bilim büyüdükçe azalacak emme okkaaa birden nasıl iner kilo annamadım
hem benim tartı doğru gaabaa çünkü arkadaşımın bebesişnide aynı şekilde tarttık sonra geçen aşıya getirmiş ordada tertmışlar aynı çıktı ooofffff oooffffffffffff:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bilim büyüdükçe azalacak emme okkaaa birden nasıl iner kilo annamadım
hem benim tartı doğru gaabaa çünkü arkadaşımın bebesişnide aynı şekilde tarttık sonra geçen aşıya getirmiş ordada tertmışlar aynı çıktı ooofffff oooffffffffffff:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
allaaam kucaamda hiçbi çaba sarfetmeden uyuduu feridün düzağaç ve aspiratör işbirlliği ileee kaydirigubbakcemile3
ben geldiiiiiimmmmmmmmmmm
ama çook hastayımm senağlama beyzoşumda hastaaa mafoldumben
evet en azından 700 gr almış olsunkizim 15 gunde 300 almis. 15 gune 300-400 daha alsa tamam iste. takilma cok, napican sisko cocugu.
inşallah canım yaaafatoo demedi demeeee bi ayın sonunda seninki 750 gr almış olcak en az ben bi gün tartıyom başka bi gün başka çıkıyoo
:roflol::roflol:allaaam kucaamda hiçbi çaba sarfetmeden uyuduu feridün düzağaç ve aspiratör işbirlliği ileee kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:tebrik ederim.vereliniortak
ama tracy kizcak haberin olsun.kaydirigubbakcemile3
gitmedinizmi doktora bacımben geldiiiiiimmmmmmmmmmm
ama çook hastayımm senağlama beyzoşumda hastaaa mafoldumben
sağol canım yaaa mafoldumbengecmis olsun.:sinifsinif:
gitmedinizmi doktora bacım
geçmiş olsun
geçmiş olsun canım a.s.sağol canım yaaa mafoldumben
yok gitmedik beyzanın öksürüğü azaldı göğsünde hırıltıda yok şükür :Saruboceq: ama ben feciyim :sinifsinif: el kadar bebe benden dayanıklı çıktı walla a.s
geçmiş olsun canım a.s.
tuğba geçmiş olsun
zeytin sana bisey daha sorcam.
simdi sen ipeki gece 1de yatiriyosun ya, dogal olarak arada uyuyor.
ama hava erken karariyor. karanlikta uyutup sonra salonami getiriyorsun?
mesela Naz aksam saatlerinde uyuyacaksa salonda isikta uyutuyorum ben.
bide zeytinim, bu duzen olayi guzelde, ben bu duzenimiz bozulmasin diye oglusta 2 sene bir yere gidemedim. ayaginda sallayip, her yerde bebelerini uyutan insanlara ozendim valla.
simdide tabiki duzen olsun isterim ama bir yere gitmeden de olmaz. oglus alisik, yazin yazliga gitmek ister, gitmesen olmaz. valla gece gunduzu ayirsin, bide yarim saat sonra uyanmasin bana yeter.
kizlarr nisanin kakasindan bugün kan geldi birazcik kabiz degil aksine süt emdigi icin sulu kaka yapiyo fazlada ikinmadi ama niye o kan geldi anlamadim doktoru aradik kapatmisti yarin yine aricaz, ebe mumusundan kan gelebilir haberiniz olsun korkmayin demisti ama bu kan mumusundan mi geldi poposundan mi anlayamadim,resimlerini cektim doktoruna göstericem
insallah bidaha olmaz bezde kan görünce bi tuhaf oldum
cnm ya çok geçmiş olsun
imşallah bi sorun yoktur:Saruboceq:
ishal falan değil dimibilmiyorumkismile
foto çekmen iyi olmuş cnmalkisalkisalkis
nette araştırdınmı pekala
miktarı çokmu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?