2009 Kasm Anneleri

offfffffff kakasına kadar önce bir oturmayı öğrenseler çok ii olacak yoksa benim bel yine gidecek
Hepinize selammm olsun dertli kasım anaları ve onlara eziyet eden tatlı kasım bebekleri a.s. a.s. a.s.

esimin yengesi gelicekmis ogleden sonra. evdede buzluktaki pogacalardan baska bisi yok. kizi birakicak kimsede yok markete gideyim. napim ya, son anda haber veriyolar.

GELİRken birşey almalarını söyle canım kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile alkisalkisalkis naniknanik

esimin yengesi gelicekmis ogleden sonra. evdede buzluktaki pogacalardan baska bisi yok. kizi birakicak kimsede yok markete gideyim. napim ya, son anda haber veriyolar.

benimde kaynana ve kızlar ve kızkardeşi gelecek ne yapacğımıda bilmiyom kızda durmuyo ki bende markete gidemiyom pazarda var

selam nazlıcııımmmm başınız sağolsun, geçmiş olsun dün geçmişi okurken seni yakalayamadım

hımmm o zaman bunlart sanaklava:klava:
offfffffff kakasına kadar önce bir oturmayı öğrenseler çok ii olacak yoksa benim bel yine gidecek
Hepinize selammm olsun dertli kasım anaları ve onlara eziyet eden tatlı kasım bebekleri a.s. a.s. a.s.

hoşgeldin canım

kız işte o çocuğun korkularından olurmuş. valla bilimin önünde saygıyla eğilirim. ha tabi biz sabredipte yapamayız o ayrıı. yoksa adamlar yıllarca 100 lerce deneğin üzerinde çalışıpta varıyolar bu sonuçlara

benimde kaynana ve kızlar ve kızkardeşi gelecek ne yapacğımıda bilmiyom kızda durmuyo ki bende markete gidemiyom pazarda var

Sende söyle Yaremcim halden anlarlar gelirken bi zahmet alıversin bu arada canın ne çekiyosa onuda söylee aaaaaaa daha kaç aylık beben var düşünsünler o kadarınıda delikafadulden kafayı yidim sonunda :roflol:

günaydın kızlar nasılsınız
ay ben bu gün kaynanamla gezmeye gidicem kadın insafa geldide 2 ay sonra beni düşündü :)
heryer karlı ama kayınpeder alıcakmış arabayla ne zamandır evdesin sıkıldın acık açılırsın dedi bana bayılıyodum bunları kaynanatörün ağzından duydum diye. alışık olmayınca bünyeye ters yaptı.
gerçi çokta iyi oldu cidden çok sıkılmıştım bari 2 insan görürüm yaş ortalaması 55 -60 ama olsun bunada şükür :) ay nelerle mutlu oluyorum ya ben.
haftasonuda oğlumun dayısı geliyor zaten şunun şurasında ne kaldı şubat ortasında işe başlıycam

tatli dert bunlar ama bende oturmasini bir an once istiyorum ki sofrada falan yanimiza oturabilsin. hatta ben bir an once 2 yasina gelmesini istiyorum ki, cici cici giydirip elinden tutup gezmelere gotureyim kizimi.opuyorumnanaktan

GELİRken birşey almalarını söyle canım kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile alkisalkisalkis naniknanik

iyi fikir valla. buzlukta pogaca var. oglusta insafa gelmis bi dilim kek birakmis. Insallah yalniz gelir.

ne zor di mi birakacak birinin olmamasi. iki dakka komsuyami biraksam diyorum, nazar deger diye korkuyorum. napim ya, halim belli. aniden haber verince boyle olur.

aynen cnm bende de misafir var bugün üstelik sularda yok
dolapta börek var onu fırına atcam
patates salatası bide hazır kek vardı onu koyarım yeter ne yapayım

selam nazlıcııımmmm başınız sağolsun, geçmiş olsun dün geçmişi okurken seni yakalayamadım

