2009 Kasm Anneleri

dün bende aynı sorunu yaşadım kusmuğu ağzından burnundan geldi nefes alamadı
ömrümden ömür gitti ağladım ne zormuş bu işler sonrada 10 dk bıngıldağı gözle görülecek kadar çöktü ve ordaki nabız deli gibi attı sonra toparlandı normale döndü ama
o 15-20 dk gel bana sor seni çok ii anlıyom

geçimşolsun wannacım

buyrun benimmmmmmm sositososito
iyi yiwrıııımmmmmmmmmmmmm nolsunnn senden naber şekerimm olumunekankayizsmile

ne olsunnnn valla geldik işe çalışıyoz kaydirigubbakcemile3

canım ya biraz erken başlamışsın ağlatma yöntemine sanırım bunun içinde suçluluık hissediyosun ama böyle düşünme bence geçti gitti artık sen şimdi ona bir kaç gün sıkı sıkı sarıl sev okşa öp kokla bak hemen düzelir annesi bide Nazın gözlerinin içine bakarak ben seni çok seviyorum annecim de bak sana nasıl tepkiler verecek opuyorumnanaktan

günaydın kızlar napıyosunuz

hoşgeldin canımmmm zemuszemus

meraba hanımlar. hrkes nasıl

sanada selam tatlımmmm zemuszemus

wannacım Duruda ben bir gun evdeyken uykuda kusmuştu öyle ağzı burnu kulakları dolmuştu ben içerde mutfaktaydım bir çığlık attı koşa koşa yanına geldim elim ayağım titriyodu onu hemen nasıl kucağıma aldım sırtına vurdum o an neler hissettin anlıyorum yani canım çok kötü bişey:sinifsinif:

ay kızlar benim oğlanı çok hıçkırık tutuyo limon verdim çocuğun içi dışına çıktı öğürmekten kusçak gibi yapıyo kendini ama geçmedi emzirmeye kalksam daha yeni emdi bu seferde çok gelince onuda kusuyo siz ne yapıyosunuz
bide benim oğlan çok kusuyo o kustukça ben aç kaldı diye tekrar emzirme çabalarına giriyorum sizinkilerde kusuyomu.
kaynanam her kustuğunda yüzüme sinirli sinirli bakıp burcu bu yine kustu diyo kapağı olsa çocuğun ağzını kapıycam kusmasın diye
onlar gelince dua ediyorum ne olur yanlarında kusmasın diye bu çocukta sanki inadına onların yanında kusuyo bu seferde kaynanam bakımıyo bu anan sana alıp götüreyim ben seni diyo iyice sinirlerim zıplıyoooooooooo

benimkide çok kusuyo kaynana ne be gerizekalılar bizimkide çocuk yattığı yerden konuşuyo falan diye bu anan seni almıyomu bakmıyomu diyo
ben onu o hale alıştırana kadar ne çektim

hem tekrar emzirme midesi rahatlasın ben kusuyo diye cumartesi doktora gitcem
bakalım ne dicek bazende su kusuyo içinde peynir gibi şeyler oluyo bazen emdikten hemen sonra gaz çıkarırken emdiğinide çıkarıyo çok cnm sıkılıyo

ay allahım ya kaynanaı döverim heeeeee bebek bu kusacak tabi fazlasını kusuyodur mutlaka Duruda o kadar cok kusardıki kaç defa dr kontrolunde dr yanında kustu dr bunun normal olduğunu fazlaısnı kustuğunu söyledi panik yapmamam gerektiğini söyledi.
ama mesela gecenlerde bir gunde haddinden fazla kustu ozamanda annem acaba üşütmüş olabiliri normal değil deyip havlu ısıtıp yarım kundak şeklinde sarmıştık sıcacık olmuştu sonra bir baktık 1 saat sonra düzeldi ve uykuya daldı kızım

ben yeni doğduğunda sormuştum bi kere emme fazlasını çıkarıyo demişti bana ama sanki daha çok kusmaya başladı bende cuma gidicem doktora tekrar bi sorayım

peynir gibi kusması yarıyo demekmiş dr söylemişti bana da

ya benim kaynana tam uyuz be cancazım
31 sene önce bi dane doğurmuş onua atmış kenara kendi kendine büyümüş şimdi kendini oğlumun annesi zannediyo herşeyi o yapsın istiyo geçen gördüm kendi memesini vermeye çalışıyo çocuğa kadını öldürüyodum oracıkta nerdeyse

ayy ne memesi ya sapık bunlar çok özendiyse bide o doğursun amca yeğen büyürler kaydirigubbakcemile3

benimkide çok kusuyo kaynana ne be gerizekalılar bizimkide çocuk yattığı yerden konuşuyo falan diye bu anan seni almıyomu bakmıyomu diyo
ben onu o hale alıştırana kadar ne çektim

ayy benimde kaynanyla eşim geçen telefonda konuşuyolar. eşimde demez mi biraz ağlattık sonra susturamadık fln diye. allam artık her telefonda çok mu ağlatıyolar oğlumu diyo.
aslında ben bebek ee demeden yaına koşarım. o gün eşim anlasın nasıl uğraştığımı diye 5 dk bakmadım.
bu kaynana gelcek ya bize siz artık görün lafları.
kaynanamdan incileri paylaşırım sizinle :1rolleyes:
ammmaa. bişey desin ben 3.5 ay oğluma süper baktım hastalandırmadım hiç. hem benimle aynı dourmuş arkadaşlarla sürekli bilgi paylaşıyoz işime karışılmasa daha iyi olur dicem.
sonuçta herkes düzenini ayrı kurar

çüüüüüüüüüüüüş koparaydın o pis memesini

ohaaaaaa manyakmı nan o karı :1shok: :1shok: :1shok:

şu yarım kundağı denicem bende iiki varsınız ya

canım dene bak bı havluyu ısıt ütü ile yarım kundak gibi sar ayaklarını özellikle sıcak tut bıde ınce battanıyesı varsa onuda ısıt sar rahatlar belki yavruşum.

ay allahım ya. pis psikopat sapıklar.
gitsin emdirecek kötükedihüso başka birini bulsunkötükedihüso

evet ya bizde akıllı insanlarız bebek büyütme konusunda akıl vermesine deli oluyom
ben şöle yapıyodum böle yapıyodum eskidenmiş onlar
sanki 2.5 aydır 2.5 saatlik bakmışlığı varda :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…