2009 Kasm Anneleri

sagolun canikolarimopuyorumnanaktan
bizde ilk basta cok korktuk yarem dedi kakasi sümüksümü kokuyomu kan sümüksümü karin agrisi varmi bizde apar topar hastanede aldik solugu..neyseki bisey cikmadi

sizin bebelerinizin kakasi kokuyomu???bana sanki nisanin kakasi kokuyo gibi gelio benim yediklerimden oluyomus ama kaka bu iste tabii kokcak

e kokuyo tabiki canım. dediğin gibi kaka işte.asıl kokmasa abes kaçar.
hem bizimki 4 5 günde bir yaptığı için daha kötü kokuyoohaoldumsmile

naptı gı bihter sana. dizi formatı işte. belkide çok iyi kızdırbilmiyorumkismile

kıza değil kıı karaktere gıcığım kaydirigubbakcemile3 ama yinede bakıyom
elif çok geçmiş olsun
farkındamısınız kızlar bazen burda birbirimize moral verirken bazende telaşlandırabiliyoruz kaydirigubbakcemile3
mesela ben kkdan okudum okudum doğum sonrası siftahda çok korktum laf aramızda ilk gece bile okk korkmamıştım bişide olmadı

kokuyo be ıyyy bazen hiç kokmazken bazen içimi bayıyo kaydirigubbakcemile3
bide kendileri yiyince ne etcez acep

ben yatam kocis yatti nisa 1 saattir uyuy firsattan istifade bende yatiiim
bu ara nete girmeye hic firsatim olmuyo benim yramaz zilli kizimdan insllah yarin rahat dururda bende azcik cene calarim sizinle
hadi öptük bebelerinizi

canım istediğin yemegin adını ver o zaman ne diyeyim
hepimiz emzikliyiz koca bi tabak asure yedim koca bi tabak dolma yedim sunu yedim bunu yedim dememize gerek yokki süt yapıyosa bahsedersin ama durduk yere soylemenin geregi yok bence insanlar özenebilir almaya yada yapmaya durumları olmayabilir bunda kızacak bişi yok

tugba bunu hep yapıyo dediğin bu mu yanii geçen gün aşure dedim bugün dolma dedim bu mudur yanii
bende dedim acaba şuurumu kaybettimde ben yazdıklarımımı hatırlamıyorum
burda nerdeyse bir senedir beraberiz 9 ayda hamilelik geçirdik acaba bu sürede sen hiçmi yemek adı vermedin merak ediyorum:umursamaz:

azcık gülün kızlar
bu fıkrayı uni yollamışş opuyorumnanaktan

Erkeğin Duası :)

Adamın biri hastalanıyor. O gün canı, işe gitmek istemiyor.İçinden Allah'a şöyle bir dua edeceği tutuyor:
-'Allah'ım, her gün işe gidip 8 uzun saat boyunca evim ve eşimin rahatı için çalışıyorum. Eşim ise sadece oturuyor. Ne olur, bir gün benim yerime geçip, ne kadar zor bir hayat yaşadığımı görmesini sağla.'

Hikaye bu ya, birdenbire adamın dileği yerine geliyor. Ertesi sabah , karısının bedeninde uyanıyor.
Hemen yataktan fırlıyor.

* Eşinin kahvaltısını hazırlıyor.
* Çocuklarını uyandırıyor.
* Elbisele rini hazırlıyor.
* Onların da kahvaltılarını yaptırıyor.
* Beslenme çantalarını hazırlıyor.
* Çocukları okula götürüyor.
* Eve dönüp, evi toparlıyor.
* Yıkanacak bulaşıkları ve çamaşırları hallediyor.
* Temizleyiciye götürülecek olanları eline alıp telefon faturasını ödemek
* için bankaya gidip sıraya giriyor. Faturayı ödedikten ve temizlikçiye
* uğradıktan sonra, akşam yemeği için alışverişe gidiyor.
* Eli kolu dolu bir vaziyette eve dönüyor.

