2009 Kasm Anneleri

bugun mu sipariş verdin sanırım bugun gelir baksana istanbul içi aynı gün kargo diyooooo

evdeydim kıs nerde olacam :umursamaz:
ya sorma hacı boynum tutuldu hof fenaydım annican bebeyi emziriom ama bakamıyom yavruma o kaa kötüki kremler masaj falan derken acık iyi gibi ama tam geçmedi

abow hacı geçmiş olsun yaaaopuyorumnanaktan nerde tutuldu nan boynun ölee:sinifsinif:

aa nası yaa elimle düzeltebilirmiyimmm :uhm:
kız bebenin kafasına bişi olmasın akannehir
ayy hergün nazik nazik ovalasam düzelir mi ki gıııııı bak bi ümit ışığı doğduuuuuuu ya ben mafettim kızın kafasınııııııııı mafoldumben
arkası dümmmmmmmdüz olduuuuuu yassı kafaaaaa yanlar sivrildi ay mafettim çocuğumu yaaaaaaaaaa ne gerizekalıyımmmmm çok üzülüyommmmmm mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

gunaydın bayanlarr

ya bişi soracam sızdede boylemı benım ufaklık uykuya dalacagı zaman hep aglıyo gözünü kaptıyo sonra başlıyo mız mız aglamaya susturuyorum yıne kapanıyo gözu yıne mız mız 5-10 kere tekrarlıyoruz bunu ne yapabılırım bunu engellemek ıcın

oo dün verdisen kesin gelir bugunn olumunekankayizsmile
:sm_cool: gelsin gelsin :sm_cool:
arif buhar makinasını almadıı:çok üzgünüm: ben buhar makinasıylan mı büyüdüüm dedi gerçi kesin alcam ben onuda görüp almam lazım sessiz çalışmazsa hayatta uyuyamam ben takıntılı karıyım laelaelaelaelae
günaydın kızlar

günaydın özlemopuyorumnanaktan

off manyaklaşma beee klava: sende kendine dert arıyon heeklava: kendin diyon ben ölee yatırıyom özge öbür tarafa dönüyoo diyee napıcan başka kızın kafasını mı yatağa yapıştırcan :umursamaz:

hiç bi fikrim yok:uhm:
ben gündüzleri ya memede yada ayakta uyutuyorum gecelerde mutlaka kundak yapıp öle uyutuyorum :lepi:

hiç bi fikrim yok:uhm:
ben gündüzleri ya memede yada ayakta uyutuyorum gecelerde mutlaka kundak yapıp öle uyutuyorum :lepi:[/QUOTE]

benımde memede uyuyo ama yatırınca hemen uyanıyor sureklı bırbırımıze yapışık gezmemız lazım ( kundagı dun gece denedım işe yaradı

Tracy bebeklerin kollarının sarıldığı zaman kendilerini güvende hissettiğini savunuyor. Yeni doğan bir bebeğin kolları fütursuzca oraya buraya savrulurken yüzüne de çarpıyor ve o henüz yüzüne çarpan elin kendine ait olduğunun farkında bile değil. Bu da birincil talebi güvenlik olan bir bebek için çok rahatsız edici bir tehdit

bence doğruda zaten bizimki ellerini sallıyo sonra korkup uyanıyo bende sarıyom
sarmadığım zamanda üst örtüsünü mutlaka sıkıştırıyom
bu arada günaydın herkese

cerinim benim oğluşumunda kafasının arka düz
ama ne yapayım yan yatırıyom arkasına yastık koyuyom yine düzeltiyo kendini
ya bence büyüdükçe düzelir öyle kalmaz ya

cerinim benim oğluşumunda kafasının arka düz
ama ne yapayım yan yatırıyom arkasına yastık koyuyom yine düzeltiyo kendini
ya bence büyüdükçe düzelir öyle kalmaz ya

nagişim günaydın
ablamın bebesinde de aynı durum vardı 1 yaşına geldi hala aynı ne kadar buyuyunce duzelir sence bence kalcaklar böle mafoldumben

lan sen de mi aldın tracy nin kitabından

yok nan karının biri okumuşta yazmış sağolsun zemuszemus
zatii kitabı almaya gerek yokki nede olsa selocanlan zeytin karısı her bişesini yazıyolar burayaa kaydirigubbakcemile3 ne güzel işte o kaa kitabı okumaya gerek yok hatunlar okuyolar bize özet geçiyolarr lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…