2009 Kasm Anneleri

nan dubuşşşşşşşş
sarı olmayan yane ucuz olan ütüyü al ona vercen 50 tl farknan da git o nemlendiriciyi al taaaaaa mı :))))

nan dubuşşşşşşşş
sarı olmayan yane ucuz olan ütüyü al ona vercen 50 tl farknan da git o nemlendiriciyi al taaaaaa mı :))))

bende daha dün akşam o ucuz olanına karar vermiştim taaa ki hepsiburada zabah bana mail atana kadar :bbo: sankim biliyii mi ütü aradığımı kafamı karıştırmak için bu sarı ütünün tanıtımını yolladı bağaa :bbo: daha önce heç farketmediydim rengini ama o an furuldum :asigim: off ne edemmm CADIARZU gerçi baaanee arif alcak ödiicek lülülülülülü dün akşam söz verdim ona bidaa ütü kırmıcam diyee :kedi: bu buhar makinası planlarımdanda daha kendisinin haberi yok aklinialirimsmile

heh geldi gene hey heyleri ya rebbi emmiyi sıkcam ümüğünü o olcak haaa sonunda akannehir

bak bebeem dediğim gibi ucuz utu ve nemlendiriciyi al zaten 2 aya kalmaz kırarsın utuyu o zamanda sarı olanını alırsınnn :roflol:

heh geldi gene hey heyleri ya rebbi emmiyi sıkcam ümüğünü o olcak haaa sonunda akannehir

de get mannak :mymeka: ne biçim konışıyin sen ölee :mymeka: sen sankim melek gibiydin bebeyken alsanaalsanasmile sor bakıyim annene kaç kere sıkmış ümüğünüü lmaz: az sabırlı ol emi arkadaşım Şeniz

:kedi: taam nan ne barıyonnnnnnnn senağlama

bak bebeem dediğim gibi ucuz utu ve nemlendiriciyi al zaten 2 aya kalmaz kırarsın utuyu o zamanda sarı olanını alırsınnn :roflol:

:roflol::roflol::roflol:
arife dün yalvarıyom arif ütü alcan mı diyee
o da bana diyikii bunuda kırmıcaan ne malum :roflol: sana ütü dayanmıyii diyi :kedi: napam haklı ama bilerek mi düşürüyom yanii ütülerii bilmiyorumkismile
gerçi noldu biliyinmii o gün ütü yaparken içimden geçiriyodum yaww bu ütü eskisi gibi ütülemiyii off pofff yenisini mi alsam diye düşünürken ütü 10 dk sonra pat yere düştü hacıı :roflol: acaba ütünün ağırına gittide kendini intihar mı etti acepp :roflol:

delüüüüüüüüüü :roflol:
gıı boşver arif almasın sende ütüden kurtulmuş olursunn delikafadulden

delüüüüüüüüüü :roflol:
gıı boşver arif almasın sende ütüden kurtulmuş olursunn delikafadulden

bebemin kıyafetleri war hacıı olmaz ütü lazım :sinifsinif:

bebem uyurken bende şu eve azcık el atam soora görüşürük olar mı hacıı Şeniz

hadi kolay gelsinnn
benim uykum var yaaa zuzum uyusada bende ecük uyusam ama emmediği için uyumicak emene kaa yandımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…