nerde buldun nanalsanaalsanasmile
eda gıı hoşbulduk...ayy yazdım ama geri gelemedim yanınıza..benim kız bugün pek huysuz verem aşı sı olduk kalça ultrasonu çekildi..sol kalçada az hareketlilik gördüm dedi doktor ama müdahale gerektirecek bir şey yok merak etmeyin dedi ama 1 ay sonra isterseniz yeniden gelin çektirin dedi..kuzumda aşıdan mıdır nedir belki yarım saat boyunca durmadan agladı memede almadı uyutamadımda neyse zorda olsa yattı ama tilki uykusu sanki zırt pırt kalkiyy ..ödüm patlıyor kalkacak diye.
canım deli gibi profiterol istiyoooooooooooooooooooo
akşam yapsam ama çooook üşeniyom yaaaaaa kim yapcak
kociş gelsinde bakarık artıkın olmadı atarım oğlumu babasını kollarına bende yaparım
yarın burdan canlı yayın yaparıkkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3duru alışıktır gerçide ipeşim ilk kez görcek
benim oğlam artık 3 aylık olduğu içinnn bilemiycim küçük bebeklerde nasıl olurr :roflol::roflol::roflol:
vurma bana çok tamammı wannammklava:ben kendime vururum klava:
tracy tizee diyoki kendiniz ii anlaşıyo olabülüsünüz ama bebekleriniz ii anlaşamıyosa buluşmayın kaydirigubbakcemile2
bakalım duruynan ipek birbirini görünce napcaklar
eda gıı hoşbulduk...ayy yazdım ama geri gelemedim yanınıza..benim kız bugün pek huysuz verem aşı sı olduk kalça ultrasonu çekildi..sol kalçada az hareketlilik gördüm dedi doktor ama müdahale gerektirecek bir şey yok merak etmeyin dedi ama 1 ay sonra isterseniz yeniden gelin çektirin dedi..kuzumda aşıdan mıdır nedir belki yarım saat boyunca durmadan agladı memede almadı uyutamadımda neyse zorda olsa yattı ama tilki uykusu sanki zırt pırt kalkiyy ..ödüm patlıyor kalkacak diye.
bura öyle moktan bi yerki bim yok burda canım yaaaaaaa:sinifsinif:anammmmm benimde canım istedi bak şimdi görüyonmu akannehir
canım valla ne uğraşcan BİM de satılıyo kocişe söle alsın ordan sana hemde gayet güzel
he benim kızım alışık bebelere kankiside var artıkın yarın bir kankisi ile daha buluşacak ders verir o ipeğe kanki nasıl olunur diye merak etme canım sen :roflol: :roflol:
hep kendi yatagındamı yatırıyosun ben heryerde yatırıyorum canımkaryolanın yanına nasıl uzanam gıı
yatağına bırakınca kafamı koyuyom pat pat da vuruyom ama çoğu zaman himen gözünü açıyakannehir
milleeeeeeeeet yemekteyizde şimdi yemek yapan karı 105 kiloyla doğum yapmış haline bakın hele abowwww bizde bu kadar verirmiyik kilo acep
milleeeeeeeeet yemekteyizde şimdi yemek yapan karı 105 kiloyla doğum yapmış haline bakın hele abowwww bizde bu kadar verirmiyik kilo acep
:
yok artik ya. kac sene eve kapancaz duzen diye? ben oglusta 2 sene kapanmistim ama bu sefer kapanmiyayim diyorum ya.
bura öyle moktan bi yerki bim yok burda canım yaaaaaaa:sinifsinif:
hep kendi yatagındamı yatırıyosun ben heryerde yatırıyorum canım
ahanda kadının yarısı nereye gitmiş laelaelaelaelae
evt cnm sadece kendi yatağında yerini yadırgamasın diye cnmhep kendi yatagındamı yatırıyosun ben heryerde yatırıyorum canım
yarım saatte fena değil gızbenim kiz sabah yarim saat kuralini bozmustu ama simdi sadik kaldi.kaydirigubbakcemile3
Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler - Tracy Hogg - %15 indirimli : Kitap | idefix.com bumu sizin track teyzeniz..
kizlar, yaprak sarma gaz yapiyomu? korkar oldum yemek yemekten ya. ac geziyorum nerdeyse. delikafadulden
fatoooooooooooom demen yeter bacım çok sağol ayyyyyy öpem seni gıııııııııdurŞeniz
Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler - Tracy Hogg - %15 indirimli : Kitap | idefix.com bumu sizin track teyzeniz..
evt cnm sadece kendi yatağında yerini yadırgamasın diye cnm
ama gündüz uykusu alsın diye dizlerimde de uyuttuğum oluyo
hafif titreşim vererek uyuyo o zaman
yarım saatte fena değil gız
yarım saarlerde işlerini halledersin işte
en azından koyduğun yerde uyuyordur
ben uyusun diye bazen dizlerime alıyom
iş ney de yapamıyom hiç
şuanda dizimde 2 kere yerine koyma çabasından sonra pes ettimohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?