Allah Razı olsun cnm a.s. a.s. Çok şükür bugünlerimize :Saruboceq:
hımmm o zaman bunlart sanaklava:klava:

hoşgeldin canım

Hoşbuldum Dilmuhum naber nasılsınız?opuyorumnanaktan
Yazı sabırsızlıklaaaaaaa bekliyorum artıkın boshayallersmile

afferin sana sen dolanmaya devam et öle oldu olcak pikiniylen dolaşta tam olsun mannak karu seni kaydirigubbakcemile alsanaalsanasmile

:roflol: :roflol: :roflol:

selam aşkım sanada nasılsın bu sabah yağmurum nasıl bakim. opuyorumnanaktan

vallaha bende beğendim onu selom ya ama neden türkiyede satılmıyoki fısher prıce ın kendi sitesinde inceledim demosu vardı bebek ayağını vurdukça müzik çalıyo du ben gönderdiğin sitede kadına bi soram bakim nerden almış hatun onu kaydirigubbakcemile3

Sende söyle Yaremcim halden anlarlar gelirken bi zahmet alıversin bu arada canın ne çekiyosa onuda söylee aaaaaaa daha kaç aylık beben var düşünsünler o kadarınıda delikafadulden kafayı yidim sonunda :roflol:

yoooğ bence en akıllımız sensin. vereliniortak bende öyle yapam bari. benimde kaynan gelcekmiş. genelde habersiz gelir. gelirken haber versinde siparişlerimi söyleyem aklinialirimsmile

oh git valla. biz doktora giderken bile ben zevkten dort kose oluyorum, disari cikiyorum diye.kaydirigubbakcemile3

kiz korkan cocuk salonun ortasina saparmi? :roflol:
cok zor bi surec yalniz. bu surecide zamani gelince tartisicaz insallah.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ayy ayyy okadar ileri tarihe gidersekkk aynenn otursun sofralaraaa kucaklarda hoppidi yapalım giydirelim süsleyelim geçende annem"geçmiş Yağmurun karşısına sana yüzükler alıcam o minicik parmaklarına takıcamm kulaklarını deldiricem küpeler alıcam kızımaa bayanssulusmile minimini bikiniler zemuszemus Allah dedim anne napıyon hele bi anne baba desin gülüyo odakaydirigubbakcemile3

hoşgeldin nazlıcım hiç görmüyorum senii gerçi bende giremiyomkii kaydirigubbakcemile2

sabiha hanımı bende çok seviyorum kaçırmıyorum doktorum programını söylediği bir laf çok hoşuma gittti

2aylık bir bebeğee annesi gülerek bakar ve konuşursa çocukta güler ve bişiler mırıldanmaya başlar iş annede sakn bi tonla güven verici bir şekilde konuşacakmışızz
0 .3 yaş oyuncağı annenin mmimikleri ve elleridir diyor bencede hem masrafsız hem sevgi doluu benim oğlan ellerimin hareketlerine konuşmalarıma acayip tepki veriyorr

karakıız sor bakalım baa da dee
ben de almak istiyom ondan acaba onnar yurtdışındanmı getirdiler akannehir

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

Canımmmm Benimmm opuyorumnanaktan
Yağmur formunda canım annemin canına nasıl okurum formüllerini geliştiriyor naniknanikAnnesi herşeye çözüm buluyor oda üretmekten canına okumaktan vaazgeçmiyorrrrryerimseniben Efendim bugünde babamız kalkar kalkmaz küçük hanımefendide kalktı ve illa dolaşacak sabah saat: 5,30 :bboekiii anne zaten dumur durumda baba azıcık gezdirdi yine uyudu vereliniortak

yoooğ bence en akıllımız sensin. vereliniortak bende öyle yapam bari. benimde kaynan gelcekmiş. genelde habersiz gelir. gelirken haber versinde siparişlerimi söyleyem aklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile5

Napimmm ama akıllı olsam onca misafire kendim bişiler hazırlıycam diye uğraşmazdım en azından benim düştüğüm hataya siz düşmeyin diye yazıyorum :içelim:Söyleyin valla isteyenin bir yüzü kara düşünmeyen insafsız:tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…