gunaydin.
ben bugun cok kotuyum ya. Naz geceleri uyuduktan yarim saat sonra uyaniyo diye biraz aglatmaya karar verdim. cumartesi 5dk agladi, sonra emzigini verdim, basini oksadim uyudu.
dun gece yarim saat sonra yine basladi aglamaya. 6-7 dk bekliycektim ama 4-5 dk sonra bogazina kusmugu kacti. nasil yerinden kaldirdigimi hatirlamiyorum. cok kotu oldum. sonra tekrar yerine koydum. 45 dk agladi. 2 dakikada bir gidip emzigini verip basini oksadim ama bir turlu susmadi. en sonunda koynuma aldim yavrumu, oksaya oksaya uyuttum. hala agliyorum, cok kotuyum ben.mafoldumben
gunaydin.
ben bugun cok kotuyum ya. Naz geceleri uyuduktan yarim saat sonra uyaniyo diye biraz aglatmaya karar verdim. cumartesi 5dk agladi, sonra emzigini verdim, basini oksadim uyudu.
dun gece yarim saat sonra yine basladi aglamaya. 6-7 dk bekliycektim ama 4-5 dk sonra bogazina kusmugu kacti. nasil yerinden kaldirdigimi hatirlamiyorum. cok kotu oldum. sonra tekrar yerine koydum. 45 dk agladi. 2 dakikada bir gidip emzigini verip basini oksadim ama bir turlu susmadi. en sonunda koynuma aldim yavrumu, oksaya oksaya uyuttum. hala agliyorum, cok kotuyum ben.mafoldumben
buyrun benimmmmmmm sositososito
iyi yiwrıııımmmmmmmmmmmmm nolsunnn senden naber şekerimm olumunekankayizsmile
gunaydin.
günaydın kızlar napıyosunuz
meraba hanımlar. hrkes nasıl
ay kızlar benim oğlanı çok hıçkırık tutuyo limon verdim çocuğun içi dışına çıktı öğürmekten kusçak gibi yapıyo kendini ama geçmedi emzirmeye kalksam daha yeni emdi bu seferde çok gelince onuda kusuyo siz ne yapıyosunuz
bide benim oğlan çok kusuyo o kustukça ben aç kaldı diye tekrar emzirme çabalarına giriyorum sizinkilerde kusuyomu.
kaynanam her kustuğunda yüzüme sinirli sinirli bakıp burcu bu yine kustu diyo kapağı olsa çocuğun ağzını kapıycam kusmasın diye
onlar gelince dua ediyorum ne olur yanlarında kusmasın diye bu çocukta sanki inadına onların yanında kusuyo bu seferde kaynanam bakımıyo bu anan sana alıp götüreyim ben seni diyo iyice sinirlerim zıplıyoooooooooo
ay kızlar benim oğlanı çok hıçkırık tutuyo limon verdim çocuğun içi dışına çıktı öğürmekten kusçak gibi yapıyo kendini ama geçmedi emzirmeye kalksam daha yeni emdi bu seferde çok gelince onuda kusuyo siz ne yapıyosunuz
bide benim oğlan çok kusuyo o kustukça ben aç kaldı diye tekrar emzirme çabalarına giriyorum sizinkilerde kusuyomu.
kaynanam her kustuğunda yüzüme sinirli sinirli bakıp burcu bu yine kustu diyo kapağı olsa çocuğun ağzını kapıycam kusmasın diye
onlar gelince dua ediyorum ne olur yanlarında kusmasın diye bu çocukta sanki inadına onların yanında kusuyo bu seferde kaynanam bakımıyo bu anan sana alıp götüreyim ben seni diyo iyice sinirlerim zıplıyoooooooooo
hem tekrar emzirme midesi rahatlasın ben kusuyo diye cumartesi doktora gitcem
bakalım ne dicek bazende su kusuyo içinde peynir gibi şeyler oluyo bazen emdikten hemen sonra gaz çıkarırken emdiğinide çıkarıyo çok cnm sıkılıyo
peynir gibi kusması yarıyo demekmiş dr söylemişti bana da
ya benim kaynana tam uyuz be cancazım
31 sene önce bi dane doğurmuş onua atmış kenara kendi kendine büyümüş şimdi kendini oğlumun annesi zannediyo herşeyi o yapsın istiyo geçen gördüm kendi memesini vermeye çalışıyo çocuğa kadını öldürüyodum oracıkta nerdeyse
benimkide çok kusuyo kaynana ne be gerizekalılar bizimkide çocuk yattığı yerden konuşuyo falan diye bu anan seni almıyomu bakmıyomu diyo
ben onu o hale alıştırana kadar ne çektim
31 sene önce bi dane doğurmuş onua atmış kenara kendi kendine büyümüş şimdi kendini oğlumun annesi zannediyo herşeyi o yapsın istiyo geçen gördüm kendi memesini vermeye çalışıyo çocuğa kadını öldürüyodum oracıkta nerdeyse
şu yarım kundağı denicem bende iiki varsınız ya
ayy benimde kaynanyla eşim geçen telefonda konuşuyolar. eşimde demez mi biraz ağlattık sonra susturamadık fln diye. allam artık her telefonda çok mu ağlatıyolar oğlumu diyo.
aslında ben bebek ee demeden yaına koşarım. o gün eşim anlasın nasıl uğraştığımı diye 5 dk bakmadım.
bu kaynana gelcek ya bize siz artık görün lafları.
kaynanamdan incileri paylaşırım sizinle :1rolleyes:
ammmaa. bişey desin ben 3.5 ay oğluma süper baktım hastalandırmadım hiç. hem benimle aynı dourmuş arkadaşlarla sürekli bilgi paylaşıyoz işime karışılmasa daha iyi olur dicem.
sonuçta herkes düzenini ayrı kurar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?