2009 Kasm Anneleri

anam benim kızın tepesi açılii gençç yaşta :roflol: bioder kullansam işe yarar mı yellooozz
kafayı sürte sürte arkadakileri dökmüş önler uzadı delikafadulden

hee yarar canım hatta sarımsak sür :lepi:

benım ogluşumun heç dökülmiyoo nan uzuyo anca :dance: :dance: :dance:

slm kızlar
bişi sorcam bu benim oğlum yüzünü gömüp uyuyo normal mi
yeni çıktı bu korkuyom bişey olcak diye

hee yarar canım hatta sarımsak sür :lepi:

benım ogluşumun heç dökülmiyoo nan uzuyo anca :dance: :dance: :dance:
maşallah kirpiye
slm kızlar
bişi sorcam bu benim oğlum yüzünü gömüp uyuyo normal mi
yeni çıktı bu korkuyom bişey olcak diye

hee normaldir kanımca çünkü benimki de öle yapıo nefes alamıcak diye korkuom çeviriyom uyumuyo bu sefer de

benim oğluş emerken bazen öğürüyor sizinklerde yapıyormu onu başta değil ama sonlara doğru karnı doyduğu içinmi acaba :uhm:

oyy oyyyyyyyyyyyy tamamdır cnm Denizimin başımızın üstünde yeri var opuyorumnanaktan
Yakışıklı damat Allaha emanet:)opuyorumnanaktan
Canım Yağmurda yapıyor kusuyorda emmeyi ayarlayamıyoruz çok emiyor heleki sancısı varsa aynen deniz gibi hem öğürüyor amaaa emmeyide bırakmıyor en sonunda çıkartıyor bazen günde 4-5 kez üst değiştiriyorum cici kız olsun zemuszemus

Evet canımmm 90 günümüz 2 sonra 3 aylık diyebileceğim ne güzelll Allahım nice nice yaşlar aylar yıllar göstersin hepimize opuyorumnanaktan
Şişle kaşıyo elini aklinialirimsmileneyseki bugün en geç p.tesi çıkacak 1 ay oldu bile yaa zaman bakın off geldi geçti şükür:)
Bu arada Yağmur hnm emdi oynaştık uyudu yine aman maşallah diyeyimmmmm yoksam hemen uyanır benzetir beni yinekaydirigubbakcemile3

anam benim kızın tepesi açılii gençç yaşta :roflol: bioder kullansam işe yarar mı yellooozz
kafayı sürte sürte arkadakileri dökmüş önler uzadı delikafadulden

kıs benimkide öylee çocuğu kel yaptık çıkan saçlarıda hep döküliyii bebek anneyi tanıyınca saçlar dökülürmüş kocakarı sözüü

hb canım bebişlerinizin durumu nasıl uykuları iyi belliki benimde 40 çıkınca durum birazda olsa değişti ama ağlıyo ara ara kucak istiyo ellemiyom öle susuyo bebişim alışması napıyım baş edemem sonra değilmi?

saol canım çok fazla midesi bulanıyordu uykudan bile öyle uyanıyordu hiç uykumuz yoktu bol kusma ve öğürrmee ama nasıl kendi üstü beim üstüm neresi denk gelirse şimdi oderecede deil inş düzelmiştir

tamamdır o zaman olumunekankayizsmile gelinimi öpüyorum kocaman
opuyorumnanaktan
desene ikiside kusuklu ben öğürünce 6-7 dak geçmiş oluyor aten doyuyorda çıkarıyorum memeyi emziği veriyorum

canım nasıl duracan ben kıyamdım vallaa en fazla 6 ay kucağımızdalar sonraemekliycekler istesekte gelmiycekler yaramazlıklarından hem ten teması çok önemlii sen bilirsin yinede

ay canım kıyamam bizimki öle değil geçer inşallah kısa zamanda

nazlıcım eşinin eli kırılmış sanırım geçmiş olsun canım yazmayı unuttun demin gelin teleşından :kedi:

tamamdır o zaman olumunekankayizsmile gelinimi öpüyorum kocaman
opuyorumnanaktan
desene ikiside kusuklu ben öğürünce 6-7 dak geçmiş oluyor aten doyuyorda çıkarıyorum memeyi emziği veriyorum

Bizde sizi öpüyoruzz en tatlısından opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Benimde ayarlamam lazım özellikle geceleri ve sabahları hiç bırakmak istemiyor bende kıyamıyorum sonunda tabii çıkartıyor fazlasını doktora bahsettim bu durumdan bebekler 500 gr altına düşmedikçe kusmada sorun olmaz dedi bizde kabahatimizi biliyoruz o yüzden ses çıkaramadık şurup veriliyormuş ama 7 ayda kendiliğindende geçiyormuş şu 2 gündür azaldı bende 10 dk sonrasına dikkat ediyorum yavaş yavaş toparlıyoruz canım inşallah çok daha iyi olacaklar fotoğrafını eklerim lakin bilgisayarımı bekliyorum buradan yükleyemiyorum çok yavaş takılıp duruyor sanırım bu hafta en geç diğer hafta gelirmiş söz veriyorum hemen gelir gelmez ekliycem Yağmuru opuyorumnanaktan

ayyy nasıl kıyıyon ben alıyom
3-5 ay sonra biz istesekte onlar kucakta durmucak
ben tadını çıkarıyom sanada tavsiye ederim
miiiisss gibi kokluyom kaydirigubbakcemile5

canım nasıl duracan ben kıyamdım vallaa en fazla 6 ay kucağımızdalar sonraemekliycekler istesekte gelmiycekler yaramazlıklarından hem ten teması çok önemlii sen bilirsin yinede

haklısın canımda alıp tekrar bıraktımmı yine aynısını yapıyo ama bazen öle oluyo devamlı değil Allahtan ten teması önemli evet koklaşmalarımız var canım haliyle yani bebişimiz olduğu için ben görümcemden duydum kadının çocuğunu ırakıyomuş öle duruyomuş maşalah ağlamıyomuş alıştıranda alıştırıyo valla bende sallamaya alıştırdı işte kucaktan iyi napayım birinden biri olsun dedik artık

nazlıcım eşinin eli kırılmış sanırım geçmiş olsun canım yazmayı unuttun demin gelin teleşından :kedi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
Çok tşk ederim canım ya yarın ya da p.tesi en geç alınacak alçı ve akşamları babamız yine bize yardımcı olabilecek dört gözle bekliyorum:kedi:
Pcyi açık bırakıyorum bi yemeği ocağa koyalım gelelim şimdilik öpüyoruz sizi..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…