2009 Kasm Anneleri

tracy tizee diyoki kendiniz ii anlaşıyo olabülüsünüz ama bebekleriniz ii anlaşamıyosa buluşmayın kaydirigubbakcemile2
bakalım duruynan ipek birbirini görünce napcaklar

zeytüüüüüüüün saadet kısa"sürmüş:))))))
senağlamasenağlamasenağlama
yok nan gündüz zaten sorunluydu:umursamaz:
uyutma şekli okey şşş pat hemen uyuyoda
sonrasını beceremiyom:kedi:
allahtan gece şuan iyi inşallah bozulmaz:Saruboceq:
sen deniyonmu kız yoksam hemen pesmi ettin:mymeka:
sen niye çalmıyon nan kızceğize org bilminmi hacı
benim kızım sadece orgla durmaz bide dansöz ister karşısında artıkın ikide göbek atarsın heralde kızıma :roflol: :roflol:
kocişde bilmiy hazır müzikler var onu dinletiy bide mikrofonu var şarkı söylüykaydirigubbakcemile3 2 gün oldu alalı bende çalacam ee bide oynarık hazır çalmışken dimidelikafadulden
zeytincim yerine koyunca yanına uzan biraz senin nefesini hissedince sakinlesir sonra kalkarsın yanından ben yapıyorum işe yarıyo hemen sakinlesiyo 5 dakka sonra kalkıyorum

karyolanın yanına nasıl uzanam gıı
yatağına bırakınca kafamı koyuyom pat pat da vuruyom ama çoğu zaman himen gözünü açıyakannehir

arada yap canım aglasada alısır yavas yavas

doğru diyosun aslında ama ağlayınca kıyamıyom nappim yavruma :kedi:

tracy tizee diyoki kendiniz ii anlaşıyo olabülüsünüz ama bebekleriniz ii anlaşamıyosa buluşmayın kaydirigubbakcemile2

anam haketende doğru diyon selo bizimkiler yanyana gelince bide birbirlerinin olmayan saçlarını yolmasınlar :roflol: :roflol: :roflol:

kıs yarın ben zeytüne gidecem oturmaya artıkın düzen müzen bırakmam ben ipekte zeytünde kapı dışarı atıverir beni dışarı :roflol: :roflol: :roflol:
kaydirigubbakcemile3
deniyom emme hala işe yaramıyo

kıs yarın ben zeytüne gidecem oturmaya artıkın düzen müzen bırakmam ben ipekte zeytünde kapı dışarı atıverir beni dışarı :roflol: :roflol: :roflol:

klava:nan ipeşimi uyutmadan bi git ben sağa sorarım o zmn:mymeka:
sen tecrübeli annesin nede olsa pattadak uyutursun ipeşimikaydirigubbakcemile3
beceremezsen yollamam eve burdan gidersin işe durumada bakarım ben bi güzel(tracy yöntemiynen-yatır kaldır kaydirigubbakcemile3)

kaçıncı sayfada yazıy nan kandırıkçı ben görmedim:mymeka:
ama düzen kurmak için biyere gitmeyin diydi galba
biz yaza kadar evdeyükksırnaşık şey

ben şş patı bıraktımm anam,
zati tracy gacısı da hareketli bebelerde şş pat işe yaramayabilir demiş
ben aspiratör eşliğinde kolumda sakinleştirip emziği tıkıyom yerine yatırıyom iice mayışınca
zati sonra kendi uyuyoo

durumuz ablalık yapcak nan saç maç çekilirmi:umursamaz:
he ipeşim daha küçük o çekebilir .küçük ne yapsa yeridirkaydirigubbakcemile3

anam haketende doğru diyon selo bizimkiler yanyana gelince bide birbirlerinin olmayan saçlarını yolmasınlar :roflol: :roflol: :roflol:
ayy valla çok merak ettim tepkilerini benim kız daa hiç bebek görmedi onu bi arda azizle tanıştırcam bakalım netcek
:kaçıncı sayfada yazıy nan kandırıkçı ben görmedim:mymeka:
ama düzen kurmak için biyere gitmeyin diydi galba
biz yaza kadar evdeyükksırnaşık şey

var işte gıı alla allaaa yalan mı diceeemm
alsanaalsanasmile

aboooooooowakannehirkız elektrik faturası ne kadar gelir sen bilinmiohaoldumsmile
o paraynan ben bakıcı tutarımdelikafadulden
bende mutfakta iş yaparken açıyom susuy hemenkaydirigubbakcemile2
ya benimki şşş patlan hemen uyuyo zattında sonra neden hemen uyanıy anlamıyombilmiyorumkismile

canım deli gibi profiterol istiyoooooooooooooooooooo
akşam yapsam ama çooook üşeniyom yaaaaaa kim yapcak
kociş gelsinde bakarık artıkın olmadı atarım oğlumu babasını kollarına bende yaparım

ayy valla çok merak ettim tepkilerini benim kız daa hiç bebek görmedi onu bi arda azizle tanıştırcam bakalım netcek

var işte gıı alla allaaa yalan mı diceeemm
alsanaalsanasmile

yarın burdan canlı yayın yaparıkkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3duru alışıktır gerçide ipeşim ilk kez görcek

gunduzleri oyle yatırırsın daha uzun uyuyosa gozun uzerinde olur
gercekten aynılar bigun arayla dogdular huylarıda benziyo gelişimleride ama ben binlerce kez sükrediyorum cok sanslıyız masallah

eda gıı hoşbulduk...ayy yazdım ama geri gelemedim yanınıza..benim kız bugün pek huysuz verem aşı sı olduk kalça ultrasonu çekildi..sol kalçada az hareketlilik gördüm dedi doktor ama müdahale gerektirecek bir şey yok merak etmeyin dedi ama 1 ay sonra isterseniz yeniden gelin çektirin dedi..kuzumda aşıdan mıdır nedir belki yarım saat boyunca durmadan agladı memede almadı uyutamadımda neyse zorda olsa yattı ama tilki uykusu sanki zırt pırt kalkiyy ..ödüm patlıyor kalkacak diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…