2009 Kasm Anneleri

milleeeeeeeeet yemekteyizde şimdi yemek yapan karı 105 kiloyla doğum yapmış haline bakın hele abowwww bizde bu kadar verirmiyik kilo acep

geçmiş olsun canım
benim oğluşlta aşıdan sonra çok huysuzdu çok ağladı
ağrısı vardır verdinmi ağrı kesici şurup

canım deli gibi profiterol istiyoooooooooooooooooooo
akşam yapsam ama çooook üşeniyom yaaaaaa kim yapcak
kociş gelsinde bakarık artıkın olmadı atarım oğlumu babasını kollarına bende yaparım

anammmmm benimde canım istedi bak şimdi görüyonmu akannehir
canım valla ne uğraşcan BİM de satılıyo kocişe söle alsın ordan sana hemde gayet güzel

yarın burdan canlı yayın yaparıkkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3duru alışıktır gerçide ipeşim ilk kez görcek

he benim kızım alışık bebelere kankiside var artıkın yarın bir kankisi ile daha buluşacak ders verir o ipeğe kanki nasıl olunur diye merak etme canım sen :roflol: :roflol:

benim oğlam artık 3 aylık olduğu içinnn bilemiycim küçük bebeklerde nasıl olurr :roflol::roflol::roflol:
vurma bana çok tamammı wannamm klava:ben kendime vururum klava:

:roflol::roflol:

tracy tizee diyoki kendiniz ii anlaşıyo olabülüsünüz ama bebekleriniz ii anlaşamıyosa buluşmayın kaydirigubbakcemile2
bakalım duruynan ipek birbirini görünce napcaklar

yok artik ya. kac sene eve kapancaz duzen diye? ben oglusta 2 sene kapanmistim ama bu sefer kapanmiyayim diyorum ya.

geçmiş olsun tatlım.aşıdandır ağlamaları cnm
benimkide uykuda ağlaya ağlaya uyudu valla
bugün 3.günü atlattık çok şükür sende sorunsuz atlatırsın inşallah
yanlız biz geceleri fitil verdik 2 gün gece ateşi çıkarsa bilemeyiz diye

bura öyle moktan bi yerki bim yok burda canım yaaaaaaa:sinifsinif:

karyolanın yanına nasıl uzanam gıı
yatağına bırakınca kafamı koyuyom pat pat da vuruyom ama çoğu zaman himen gözünü açıyakannehir
hep kendi yatagındamı yatırıyosun ben heryerde yatırıyorum canım

milleeeeeeeeet yemekteyizde şimdi yemek yapan karı 105 kiloyla doğum yapmış haline bakın hele abowwww bizde bu kadar verirmiyik kilo acep

ahanda kadının yarısı nereye gitmiş laelaelaelaelae

yaf ben almak için cebelleşiyom bunlar vermek için keşke ben yeniden hamilelik kiloma dönsem ne güzel olur zemuszemus zemuszemus guclubacismile

:

yok artik ya. kac sene eve kapancaz duzen diye? ben oglusta 2 sene kapanmistim ama bu sefer kapanmiyayim diyorum ya.

falla benım düzenim müzenim yok zaten calışıyom düzene oturtama ki kızımı :kedi:

bura öyle moktan bi yerki bim yok burda canım yaaaaaaa:sinifsinif:

ayy yafrum ya cok içim acıdı ben sana kendi ellerimle yapr gönderirim sen yeterki iste anacım olumunekankayizsmile

hep kendi yatagındamı yatırıyosun ben heryerde yatırıyorum canım
evt cnm sadece kendi yatağında yerini yadırgamasın diye cnm
ama gündüz uykusu alsın diye dizlerimde de uyuttuğum oluyo
hafif titreşim vererek uyuyo o zaman
benim kiz sabah yarim saat kuralini bozmustu ama simdi sadik kaldi.kaydirigubbakcemile3
yarım saatte fena değil gız
yarım saarlerde işlerini halledersin işte
en azından koyduğun yerde uyuyordur
ben uyusun diye bazen dizlerime alıyom
iş ney de yapamıyom hiç
şuanda dizimde 2 kere yerine koyma çabasından sonra pes ettimohaoldumsmile

kizlar, yaprak sarma gaz yapiyomu? korkar oldum yemek yemekten ya. ac geziyorum nerdeyse. delikafadulden

falla ben heçbir yemek ayrımı yapmıyom :kedi:

fatoooooooooooom demen yeter bacım çok sağol ayyyyyy öpem seni gıııııııııdurŞeniz

öp canım kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

ben heç bilmim sadece teyzenin adının tracy olduğunu bilim hacı kaydirigubbakcemile3

hee bunada sukur valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…