Kaan oturmayi ogrendikten sonra bi sure oturarak uyuyakalmisti. yataginda oturdugu yerde uyur kalirdi, sonra yatirirdim ben onu.
ama dedigin dogru, buyudukce uyutmak zor oluyo. Kaan ogle uykularini kaldirdiginda cok sevinmistim ben.kaydirigubbakcemile3
nazlıcım bi denk gelemedikopuyorumnanaktan
canım öncelikle başınız sağolsun vede çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar wersin :Saruboceq:
:roflol: bu çaresizlik ne poktan bişey yaaa:roflol:
bende geçen can sıkıntısından kaynanama gittim düşünebiliyo musunuz :roflol:
pikini giyemem nan göbeemde çok çatlak war :sinifsinif:
mayo giysem olmaz mı laelaelaelaelae
ben daa kaafaltımı yeni yapıyom :çok üzgünüm:
:sinifsinif: :sinifsinif:
Aynı durumdayız geçen tudem sınavı var halası geldi götürmek için babası arabayla bıraktı onları sınav yerine ama giderken bi sarıldı boynuma ben sınava girerken senin sarılmanı istiyorum dedi ağlamaya bir başladı yüreğim nasıl acıdı nasıl aktı anlayamamm uzun bir süre öyle sarıldık babasıda gözler dolu dolu oldu öyle gitti o gitti bende anneme sarıldım anne yetemedim nasıl olacak diye hadii bu sefer annem bana moral vermeye bütün bunların normal olduğunu bir süre sonra düzeleceğini vsvs anlattı inşl dediği gibi olur..
Ama kafamı toparlayamıyorum birşey olsa ses tonum hiç yükselmezken Doğaya kızgınmışım gibi konuşuyormuşum soruyor annecim bişimi yaptım yooo diyorum e ne diye kızgın kızgın konuşuyosun diyo anlatıyorum artık kardeşin zor bi bebek yoruluyorum kendimi toparlayamıyorum vsvsvs birde yaşadıklarımızı görüyor hak veriyor Allahtan sarılıyoruz öpüşüp barışıyoruz kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
evet ya, aglamadigi surece istedigi kadar uyanik dursun, benide rahatsiz etmiyo.opuyorumnanaktan
kızlar ben kaçtım oğluş durmıyi kızda gelcek şincik okuldan yemek isteyecek acıkmıştır.öptüm hepinizi şekerler
Görüşürüz Fundacım opuyorumnanaktan bende bir ara yok olabilirim Yağmur birazcık daha uyur yada uyumaz bakalım ne kadar izin verecek bugün bana aklinialirimsmile
vallahi ayni durumdayiz canim. tudem sinavina gecen sene ben goturmustum, bitene kadar kapida beklemistim. bu sene babasi goturdu ama biliyorum benim goturmemi tercih ederdi.
kendimi surekli Kaan'a sus kardesin uyuyo derken buluyorum. sanki surekli azarliyomusum gibi oluyo. cok uzuluyorum ama elimden birsey gelmiyo.
en fazla 1 sene canim. ondan sonra onlar abi-kardes oynamaya baslayinca bu sikintilarida unutucaz. sonucta cok istediler kardes, benimki hergun aglardi. biraz sabretcez ama sonu cok guzel olucak insallah.opuyorumnanaktan
Çok ama çok tşk ederim tuğbacım ben dün katılabildim birde bugün birde kendi bilgisayarım gelince daha fazla kalabilirim zira Yağmur uyandımı hemen onu alıp odaya kaçıyorum bu pc Doğanın odasında sandalye tepesinde zor oluyor ama diğer türlü emzirirken bile bakabiliyoruzboshayallersmile Evime neşe oluyorsunuz ne bir yere çıkabiliyorum anca birileri gelip gidiyor ozaman ii oluyorum..Sizde hasta olmuşsunuz canım aman dikkat gelmiş geçmiş olsun opuyorumnanaktan a.s.:1hug:
hmm haklısın wannam en fazla 1 sene sonrası ikiside mutlu olsun kaandaa Doğada hakeden çocuklar onlar ama kardeşte istediler biryandan ii oldu ısrar eden kendisiydi pek sesini çıkaramıyorum anne seni çok üzüyor onun için üzülüyorum diyor..Nedenki kasım bebekleri böyle oldu anlamadım ben genel durum bu gördüğüm kadarıyla mevsimsel birşeymi söz konusunu acaba yoksa başka birşeylermi etki ediyor bir fikriniz varmı hepimizde aynı sorunlar aşağı yukarı????
