nan bu havada dışarı çıkmam için önemli bi nedenim olması lazım merağımdan çıkamam vallaha:1no2::1no2::1no2::1no2:amma problemlisin haa!laelaelaelaelae
valla ben buldum kızı sakinleştirme yolunu şşş pattan daha kolay hem kaydirigubbakcemile2
aspiratöööör
cerenimoo memeyi almadığında git aspiratörün yanına hemen alıyo gıı kaydirigubbakcemile2
ama eğer hakketen bu ay 500,yada 600 gr almışsa başlıycam mamaya
valla ben buldum kızı sakinleştirme yolunu şşş pattan daha kolay hem kaydirigubbakcemile2
aspiratöööör
cerenimoo memeyi almadığında git aspiratörün yanına hemen alıyo gıı kaydirigubbakcemile2
bu arada tracy aspirator icin ne diyo?delikafadulden
yemişim tracyi bee şşt pat yapcam diye yavrum helak oliiiklava:
yemiyo işte bizde
benim kız zaten kendi uyuyo iş bi sakinleşmesinde onu da aspiratörle çözüyoz işte bakalım ne kaa gider kaydirigubbakcemile3
ya laptopun ekranına bakması zararlımıııı,
bakıyo valla ben de biişe demiyom ohaoldumsmile
ay kusura bakmasın doktor bey ama ben duramam öle :1no2::1no2:dr. normal diycek ki. benim kiz 3 haftada 550gr almis. normal boyle devam dedi.
:roflol::roflol::roflol:bu arada tracy aspirator icin ne diyo?delikafadulden
yemişim tracyi bee şşt pat yapcam diye yavrum helak oliiiklava:
yemiyo işte bizde
benim kız zaten kendi uyuyo iş bi sakinleşmesinde onu da aspiratörle çözüyoz işte bakalım ne kaa gider kaydirigubbakcemile3
ay kusura bakmasın doktor bey ama ben duramam öle :1no2::1no2:
700,800,900niye? sana gore kac kilo almasi lazim?
fatom nan oğlan zaten tosunuk neden kasıyon gıı dr normal diise nolcak sankimm bizimkiler kadar olaydı nedecedün gıı bebeğe kebap mı vermeye başlıcadın alsanaalsanasmile
fatom nan oğlan zaten tosunuk neden kasıyon gıı dr normal diise nolcak sankimm bizimkiler kadar olaydı nedecedün gıı bebeğe kebap mı vermeye başlıcadın alsanaalsanasmile
700,800,900
olabilir ama 500 çok az
heleki bu zamana kaa 1,5 buçuk kilo alan bebek için 500 çok az be gülüm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
anam uykusu geldi gözünü alamıyo ekrandan akannehir
artık hacke mı olcak büyüyünce bilg. müh mü bilmiimm
:roflol::roflol::roflol:
ama her ay azalicak aldiklari kilo. sen bak bakalim dr. ne diycek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?