anam benim kızın tepesi açılii gençç yaşta :roflol: bioder kullansam işe yarar mı yellooozz
kafayı sürte sürte arkadakileri dökmüş önler uzadı delikafadulden
maşallah kirpiyehee yarar canım hatta sarımsak sür :lepi:
benım ogluşumun heç dökülmiyoo nan uzuyo anca :dance: :dance: :dance:
slm kızlar
bişi sorcam bu benim oğlum yüzünü gömüp uyuyo normal mi
yeni çıktı bu korkuyom bişey olcak diye
iyi teyzesi büyüyor yeni resmini ekledim kıyafet sayfasına yağmurum nasıl yeni resmini koyda görelim bak herkez gelin buluyor kendine ben senin kıza talibim ona göre hemşeriyiz nede olsa hem izmir kızı bayanssulusmile
benim oğluş emerken bazen öğürüyor sizinklerde yapıyormu onu başta değil ama sonlara doğru karnı doyduğu içinmi acaba :uhm:
Şeniz yağmurumuda öp benim için nazlımm oda bugün 90 günlük olduu :lepi::lepi: maşallahh kuzularımızaaa
ayy benimde elim çok kez alçıya alındı çok zor bişee :sinifsinif: ama beni sol elimle tanıştırmıştı alçıı kaydirigubbakcemile3 allahtan yaz değildi nasıl kaşınırdı yaz olsaaaa -tatlicadiarzu-
maşallah kirpiye
hee normaldir kanımca çünkü benimki de öle yapıo nefes alamıcak diye korkuom çeviriyom uyumuyo bu sefer de
anam benim kızın tepesi açılii gençç yaşta :roflol: bioder kullansam işe yarar mı yellooozz
kafayı sürte sürte arkadakileri dökmüş önler uzadı delikafadulden
bizde kusma yok bazen fazla emerse çok az çıkartıyor öğürmede her zaman olmuyor ama yinede aklımda olsun ontrole gittiğimizde bi sorayım sağol destnam belirtiler nelerdi sizede geçmiş olsun umarın atlatmışınızdır
oyy oyyyyyyyyyyyy tamamdır cnm Denizimin başımızın üstünde yeri var opuyorumnanaktan
Yakışıklı damat Allaha emanet:)opuyorumnanaktan
Canım Yağmurda yapıyor kusuyorda emmeyi ayarlayamıyoruz çok emiyor heleki sancısı varsa aynen deniz gibi hem öğürüyor amaaa emmeyide bırakmıyor en sonunda çıkartıyor bazen günde 4-5 kez üst değiştiriyorum cici kız olsun zemuszemus
hb canım bebişlerinizin durumu nasıl uykuları iyi belliki benimde 40 çıkınca durum birazda olsa değişti ama ağlıyo ara ara kucak istiyo ellemiyom öle susuyo bebişim alışması napıyım baş edemem sonra değilmi?
saol canım çok fazla midesi bulanıyordu uykudan bile öyle uyanıyordu hiç uykumuz yoktu bol kusma ve öğürrmee ama nasıl kendi üstü beim üstüm neresi denk gelirse şimdi oderecede deil inş düzelmiştir
tamamdır o zaman olumunekankayizsmile gelinimi öpüyorum kocaman
opuyorumnanaktan
desene ikiside kusuklu ben öğürünce 6-7 dak geçmiş oluyor aten doyuyorda çıkarıyorum memeyi emziği veriyorum
hb canım bebişlerinizin durumu nasıl uykuları iyi belliki benimde 40 çıkınca durum birazda olsa değişti ama ağlıyo ara ara kucak istiyo ellemiyom öle susuyo bebişim alışması napıyım baş edemem sonra değilmi?
canım nasıl duracan ben kıyamdım vallaa en fazla 6 ay kucağımızdalar sonraemekliycekler istesekte gelmiycekler yaramazlıklarından hem ten teması çok önemlii sen bilirsin yinede
nazlıcım eşinin eli kırılmış sanırım geçmiş olsun canım yazmayı unuttun demin gelin teleşından :kedi:
ayyy nasıl kıyıyon ben alıyom
3-5 ay sonra biz istesekte onlar kucakta durmucak
ben tadını çıkarıyom sanada tavsiye ederim
miiiisss gibi kokluyom kaydirigubbakcemile5
çıkartıyorum canım tadını konuşuyoruz felan bebişleriniz aguluyomu kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?