- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
of iş neyn yapamadım
bi baktım yatağaa yatak bağa bakıyii be yatağa bakıyimm çok çekici geldi bi an :jeyyar: hoooop girdim yatağa ama 10 dk soora beyza uyandıı eyvahedigeldismile
doktorumda ki çocuk nöroloğunu dinliyomusunuz. çok bilgilendirici ya. bildiğim biçok şeyi değiştirdi
kız çocuğu susturacam diye gelmesin kol gibi elektrik faturasıı :bbo: nette var süpürge fön makinası sesi flndubaaam geçmiş olsun balııımm
anne sütünün kerametini görüyonmu gıı beyzoş toparlanmış bak sen de içeydin gıı bir iki yudum ii gelir belkimm kaydirigubbakcemile2
biz de zabanan 8de kalkıyoz ama bu sefer süper bişe keşfettim bu zamana kadar boşuna beklemişim
elektrik süpürgesini açınca ööle durup bakıyo bu velet sayesinde karga kafaltısını etmeden heryeri süpürdüm
mutfaktada aspiratörü çalıştırıp yerleri sildim
eee bu kaa temizlik yapınca yoruldu yavrucak
iki salladım kolumda uyudu aklinialirimsmile
şimci rüyasında temizlik yapiidir
ben de kafaltımı ediyooomm
yok yaa ben hiç tv açmıyom ne diyoo de helee
dubaaam geçmiş olsun balııımm
anne sütünün kerametini görüyonmu gıı beyzoş toparlanmış bak sen de içeydin gıı bir iki yudum ii gelir belkimm kaydirigubbakcemile2
biz de zabanan 8de kalkıyoz ama bu sefer süper bişe keşfettim bu zamana kadar boşuna beklemişim
elektrik süpürgesini açınca ööle durup bakıyo bu velet sayesinde karga kafaltısını etmeden heryeri süpürdüm
iyidir. oğlumu sallıyom ayağımda bi yandan da kahvaltı yapıyom.
sen iştemisin
of iş neyn yapamadım
bi baktım yatağaa yatak bağa bakıyii be yatağa bakıyimm çok çekici geldi bi an :jeyyar: hoooop girdim yatağa ama 10 dk soora beyza uyandıı eyvahedigeldismile
kızlar ben bu hafta kilo almışım ya((((((((((((
doktorumda ki çocuk nöroloğunu dinliyomusunuz. çok bilgilendirici ya. bildiğim biçok şeyi değiştirdi
sağolun canlarım cevaplarınız için.yandı o kadın.çekeceği var benden.
alemsin hee moralim bozukdu güldürdün beni.çok yaşa emi :roflol:dubaaam geçmiş olsun balııımm
ben hep alıyoommlaelaelaelaelaekızlar ben bu hafta kilo almışım ya((((((((((((
hee hasta ettim :çok üzgünüm:kız sen bebeyi nasıl hasta ettin bakayım dışarımı çıktınızalsanaalsanasmile
bide evde çok giydiriyosan dışarda üşür
ben evde tek kat giydiriyom
ev sıcak fazla giydirsem terliyo
dışarı çıkıncada kat kat
dubaaam geçmiş olsun balııımm
yok yaa ben hiç tv açmıyom ne diyoo de helee
çocukların tuvalet eğitiminden bahsetti. inş unutmam o zaman gelene kaa
ben hep alıyoommlaelaelaelaelae
artık tartılmıyom bileee :sinifsinif:
hee hasta ettim :çok üzgünüm:
benim ev sobalıı ben bi badı giydiriyom üstüne bi pıjama giydiriyomm sadece altını 2 kat giydiriyom bacakları ayakları üşümesin gazı olmasın diye zemuszemus
dışarı çıkarken kapının önünden arabaya biniyok zatii astronot tulumu var onu giydiriyom
mersüü dadlum opuyorumnanaktan
walla kutlarım seni bayaa iş görmüşün hee vereliniortak
eee iyide giydiriyomuşun
hani çok giydiriyonda alıştı sıcağa dışarı çıkınca hastamı oldu dedim ama yok
gerçi bebek bu yaa ne zaman hasta olcağı belli oolmaz üzme sen kendini
çocukların tuvalet eğitiminden bahsetti. inş unutmam o zaman gelene kaa
dr. diyoki. 7 8 aylıkken çocuğa kaksını bezinde gösterip aaa ne güzel de kaka yapmışşın seeen.
bunu sklayalım atmayalım
akşam babamız gelince ona gösterelim dicekmişiz.
sonra bi lazımlık alıp ona yaptırcakmışız ama tabii zorlama yok
onuda çocuğa gösterip sevecekmişiiz. ne gzl yapmış benim çocuum . bak kediye aslana... benziyo dicekmişiz.
sonra 1.5 yaşına gelince çocuk kendi söylemeye başlayınca klozete oturtcakmışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?