slm destnaa oğluş nasıll
reflüsü geçtimii?
buyudukce daha zevkli oluyolar be nazlim. simdi ne zaman disari ciksak gozum kiz cocuklarinda. buyudukce cimcime oluyolar.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ayy ayyy okadar ileri tarihe gidersekkk aynenn otursun sofralaraaa kucaklarda hoppidi yapalım giydirelim süsleyelim geçende annem"geçmiş Yağmurun karşısına sana yüzükler alıcam o minicik parmaklarına takıcamm kulaklarını deldiricem küpeler alıcam kızımaa bayanssulusmile minimini bikiniler zemuszemus Allah dedim anne napıyon hele bi anne baba desin gülüyo odakaydirigubbakcemile3
hoşgeldin nazlıcım hiç görmüyorum senii gerçi bende giremiyomkii kaydirigubbakcemile2
sabiha hanımı bende çok seviyorum kaçırmıyorum doktorum programını söylediği bir laf çok hoşuma gittti
2aylık bir bebeğee annesi gülerek bakar ve konuşursa çocukta güler ve bişiler mırıldanmaya başlar iş annede sakn bi tonla güven verici bir şekilde konuşacakmışızz
0 .3 yaş oyuncağı annenin mmimikleri ve elleridir diyor bencede hem masrafsız hem sevgi doluu benim oğlan ellerimin hareketlerine konuşmalarıma acayip tepki veriyorr
Allah Razı olsun cnm a.s. a.s. Çok şükür bugünlerimize :Saruboceq:
Hoşbuldum Dilmuhum naber nasılsınız?opuyorumnanaktan
Yazı sabırsızlıklaaaaaaa bekliyorum artıkın boshayallersmile
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
Canımmmm Benimmm opuyorumnanaktan
Yağmur formunda canım annemin canına nasıl okurum formüllerini geliştiriyor naniknanikAnnesi herşeye çözüm buluyor oda üretmekten canına okumaktan vaazgeçmiyorrrrryerimseniben Efendim bugünde babamız kalkar kalkmaz küçük hanımefendide kalktı ve illa dolaşacak sabah saat: 5,30 :bboekiii anne zaten dumur durumda baba azıcık gezdirdi yine uyudu vereliniortak
hoşgeldin nazlıcım hiç görmüyorum senii gerçi bende giremiyomkii kaydirigubbakcemile2
sabiha hanımı bende çok seviyorum kaçırmıyorum doktorum programını söylediği bir laf çok hoşuma gittti
2aylık bir bebeğee annesi gülerek bakar ve konuşursa çocukta güler ve bişiler mırıldanmaya başlar iş annede sakn bi tonla güven verici bir şekilde konuşacakmışızz
0 .3 yaş oyuncağı annenin mmimikleri ve elleridir diyor bencede hem masrafsız hem sevgi doluu benim oğlan ellerimin hareketlerine konuşmalarıma acayip tepki veriyorr
ay yağmur hanım 3 aylık olmuş bilee dimi annesii maşallah ona yaaa
ay benim kızım da bu gece 4.30 gibi emdikten sonra kıkır kıkır bi uyumak bilmedi 1 saat durdu öle yatağında konuşa konuşa sonunda salladım da öyle uyudu umarım sadece bu gecelik bişeydir
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ayy ayyy okadar ileri tarihe gidersekkk aynenn otursun sofralaraaa kucaklarda hoppidi yapalım giydirelim süsleyelim geçende annem"geçmiş Yağmurun karşısına sana yüzükler alıcam o minicik parmaklarına takıcamm kulaklarını deldiricem küpeler alıcam kızımaa bayanssulusmile minimini bikiniler zemuszemus Allah dedim anne napıyon hele bi anne baba desin gülüyo odakaydirigubbakcemile3
buyudukce daha zevkli oluyolar be nazlim. simdi ne zaman disari ciksak gozum kiz cocuklarinda. buyudukce cimcime oluyolar.kaydirigubbakcemile3
