bugun mu sipariş verdin sanırım bugun gelir baksana istanbul içi aynı gün kargo diyooooo
dün nirdeydin sen bakemklava:
dün akşam verdim siparişiii
ama webkargo neki gıı ben aras kargoyaa verdim :uhm:
evdeydim kıs nerde olacam :umursamaz:
ya sorma hacı boynum tutuldu hof fenaydım annican bebeyi emziriom ama bakamıyom yavruma o kaa kötüki kremler masaj falan derken acık iyi gibi ama tam geçmedi
allah yardımcınız olsun canımkaydirigubbakcemile3kafası güzel allahtan top gibi kafası var kuşumun annemde iyi kafası diyo abimin kafasını bebekkene hep eliyle yuvarlaya yuvarlaya düzeltmiş anacım seninkine gerek yok dedi
abow hacı geçmiş olsun yaaaopuyorumnanaktan nerde tutuldu nan boynun ölee:sinifsinif:
:sm_cool: gelsin gelsin :sm_cool:oo dün verdisen kesin gelir bugunn olumunekankayizsmile
günaydın kızlar
off manyaklaşma beeeaa nası yaa elimle düzeltebilirmiyimmm :uhm:
kız bebenin kafasına bişi olmasın akannehir
ayy hergün nazik nazik ovalasam düzelir mi ki gıııııı bak bi ümit ışığı doğduuuuuuu ya ben mafettim kızın kafasınııııııııı mafoldumben
arkası dümmmmmmmdüz olduuuuuu yassı kafaaaaa yanlar sivrildi ay mafettim çocuğumu yaaaaaaaaaa ne gerizekalıyımmmmm çok üzülüyommmmmm mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
gunaydın bayanlarr
ya bişi soracam sızdede boylemı benım ufaklık uykuya dalacagı zaman hep aglıyo gözünü kaptıyo sonra başlıyo mız mız aglamaya susturuyorum yıne kapanıyo gözu yıne mız mız 5-10 kere tekrarlıyoruz bunu ne yapabılırım bunu engellemek ıcın
Tracy bebeklerin kollarının sarıldığı zaman kendilerini güvende hissettiğini savunuyor. Yeni doğan bir bebeğin kolları fütursuzca oraya buraya savrulurken yüzüne de çarpıyor ve o henüz yüzüne çarpan elin kendine ait olduğunun farkında bile değil. Bu da birincil talebi güvenlik olan bir bebek için çok rahatsız edici bir tehdit
cerinim benim oğluşumunda kafasının arka düz
ama ne yapayım yan yatırıyom arkasına yastık koyuyom yine düzeltiyo kendini
ya bence büyüdükçe düzelir öyle kalmaz ya
lan sen de mi aldın tracy nin kitabından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?