2009 Kasm Anneleri

çalışacak anneleeer. süt saklama kabımı poşetimi alacanız. ben şimdiden alamda biraz istifleyeyim diyoom

selaaaaaaaammmmm mileeeeeeet
yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

slm fatoşummmm opuyorumnanaktan
:mymeka:Allahın delisiiiii noldu nan bebeyi evdeki kantarda tartıp burdada dertmi yanıyon lan :mymeka::mymeka:
daha ne istiyon kızım seenn 2.ayda 6 kilodan fazla bebe maşallahh de allaha sükrettt :mymeka::mymeka:

bilmembilmiyorumkismile onuda derim soora. wannoş senin oğlanla kızın arası 9 yıl mı? niye okaa çok bekledin. bende 2. ne zaman yapsak diye düşünüyom
ben daha 2 hafta öncesine kadar 2. cocuk mu aman Allah korusun diyodum:sinifsinif:
şimdi dötümün acısı geçtii ya 2. nin planlarını yapmaya başladım delikafadulden
Slm kızlarrr a.s.
bende sana kızııcaktım şimdi bana niye geçmş olsun dimiyon diyee ama aradın gönlümü aldın opuyorumnanaktan
kız niye öyle diyon arif eniştemizee. dabi iyi gelcek gözünesengözlerimebaksanab
sen benim herifi tanımıyon herhalde :umursamaz: o hiç bir zaman benim gözüme iyi görünmez kötükedihüso
:roflol: nan 40ın çıktı diye olmasın oo :roflol::roflol:
bana bak senin çenen düşmüş açtırma benim ağzımı :jeyyar:
ben yaklasik 3.5 senedir agzima kola koymuyorum. ama emzirme bitsin dogru McDonaldsa gidicem, koca bi bardak kolayla menu yiycem.cokacimcoook
ben arada kaçamak yapıyom walla :içelim: haftada bi burger kingtende yiyoss cokacimcoook
çalışacak anneleeer. süt saklama kabımı poşetimi alacanız. ben şimdiden alamda biraz istifleyeyim diyoom

canım poşet alma çok masraflı olyomuş
karakızım bi süt saklama kabı bulmuştu hem fiyatı uygundu hemde yıkayıp kullanabiliyosun o gelince sor ona yerimseniben

canım hiç stok yapmana gerek yok AVENT in süt saklama kaplarını kullanıyorum ben gayette memnunum hem ilerdede kullanırız poşetlere para yetiştiremeyeceğimi anladım 20 gunde bir gidip poşet alıyodum sende bak AVENTE ben biberon.com diye bi mağaza var ordan uygun fiyata aldım bak gönderim sana

selaaaaaaaammmmm mileeeeeeet
yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

selam nan krispi karısı gene tarttınmı nan bebeyi kendi kantarında manyak karu alsanaalsanasmile

kızlar alıman eliften haber varmı
merak ettim
neymiş ki o kanbilmiyorumkismile

ay zeytin bende merak ettim onu ya sabah okudum telefonu falan yokmu bu karının biri bi arayıversin bi zahmet ya.

kaydirigubbakcemile3

2.ay asilari uyku yapiyomu ya? benim kiz yarim saat rekorunu kirdida.

hangi aşı onlar ya

öle deme edoşum 1,5 kilo alan bebe neden yarım kilo alsın bi ana çok üzüldüm çoookk bildiğin gibi değel bütün gece onu düşündüm süt yetmi gaabaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ıhanda krispim gelmiiş. gel bi öpem senüü opuyorumnanaktan

selam canım gel bende seni öpemŞenizŞeniz

kızlar alıman eliften haber varmı
merak ettim
neymiş ki o kanbilmiyorumkismile

ne kanı kızzz :1shok::1shok:

kaydirigubbakcemile3

2.ay asilari uyku yapiyomu ya? benim kiz yarim saat rekorunu kirdida.

benim oğlam artık 3 aylık olduğu içinnn bilemiycim küçük bebeklerde nasıl olurr :roflol::roflol::roflol:
vurma bana çok tamammı wannamm klava:ben kendime vururum klava:

kızcakmıydınnn :1ninca:
ayy vallaha artık geçmişi hi,ç okumuyamıyom kızz haberim olmuyo bi çok seydennn -tatlicadiarzu-seni çok seviim nan düdükk :asigim:kızma banaaa

2.çocukmuu ben hala düşünmüyom nannn :1shok:
açma ağzını lan düdük bi şey söledik delirtme adamııı :mymeka:

yok zorlamıyorum kendisi oynamak istiyor süt gelincede midesi bulanıyor bende memeyi çekiyorum emzik veriyorum 2 haftadır var önceden olmuyordu böle

geçmiş olsu canım canını sıkmak istemem ama doktoruna bir danış istersen bizimki öyleydi reflü teşhisi konduu resmen öğürüyor gibii oluyordu çok fazla kusuyordu gavisconun bebekler için olanını kullandık iki kutu asy sonu konrole gidicez inş düzelirr

krispimm bacım hoşgeldin opuyorumnanaktan
niye geç kaldın bakem :mymeka:

yok yaa bende okudum merak ettim inş kötü bişey diildir yaa :Saruboceq:
niye geç kalabilirim bacım iki bebeynen anca senide görecüm ikinci bebede
yok hacı ama 1 hafta sonra tekrar tartıcam

halaa konuşii nan düdükkk kötükedihüso
fatoş kızz evdeki tartılan dr.daki bir olurmu hiç yaa üzme kendini deliiiii opuyorumnanaktan

ahanda bu benim kullandığım kaplar yıka yıka kullan steril makinesinde steril bide edyiom bunları ben.

bundan bende aldım karakızımm süper bu kaplarrr :lepi:
hatta ek gıdalara geçince bunlara koyup heryere gitcezzzz kaydirigubbakcemile5
mesela ben denize gidiceeeemmm

selam canım gel bende seni öpemŞenizŞeniz
beni niye öpmiyin :çok üzgünüm:
bende seni çok seviim nan edoşumm olumunekankayizsmile
elifin kızının kakasından kan gelmiş :çok üzgünüm: ama ne olduğunu henüz bilmiyos inş kötü bişey diildir yaa :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…