ishal denebilir aslinda
ama ben sormustum kakasi niye böyle sulu diye süt emdigi icin demisti ebe yani baya sivi kaka yapiyo, o kan niye geldi hic anlamadim
ayni biz adet oldugumuzda parca kan gelirya onun gibi biseydi
ya bizimkide öle su gibi yapıyodu 2 gün öncesine kdrishal denebilir aslinda
ama ben sormustum kakasi niye böyle sulu diye süt emdigi icin demisti ebe yani baya sivi kaka yapiyo, o kan niye geldi hic anlamadim
ImageShack® - Online Media Hostingkızlar nasıl resim koyabilirim bana tarif edermisiniz
ishal denebilir aslinda
slm kızlarr
merhaba canim
6-7 saat emmeden durabiliyolarmis. sen yinede 6 saat sonra kaldirip emzir. masallah kizina.
dr. normal diycek ki. benim kiz 3 haftada 550gr almis. normal boyle devam dedi.
kenyaaa asyanın pişiği nasıl oldu canım
cok kötü değil dedi ilac verdi doktor sabah aksam kullanıyoruz bakalım pek bi degişiklik yok 3 kez kullandık sanrım biraz ishal olmus ishalde bebeklerde pişiğe sebep olurmus cok anlasılmıyo ishal oldugu ama normalden biraz daha sulu kakası en gec 2 saatte bir değiştiriyorum bezini inş. cabucak gecer bide mantar olmasında
annembirmelek hamatem deri pomadı cok ii geliyor dedi ondan aldırıcam esime deneyelim bakalım
duubaa günaydın gııı nöörüünn bu saatte ne işin var burda benim oğluş uyandı saat 5 te istii ki oynayakkk :) annem de grip oldu yaaa odadan çıkmıyoz çocuğa geçmesin die
ben aştım tükkanı bikerem naniknanik duubaaa uykusu gelince oyalama uyusun uyku uykunun mayasıdırr cnm uyudukça uyyası gelir ben ele yapıom gaytten de menmunummm emme sen çocuun gece 1 de yatıp zabah 11 uyansın istiisen bilemiyciiimmherkese günaydına.s.
bugünde tükkanı ben açam bari aklinialirimsmile
dün beyzanın erkenden uykusu geldi uyutmamak için çok çaba sarfettim zira zabah başıma gelcekleri biliyodum :bbo: we beklediğim gibi oldu zabahın ilk ışıklarıylan karga daha kaafaltısını etmeden uyandı ohaoldumsmile
geçmiş olsun cnm nası becerdiniz gıı hastalanmayı delü mannakkk eccük tikkat etsene kendine ayyy tırstım şinci haa anam hasta ya bize de firüs bulaşırsa :uhm:nan tükkanı kırk yılın başı ben açam dedim hangi ara geldinde yazdın düdük alsanaalsanasmile
yaww sorma ebişş bi geldin pir geldin hee
hawa acaayip soğuk biz beyzaylan hastayık :sinifsinif: bütün aksilikler üstüste geldimafoldumben önümüzdeki hafta inş herşey yolunda giderde görüşürük bacım :Saruboceq:
yazık kız annen ardayı sevemiyi mi şimdi senağlama kadının ilk defa torunu gelmiş şunun şurasında 10 gün kalcak şu işe bak :sinifsinif: annen bi an önce ileşir inşallah ardamızıda Rabbim korusun bütün firüslerden :Saruboceq:
ben aştım tükkanı bikerem naniknanik duubaaa uykusu gelince oyalama uyusun uyku uykunun mayasıdırr cnm uyudukça uyyası gelir ben ele yapıom gaytten de menmunummm emme sen çocuun gece 1 de yatıp zabah 11 uyansın istiisen bilemiyciiimm
geçmiş olsun cnm nası becerdiniz gıı hastalanmayı delü mannakkk eccük tikkat etsene kendine ayyy tırstım şinci haa anam hasta ya bize de firüs bulaşırsa :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?