walla burası olmasa kafayı yerdim herhalde
hamileliğimde 9 ay nası geçti anlamadım
şimdide bi bakcazki bebelerimiz kocaman olmuş biz hala burdayızolumunekankayizsmile
misafir falan gelince ben dayanamayıp yıne kkya giriyorum kızıyolar bende hiç kusura bakmayın siz kırk yılda bir geliyounuz ordakı arkadaşlarım hergün burdaa siz yarın yoksunuz ama onlar yarın yine burda onları ihmal edemem diyorumm :lepi:
keske saat verseler di mi yatmadan.kaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Süper olurduuu valla bütün işimi yetiştirirdim nerdeee kaydirigubbakcemile3
Du bakalım kendime bi neskafe aldım içebilecekmiyim acaba alkisalkisalkis:içelim:
kızlar patlamış mısır sütü arttırıyomuş. duyanınız var mı. şimdi yaptım
deneyem işe yararsa haber salarım he
walla burası olmasa kafayı yerdim herhalde
hamileliğimde 9 ay nası geçti anlamadım
şimdide bi bakcazki bebelerimiz kocaman olmuş biz hala burdayızolumunekankayizsmile
misafir falan gelince ben dayanamayıp yıne kkya giriyorum kızıyolar bende hiç kusura bakmayın siz kırk yılda bir geliyounuz ordakı arkadaşlarım hergün burdaa siz yarın yoksunuz ama onlar yarın yine burda onları ihmal edemem diyorumm :lepi:
evet Kaan cok istedi kardes. yoksa bize kalsa belki bu kadar ustune dusmezdik. cok seviyo ama ilgide bekliyo dogal olarak.
Kasim bebeleri gazli cikti. belkide soguklardandir nazlim. aman sagliklari yerinde olsunda gerisi bos. dusunuyorumda oglus ne zaman buyudu hatirlamiyorum. bir kac sene sonra kizlarida hatirlamiycaz.opuyorumnanaktan
oglumda boyle forumlara falan 1 sene sonra takilmaya baslamistim. o zamana kadar da evde yalnizliktan ciddi depresyon gecirdim. simdi ise daha rahatim. bakiyorum herkes benle ayni durumda. azcik guluyorum, stres atiyorum, moral buluyorum. iyi oluyo valla.opuyorumnanaktan
Aynen canım sağlıklı olsunlarda ama biliyormusun konuşmak çok iyi geldi bana laptopnasıl bekliyorum sizlere kavuşucam diye 2 gündürde tünüyorum sandalye tepesine ordan yazıyorum biryandan da Yağmur pusette ona bakabiliyorum vakit geçiyor canımı dişime takmış gibi koşuşup durdum 3 aydır birde yok ev yetişecek misafire herşey tam olacak aman şöyle aman böyle derdim ne benim yaabilmiyorumkismile
ben yaklasik 3.5 senedir agzima kola koymuyorum. ama emzirme bitsin dogru McDonaldsa gidicem, koca bi bardak kolayla menu yiycem.cokacimcoook
gaz yapiyomu gaz?
korkuyorum bisey yemeye valla.bilmiyorumkismile
slm kasım annişler
nazlıcım gelmiş bende arada girip okuyorum ama yazmaya gelince oğluşla ilgilenmem gerekiyor kalıyor uyuyor şimdi kuzucuk
kızlar patlamış mısır sütü arttırıyomuş. duyanınız var mı. şimdi yaptım
deneyem işe yararsa haber salarım he
bizde de var ama suc. bebeler uyurken buraya takiliyoruz, sonra da isler yetismiyo diyoruz.kaydirigubbakcemile3
ev darmadagin, esimin yengesi geldiginde bebeden yapamiyorum diycem. kk dan dersem anlamaz.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?