2009 Kasm Anneleri

:roflol: :roflol: :roflol:
allahım yarabbim kafayı yedim zannımca yanlışlıknan kocişin face giriş yapmışım herifin biride kendini bekar olarak düzeltmiş alla alla bu kım ya diyip duruyom arkadaşlara bakıyom anaaaaa benım heç böle arkadaşlarım yok diyom anca yeni çark etti kafama :roflol: :roflol:

he ya yarısı deel karı hepten gitmiş çok heveslendim
bende zayıflamak istiyooooooooooooom
zayıflıcaz inş. yaa gecen aksam misafirim geldi 1 yasını yeni doldurmus bi bebegi var inan kadın 5 dakka oturamadı ve incecik kalmıs :) bizde istemesekte vericez merak etme ama ben bu tv deki kadın kadar zayıf olmayı asla istemem sopa gibi resmen lmaz:
evt cnm sadece kendi yatağında yerini yadırgamasın diye cnm
ama gündüz uykusu alsın diye dizlerimde de uyuttuğum oluyo
hafif titreşim vererek uyuyo o zaman

haklısın dizlerimde uyumayı bizimkide seviyo

:roflol::roflol::roflol:

hosgeldinnn opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım
benim oğluşlta aşıdan sonra çok huysuzdu çok ağladı
ağrısı vardır verdinmi ağrı kesici şurup

sagolun teyzelerii..agrı kesici şurup falan vermedim ama eve geldiginde iyi idi gülüp oynaşıyordu kayınvalidemler gittikten sonra emzirdim uyuyacakken başladı..şimdi zorda olsa uyudu ama akşam fitil vercem..

Bende ben de kilo vermek istiyom :sinifsinif: Ama dayanamıyorum herşeyden yemek istiyorum nasıl nasıl olacak bu Allam yarebbim boshayallersmile

kızlar sakın canbebe almayın hiçbi halta benzemiyo
bence deeee
ıslak kalıyo bence ilk çişte
gunduzleri oyle yatırırsın daha uzun uyuyosa gozun uzerinde olur

gercekten aynılar bigun arayla dogdular huylarıda benziyo gelişimleride ama ben binlerce kez sükrediyorum cok sanslıyız masallah
öle valla çok şükürr

kalçası geçer canım kızlarda çok oluyo bizde de vardı geçti

bende bu kadar istemem ama vermek istiyom kiloooooo
Bende ben de kilo vermek istiyom :sinifsinif: Ama dayanamıyorum herşeyden yemek istiyorum nasıl nasıl olacak bu Allam yarebbim boshayallersmile

bende herşeyi yiyom offffffff tatlııııııııııııııııı

hoşgeldin şekerim

kiz zeytin, duzen kurcaz diye ben anama gitmiyim mi simdik?

anam ben herbiryere gidiyom fallahaa kaydirigubbakcemile2

nazlımmmm pekle ben yaza geliyom zayıflatırım seni zaten beni görünce sen kendiliğinden zayıflarsın oda ayrı bir mevzu kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile

bende kilo vermek istiyim yaa rejim mejimde yapamam ben o psikolojiye girersem daha çok yerim bende normalde pko oldugu için zor kilo veriyorum..süt emzirme işi bitsin bak ben ne yapacamm..

yaf ben almak için cebelleşiyom bunlar vermek için keşke ben yeniden hamilelik kiloma dönsem ne güzel olur zemuszemus zemuszemus guclubacismile
bi kerem sen konuşup durma taammııı
tam kiilo alınacak dönemde doğurdun mankenler gibi bizim gibi yarım dünya mı oldun sankim :mymeka:
kiz zeytin, duzen kurcaz diye ben anama gitmiyim mi simdik?

yok bee ben giderun vallaaa alışır o da nolcek :lepi:

otomatik anında diyet yöntemi o Fatmayı al yanına aynı kareye girme girmek için anında isveç diyetine başla naniknanik Yav sen gelene kadar nassıııııııı vericem ben bu bi ton kiloyuuu ay bayılazammmmakannehirakannehir

bende bu kadar istemem ama vermek istiyom kiloooooo

bende herşeyi yiyom offffffff tatlııııııııııııııııı

Dilmuhummm cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook delikafadulden

off yaa bu düzen olayından benim düzenim bozuluyo evin duvarları üstüme geliyo gezcez tabi yaaa hep evde olurmu

di mi ya. gezelim tozalim. bebelerde alisiversin bi zahmet.

anam ben herbiryere gidiyom fallahaa kaydirigubbakcemile2

bende gidem o zaman kiz. anama gidem, ebis gitti benim neyim eksik.kaydirigubbakcemile3

yok bee ben giderun vallaaa alışır o da nolcek :lepi:

bende gidicem valla. alissinlar ya.zemuszemus

eveeeeeeet bide çiş kokuyo
bacaklarında iz yapıyo
yanları kalın
yani kötü ötesi

bacağındaki bant dizine geliyo nerdeyse beee
geceleri hayatta takmıyom gündüz takıyom sık sık değiştirip bitircem ucuz da deel zati
prima apağır oluyo bana mısın demiyo
bu kokuyo resmen

kartanesi sizdede olmuştu dimi..bende evde oturamam ama dışarı çıkamıyoruz ki kızla korkuyom ben falla aglarsa susturamam dışarıda deyü geçen pazar panoraya gittik park yeride yoktu uzaga parkettik biraz kız uyuyordu sonra uyanıncqa aglamaya başladı mam verdik falan sonra sustu biraz ama huysuzluk yaptı eccük sonra eşim kucagında uyuttu ..rahat rahat gezemedim..bir daha biz en iyisi anneme bırakıp çıkalım dedi eşim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…