ay kenya benım kızım hele hiç durmuyo yüzüstü arada yatırım diyom 10 a kadar sayıyom basıyo çığlığı fisfisfis
zeytüüüüüüüün saadet kısa"sürmüş:))))))
senağlamasenağlamasenağlamazeytüüüüüüüün saadet kısa"sürmüş:))))))
kocişde bilmiy hazır müzikler var onu dinletiy bide mikrofonu var şarkı söylüykaydirigubbakcemile3 2 gün oldu alalı bende çalacam ee bide oynarık hazır çalmışken dimidelikafaduldensen niye çalmıyon nan kızceğize org bilminmi hacı
benim kızım sadece orgla durmaz bide dansöz ister karşısında artıkın ikide göbek atarsın heralde kızıma :roflol: :roflol:
zeytincim yerine koyunca yanına uzan biraz senin nefesini hissedince sakinlesir sonra kalkarsın yanından ben yapıyorum işe yarıyo hemen sakinlesiyo 5 dakka sonra kalkıyorum
arada yap canım aglasada alısır yavas yavas
tracy tizee diyoki kendiniz ii anlaşıyo olabülüsünüz ama bebekleriniz ii anlaşamıyosa buluşmayın kaydirigubbakcemile2
bakalım duruynan ipek birbirini görünce napcaklar
kaydirigubbakcemile3kıs yarın ben zeytüne gidecem oturmaya artıkın düzen müzen bırakmam ben ipekte zeytünde kapı dışarı atıverir beni dışarı :roflol: :roflol: :roflol:
deniyom emme hala işe yaramıyosenağlamasenağlamasenağlama
yok nan gündüz zaten sorunluydu:umursamaz:
uyutma şekli okey şşş pat hemen uyuyoda
sonrasını beceremiyom:kedi:
allahtan gece şuan iyi inşallah bozulmaz:Saruboceq:
sen deniyonmu kız yoksam hemen pesmi ettin:mymeka:
kocişde bilmiy hazır müzikler var onu dinletiy bide mikrofonu var şarkı söylüykaydirigubbakcemile3 2 gün oldu alalı bende çalacam ee bide oynarık hazır çalmışken dimidelikafadulden
karyolanın yanına nasıl uzanam gıı
yatağına bırakınca kafamı koyuyom pat pat da vuruyom ama çoğu zaman himen gözünü açıyakannehir
kıs yarın ben zeytüne gidecem oturmaya artıkın düzen müzen bırakmam ben ipekte zeytünde kapı dışarı atıverir beni dışarı :roflol: :roflol: :roflol:
tracy tizee diyoki kendiniz ii anlaşıyo olabülüsünüz ama bebekleriniz ii anlaşamıyosa buluşmayın kaydirigubbakcemile2
bakalım duruynan ipek birbirini görünce napcaklar
senağlamasenağlamasenağlama
yok nan gündüz zaten sorunluydu:umursamaz:
uyutma şekli okey şşş pat hemen uyuyoda
sonrasını beceremiyom:kedi:
allahtan gece şuan iyi inşallah bozulmaz:Saruboceq:
sen deniyonmu kız yoksam hemen pesmi ettin:mymeka:
doğru diyosun aslında ama ağlayınca kıyamıyom nappim yavruma :kedi:
anam haketende doğru diyon selo bizimkiler yanyana gelince bide birbirlerinin olmayan saçlarını yolmasınlar :roflol: :roflol: :roflol:
ayy valla çok merak ettim tepkilerini benim kız daa hiç bebek görmedi onu bi arda azizle tanıştırcam bakalım netcekanam haketende doğru diyon selo bizimkiler yanyana gelince bide birbirlerinin olmayan saçlarını yolmasınlar :roflol: :roflol: :roflol:
:kaçıncı sayfada yazıy nan kandırıkçı ben görmedim:mymeka:
ama düzen kurmak için biyere gitmeyin diydi galba
biz yaza kadar evdeyükksırnaşık şey
ben şş patı bıraktımm anam,
zati tracy gacısı da hareketli bebelerde şş pat işe yaramayabilir demiş
ben aspiratör eşliğinde kolumda sakinleştirip emziği tıkıyom yerine yatırıyom iice mayışınca
zati sonra kendi uyuyoo
ayy valla çok merak ettim tepkilerini benim kız daa hiç bebek görmedi onu bi arda azizle tanıştırcam bakalım netcek
var işte gıı alla allaaa yalan mı diceeemm
alsanaalsanasmile
tracy teyzeyi buldum nan düdüklerrrr hihoyyyt
gunduzleri oyle yatırırsın daha uzun uyuyosa gozun uzerinde olurbende hiç düz yatıramıyomdelikafadulden
gerçi yüz üstü yatınca hem daha uzun uyuyo hemde üstü başı açılmıyo
kollarıda düşmediği için hemen uyanmıyo ama gündüzleri çok az uyuyo yinede
bende ara sıra yapıyom ayaklarını ittirip ilerliyo ağlaya ağlaya çoğu kez ama gidiyo yazıkkaydirigubbakcemile3
gercekten aynılar bigun arayla dogdular huylarıda benziyo gelişimleride ama ben binlerce kez sükrediyorum cok sanslıyız masallahay ayneeen benim kız da heç seemiii
kenya varya bizim kızlar aynı haaa
baştan beri
tracy teyzeye göre hareketli bebek sınıfına girii bizimkiler
hemen sıkılıyolar uykusu gelince huysuzlanıyolar öfke krizine girdiler mi yandın artık
demiiii aynıııı
dolandırıyom mesela kucamda yatay konuma getircem nasıl ağlıyo bi yerine bişe yaptık sanki ohaoldumsmile
aha uyandıııı
:sm_cool:
klava:nan ipeşimi uyutmadan bi git ben sağa sorarım o zmn:mymeka:
sen tecrübeli annesin nede olsa pattadak uyutursun ipeşimikaydirigubbakcemile3
beceremezsen yollamam eve burdan gidersin işe durumada bakarım ben bi güzel(tracy yöntemiynen-yatır kaldır kaydirigubbakcemile3)
:roflol: :roflol: :roflol: kızlar kafayı yesin artık bu karı ne ediyo diye :roflol:
saç lazımsa göderelım karakızım hihoyyyt
:lepi: :lepi: hihoyyyt hihoyyyt gönder kıs gönder benim kızıma lazım anam benim saçlarım kalın telli halbuki bu kıs niye bana çekmedi anlamadımki fisfisfis
durumuz ablalık yapcak nan saç maç çekilirmi:umursamaz:
he ipeşim daha küçük o çekebilir .küçük ne yapsa yeridirkaydirigubbakcemile3
ama benim yevrum daha minnacıkkkkkk tiyzesiiiii :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?