2009 Kasm Anneleri

nan biz de panoradaydııık ama biz cts gittik zemuszemus benim kız kahvaltı ederken ana kucağında uyudu sonra uyandı slingde gezdi uyanıktı ama hiç ses etmedi maşallah delikafadulden
hıhı kaça bizde de vardı şekerimm

ya sağlıklı ebeveynler olmaK için kendimize vakit ayırmak şart yoksa bir süre sonra hepimiz cozuturuz iş çığırından çıkar neymiş efendim herşey çocuklar için kafayı yemiş bir anne ve baba nasıl olurki sağlıklı bir evlat yetiştirsin!
Dışarıya çıkacağız onlarında mikropla tanışması lazım onlarında havaya ihtiyacı var ..Kışa denk gelmemiz hepimizi etkiliyor baharda şenlikler başlasın gelişimleri harika olacak ...
Birçok insanla tanışmak zorunda hayatın akışı bu şuan Yağmur yabancı gördümü kıyameti koparıyo yada değişik bir ortamda alışacak mecburuz alışveriş iş güç herşey devam ediyor ve bu devamlılığa bir süre sonra uyum sağlayacaklar kolaymııı 9 aylık uzun bir yoldan gelip şu dünyaya alışmak:)

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
tabi canım alışacaklar herşeye ben şimdiden haftada bir gun çıkartıyorum kzıımı hatta bazen 2 gun dışarı çıkıyo artık yaz gelince nolur bilmem bizi kimse eve sokamaz analı kızlı :roflol: :roflol:

bacağındaki bant dizine geliyo nerdeyse beee
geceleri hayatta takmıyom gündüz takıyom sık sık değiştirip bitircem ucuz da deel zati
prima apağır oluyo bana mısın demiyo
bu kokuyo resmen

bende gece kullanmıyom
bitsin bi<daa almam
kim önerdi nan burda bende gittim aldım

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Evdeee Duran nolsuunnnn Allah o günleri göstersin inşallahhh..Sahil dibimde çarşı pazar dibimde off nasıl özledim çarşıda turlamayı hava azıcık ısınsın direk çarşıya:sm_cool:
Geçen bende egs park götürdüm biraz arabayla turladık azıcık kucağımda bakındı sonra uyudu yemek yedik o uyurken, uyanıncada eve geldik malum alt değiştirme seansları birde havanın soğuk olması ama o 2 saat bile dünyalara bedeldi benim için..
Bi önceside sakin biryerde yemek yedik tek sorun emzirmek mamaya geçince daha uzun sürelerde kalabiliriz gezmelerde:dance:

JJuliEtt canımmmm napıyorsun bebeğin nasıl nicki bile görünce mutlu oluyorum mart nasıl acaba herkezi nasıl özlemişimmmm a.s. a.s.

kizlar, bebeler ellerini nesnelere uzatmaya basladi mi? Naz 1-2 gundur cingiragina uzatiyor elini.opuyorumnanaktan

ben kaçtım kızlar akşam oldu kızımı özledim hepiniz vede bebişleri kocaman öptüm.
yarın size zeytün karısının evinden canlı yayın yaparım

çatlakkkkkkkkkkkk :lepi: alacum nan mirak etme delikafadulden
zaten almazsan biliyon yaniii kötükedihüso

kıs benimkide öylee çocuğu kel yaptık çıkan saçlarıda hep döküliyii bebek anneyi tanıyınca saçlar dökülürmüş kocakarı sözüü
kız destna bende benim kızın kafasını sıfıra vuram diyodum yapmıyam mı şincik :uhm:
yaw nası yatırıyon yüzüstü gıı benim azcık ölee yatsa aklım çıkıyoo hemide gözümü hiç ayırmamama rağmen :1shok: sen geceleride mi ölee yatırıyon korkmuyon mu gıı bilmiyorumkismile
kıs yarın ben zeytüne gidecem oturmaya artıkın düzen müzen bırakmam ben ipekte zeytünde kapı dışarı atıverir beni dışarı :roflol: :roflol: :roflol:
kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
canım deli gibi profiterol istiyoooooooooooooooooooo
akşam yapsam ama çooook üşeniyom yaaaaaa kim yapcak
kociş gelsinde bakarık artıkın olmadı atarım oğlumu babasını kollarına bende yaparım
kocişe sölee getirsin cnm ne yapıcan boşveeeerr yerimseniben
benim kiz sabah yarim saat kuralini bozmustu ama simdi sadik kaldi.kaydirigubbakcemile3
wannam sen kundak yapıyon mu ben kundak yaptığım zaman rahat ve uzun uyuyoo alkisalkisalkis
he ya yarısı deel karı hepten gitmiş çok heveslendim
bende zayıflamak istiyooooooooooooom
bende bende bende alkisalkisalkis dilmuh cnm çatlaklarını nettin bacım bişey sürüyon muu :uhm: ben kantaron yağı aldım ama bi gün sürsem 2 gün sürmüyom :1ninca:
kizlar, yaprak sarma gaz yapiyomu? korkar oldum yemek yemekten ya. ac geziyorum nerdeyse. delikafadulden
ben şincik bi tabak lahana sarma yidim cokacimcoook
slm özlemcim opuyorumnanaktan

bende gece kullanmıyom
bitsin bi<daa almam
kim önerdi nan burda bende gittim aldım

ben önerdim nan :mymeka: bebem doğduğundan beri canbebe molfıx prima kullandım canbebeylen molfıxten memnun kaldım prıma beni rezil etti delikafadulden geçen anneme gittim mevlüt vardı benim kız teyzemin kucağındayken bi zıçtı abooww yemin ediyorum altında 2 kat vardı dışarı taştı beee :sinifsinif: rezil oldum :1ninca: ama primanında çeşitleri warmış artık bilmiyim hacıı olumunekankayizsmile

kizlar, bebeler ellerini nesnelere uzatmaya basladi mi? Naz 1-2 gundur cingiragina uzatiyor elini.opuyorumnanaktan

Evett cnm çıngıraktan daha çok benim ellermle uğraşmayı seviyor uzatıyor parmaklarıma dokunuyo merakla kendi ellerini izliyo kendi elleriylede epey bi oynuyo:1hug:

selam kızlar. ben huggies kullanıyorum doğduğundan beri. çok da memnunum hem yanı başımızda bim var ordan da buluyorum. pişik olmadı pek kızım çok şükür. gayet de ekonomik üstelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…