slm hepinizeeeeeeeeee zemuszemus yer açın bende geldimm
baaaaaakk gitmiş ne arştırmış bulmuş mannak
tam nan öpem senideŞenizŞenizbu kaaa kıskanç oldunu bilmidim haci:1shok::1shok:
arifede bölemi yapisin nan sen:uhm::uhm:
:roflol: valla denizde doğurcaktım demi kızz :roflol:
selocana suursuz derken ben ondan suursuz çıktım ama sancı 120 ben hala sanıyomki belim ağrıyoooo heran doğurabilrimişim nan :1shok:
ayy o kaplar çok işe yarıcakk çokk :lepi:
senağlamasenağlama yaaa valla görmedim bak deli oldum şimciiiii :sinifsinif:
benim dünürde gelmez şimci meraktan ölürüm :1no2:
ne yazdın nan facede zati fcede temel atmışın mübarek hiç çıkmisin ordatubısşş karakız yazımı begendınız mı nan :lepi: facedeki
tuba burda bende burdaym sana yer kalmadı hacıı bizim çapımız yeterince genişşş delikafaduldendelikafadulden
nbrr delü düdüüükkk sırma saçlı yamanım napiiiiii opuyorumnanaktan
yamanda iyi tiyzoşu büyüyo valla hergün farklı yaman oluyor opuyorumnanaktan nan siz dah aerimedizmi biraz zayıflyalımda yer acılsın sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey am aheçde kolay olmuyooo mafoldumbentuba burda bende burdaym sana yer kalmadı hacıı bizim çapımız yeterince genişşş delikafaduldendelikafadulden
ben sevdiğim adamı kıskanırım taam mı kötükedihüso
evet canım burda daha ucuzmuş. kaç günde geliyo bide kargo parası ne kadar
:1shok::1shok: aaa gelinime noldıuuuuuuuuu :1shok:
nan sen nasıl kaynanasın dahah gelininden haberin yok bide dünür olcan kaydirigubbakcemile alsanaalsanasmile :mymeka:
slm hepinizeeeeeeeeee zemuszemus yer açın bende geldimm
ahanda geldi face in kraliçesi :roflol:
tubısşş karakız yazımı begendınız mı nan :lepi: facedeki
beğenmemmi kıs beğendimki orda BEĞEN yazusunu tıkıldadım :roflol:
sana yer yok nan çiçkoooooooo naniknanikslm hepinizeeeeeeeeee zemuszemus yer açın bende geldimm
:lepi: he nan ben beğendim olumunekankayizsmiletubısşş karakız yazımı begendınız mı nan :lepi: facedeki
tuba burda bende burdaym sana yer kalmadı hacıı bizim çapımız yeterince genişşş delikafaduldendelikafadulden
ya bu aventin kaplarından haberim yoktu eşime yurtdışından lansinohun poşetlerinden aldım orda çok daha ucuz şu ana 100 tane var o ara konuşmuş olsaydık aventin kaplarından aldırırdım yarı yarıya kafamçokkarıştıçalışacak anneleeer. süt saklama kabımı poşetimi alacanız. ben şimdiden alamda biraz istifleyeyim diyoom
ben de merak ediim yaaakızlar alıman eliften haber varmı
merak ettim
neymiş ki o kanbilmiyorumkismile
bacım iyide geçen arkadaşın bebesini tarttık sonra aşıya gittiler sağlık ocana aynı çıktı
boşuna teselli etmeyin beni
alamadı yavruşum kilo işte 300 gr cık ööööffffffffffffffffffffffff öööffffffffffffffffffffffffffffsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ne yazdın nan facede zati fcede temel atmışın mübarek hiç çıkmisin orda
sonrada ben geldim banada yer açın disin hade ordan face kuşu:mymeka::mymeka:
bak kızım merak ettıysen :icecream: :icecream: he face sardı benı bırakamıyım hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ben oğa kirpi diimm kirpi:roflol::roflol:
öle kalırsın ortada işte ilgisiz kaynana işte nolcuknaniknaniknaniknaniknaniknanik
ben oğa kirpi diimm kirpi:roflol::roflol:
yamanda iyi tiyzoşu büyüyo valla hergün farklı yaman oluyor opuyorumnanaktan nan siz dah aerimedizmi biraz zayıflyalımda yer acılsın sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey am aheçde kolay olmuyooo mafoldumben
beni niye kıskanmıyon nan sevmiyin mi püslükk delikafadulden delikafadulden
beni niye kıskanmıyon nan sevmiyin mi püslükk delikafadulden delikafadulden
canım biz gidip kendimiz aldık mağazadan maltepede mağazası vardı ordan.kargo ile nakadara gelir hiçbilmiyom ama öğrenirim istersen canım.
