2009 Kasm Anneleri

of iş neyn yapamadım
bi baktım yatağaa yatak bağa bakıyii be yatağa bakıyimm çok çekici geldi bi an :jeyyar: hoooop girdim yatağa ama 10 dk soora beyza uyandıı eyvahedigeldismile

kız sen bebeyi nasıl hasta ettin bakayım dışarımı çıktınızalsanaalsanasmile
bide evde çok giydiriyosan dışarda üşür
ben evde tek kat giydiriyom
ev sıcak fazla giydirsem terliyo
dışarı çıkıncada kat kat

dubaaam geçmiş olsun balııımm
anne sütünün kerametini görüyonmu gıı beyzoş toparlanmış bak sen de içeydin gıı bir iki yudum ii gelir belkimm kaydirigubbakcemile2
biz de zabanan 8de kalkıyoz ama bu sefer süper bişe keşfettim bu zamana kadar boşuna beklemişim
elektrik süpürgesini açınca ööle durup bakıyo bu velet sayesinde karga kafaltısını etmeden heryeri süpürdüm
mutfaktada aspiratörü çalıştırıp yerleri sildim
eee bu kaa temizlik yapınca yoruldu yavrucak
iki salladım kolumda uyudu aklinialirimsmile
şimci rüyasında temizlik yapiidir
ben de kafaltımı ediyooomm

doktorumda ki çocuk nöroloğunu dinliyomusunuz. çok bilgilendirici ya. bildiğim biçok şeyi değiştirdi

kız çocuğu susturacam diye gelmesin kol gibi elektrik faturasıı :bbo: nette var süpürge fön makinası sesi fln

allaö yarabbim el kadar bebeye aşıladı temizliği karı :roflol: :roflol:
kıs senın dün gönderdiğin fıher prıce ın ana kucağı türkiyede yok bulamadım ben :sinifsinif:

iyidir. oğlumu sallıyom ayağımda bi yandan da kahvaltı yapıyom.
sen iştemisin

ne güzel ben işteyim canım ya :sinifsinif:

of iş neyn yapamadım
bi baktım yatağaa yatak bağa bakıyii be yatağa bakıyimm çok çekici geldi bi an :jeyyar: hoooop girdim yatağa ama 10 dk soora beyza uyandıı eyvahedigeldismile

kaydirigubbakcemile3 ne sandın ya akşama kadar uyuyacanımı sandın boşver 10 dakka 10 dakkadır kaydirigubbakcemile3
bu arada nasıl oldunuz bakım düzeldinizmi canım

kızlar ben bu hafta kilo almışım ya ((((((((((((

neden ben alamıyorum yaaaaaaa :sinifsinif:

doktorumda ki çocuk nöroloğunu dinliyomusunuz. çok bilgilendirici ya. bildiğim biçok şeyi değiştirdi

ne diyo kıs banada anlatıverın hele işyeirndeyim dunyadan bi haber yaşıyorum

alemsin hee moralim bozukdu güldürdün beni.çok yaşa emi :roflol:

evet ben hiç kaçırmıyorum

kızlar ben bu hafta kilo almışım ya ((((((((((((
ben hep alıyoommlaelaelaelaelae
artık tartılmıyom bileee :sinifsinif:
hee hasta ettim :çok üzgünüm:
benim ev sobalıı ben bi badı giydiriyom üstüne bi pıjama giydiriyomm sadece altını 2 kat giydiriyom bacakları ayakları üşümesin gazı olmasın diye zemuszemus
dışarı çıkarken kapının önünden arabaya biniyok zatii astronot tulumu var onu giydiriyom

mersüü dadlum opuyorumnanaktan
walla kutlarım seni bayaa iş görmüşün hee vereliniortak

dr. diyoki. 7 8 aylıkken çocuğa kaksını bezinde gösterip aaa ne güzel de kaka yapmışşın seeen.
bunu sklayalım atmayalım
akşam babamız gelince ona gösterelim dicekmişiz.
sonra bi lazımlık alıp ona yaptırcakmışız ama tabii zorlama yok
onuda çocuğa gösterip sevecekmişiiz. ne gzl yapmış benim çocuum . bak kediye aslana... benziyo dicekmişiz.
sonra 1.5 yaşına gelince çocuk kendi söylemeye başlayınca klozete oturtcakmışız

eee iyide giydiriyomuşun
hani çok giydiriyonda alıştı sıcağa dışarı çıkınca hastamı oldu dedim ama yok
gerçi bebek bu yaa ne zaman hasta olcağı belli oolmaz üzme sen kendini

off beyza ayakalrımda uyuyoo ben hönk hönk öksürünce yavrum sıçrıyo yerindennmafoldumben

eee iyide giydiriyomuşun
hani çok giydiriyonda alıştı sıcağa dışarı çıkınca hastamı oldu dedim ama yok
gerçi bebek bu yaa ne zaman hasta olcağı belli oolmaz üzme sen kendini

kız o çocuk hasta olmıyii ki zatii
ben hasta oluyom soora ona geçiyii :sinifsinif:
ben kendi dötümü kollıyamıyom
menapozlu karı gii cıbıl cıbıl geziyom evdee :kedi:
şu anda bile bu kaa hastayken üstümde ince bi eşofman altı üstümdede sadece askılı bi atlet var :kedi:

çocukların tuvalet eğitiminden bahsetti. inş unutmam o zaman gelene kaa

:roflol::roflol: kesin unutursun.

olduuu, aksama kadar boklu bezi saklariz. yemek sofrasina getirip ailecek neye benzedigini tartisiriz.:roflol:

cok utopik konusuyo bu doktorlar ya. tabiki sinirlenmiycez, sabirli olcaz ama hersey onlarin dedigi gibi olmuyo.

benim oglum 2,5 yasindaydi tuvalet egitimi aldiginda. ama ogretene kadar akla karayi sectim. bi sabah yatiyodum, oglus babasiyla salonda. esim geldi, salona gelsene bi dakka dedi. gittim bi baktim benim oglan salonun ortasina yapiyo. babada kah kah guluyo. hatta oglum surayada yap diyo, velet kalkip gidip yapiyo. ifadesizce baktim bi sure, sonrada ben simdi yatmaya gidiyorum, tekrar geldigimde burda hicbirsey gormek istemiyorum dedim gidip yattim.

bak biz bezi bile saklamiyoruz, salonun ortasina yapiyoruzki daha acik ve net tartisabilelim cocugun mokunu.:roflol:

esimin yengesi gelicekmis ogleden sonra. evdede buzluktaki pogacalardan baska bisi yok. kizi birakicak kimsede yok markete gideyim. napim ya, son anda haber veriyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…