bence doğruda zaten bizimki ellerini sallıyo sonra korkup uyanıyo bende sarıyom
sarmadığım zamanda üst örtüsünü mutlaka sıkıştırıyom
bu arada günaydın herkese
günaydın canımbence doğruda zaten bizimki ellerini sallıyo sonra korkup uyanıyo bende sarıyom
sarmadığım zamanda üst örtüsünü mutlaka sıkıştırıyom
bu arada günaydın herkese
günaydın şekerim zemuszemus sen 9 ay nerdeydin bacımm :uhm:
dimek o misafir sendin hee bizde itekin kocası sanıyiidik kaydirigubbakcemile3valla bacım 9 ay misafir takıldım ne salaklık etmişim dalsana muhabbete dimi ama kaydirigubbakcemile3
gerçi bi arkadaş var kızımın kafası çok fena olmuştu naptısam duzelmedi dedi 2 yaşından sora normale dondu dedi bilmm artık işallah duzelirrr
günaydın kızlar
benim oğlanında kafası bi garip arkası sivrildi çünkü sürekli yanlara yatıyo oda hep sağ yana sola çevirince kızıyo çocuğun kafası yamuldu annem biraz öbür tarafada yatır diyo ama benim oğlan çığlığı basıyo inatla yatmıyo
ben takmıyorum valla kimin kafası yamuk yada garip kalmış çocuk bu zorlamaya gerek yok
gel seni bi öpemm yaaww Şeniz ne kaa güzel dedin vereliniortak kimin kafası yamuk kalmışş :umursamaz:
ya kızlar ben kafayı yiyom galiba
kilolar,göbeğim,devasa çatlaklarım,kocaman olan göğüslerim acayip sinirlerimi bozuyo zaman zaman
acaba psikologa falan mı gitsem kaydirigubbakcemile3
yoksa kuaföre gidip bakımamı girsem offfff bebeğe bakacak kimse yokki gideyim
guya üst katta kaygana var faydası yok ama zararı çok
çok bunaldım ya
ya kızlar ben kafayı yiyom galiba
kilolar,göbeğim,devasa çatlaklarım,kocaman olan göğüslerim acayip sinirlerimi bozuyo zaman zaman
acaba psikologa falan mı gitsem kaydirigubbakcemile3
yoksa kuaföre gidip bakımamı girsem offfff bebeğe bakacak kimse yokki gideyim
guya üst katta kaygana var faydası yok ama zararı çok
çok bunaldım ya
canım biz takmaya yer arıyoruz biraz rahat olmak lazım dimi ama
ah be canım sende takmaya yer arayanlardansın valla 1 gündemi aldık bunca kiloyu hayır 9 ayda yavaş yavaş aldık peki hemen neden gitmesini istiyoruz takma canım benim rahat ol
ben göğüslerime bakıp bakıp gülüyom silikonlu gibi oldular diye kocam kafayı yedin diyo
çatlaklara gelince oda oğlumun bana armağanı diyorum.
ama kuaföre gitmeni tavsiye ederim insan kendini biranda güzelleşmiş hissediyor
ah be canım sende takmaya yer arayanlardansın valla 1 gündemi aldık bunca kiloyu hayır 9 ayda yavaş yavaş aldık peki hemen neden gitmesini istiyoruz takma canım benim rahat ol
ben göğüslerime bakıp bakıp gülüyom silikonlu gibi oldular diye kocam kafayı yedin diyo
çatlaklara gelince oda oğlumun bana armağanı diyorum.
ama kuaföre gitmeni tavsiye ederim insan kendini biranda güzelleşmiş hissediyor
ayy özge hasta oliy gabaaa abuuuuuu evden de çıkmadım noldukine
öksürüyo hapşırıyo ve de kusuyooooo öhüüüüüüüüü
dimek o misafir sendin hee bizde itekin kocası sanıyiidik kaydirigubbakcemile3
harbi itek nerelerde yaaww:uhm: taşıncaktı onlan uğraşıyii herhalde bilmiyorumkismile
bak geliyii oklavaaklava:ne uğraşıyon özgemin kafasıylan nan :mymeka: cillop gibi kafası var benim boncukumun :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?