nan dubuşşşşşşşş
sarı olmayan yane ucuz olan ütüyü al ona vercen 50 tl farknan da git o nemlendiriciyi al taaaaaa mı :))))
bende daha dün akşam o ucuz olanına karar vermiştim taaa ki hepsiburada zabah bana mail atana kadar :bbo: sankim biliyii mi ütü aradığımı kafamı karıştırmak için bu sarı ütünün tanıtımını yolladı bağaa :bbo: daha önce heç farketmediydim rengini ama o an furuldum :asigim: off ne edemmm CADIARZU gerçi baaanee arif alcak ödiicek lülülülülülü dün akşam söz verdim ona bidaa ütü kırmıcam diyee :kedi: bu buhar makinası planlarımdanda daha kendisinin haberi yok aklinialirimsmile
heh geldi gene hey heyleri ya rebbi emmiyi sıkcam ümüğünü o olcak haaa sonunda akannehir
de get mannak :mymeka: ne biçim konışıyin sen ölee :mymeka: sen sankim melek gibiydin bebeyken alsanaalsanasmile sor bakıyim annene kaç kere sıkmış ümüğünüülmaz: az sabırlı ol emi arkadaşım Şeniz
bak bebeem dediğim gibi ucuz utu ve nemlendiriciyi al zaten 2 aya kalmaz kırarsın utuyu o zamanda sarı olanını alırsınnn :roflol:
:roflol::roflol::roflol:
arife dün yalvarıyom arif ütü alcan mı diyee
o da bana diyikii bunuda kırmıcaan ne malum :roflol: sana ütü dayanmıyii diyi :kedi: napam haklı ama bilerek mi düşürüyom yanii ütülerii bilmiyorumkismile
gerçi noldu biliyinmii o gün ütü yaparken içimden geçiriyodum yaww bu ütü eskisi gibi ütülemiyii off pofff yenisini mi alsam diye düşünürken ütü 10 dk sonra pat yere düştü hacıı :roflol: acaba ütünün ağırına gittide kendini intihar mı etti acepp :roflol:
dimek o kaa beğenmedin he CADIARZU neyse ben az daha inceleyembilmem sarı olan o kadarda muhteşem deel bence 50 tl fark vermem şahsen :hulya:
:kedi: taam nan ne barıyonnnnnnnn senağlama
delüüüüüüüüüü :roflol:
gıı boşver arif almasın sende ütüden kurtulmuş olursunn delikafadulden
günaydın canım ne misafiri kıs anam bu kadar yağmur yağdı sular nıye kesıldıkı bu bollukta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?