zayıflıcaz inş. yaa gecen aksam misafirim geldi 1 yasını yeni doldurmus bi bebegi var inan kadın 5 dakka oturamadı ve incecik kalmıs :) bizde istemesekte vericez merak etme ama ben bu tv deki kadın kadar zayıf olmayı asla istemem sopa gibi resmenhe ya yarısı deel karı hepten gitmiş çok heveslendim
bende zayıflamak istiyooooooooooooom
evt cnm sadece kendi yatağında yerini yadırgamasın diye cnm
ama gündüz uykusu alsın diye dizlerimde de uyuttuğum oluyo
hafif titreşim vererek uyuyo o zaman
:roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol: :roflol:
allahım yarabbim kafayı yedim zannımca yanlışlıknan kocişin face giriş yapmışım herifin biride kendini bekar olarak düzeltmiş alla alla bu kım ya diyip duruyom arkadaşlara bakıyom anaaaaa benım heç böle arkadaşlarım yok diyom anca yeni çark etti kafama :roflol: :roflol:
selam kızlar
geçmiş olsun canım
benim oğluşlta aşıdan sonra çok huysuzdu çok ağladı
ağrısı vardır verdinmi ağrı kesici şurup
geçmiş olsun tatlım.aşıdandır ağlamaları cnm
benimkide uykuda ağlaya ağlaya uyudu valla
bugün 3.günü atlattık çok şükür sende sorunsuz atlatırsın inşallah
yanlız biz geceleri fitil verdik 2 gün gece ateşi çıkarsa bilemeyiz diye
kiz zeytin, duzen kurcaz diye ben anama gitmiyim mi simdik?
bence deeeekızlar sakın canbebe almayın hiçbi halta benzemiyo
öle valla çok şükürrgunduzleri oyle yatırırsın daha uzun uyuyosa gozun uzerinde olur
gercekten aynılar bigun arayla dogdular huylarıda benziyo gelişimleride ama ben binlerce kez sükrediyorum cok sanslıyız masallah
eda gıı hoşbulduk...ayy yazdım ama geri gelemedim yanınıza..benim kız bugün pek huysuz verem aşı sı olduk kalça ultrasonu çekildi..sol kalçada az hareketlilik gördüm dedi doktor ama müdahale gerektirecek bir şey yok merak etmeyin dedi ama 1 ay sonra isterseniz yeniden gelin çektirin dedi..kuzumda aşıdan mıdır nedir belki yarım saat boyunca durmadan agladı memede almadı uyutamadımda neyse zorda olsa yattı ama tilki uykusu sanki zırt pırt kalkiyy ..ödüm patlıyor kalkacak diye.
bende bu kadar istemem ama vermek istiyom kiloooooozayıflıcaz inş. yaa gecen aksam misafirim geldi 1 yasını yeni doldurmus bi bebegi var inan kadın 5 dakka oturamadı ve incecik kalmıs :) bizde istemesekte vericez merak etme ama ben bu tv deki kadın kadar zayıf olmayı asla istemem sopa gibi resmenlmaz:
haklısın dizlerimde uyumayı bizimkide seviyo
Bende ben de kilo vermek istiyom :sinifsinif: Ama dayanamıyorum herşeyden yemek istiyorum nasıl nasıl olacak bu Allam yarebbim boshayallersmile
selam kızlar
Bende ben de kilo vermek istiyom :sinifsinif: Ama dayanamıyorum herşeyden yemek istiyorum nasıl nasıl olacak bu Allam yarebbim boshayallersmile
bence deeee
ıslak kalıyo bence ilk çişte
öle valla çok şükürr
kalçası geçer canım kızlarda çok oluyo bizde de vardı geçti
bi kerem sen konuşup durma taammıııyaf ben almak için cebelleşiyom bunlar vermek için keşke ben yeniden hamilelik kiloma dönsem ne güzel olur zemuszemus zemuszemus guclubacismile
bi kerem sen konuşup durma taammııı
tam kiilo alınacak dönemde doğurdun mankenler gibi bizim gibi yarım dünya mı oldun sankim :mymeka:
:kedi: :kedi: :kedi:
hoşgeldin şekerim
anam ben herbiryere gidiyom fallahaa kaydirigubbakcemile2
nazlımmmm pekle ben yaza geliyom zayıflatırım seni zaten beni görünce sen kendiliğinden zayıflarsın oda ayrı bir mevzu kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile
bende bu kadar istemem ama vermek istiyom kiloooooo
bende herşeyi yiyom offffffff tatlııııııııııııııııı
off yaa bu düzen olayından benim düzenim bozuluyo evin duvarları üstüme geliyo gezcez tabi yaaa hep evde olurmu
anam ben herbiryere gidiyom fallahaa kaydirigubbakcemile2
yok bee ben giderun vallaaa alışır o da nolcek :lepi:
eveeeeeeet bide çiş kokuyo
bacaklarında iz yapıyo
yanları kalın
yani kötü ötesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?