esimin yengesi gelicekmis ogleden sonra. evdede buzluktaki pogacalardan baska bisi yok. kizi birakicak kimsede yok markete gideyim. napim ya, son anda haber veriyolar.
esimin yengesi gelicekmis ogleden sonra. evdede buzluktaki pogacalardan baska bisi yok. kizi birakicak kimsede yok markete gideyim. napim ya, son anda haber veriyolar.
hımmm o zaman bunlart sanakız o çocuk hasta olmıyii ki zatii
ben hasta oluyom soora ona geçiyii :sinifsinif:
ben kendi dötümü kollıyamıyom
menapozlu karı gii cıbıl cıbıl geziyom evdee :kedi:
şu anda bile bu kaa hastayken üstümde ince bi eşofman altı üstümdede sadece askılı bi atlet var :kedi:
offfffffff kakasına kadar önce bir oturmayı öğrenseler çok ii olacak yoksa benim bel yine gidecek
Hepinize selammm olsun dertli kasım anaları ve onlara eziyet eden tatlı kasım bebekleri a.s. a.s. a.s.
:roflol::roflol: kesin unutursun.
olduuu, aksama kadar boklu bezi saklariz. yemek sofrasina getirip ailecek neye benzedigini tartisiriz.:roflol:
cok utopik konusuyo bu doktorlar ya. tabiki sinirlenmiycez, sabirli olcaz ama hersey onlarin dedigi gibi olmuyo.
benim oglum 2,5 yasindaydi tuvalet egitimi aldiginda. ama ogretene kadar akla karayi sectim. bi sabah yatiyodum, oglus babasiyla salonda. esim geldi, salona gelsene bi dakka dedi. gittim bi baktim benim oglan salonun ortasina yapiyo. babada kah kah guluyo. hatta oglum surayada yap diyo, velet kalkip gidip yapiyo. ifadesizce baktim bi sure, sonrada ben simdi yatmaya gidiyorum, tekrar geldigimde burda hicbirsey gormek istemiyorum dedim gidip yattim.
bak biz bezi bile saklamiyoruz, salonun ortasina yapiyoruzki daha acik ve net tartisabilelim cocugun mokunu.:roflol:
benimde kaynana ve kızlar ve kızkardeşi gelecek ne yapacğımıda bilmiyom kızda durmuyo ki bende markete gidemiyom pazarda var
offfffffff kakasına kadar önce bir oturmayı öğrenseler çok ii olacak yoksa benim bel yine gidecek
Hepinize selammm olsun dertli kasım anaları ve onlara eziyet eden tatlı kasım bebekleri a.s. a.s. a.s.
GELİRken birşey almalarını söyle canım kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile alkisalkisalkis naniknanik
benimde kaynana ve kızlar ve kızkardeşi gelecek ne yapacğımıda bilmiyom kızda durmuyo ki bende markete gidemiyom pazarda var
selam nazlıcııımmmm başınız sağolsun, geçmiş olsun dün geçmişi okurken seni yakalayamadım
hımmm o zaman bunlart sanaklava: klava:
hoşgeldin canım
kız o çocuk hasta olmıyii ki zatii
ben hasta oluyom soora ona geçiyii :sinifsinif:
ben kendi dötümü kollıyamıyom
menapozlu karı gii cıbıl cıbıl geziyom evdee :kedi:
şu anda bile bu kaa hastayken üstümde ince bi eşofman altı üstümdede sadece askılı bi atlet var :kedi:
:
olduuu, aksama kadar boklu bezi saklariz. yemek sofrasina getirip ailecek neye benzedigini tartisiriz.:roflol:
cok utopik konusuyo bu doktorlar ya. tabiki sinirlenmiycez, sabirli olcaz ama hersey onlarin dedigi gibi olmuyo.
bak biz bezi bile saklamiyoruz, salonun ortasina yapiyoruzki daha acik ve net tartisabilelim cocugun mokunu.:roflol:
off bissürü alıntı yaptım cvp da yazdımdı sayfayı kapattım yanlışlıklaaaaa
karakızcıım ben onu burda gördümdü
BALCA MiSiS BÜYÜYOR...: İlk 3 ayda en sevdiğim şeyler
ama nette bulamadım çok hoş bişe heraldee yaa
Sende söyle Yaremcim halden anlarlar gelirken bi zahmet alıversin bu arada canın ne çekiyosa onuda söylee aaaaaaa daha kaç aylık beben var düşünsünler o kadarınıda delikafadulden kafayı yidim sonunda :roflol:
günaydın kızlar nasılsınız
ay ben bu gün kaynanamla gezmeye gidicem kadın insafa geldide 2 ay sonra beni düşündü :)
heryer karlı ama kayınpeder alıcakmış arabayla ne zamandır evdesin sıkıldın acık açılırsın dedi bana bayılıyodum bunları kaynanatörün ağzından duydum diye. alışık olmayınca bünyeye ters yaptı.
gerçi çokta iyi oldu cidden çok sıkılmıştım bari 2 insan görürüm yaş ortalaması 55 -60 ama olsun bunada şükür :) ay nelerle mutlu oluyorum ya ben.
haftasonuda oğlumun dayısı geliyor zaten şunun şurasında ne kaldı şubat ortasında işe başlıycam
kız işte o çocuğun korkularından olurmuş. valla bilimin önünde saygıyla eğilirim. ha tabi biz sabredipte yapamayız o ayrıı. yoksa adamlar yıllarca 100 lerce deneğin üzerinde çalışıpta varıyolar bu sonuçlara
tatli dert bunlar ama bende oturmasini bir an once istiyorum ki sofrada falan yanimiza oturabilsin. hatta ben bir an once 2 yasina gelmesini istiyorum ki, cici cici giydirip elinden tutup gezmelere gotureyim kizimi.opuyorumnanaktan
iyi fikir valla. buzlukta pogaca var. oglusta insafa gelmis bi dilim kek birakmis. Insallah yalniz gelir.
ne zor di mi birakacak birinin olmamasi. iki dakka komsuyami biraksam diyorum, nazar deger diye korkuyorum. napim ya, halim belli. aniden haber verince boyle olur.
afferin sana sen dolanmaya devam et öle oldu olcak pikiniylen dolaşta tam olsun mannak karu seni kaydirigubbakcemile alsanaalsanasmile
:roflol: :roflol: :roflol:
selam aşkım sanada nasılsın bu sabah yağmurum nasıl bakim. opuyorumnanaktan
vallaha bende beğendim onu selom ya ama neden türkiyede satılmıyoki fısher prıce ın kendi sitesinde inceledim demosu vardı bebek ayağını vurdukça müzik çalıyo du ben gönderdiğin sitede kadına bi soram bakim nerden almış hatun onu kaydirigubbakcemile3
yoooğ bence en akıllımız sensin. vereliniortak bende öyle yapam bari. benimde kaynan gelcekmiş. genelde habersiz gelir. gelirken haber versinde siparişlerimi söyleyem aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?