bende ellerimle cok oyaliyorum Naz'i. bayiliyo bakmaya, hele dedigin gibi gozune bakarak konustukca cosuyo.kaydirigubbakcemile3
ay yağmur hanım 3 aylık olmuş bilee dimi annesii maşallah ona yaaa
ay benim kızım da bu gece 4.30 gibi emdikten sonra kıkır kıkır bi uyumak bilmedi 1 saat durdu öle yatağında konuşa konuşa sonunda salladım da öyle uyudu umarım sadece bu gecelik bişeydir
bende cok zekiyim ya, bu sabah 6 da Naz'i emzireyimde 8-9 a kadar uyusun dedim. uyuyan cocugu emzirip yatirdim, 6.30 da uyandi.:bbo: hemen yataga yanima aldim, tekrar emzirdimde uyudu Allah'tan.kafamçokkarıştı
Kesinlikle canım offfff bir sürü yazmıştım sana hepsi gitti:)))
Bende izliyorum doktorumu ve çok doğru söylüyor bizde sürekli elleriyle oynaşıyoruz bayılıyor Yağmur emerken gözlerimin içine içine bakıyor babasıda aşıksınız siz birbirinize diyor ilk iletişimler öyle güzelki
ahh ahh kartanem daha neler gorcez.
oturmaya basladiklarina sen yatircan o kalkip oturcak.
ayaga kalkmaya basladiginda sen yatircan o kalkip dikilecek.
yurumeye basladiginda yatmak istemiycek.
bunlarin hepsine hazirlikli ol. ogrendikleri hersey uykularini bozmaya yetiyo.eyvahedigeldismile
nazlım valaha bende dörtgözle yaz gelsin kısıma mini mini etekler giydirim diye pekliyom hatta pikiniler giydirirm diyede düşünüyom kaydirigubbakcemile3
hele yürümeye başlasın mini bir kot etek renkli külotlu corap uzun çizmeler allahhhhh kaydirigubbakcemile3
ayyy bende sabirsizlaniyorum ya. hayirlisiyla bi ayaklansalar.opuyorumnanaktanhele yürümeye başlasın mini bir kot etek renkli külotlu corap uzun çizmeler allahhhhh kaydirigubbakcemile3
Ya wannam taktikleri bile çürütüyorlar yeminle hergün başka bişi :jeyyar:
Ben oğluşla vakit geçiremez oldum yavrum kendi başına uğraşıp duruyo Allahtan baba canavar onu hiç yanlız bırakmadı benide boşluk buldukça öpüp duruyor ama kızgınlıklarımı yorgunluklarımı Doğam çekiyor ne yalan söyliyeyim üzülüyorum ben yaasenağlama
ayy her halleri güzel napalım ağlamasın da yeterki istediği kadar uyanık dursun kaydirigubbakcemile5ahh ahh kartanem daha neler gorcez.
oturmaya basladiklarina sen yatircan o kalkip oturcak.
ayaga kalkmaya basladiginda sen yatircan o kalkip dikilecek.
yurumeye basladiginda yatmak istemiycek.
bunlarin hepsine hazirlikli ol. ogrendikleri hersey uykularini bozmaya yetiyo.eyvahedigeldismile
ooyy süpeeeerrr olcaklaaarr kaydirigubbakcemile2nazlım valaha bende dörtgözle yaz gelsin kısıma mini mini etekler giydirim diye pekliyom hatta pikiniler giydirirm diyede düşünüyom kaydirigubbakcemile3
hele yürümeye başlasın mini bir kot etek renkli külotlu corap uzun çizmeler allahhhhh kaydirigubbakcemile3
bilmiyorumkismile
bilmiyorumkismile
hahayyyy wannammm top gibi oluyorlar valla yatır kalksın yatır kalksın ama birde hızlı hareket ediyorlar anında arkamı dönmeden kalkardı Doğaakannehir
Şimdi yine öğlen uykuları var ozamann gözünün içine içine bakıcaz topasan 1 saat uyudu uyucak diye kaydirigubbakcemile3
Yandıkmı ne eyvahedigeldismile opuyorumnanaktan
nazlıcım bi denk gelemedikopuyorumnanaktanHepinize selammm olsun dertli kasım anaları ve onlara eziyet eden tatlı kasım bebekleri a.s. a.s. a.s.
