2009 Kasm Anneleri

Yagmurcuk nasil uyuyo nazlim. memede mi? salliyomusun?

ya bir an once buyuselerde abilerde anlasa abi olduklarini.kaydirigubbakcemile3

1.5 saat arayla uyut alışır uyumaya sanırım
hemen koymasaydın yatağına kucanda tam dalsaydı ilk kıpırdamasında seni hissetsin sonra biraz daha kucanda kaldıktan sonra koy belkim işe yarar

ya da ilk 2 gün uyuma saatlerini alıştırmak için kucağında uyut
saatler düzene girdikten sonra yerine koymayı denersin
ama dün yazdığım gibi denersen belki işe yarar cnm denemek lazım
o kadar uzun süre olmasada 2 gün denemek te fayda var

nası aynı fiyat kısss 80lik prima markette 26 liraydı 80 lik canbebe 17 yani benim aldıım markette öyleydi

yuh bee nerden alıyonuz yaw siz primatı fato da öle diidi
primaynan can bebe aynı fiyat
hatta ben daha ucuza buldum 78lik prima 13.5 a aldım can bebe de aldım denemek için o 18 mi neydi yok anam can bebe almam hiç seemedim kenarları eşşek kadar bebemin bacana iniyo ucuz olsa neysee
ben prima uyu ve oyna alcam o sızdırmıyoo
kipada indirim var keşke bissürü alsamışım yaa
denemek için bi paket aldıydım

Sağol Yarencimm çok tşkler Maşallah oğluşunada aman bozulmasın

nazlım MAŞALLAH yağmuruma nazar değmesin annesi artık düzeni oturmuş prensesimin.

Aminn cnm aman artık bozulmasın bişicikler zira nee tutacak kol var nede bel sırnaşık şey guclubacismile

Ya bu arada ben hamilelikte kilo almadım yok emziricem yok acıkıyorum yeminle doğum sonrası kilo aldım bekliyorum bi 6 aylık olsun diyet spor vs başlıyayım ama şuan varyaaaaa hiç birşeye dayanamıyorum hamilelikte gram tatlı yemeyen bennn sabah sabah ilk işim tatlı yapmak ve hepsini yemek oluyo nasııııııııııı iş anlamadım ben yaaaa ağlamak istiyom:'(

tubişnen konuştum sesi kötü gelio hastaymışlar hala beyzoşumnannn annesi gelmiş yanlarınaa zemuszemus
kaynana tarafıda 10 kişi yemeee gelceklermiş haftasonu mu ne ohaoldumsmile tel açıp ne hazırlican bize diomuş guclubacismile cin cin olmuş tubiş kaydirigubbakcemile3

selam karular ben geldim
birileri benimi andı ne kulağım çınladı

moralim bozuk kızlar yaaa bebem 15 günde sadece 300gr aldı böle gidertse 3. ayın sonunda mamayua başlayacamm ööfffffffmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

kartal soğanlıktayım cnm
hadi nan kocişini kandırda bıraksın seni

Kıyamam yaaaa toparlar cnm bi 15tede 300gr alsa etti 600 gr buda yetiyor zaten doktorlar 500 gr altına inmediği sürece sorun yok diyorlar bende takmıştım bu konuya doktorda kızdı bana daha ne olacak diye bilmiyorumkismile

Cerincim tubayada geçmiş olsun dileklerimi iletirsin birdahaki arayışında olurmu ..15 kişiylede Allah sabır versinklava:

hoşgeldin çıtırtımmmm Şeniz
noldu gıı behlülümeeeee özgede 14 günde 450 gr almış doktor iyi sakın mama verme dedi ya sen nie verionn dr mu ver dedi eyvahedigeldismile

canım ya cuma günü karakızım bizde allah izin veririse
sende arda azizi alda gel hadii beklim
ayy essah mı gııı nerde oturuyonus sizz?
hemen kacicaksan niye geldin kizim.

anlat bakalim ardacik napiyo ananede. haftaya bende mi gitsem anama diyorum ama kiz yadirgamasin yerini yurdunu?
oğluşu babama bıraktımdı da ondan kaçtım hemen bide kırkyılın başı gelmişim onnarı bırakıp bilg. vakit geçiremiom ayıp olur die emme aklım sizde haaa wannamm oğlum o kadar mutlu kii dedesi anneannesi çok ilgileniilerr biri aliyo biri bırakıyo çok mutlu yavruşum yaa dedesinin kucağında bi yatışı var sanırsın alçak dağları o yaratmışşş
ebiş şansa bak yaaaaaaaaaaa heryer karrrrrrrr :sinifsinif:
ay sorma hacııı ne edecüük gııı haftaya belki düzelir ha hacııı belki görüşebiliris o zaman
canısı üzülme yaa sütün daha kaliteli olması için beslenmene dikkat et olmadı mama verirsin dünyanın sonu diil ya bebeğin sağlıklı olsun da :)

1.5 saat sonra zaten uykusu geliyo, huysuzlaniyo. ben yatagina hemen koyuyorum. uyanikken koymak lazim ya bide. bak yarim saat oldu uyandi hemen. gidip alim bari.

cnm üsülme ya 15 günde toparlarsın yine furkanımı sen:teselli:
kız cuma karakızım bağa geliy sende gelseneŞeniz

kızlar ben bi süt sağayımda geleyım kızıma
zeytünüm birazdan ararım seni evden konuşuruz

dur nan ipeşimi emziriyom
20 dk sonra görüşek
yada şimdi msn açam

ebişşşşşşş ayy eve dönunce çok zor olcak oğlan alıştı kalabalığa ilgiye dönunce yicek seni zira ablamlardan biliom laelaelaelaelae
ama şimci ne keyiflidirrr onu geçtim dede kafayı yiyodur arda içinn opuyorumnanaktan

havalar ii olursa buluşuruk gıı işallahhh :Saruboceq:

hoş bulduk canım aynı gün hıımm ben 4,40ta doğum yaptım canım bende her duyduğumu yaptım soğan,tahin,pekmez,hurma,boza,rezene,bol bol yeşillik ve humana emziren anneler için onuda denedim ama yok olmayınca olmuyor bu arada deli gibi boza içiyorum bozada içiyorum bozada içmesem sanırım hiç bir damla olmayacak hala pes etmedim anlayacağın

bende aptamil kullanıyorum ve memnunuz:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…