne kulağım çınladı
moralim bozuk kızlar yaaa bebem 15 günde sadece 300gr aldı böle gidertse 3. ayın sonunda mamayua başlayacamm ööfffffffmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
selam karular ben geldim
moralim bozuk kızlar yaaa bebem 15 günde sadece 300gr aldı böle gidertse 3. ayın sonunda mamayua başlayacamm ööfffffffmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ayy essah mı gııı nerde oturuyonus sizz?canım ya cuma günü karakızım bizde allah izin veririse
sende arda azizi alda gel hadii beklim
oğluşu babama bıraktımdı da ondan kaçtım hemen bide kırkyılın başı gelmişim onnarı bırakıp bilg. vakit geçiremiom ayıp olur die emme aklım sizde haaa wannamm oğlum o kadar mutlu kii dedesi anneannesi çok ilgileniilerr biri aliyo biri bırakıyo çok mutlu yavruşum yaa dedesinin kucağında bi yatışı var sanırsın alçak dağları o yaratmışşşhemen kacicaksan niye geldin kizim.
anlat bakalim ardacik napiyo ananede. haftaya bende mi gitsem anama diyorum ama kiz yadirgamasin yerini yurdunu?
ay sorma hacııı ne edecüük gııı haftaya belki düzelir ha hacııı belki görüşebiliris o zamanebiş şansa bak yaaaaaaaaaaa heryer karrrrrrrr :sinifsinif:
canısı üzülme yaa sütün daha kaliteli olması için beslenmene dikkat et olmadı mama verirsin dünyanın sonu diil ya bebeğin sağlıklı olsun da :)selam karular ben geldim
1.5 saat arayla uyut alışır uyumaya sanırım
hemen koymasaydın yatağına kucanda tam dalsaydı ilk kıpırdamasında seni hissetsin sonra biraz daha kucanda kaldıktan sonra koy belkim işe yarar
ya da ilk 2 gün uyuma saatlerini alıştırmak için kucağında uyut
saatler düzene girdikten sonra yerine koymayı denersin
ama dün yazdığım gibi denersen belki işe yarar cnm denemek lazım
o kadar uzun süre olmasada 2 gün denemek te fayda var
cnm üsülme ya 15 günde toparlarsın yine furkanımı sen:teselli:selam karular ben geldim
kızlar ben bi süt sağayımda geleyım kızıma
zeytünüm birazdan ararım seni evden konuşuruz
wannamm oğlum o kadar mutlu kii dedesi anneannesi çok ilgileniilerr biri aliyo biri bırakıyo çok mutlu yavruşum yaa dedesinin kucağında bi yatışı var sanırsın alçak dağları o yaratmışşş
ay sorma hacııı ne edecüük gııı haftaya belki düzelir ha hacııı belki görüşebiliris o zaman
Kıyamam yaaaa toparlar cnm bi 15tede 300gr alsa etti 600 gr buda yetiyor zaten doktorlar 500 gr altına inmediği sürece sorun yok diyorlar bende takmıştım bu konuya doktorda kızdı bana daha ne olacak diye bilmiyorumkismile
yaaa 600 gr çok az geli bağa 2 ay boyunca 1,5 kilo alan bebek niye 600 gr alsın demi
2 aya kadar gece uyumuyodu ondan sonra düzeldi şimdide kilo alamadı ne olduysa gecesi gündüzü dödüğünde oldu çok şaşkınım yetmiyo galib
hoşgeldin çıtırtımmmm Şeniz
noldu gıı behlülümeeeee özgede 14 günde 450 gr almış doktor iyi sakın mama verme dedi ya sen nie verionn dr mu ver dedi eyvahedigeldismile
iyi almış özge hemen hemen 1 kiloya yaklaşmış oli
eskisi gibi emmiyo:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
mamayı doktor ver demedi ben öle düşünüyom yaaa
bide ben kendi tartımda tarttım çıplaktı bebek kucağıma aldım öle tarttım
canım hoşgeldin. bende 6 kasımda doğum yaptım. ilk ay mama verdim çünkü meme uçları yaraydı ve sütüm yoktu elimle sağarak veriyordum. sonra iyileşince bol bol emzirdim sütüm az arttı mamayıda giderek azalttım. 2 gündür mama hiç almıyo. birde benim emzirme sürelerim uzun en az yarım saat emiyo. bulguru bol tüketiyom o sütü arttırıyo
canım ben aptamil kullanıyom. dr mama alıyorsa arada su da ver demişti aklında bulunsun kabızlık yapmaması için.
ben kilosunu haftalık takip etmiyorum 2.5 ayda 2.5 kilo aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?