2009 Kasm Anneleri

krispi canımın içi heç üzülme benim kızda gecen ay 1.5 kilo almıştı bu ayki kontrolde 750 gr almış diyince dr şok oldum birden başım döndü nerdeyse bayılacaktım dr.yanında düşün ağlamaklı ses tonuyla neden kilo alamadı kızım ya dedim dr.bana tuhaf tuhaf baktı alamadımı daha ne istiyon 3 kilo birdenmi alcaktı demezmi 500 gr.bir bebek için normal miş 500 ve onun üstü gayet iyiymiş artık büyüyolar boyları uzuyo vs. ama 500 gr altında kilo alıyolarsa ozaman sorun var dedi dr hiç üzülme yani.

bacım iyide geçen arkadaşın bebesini tarttık sonra aşıya gittiler sağlık ocana aynı çıktı
boşuna teselli etmeyin beni
alamadı yavruşum kilo işte 300 gr cık ööööffffffffffffffffffffffff öööffffffffffffffffffffffffffffsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

bizde kusma yok bazen fazla emerse çok az çıkartıyor öğürmede her zaman olmuyor ama yinede aklımda olsun ontrole gittiğimizde bi sorayım sağol destnam belirtiler nelerdi sizede geçmiş olsun umarın atlatmışınızdır

niye geç kalabilirim bacım iki bebeynen anca senide görecüm ikinci bebede
taam ya ne baarıyon:çok üzgünüm:
bundan bende aldım karakızımm süper bu kaplarrr :lepi:
hatta ek gıdalara geçince bunlara koyup heryere gitcezzzz kaydirigubbakcemile5
mesela ben denize gidiceeeemmm

bizim dötümüz donıyii burda hatun deniz hayalleri kurıyiii lmaz:
bırrrrrrrrrrrrr dondum haaaa :bbo:

sende ne kıskanç karusun yaw kız gel öpem sni dedi sen bana dedinmi :mymeka:

doğru da işte bende 1500 tan 500 insem dumura uğradımmm bünyeme ağar geldi bu şok-tatlicadiarzu-

slm millett nabersiniz?? bende süt saklama poşeti var nan gögüz pedinden hediye geldiydi hatta bakmadım dogru dürüst kullanmadıgım için zaten mam takviye yazpıyoz biz nere sagıp koyayım memeden emdigine sükür...

slm kızlar nasılsınız artık aranıza yeniden katılayım özledim sizleri iyimisiniz bebişleriniz ve aranız nasıl?

:1shok::1shok: aaa gelinime noldıuuuuuuuuu :1shok:

tamam nan delüü ağlaaa o zamann :mymeka:
bebeyi dombidi olsun istisin sennn

edoşum nisamızın kakasından kan gelmiş parça gibimi nebilmiyorumkismile

:1shok: yaaaa niyeki acabaa çok merak ettim bakkkkk :sinifsinif:

burda hava süper kızzzzz :lepi: gelin burayaaa biz daha hiçç çeket bile giymediikkkkk sırnaşık şey

slm maviş opuyorumnanaktan hiç görüşemiyoz senle yaaa :kedi:

bundan bende aldım karakızımm süper bu kaplarrr :lepi:
hatta ek gıdalara geçince bunlara koyup heryere gitcezzzz kaydirigubbakcemile5
mesela ben denize gidiceeeemmm

bende öyle düşünerek aldım valla edoşum.
bende denize gidecem işte :lepi: hem ben izmirede gelcem bu yaz :lepi:

unuttun heralde karu nerdeyse denizde doğurcaktı bebeyi hergün denizde hergün denizde :roflol:

nan sen ne biçim kaynanasın bee gelininden habarın yok anaaaaaaaaaaaaa:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

bende öyle düşünerek aldım valla edoşum.
bende denize gidecem işte :lepi: hem ben izmirede gelcem bu yaz :lepi:

unuttun heralde karu nerdeyse denizde doğurcaktı bebeyi hergün denizde hergün denizde :roflol:

:roflol: valla denizde doğurcaktım demi kızz :roflol:
selocana suursuz derken ben ondan suursuz çıktım ama sancı 120 ben hala sanıyomki belim ağrıyoooo heran doğurabilrimişim nan :1shok:

ayy o kaplar çok işe yarıcakk çokk :lepi:

nan sen ne biçim kaynanasın bee gelininden habarın yok anaaaaaaaaaaaaa:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

senağlamasenağlama yaaa valla görmedim bak deli oldum şimciiiii :sinifsinif:
benim dünürde gelmez şimci meraktan ölürüm :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…