- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
sadece benmişim gibi konuşma nan sen ne arisin burda:mymeka:Krİspİ napıyon hacı gecenİn bİ yarısı burda.
Ben gidiyom kocişim çağırıyoo. :1ninca: öptüm
dediğim gibi ben şuurumu hafızamı kaybetmişim yazdıklarımı hatırlamıyom galibatuba ne zaman girsen bi yemekten bahsediyosun aklıma geleni soyledim bilmem sadece benmi dikkat ettim senin soylediklerine
diğer arkadaslarda yapıyor belki ama abartmadan
ben belki dondurma demişimdir istiyprum diye belkide limıondan bahsetmişimdir
dikkat etmedin herhalde ben soyleyenlerede karsı cıkmısımdır
neyse uzatmaya gerek yok ben lahana sarması denilince gecmişe gidiyorum anlatılacak bişide değil dayanamıyorum
belki gene soylemezdim ama dayanamadım
gerek yok canım yediklerimizi anlatmaya yanlış bişi söylemiyorum özenebilirim özenebilirsiniz
kötükedihüso pislük karı kimi kandırıyiisin sen deseydinn kötükedihüsosorma tubişim yaaa
gittim ama çok pişman oldum karı çağırdı beni bi baktım hepsi hasta hepsi öksüriii balgamlı hepsi tıkanık
be mübarek kadın madem hastalkık var neyn beni çağırisin nasıl sinirlendim annatamam haaa zati burdan sinirli getmiştim bebenin kilosundan sebep daha eyi oldum geldimmm bunDAN SONRA SADECE HASTANEDEN HASTANEYE ÇIKACAM EVDEN
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
şimdi o gripler bebelerime geçerse ne halt edecem buseye hemen grip ilacı verdim
neymiş çocukları hasta değillmişte geni,zleri tıkanıkmış sadece peh peh peh hasta işte basbaya hasta:sinifsinif::sinifsinif:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ooooooooooooooooooo
adamı ezberlemişsin nan ne akıllı karusun :roflol::roflol:
slm ahtunlar uyumamışsınız kenya misfirin geldi mi
sagolun canikolarimopuyorumnanaktan
bizde ilk basta cok korktuk yarem dedi kakasi sümüksümü kokuyomu kan sümüksümü karin agrisi varmi bizde apar topar hastanede aldik solugu..neyseki bisey cikmadi
sizin bebelerinizin kakasi kokuyomu???bana sanki nisanin kakasi kokuyo gibi gelio benim yediklerimden oluyomus ama kaka bu iste tabii kokcak
yok okumadım hacı okusam dinlemezki o yüzden e-maille yolladımaklinialirimsmile
sorma tubişim yaaa
gittim ama çok pişman oldum karı çağırdı beni bi baktım hepsi hasta hepsi öksüriii balgamlı hepsi tıkanık
be mübarek kadın madem hastalkık var neyn beni çağırisin nasıl sinirlendim annatamam haaa zati burdan sinirli getmiştim bebenin kilosundan sebep daha eyi oldum geldimmm bunDAN SONRA SADECE HASTANEDEN HASTANEYE ÇIKACAM EVDEN
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
şimdi o gripler bebelerime geçerse ne halt edecem buseye hemen grip ilacı verdim
neymiş çocukları hasta değillmişte geni,zleri tıkanıkmış sadece peh peh peh hasta işte basbaya hasta:sinifsinif::sinifsinif:
hee hacı ben malımı biliyom çünkiii aklinialirimsmiledemokrasilerde çareler tükenmez diysin yaneee delikafadulden
:roflol: Allahım yaaa heç hatırlatma hacıı :roflol:günaydın nan düdükümmmmmmmmmmmm olumunekankayizsmile
kahvaltı ettin mi ne yedin gııııııııı :roflol:
kız kaçta uyandıydıda şimdi yine uyuduu :uhm:msn açamıyom yauw niyekine acaba :umursamaz:
ayyyyyyyyy özgüşüm tahtına dayanamadı ve uyudiiiiiiii :teytey:
ama ayaklarımda oldu içün aç kaldım ne annadım ben bu işten :uhm:
tutişiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnn
anam benim kızın tepesi açılii gençç yaşta :roflol: bioder kullansam işe yarar mı yellooozz
kafayı sürte sürte arkadakileri dökmüş önler uzadı delikafadulden
kız kaçta uyandıydıda şimdi yine uyuduu :uhm:
anam beyzanın altını değiştirirken bi kustu ohaoldumsmile üst değiştirr offff
puhahahahahha mannaklar koptum amma kaynatmışınızzzzzz
şu bioderi kullanda banada haber et gı :roflol::roflol::roflol:
benim bebişte alıştı hep başının sağ tarafına yatıyo başı düzelsin diye sola yatırıyoz ama nafile yine aynı bizde kendi haline bıraktık sizde böle problem varmı bişiycik olmaz değilmi? öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?