:roflol: bu çaresizlik ne poktan bişey yaaa:roflol:günaydın kızlar nasılsınız
ay ben bu gün kaynanamla gezmeye gidicem kadın insafa geldide 2 ay sonra beni düşündü :)
heryer karlı ama kayınpeder alıcakmış arabayla ne zamandır evdesin sıkıldın acık açılırsın dedi bana bayılıyodum bunları kaynanatörün ağzından duydum diye. alışık olmayınca bünyeye ters yaptı.
gerçi çokta iyi oldu cidden çok sıkılmıştım bari 2 insan görürüm yaş ortalaması 55 -60 ama olsun bunada şükür :) ay nelerle mutlu oluyorum ya ben.
haftasonuda oğlumun dayısı geliyor zaten şunun şurasında ne kaldı şubat ortasında işe başlıycam
pikini giyemem nan göbeemde çok çatlak war :sinifsinif:afferin sana sen dolanmaya devam et öle oldu olcak pikiniylen dolaşta tam olsun mannak karu seni kaydirigubbakcemile alsanaalsanasmile
ben bı yemeğe gidiyom kıslar
:roflol::roflol: kesin unutursun.
olduuu, aksama kadar boklu bezi saklariz. yemek sofrasina getirip ailecek neye benzedigini tartisiriz.:roflol:
cok utopik konusuyo bu doktorlar ya. tabiki sinirlenmiycez, sabirli olcaz ama hersey onlarin dedigi gibi olmuyo.
benim oglum 2,5 yasindaydi tuvalet egitimi aldiginda. ama ogretene kadar akla karayi sectim. bi sabah yatiyodum, oglus babasiyla salonda. esim geldi, salona gelsene bi dakka dedi. gittim bi baktim benim oglan salonun ortasina yapiyo. babada kah kah guluyo. hatta oglum surayada yap diyo, velet kalkip gidip yapiyo. ifadesizce baktim bi sure, sonrada ben simdi yatmaya gidiyorum, tekrar geldigimde burda hicbirsey gormek istemiyorum dedim gidip yattim.
bak biz bezi bile saklamiyoruz, salonun ortasina yapiyoruzki daha acik ve net tartisabilelim cocugun mokunu.:roflol:
ben bı yemeğe gidiyom kıslar
ayyy bende sabirsizlaniyorum ya. hayirlisiyla bi ayaklansalar.opuyorumnanaktan
nazlim ya, bu konu benide cok uzuyo. 9 sene her turlu ilgiyi gormeye alismis cocuk birden ilgisiz kaldi. cok uzuluyorum ama elimden birsey gelmiyo simdilik. gece bile Naz'i uyutmaya girdimmi bi daha cikamiyorum odadan. sonra bende sizmis oluyorum.
yavrum geliyo okuldan yatana kadar odasinda. disari cikalim dese, soguk Naz usur diyoruz. baba elinden geleni yapiyo ama en cok benimle herseyi yapmaya alisik.
mesela bu cumartesi babayla tiyatroya gidicekler. gecen anne Naz'a babam baksin senle gidelim mi dedi. bende hala emdigi icin zor ama mama yemeye baslayinca bakariz dedim. soyle 6 ayliktan sonra ilk isim babaya birakip oglusumla sinemaya veya tiyatroya gitmek olucak. cok uzuluyorum yavruma ya.mafoldumben
ayy her halleri güzel napalım ağlamasın da yeterki istediği kadar uyanık dursun kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?