kartanesi sizdede olmuştu dimi..bende evde oturamam ama dışarı çıkamıyoruz ki kızla korkuyom ben falla aglarsa susturamam dışarıda deyü geçen pazar panoraya gittik park yeride yoktu uzaga parkettik biraz kız uyuyordu sonra uyanıncqa aglamaya başladı mam verdik falan sonra sustu biraz ama huysuzluk yaptı eccük sonra eşim kucagında uyuttu ..rahat rahat gezemedim..bir daha biz en iyisi anneme bırakıp çıkalım dedi eşim..
:roflol::roflol::roflol:
hosgeldinnn opuyorumnanaktan
di mi ya. gezelim tozalim. bebelerde alisiversin bi zahmet.
bende gidem o zaman kiz. anama gidem, ebis gitti benim neyim eksik.kaydirigubbakcemile3
git tabi şekerim zemuszemus zemuszemus
kartanesi sizdede olmuştu dimi..bende evde oturamam ama dışarı çıkamıyoruz ki kızla korkuyom ben falla aglarsa susturamam dışarıda deyü geçen pazar panoraya gittik park yeride yoktu uzaga parkettik biraz kız uyuyordu sonra uyanıncqa aglamaya başladı mam verdik falan sonra sustu biraz ama huysuzluk yaptı eccük sonra eşim kucagında uyuttu ..rahat rahat gezemedim..bir daha biz en iyisi anneme bırakıp çıkalım dedi eşim..
canım biz arabasına koyuyoruz duruyu alışveriş merkezinde meraklı meraklı etrafı seyrediyo acıkınca hemen mamasını yediriyorum sonra uyuyo bizde dolanıyoruz alışveriş yapıyoruz.
ya sağlıklı ebeveynler olmaK için kendimize vakit ayırmak şart yoksa bir süre sonra hepimiz cozuturuz iş çığırından çıkar neymiş efendim herşey çocuklar için kafayı yemiş bir anne ve baba nasıl olurki sağlıklı bir evlat yetiştirsin!
Dışarıya çıkacağız onlarında mikropla tanışması lazım onlarında havaya ihtiyacı var ..Kışa denk gelmemiz hepimizi etkiliyor baharda şenlikler başlasın gelişimleri harika olacak ...
Birçok insanla tanışmak zorunda hayatın akışı bu şuan Yağmur yabancı gördümü kıyameti koparıyo yada değişik bir ortamda alışacak mecburuz alışveriş iş güç herşey devam ediyor ve bu devamlılığa bir süre sonra uyum sağlayacaklar kolaymııı 9 aylık uzun bir yoldan gelip şu dünyaya alışmak:)
hangi bez koku yapıyoeveeeeeeet bide çiş kokuyo
bacaklarında iz yapıyo
yanları kalın
yani kötü ötesi
bacağındaki bant dizine geliyo nerdeyse beee
geceleri hayatta takmıyom gündüz takıyom sık sık değiştirip bitircem ucuz da deel zati
prima apağır oluyo bana mısın demiyo
bu kokuyo resmen
hangi bez koku yapıyo
kaçırdım o kısmı
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
tabi canım alışacaklar herşeye ben şimdiden haftada bir gun çıkartıyorum kzıımı hatta bazen 2 gun dışarı çıkıyo artık yaz gelince nolur bilmem bizi kimse eve sokamaz analı kızlı :roflol: :roflol:
prima da sanki badisi nemleniyo gibicanbebe canım
iğrenç diyoduk
prima da sanki badisi nemleniyo gibi
sen ne kullanıyon canım
ben kaçtım kızlar akşam oldu kızımı özledim hepiniz vede bebişleri kocaman öptüm.
yarın size zeytün karısının evinden canlı yayın yaparım
zaten almazsan biliyon yaniii kötükedihüsoçatlakkkkkkkkkkkk :lepi: alacum nan mirak etme delikafadulden
kız destna bende benim kızın kafasını sıfıra vuram diyodum yapmıyam mı şincik :uhm:kıs benimkide öylee çocuğu kel yaptık çıkan saçlarıda hep döküliyii bebek anneyi tanıyınca saçlar dökülürmüş kocakarı sözüü
yaw nası yatırıyon yüzüstü gıı benim azcık ölee yatsa aklım çıkıyoo hemide gözümü hiç ayırmamama rağmen :1shok: sen geceleride mi ölee yatırıyon korkmuyon mu gıı bilmiyorumkismilebende hiç düz yatıramıyomdelikafadulden
gerçi yüz üstü yatınca hem daha uzun uyuyo hemde üstü başı açılmıyo
kollarıda düşmediği için hemen uyanmıyo ama gündüzleri çok az uyuyo yinede
bende ara sıra yapıyom ayaklarını ittirip ilerliyo ağlaya ağlaya çoğu kez ama gidiyo yazıkkaydirigubbakcemile3
kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüsokıs yarın ben zeytüne gidecem oturmaya artıkın düzen müzen bırakmam ben ipekte zeytünde kapı dışarı atıverir beni dışarı :roflol: :roflol: :roflol:
kocişe sölee getirsin cnm ne yapıcan boşveeeerr yerimsenibencanım deli gibi profiterol istiyoooooooooooooooooooo
akşam yapsam ama çooook üşeniyom yaaaaaa kim yapcak
kociş gelsinde bakarık artıkın olmadı atarım oğlumu babasını kollarına bende yaparım
wannam sen kundak yapıyon mu ben kundak yaptığım zaman rahat ve uzun uyuyoo alkisalkisalkisbenim kiz sabah yarim saat kuralini bozmustu ama simdi sadik kaldi.kaydirigubbakcemile3
bende bende bende alkisalkisalkis dilmuh cnm çatlaklarını nettin bacım bişey sürüyon muu :uhm: ben kantaron yağı aldım ama bi gün sürsem 2 gün sürmüyom :1ninca:he ya yarısı deel karı hepten gitmiş çok heveslendim
bende zayıflamak istiyooooooooooooom
ben şincik bi tabak lahana sarma yidim cokacimcoookkizlar, yaprak sarma gaz yapiyomu? korkar oldum yemek yemekten ya. ac geziyorum nerdeyse. delikafadulden
slm özlemcim opuyorumnanaktanselam kızlar
bende gece kullanmıyom
bitsin bi<daa almam
kim önerdi nan burda bende gittim aldım
kizlar, bebeler ellerini nesnelere uzatmaya basladi mi? Naz 1-2 gundur cingiragina uzatiyor elini.opuyorumnanaktan
bende prima kullanıyodum molfix aldım oda çok kalın bide büyük almışım
canbebe aldım sonra oda çok kötü
en iyisi prima bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?