2009 Kasm Anneleri

öle kalırsın ortada işte ilgisiz kaynana işte nolcuknaniknaniknaniknaniknaniknanik

tubısşş karakız yazımı begendınız mı nan :lepi: facedeki
ne yazdın nan facede zati fcede temel atmışın mübarek hiç çıkmisin orda
sonrada ben geldim banada yer açın disin hade ordan face kuşu:mymeka::mymeka:
tuba burda bende burdaym sana yer kalmadı hacıı bizim çapımız yeterince genişşş delikafaduldendelikafadulden
nbrr delü düdüüükkk sırma saçlı yamanım napiiiiii opuyorumnanaktan

ben oğa kirpi diimm kirpi:roflol::roflol:

tuba burda bende burdaym sana yer kalmadı hacıı bizim çapımız yeterince genişşş delikafaduldendelikafadulden
yamanda iyi tiyzoşu büyüyo valla hergün farklı yaman oluyor opuyorumnanaktan nan siz dah aerimedizmi biraz zayıflyalımda yer acılsın sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey am aheçde kolay olmuyooo mafoldumben

ben sevdiğim adamı kıskanırım taam mı kötükedihüso

beni niye kıskanmıyon nan sevmiyin mi püslükk delikafadulden delikafadulden

evet canım burda daha ucuzmuş. kaç günde geliyo bide kargo parası ne kadar

canım biz gidip kendimiz aldık mağazadan maltepede mağazası vardı ordan.kargo ile nakadara gelir hiçbilmiyom ama öğrenirim istersen canım.

slm hepinizeeeeeeeeee zemuszemus yer açın bende geldimm
sana yer yok nan çiçkoooooooo naniknanik
tubısşş karakız yazımı begendınız mı nan :lepi: facedeki
:lepi: he nan ben beğendim olumunekankayizsmile

:roflol: bende ölee diyim nan :roflol:

çalışacak anneleeer. süt saklama kabımı poşetimi alacanız. ben şimdiden alamda biraz istifleyeyim diyoom
ya bu aventin kaplarından haberim yoktu eşime yurtdışından lansinohun poşetlerinden aldım orda çok daha ucuz şu ana 100 tane var o ara konuşmuş olsaydık aventin kaplarından aldırırdım yarı yarıya kafamçokkarıştı
kızlar alıman eliften haber varmı
merak ettim
neymiş ki o kanbilmiyorumkismile
ben de merak ediim yaaa

:mymeka:
ona bakarsan ben de ilk ayda tartıp duruyodum kontrole gittik aynı çıktı drda
ama 2. ayda gitmeme 10 gün kala bi tarttım 400 gr mı ne almıştı bi üzüldüm bi üzüldüm ama gittik gördük 800 gr almıştı ya 10 günde 400 gr daha aldı ya da yannış tattık bilmiim ama sonuçta ben boşuna üzüldüm annadınmııı düdük :mymeka:

:lepi: kirpi yamanım hee ne zaman yatacak kı sacları yavrumun :dance: :dance:

öle kalırsın ortada işte ilgisiz kaynana işte nolcuknaniknaniknaniknaniknaniknanik

mafoldumbenmafoldumben

ben oğa kirpi diimm kirpi:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 anasıda babasıda bütün gün saçla başla uğrasırsa böle olur nan kaydirigubbakcemile3

hee gıı hergün değişik oluyolarrr opuyorumnanaktan
ben gebeşlik kilolarını verdim sonrada 3 kilo verdim amaaa dahada tık yokkkk :1ninca:
öle çok tatlı yiyomkiiiiiii anlatamam naannnn laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

kızlar ben çıki arkadaşa gitcem accıkta ona dökeyim içimi oğlan kilo alamadı deyü kafasının etini yiyemmafoldumben

:
burda hava süper kızzzzz :lepi: gelin burayaaa biz daha hiçç çeket bile giymediikkkkk sırnaşık şey
:
biz de heç çeket giymedik hacı çünküm kaban mont astronot tulum neyn giyiyoz kaydirigubbakcemile3
benımde canım tatlı istiyip duruyo yaww :teytey: deliolcam valla bogazımı tutamıyımm kafamçokkarıştı kılların arasında kala kala oglum kıl yum aoldu nan saclı yumurcam benım zemuszemus

o kaa yutma didik saa dimi klava:

nan canlız benim şu keltoş kızıma bi peruk bi postiş bişii ayarla nanbayanssulusmile
zira heryerde bebemi erkek saniilerdelikafadulden

kızlar ben çıki arkadaşa gitcem accıkta ona dökeyim içimi oğlan kilo alamadı deyü kafasının etini yiyemmafoldumben

kız ha bu soğukta bebelerlen nere gidiyon :1shok: gitme otur evinde :mymeka: furkanımın kılosuylanda uğraşma tosun gibi maşallah benim behlülüm

aaa seni sevmez olur muyum nan çatlak dünürüm olumunekankayizsmile beyzoşu sana kakalıcam seninlen iyi geçinmem lazım kaydirigubbakcemile3
çatlakkkkkkkkkkkk :lepi: alacum nan mirak etme delikafadulden

biz de heç çeket giymedik hacı çünküm kaban mont astronot tulum neyn giyiyoz kaydirigubbakcemile3

o kaa yutma didik saa dimi klava:
:ecrin_bebek: napim agzıma kacmıs galıba fark edemedım hacıı bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

nan canlız benim şu keltoş kızıma bi peruk bi postiş bişii ayarla nanbayanssulusmile
zira heryerde bebemi erkek saniilerdelikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: allahım gelin kızıma da saç çıkar nolur :Saruboceq: yazuk ona acı yarabbim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ne perugu nan düdükk kel fatma olsun bosverr

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: allahım gelin kızıma da saç çıkar nolur :Saruboceq: yazuk ona acı yarabbim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ne perugu nan düdükk kel fatma olsun bosverr

anam benim kızın tepesi açılii gençç yaşta :roflol: bioder kullansam işe yarar mı yellooozz
kafayı sürte sürte arkadakileri dökmüş önler uzadı delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…