2009 Kasm Anneleri

slm destnaa oğluş nasıll
reflüsü geçtimii?

merhaba canım eskisi kadar öğürmüyor ama kusması daha insaflı bir şekilde devam ediyor 2 kutu kullandık bitti ilaçtan ay ssonu kontrolumüz var bakalım doktor amcasıı ne diycek şimdi gerneşiyo uyandı heraldee birazdan yıkıycaz annaneside gelicek tatlı prenses berayımız nasıllar

buyudukce daha zevkli oluyolar be nazlim. simdi ne zaman disari ciksak gozum kiz cocuklarinda. buyudukce cimcime oluyolar.kaydirigubbakcemile3

bende ellerimle cok oyaliyorum Naz'i. bayiliyo bakmaya, hele dedigin gibi gozune bakarak konustukca cosuyo.kaydirigubbakcemile3

ay yağmur hanım 3 aylık olmuş bilee dimi annesii maşallah ona yaaa
ay benim kızım da bu gece 4.30 gibi emdikten sonra kıkır kıkır bi uyumak bilmedi 1 saat durdu öle yatağında konuşa konuşa sonunda salladım da öyle uyudu umarım sadece bu gecelik bişeydir

bende cok zekiyim ya, bu sabah 6 da Naz'i emzireyimde 8-9 a kadar uyusun dedim. uyuyan cocugu emzirip yatirdim, 6.30 da uyandi.:bbo: hemen yataga yanima aldim, tekrar emzirdimde uyudu Allah'tan.kafamçokkarıştı

Kesinlikle canım offfff bir sürü yazmıştım sana hepsi gitti:)))
Bende izliyorum doktorumu ve çok doğru söylüyor bizde sürekli elleriyle oynaşıyoruz bayılıyor Yağmur emerken gözlerimin içine içine bakıyor babasıda aşıksınız siz birbirinize diyor ilk iletişimler öyle güzelki

ahh ahh kartanem daha neler gorcez.
oturmaya basladiklarina sen yatircan o kalkip oturcak.
ayaga kalkmaya basladiginda sen yatircan o kalkip dikilecek.
yurumeye basladiginda yatmak istemiycek.
bunlarin hepsine hazirlikli ol. ogrendikleri hersey uykularini bozmaya yetiyo.eyvahedigeldismile

nazlım valaha bende dörtgözle yaz gelsin kısıma mini mini etekler giydirim diye pekliyom hatta pikiniler giydirirm diyede düşünüyom kaydirigubbakcemile3
hele yürümeye başlasın mini bir kot etek renkli külotlu corap uzun çizmeler allahhhhh kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
Çok cimcime olacak bizimkiler :ecrin_bebek: Bende bakıyorum yeminle karşı komşumun torunu var 2,5 yaşında birde benim kızım var cici annesinin tatlısı oda 2,5 yaşında aman ne dillerrr cici annemmm seni seviyorum diyo ben mest birde yarım yarım konuşuyorlar saçlarda tokalar etekler süs püs ahh ahhhh darısı başımıza bayanssulusmile

Evet canımmm 23 ocakta tam dolu dolu olacak ne günler geçiyor Kartanem yaaa yok hamileliğimiz doğdu doğacaklar derken aylar su misali :1rolleyes:Ahh ahhhh :1closedeyes:

Oyy yerim ben onun kıkırdamalarını güzellikkkkk inşl hep öyle olur canım :Saruboceq:

bende cok zekiyim ya, bu sabah 6 da Naz'i emzireyimde 8-9 a kadar uyusun dedim. uyuyan cocugu emzirip yatirdim, 6.30 da uyandi.:bbo: hemen yataga yanima aldim, tekrar emzirdimde uyudu Allah'tan.kafamçokkarıştı

:roflol::roflol::roflol:

Ya wannam taktikleri bile çürütüyorlar yeminle hergün başka bişi :jeyyar:
Ben oğluşla vakit geçiremez oldum yavrum kendi başına uğraşıp duruyo Allahtan baba canavar onu hiç yanlız bırakmadı benide boşluk buldukça öpüp duruyor ama kızgınlıklarımı yorgunluklarımı Doğam çekiyor ne yalan söyliyeyim üzülüyorum ben yaasenağlama

banada olyotr canım şimdi emziyom yıkıycaz bazım birasdan çok tokta olmaması lazım ama bu pofuduk laftan annamiyki

bilmiyorumkismile
bilmiyorumkismile

hahayyyy wannammm top gibi oluyorlar valla yatır kalksın yatır kalksın ama birde hızlı hareket ediyorlar anında arkamı dönmeden kalkardı Doğaakannehir
Şimdi yine öğlen uykuları var ozamann gözünün içine içine bakıcaz topasan 1 saat uyudu uyucak diye kaydirigubbakcemile3
Yandıkmı ne eyvahedigeldismile opuyorumnanaktan

Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii karakızzımmmm bitanem kot etkemi dedinnn oyy oyyyyyyyy çizmeler yerim ben onlarııı kolleksiyon yaparım ben kesin ohaoldumsmile

Yaza pikineleri alalım ozaman ama kendim şahsen bizzat hiççç düşünmem dombini halimlen offffffffffffffffffffffffffff bak şimcik yine takıcam kiloya cokacimcoook

hele yürümeye başlasın mini bir kot etek renkli külotlu corap uzun çizmeler allahhhhh kaydirigubbakcemile3
ayyy bende sabirsizlaniyorum ya. hayirlisiyla bi ayaklansalar.opuyorumnanaktan

nazlim ya, bu konu benide cok uzuyo. 9 sene her turlu ilgiyi gormeye alismis cocuk birden ilgisiz kaldi. cok uzuluyorum ama elimden birsey gelmiyo simdilik. gece bile Naz'i uyutmaya girdimmi bi daha cikamiyorum odadan. sonra bende sizmis oluyorum.

yavrum geliyo okuldan yatana kadar odasinda. disari cikalim dese, soguk Naz usur diyoruz. baba elinden geleni yapiyo ama en cok benimle herseyi yapmaya alisik.

mesela bu cumartesi babayla tiyatroya gidicekler. gecen anne Naz'a babam baksin senle gidelim mi dedi. bende hala emdigi icin zor ama mama yemeye baslayinca bakariz dedim. soyle 6 ayliktan sonra ilk isim babaya birakip oglusumla sinemaya veya tiyatroya gitmek olucak. cok uzuluyorum yavruma ya.mafoldumben

ayy her halleri güzel napalım ağlamasın da yeterki istediği kadar uyanık dursun kaydirigubbakcemile5
ooyy süpeeeerrr olcaklaaarr kaydirigubbakcemile2

Kaan oturmayi ogrendikten sonra bi sure oturarak uyuyakalmisti. yataginda oturdugu yerde uyur kalirdi, sonra yatirirdim ben onu.

ama dedigin dogru, buyudukce uyutmak zor oluyo. Kaan ogle uykularini kaldirdiginda cok sevinmistim ben.kaydirigubbakcemile3

Hepinize selammm olsun dertli kasım anaları ve onlara eziyet eden tatlı kasım bebekleri a.s. a.s. a.s.
nazlıcım bi denk gelemedikopuyorumnanaktan
canım öncelikle başınız sağolsun vede çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar wersin :Saruboceq:
:roflol: bu çaresizlik ne poktan bişey yaaa:roflol:
bende geçen can sıkıntısından kaynanama gittim düşünebiliyo musunuz :roflol:
afferin sana sen dolanmaya devam et öle oldu olcak pikiniylen dolaşta tam olsun mannak karu seni kaydirigubbakcemile alsanaalsanasmile
pikini giyemem nan göbeemde çok çatlak war :sinifsinif:
mayo giysem olmaz mı laelaelaelaelae
ben bı yemeğe gidiyom kıslar

ben daa kaafaltımı yeni yapıyom :çok üzgünüm:

:roflol::roflol:

ben bı yemeğe gidiyom kıslar

Afiyet olsunnn Duruma bol bol sütler olsun inşallahh :ecrin_bebek:

:sinifsinif: :sinifsinif:
Aynı durumdayız geçen tudem sınavı var halası geldi götürmek için babası arabayla bıraktı onları sınav yerine ama giderken bi sarıldı boynuma ben sınava girerken senin sarılmanı istiyorum dedi ağlamaya bir başladı yüreğim nasıl acıdı nasıl aktı anlayamamm uzun bir süre öyle sarıldık babasıda gözler dolu dolu oldu öyle gitti o gitti bende anneme sarıldım anne yetemedim nasıl olacak diye hadii bu sefer annem bana moral vermeye bütün bunların normal olduğunu bir süre sonra düzeleceğini vsvs anlattı inşl dediği gibi olur..
Ama kafamı toparlayamıyorum birşey olsa ses tonum hiç yükselmezken Doğaya kızgınmışım gibi konuşuyormuşum soruyor annecim bişimi yaptım yooo diyorum e ne diye kızgın kızgın konuşuyosun diyo anlatıyorum artık kardeşin zor bi bebek yoruluyorum kendimi toparlayamıyorum vsvsvs birde yaşadıklarımızı görüyor hak veriyor Allahtan sarılıyoruz öpüşüp barışıyoruz kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

kızlar ben kaçtım oğluş durmıyi kızda gelcek şincik okuldan yemek isteyecek acıkmıştır.öptüm hepinizi şekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…