2009 Kasm Anneleri

ishal denebilir aslinda
ama ben sormustum kakasi niye böyle sulu diye süt emdigi icin demisti ebe yani baya sivi kaka yapiyo, o kan niye geldi hic anlamadim
ayni biz adet oldugumuzda parca kan gelirya onun gibi biseydi
ya bizimkide öle su gibi yapıyodu 2 gün öncesine kdr
ama çok da gazı vardı o zmn
dedik herhalde üşüttük
şimdi normale döndü tamda normal denmez tabi
hatta köpüklü seninkide ölemi cnm
parça gibi kan gelmesi mieyvahedigeldismile
hastaneyi falan arasan olmazmı cnm
danışacağın biri olur elbet
varmıydı son günlerde bi sııntısı cnm
kızlar nasıl resim koyabilirim bana tarif edermisiniz
ImageShack® - Online Media Hosting
bu siteye gir cnm
browse yi tıkla resmi seç
yükle
sonra doğrudan linki kopyala buraya yapıştır cnm

dr. normal diycek ki. benim kiz 3 haftada 550gr almis. normal boyle devam dedi.

canım bizimde ilk ay 500 gr.almışdı ve o zaman bile doktor anne sütüne devam demişti ve bizim için 500 gr üstü normal demişti üstelik ben çok ısrar etmiştim mama konusunda ,çok üzülüyodum üstelik bizim sarılığımızda vardı ve gözlerindeki sarılık bu ay eme eme geçti bilmiyorum doktorlar bu konuda çok ısrarcı .

her doktorun dediğine bakmayacaksın .valla 10 .günde bana mama ver dedi.ama ben toplasan 4 kere ancak mama verdim oda gerçekten yavrum aç kalmıştı sonrasında 20 günde 1 kilo aldı....

kenyaaa asyanın pişiği nasıl oldu canım

cok kötü değil dedi ilac verdi doktor sabah aksam kullanıyoruz bakalım pek bi degişiklik yok 3 kez kullandık sanrım biraz ishal olmus ishalde bebeklerde pişiğe sebep olurmus cok anlasılmıyo ishal oldugu ama normalden biraz daha sulu kakası en gec 2 saatte bir değiştiriyorum bezini inş. cabucak gecer bide mantar olmasında
annembirmelek hamatem deri pomadı cok ii geliyor dedi ondan aldırıcam esime deneyelim bakalım

geçmiş olsun canım daha önce pişik kremi kullanmıyormuydun.benim kızımın yüzündeki lekeye doktor elecon ve hametan krem vermişti.Ben pişik için kullanmadım ama diğer krem çok etkili....ilk sürüşten 1-2 saat sonra kızımın yüzündeki lekeleri geçirmeye başladı.

duubaa günaydın gııı nöörüünn bu saatte ne işin var burda benim oğluş uyandı saat 5 te istii ki oynayakkk :) annem de grip oldu yaaa odadan çıkmıyoz çocuğa geçmesin die

herkese günaydına.s.
bugünde tükkanı ben açam bari aklinialirimsmile
dün beyzanın erkenden uykusu geldi uyutmamak için çok çaba sarfettim zira zabah başıma gelcekleri biliyodum :bbo: we beklediğim gibi oldu zabahın ilk ışıklarıylan karga daha kaafaltısını etmeden uyandı ohaoldumsmile

duubaa günaydın gııı nöörüünn bu saatte ne işin var burda benim oğluş uyandı saat 5 te istii ki oynayakkk :) annem de grip oldu yaaa odadan çıkmıyoz çocuğa geçmesin die

nan tükkanı kırk yılın başı ben açam dedim hangi ara geldinde yazdın düdük alsanaalsanasmile

yaww sorma ebişş bi geldin pir geldin hee
hawa acaayip soğuk biz beyzaylan hastayık :sinifsinif: bütün aksilikler üstüste geldimafoldumben önümüzdeki hafta inş herşey yolunda giderde görüşürük bacım :Saruboceq:
yazık kız annen ardayı sevemiyi mi şimdi senağlama kadının ilk defa torunu gelmiş şunun şurasında 10 gün kalcak şu işe bak :sinifsinif: annen bi an önce ileşir inşallah ardamızıda Rabbim korusun bütün firüslerden :Saruboceq:

ben aştım tükkanı bikerem naniknanik duubaaa uykusu gelince oyalama uyusun uyku uykunun mayasıdırr cnm uyudukça uyyası gelir ben ele yapıom gaytten de menmunummm emme sen çocuun gece 1 de yatıp zabah 11 uyansın istiisen bilemiyciiimm
geçmiş olsun cnm nası becerdiniz gıı hastalanmayı delü mannakkk eccük tikkat etsene kendine ayyy tırstım şinci haa anam hasta ya bize de firüs bulaşırsa :uhm:

yok anacım benim kız 12 gibi uyuyoduu zabahta 9larda falan kalkıyodu tabii aralarda uyanıyodu ama emzirip yatırıyodum dün saat 10larda uyumaya başladı zabah 7 olmadaan zortladı :bbo: gerçi sabah keyfimizi yaptıkta tekrar uyudu bile tiyzesii zemuszemus

sorma ebiişim yaa bu bizim ikince kez hasta olamamız hemidee mafoldumben ahanda bunlara bana klava: klava: klava: gerçi el kadar bebe benden dayanıklı walla :asigim: çünki ilk önce ben hasta oluyom hastalığı ona geçiriyom mafoldumben şimdide çok şükür benden önce toparlandı biraz öksürüğü kaldı oda inşallah geçer :Saruboceq:
sende oğlana iyi bak yaa hava cok soğuk gereksiz yere sokaağaa çıkarmaa lmaz: annende maske falan taksın :1ninca: gerçi ben taktımda nooldukii :umursamaz: yani kısacası kendinize tikkat ediiiiiiiinnnnnn delikafadulden
inşallah haftaya hava günlük güneşlik olurda görüşürüzz :smiley-cool::Saruboceq:
bu arada ben önümüzdeki haftanın hava tahminlerine bakıyım

abowww pazartesiye kadar kar warkafamçokkarıştı
bi haftaya cuma 12 derece diyoo CADIARZU sıcak olur mu kii CADIARZU

günaydınnnnnnnnnnnnn ağır işçiler olumunekankayizsmile
bizde zabannn körüsünden beridir ayaktayıkkkkkkkkkkk ohaoldumsmile
özgüşüm şu an hayretler içerisinde eline bakıyo yeni gördü zaarrrr kaydirigubbakcemile3
bayılıyom şu haline yauwww elini kolunu sallarken birden farkedip tikatli tikatli bakiyi yaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…