2009 Kasm Anneleri

valla ben buldum kızı sakinleştirme yolunu şşş pattan daha kolay hem kaydirigubbakcemile2
aspiratöööör
cerenimoo memeyi almadığında git aspiratörün yanına hemen alıyo gıı kaydirigubbakcemile2

amma problemlisin haa!laelaelaelaelae
nan bu havada dışarı çıkmam için önemli bi nedenim olması lazım merağımdan çıkamam vallaha:1no2::1no2::1no2::1no2:

kendince tracy, lik yapisin he:roflol::roflol::roflol:

bi arkadas dedi gecen, ilk oglunu oda aspiratorle sustururmus.kaydirigubbakcemile3

bu arada tracy aspirator icin ne diyo?delikafadulden

yemişim tracyi bee şşt pat yapcam diye yavrum helak oliii klava:
yemiyo işte bizde
benim kız zaten kendi uyuyo iş bi sakinleşmesinde onu da aspiratörle çözüyoz işte bakalım ne kaa gider kaydirigubbakcemile3

ya laptopun ekranına bakması zararlımıııı,
bakıyo valla ben de biişe demiyom ohaoldumsmile

benim oğlana elektrik süpürgesi iyi geliyo çalıştırıp yanına bırakıyom sakinleşiyo aspiratörü hiç denemeiştim ay onuda bi deniyim

yemiyo işte bizde
benim kız zaten kendi uyuyo iş bi sakinleşmesinde onu da aspiratörle çözüyoz işte bakalım ne kaa gider kaydirigubbakcemile3

iste bu kadar. senin bebegin nasil mutluysa o.opuyorumnanaktan

ya laptopun ekranına bakması zararlımıııı,
bakıyo valla ben de biişe demiyom ohaoldumsmile

benimkide bakiyo, bende bisi demiyorum.
bazen isim olunca tv onunede koyuyorum ben.:kedi:

dr. normal diycek ki. benim kiz 3 haftada 550gr almis. normal boyle devam dedi.
ay kusura bakmasın doktor bey ama ben duramam öle :1no2::1no2:
bu arada tracy aspirator icin ne diyo?delikafadulden
:roflol::roflol::roflol:
yemiyo işte bizde

teyzenin çözümleri beraya yaramadı disin yanekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

fatom nan oğlan zaten tosunuk neden kasıyon gıı dr normal diise nolcak sankimm bizimkiler kadar olaydı nedecedün gıı bebeğe kebap mı vermeye başlıcadın alsanaalsanasmile

fatom nan oğlan zaten tosunuk neden kasıyon gıı dr normal diise nolcak sankimm bizimkiler kadar olaydı nedecedün gıı bebeğe kebap mı vermeye başlıcadın alsanaalsanasmile

700,800,900
olabilir ama 500 çok az
heleki bu zamana kaa 1,5 buçuk kilo alan bebek için 500 çok az be gülüm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ama her ay azalicak aldiklari kilo. sen bak bakalim dr. ne diycek.

anam uykusu geldi gözünü alamıyo ekrandan akannehir
artık hacke mı olcak büyüyünce bilg. müh mü bilmiimm

ama her ay azalicak aldiklari kilo. sen bak bakalim dr. ne diycek.

bilim büyüdükçe azalacak emme okkaaa birden nasıl iner kilo annamadım
hem benim tartı doğru gaabaa çünkü arkadaşımın bebesişnide aynı şekilde tarttık sonra geçen aşıya getirmiş ordada tertmışlar aynı çıktı ooofffff oooffffffffffff:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…