eyy yapmıssın elıne saglık hacuu:1shok::1shok: aaa gelinime noldıuuuuuuuuu :1shok:
nan sen nasıl kaynanasın dahah gelininden haberin yok bide dünür olcan kaydirigubbakcemile alsanaalsanasmile :mymeka:
ahanda geldi face in kraliçesi :roflol:
beğenmemmi kıs beğendimki orda BEĞEN yazusunu tıkıldadım :roflol:
Şeniz
sana yer yok nan çiçkoooooooo naniknanik
:lepi: he nan ben beğendim olumunekankayizsmile
:roflol: bende ölee diyim nan :roflol:
baga nıden yer yok nan kötükedihüso
mafoldumbenmafoldumben
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 anasıda babasıda bütün gün saçla başla uğrasırsa böle olur nan kaydirigubbakcemile3
hee gıı hergün değişik oluyolarrr opuyorumnanaktan
ben gebeşlik kilolarını verdim sonrada 3 kilo verdim amaaa dahada tık yokkkk :1ninca:
öle çok tatlı yiyomkiiiiiii anlatamam naannnn laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
benımde canım tatlı istiyip duruyo yaww :teytey: deliolcam valla bogazımı tutamıyımm kafamçokkarıştı kılların arasında kala kala oglum kıl yum aoldu nan saclı yumurcam benım zemuszemus
biz de heç çeket giymedik hacı çünküm kaban mont astronot tulum neyn giyiyoz kaydirigubbakcemile3:
burda hava süper kızzzzz :lepi: gelin burayaaa biz daha hiçç çeket bile giymediikkkkk sırnaşık şey
:
benımde canım tatlı istiyip duruyo yaww :teytey: deliolcam valla bogazımı tutamıyımm kafamçokkarıştı kılların arasında kala kala oglum kıl yum aoldu nan saclı yumurcam benım zemuszemus
kızlar ben çıki arkadaşa gitcem accıkta ona dökeyim içimi oğlan kilo alamadı deyü kafasının etini yiyemmafoldumben
nan canlız benim şu keltoş kızıma bi peruk bi postiş bişii ayarla nanbayanssulusmile
zira heryerde bebemi erkek saniilerdelikafadulden
kızlar ben çıki arkadaşa gitcem accıkta ona dökeyim içimi oğlan kilo alamadı deyü kafasının etini yiyemmafoldumben
çatlakkkkkkkkkkkk :lepi: alacum nan mirak etme delikafaduldenaaa seni sevmez olur muyum nan çatlak dünürüm olumunekankayizsmile beyzoşu sana kakalıcam seninlen iyi geçinmem lazım kaydirigubbakcemile3
:ecrin_bebek: napim agzıma kacmıs galıba fark edemedım hacıı bilmiyorumkismile bilmiyorumkismilebiz de heç çeket giymedik hacı çünküm kaban mont astronot tulum neyn giyiyoz kaydirigubbakcemile3
o kaa yutma didik saa dimiklava:
nan canlız benim şu keltoş kızıma bi peruk bi postiş bişii ayarla nanbayanssulusmile
zira heryerde bebemi erkek saniilerdelikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: allahım gelin kızıma da saç çıkar nolur :Saruboceq: yazuk ona acı yarabbim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ne perugu nan düdükk kel fatma olsun bosverr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?