Bu arada öğlen oluyor.
* Evi süpürmeye başlıyor.
* Eşyaların tozunu alıyor.
* Mutfağı siliyor.
* Çocuklarının okuldan gelince yiyeceği keki pişiriyor.
* Eee artık çocukları okuldan alma zamanı da geliyor.
* Yolda onlarla sohbet ediyor.
* Okulda olanlar konusunda akıl fikir veriyor.
* Eve geldiklerinde derslerini kontrol edip, çalışma masalarına oturmalarını sağlıyor.
* Süt ve kek getiriyo r.
* Bu arada yıkadığı çamaşırları ütülemesi gerekiyor.
* Ütü bittiğinde ancak akşam yemeğini hazırlayacak kadar vaktinin kaldığını fark ediyor.
* Hemen patatesleri soymaya başlıyor.
* Salata malzemelerini yıkıyor..
* Pilav için pirinci ıslatıyor.
* Etleri çıkartıp, fırın için hazırlıyor.
* Kocası eve geldiğinde, onu sofraya tabakları yerleştirirken buluyor..
* Akşam yemeğinden sonra, önce eşinin kahvesini pişiriyor.
* Masayı topluyor ve bulaşıkları hallediyor.
* Eşinin ve çocuklarının ertesi gün giyeceği kıyafetleri kontrol ettikten sonra çocukları yatırıyor.
* Onlara hikaye okuyor.
* Televizyon seyretmeye ve biraz da gazete okumaya salona dönüyor ki, eşi onu yatak odasına çağırıyor. Ne de olsa , adamcağız bütün gün onlar için çalışıp, yoruldu, şimdi rahatlaması ve gevşemesi gerekiyor. Bu da zaten onun görevi.

Ertesi sabah uyandığında hemen Allah'a yalvarmaya başlıyor :
-'Allah'ım özür dilerim. Ben ne dediğimi bilmiyormuşum. Karımın hayatını rahat zannetmekle ne halt ettiğimi şimdi anladım. Lütfen beni eski halime döndür.'

Allah cevap veriyor :
-'Evet, dersini aldığını görüyorum. Herşeyi değiştireceğim ama maalesef 9 ay beklemek zorundasın, çünkü dün gece hamile kaldın

abaaaaoooowwwwwwwwww
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
nan bunu arifede okdunmu tubikimŞeniz

tuba ne zaman girsen bi yemekten bahsediyosun aklıma geleni soyledim bilmem sadece benmi dikkat ettim senin soylediklerine
diğer arkadaslarda yapıyor belki ama abartmadan
ben belki dondurma demişimdir istiyprum diye belkide limıondan bahsetmişimdir
dikkat etmedin herhalde ben soyleyenlerede karsı cıkmısımdır
neyse uzatmaya gerek yok ben lahana sarması denilince gecmişe gidiyorum anlatılacak bişide değil dayanamıyorum
belki gene soylemezdim ama dayanamadım
gerek yok canım yediklerimizi anlatmaya yanlış bişi söylemiyorum özenebilirim özenebilirsiniz

nerdesin nan sen :mymeka: anca mı geldin gezmelerden :mymeka: o bebeler bi hasta olsun sorarım ben sana klava:

sorma tubişim yaaa
gittim ama çok pişman oldum karı çağırdı beni bi baktım hepsi hasta hepsi öksüriii balgamlı hepsi tıkanık
be mübarek kadın madem hastalkık var neyn beni çağırisin nasıl sinirlendim annatamam haaa zati burdan sinirli getmiştim bebenin kilosundan sebep daha eyi oldum geldimmm bunDAN SONRA SADECE HASTANEDEN HASTANEYE ÇIKACAM EVDEN

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
şimdi o gripler bebelerime geçerse ne halt edecem buseye hemen grip ilacı verdim

neymiş çocukları hasta değillmişte geni,zleri tıkanıkmış sadece peh peh peh hasta işte basbaya hasta:sinifsinif::sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…