sağlık ocağındaki hemşireye kalsa 2 saatte bir uyandır diyo
ana beni burda kazıkladılar desene
hoş geldin canım aramıza elimdeki nurse bitmek üzere ondan bende alacam
güzlim benim kız açıktığında uykuyla uyanıklık arasında ıh mıh ediyo açıktığını anlıyom süt verdiğimde gözleri kapalı emiyor sonra yerine bırakıyor gece gazını çıkartmıyom ama uyanmasın diye
ana beni burda kazıkladılar desene
wannacım geçmiş olsun
bende uyandırıyorum yaaaa emmezse bişey olmazmı su kaybı falan
onlar bi halttan anlamıyo valla boşa maaş alıolar
babuline ilaç ismimi neeeeeee
katılıyorum
bibim doktorumuz uyzndırma dedi
yapma kiz, zaten dun geceden beri cok kotuyum.mafoldumben 4. aydan evvel dusunmuyodum ama su yarim saat sonra kalkmasina belki care bulurum dedim ama olmadi. alirim kuzumu koynuma yatarim ya.
bende hafta sonu yeni nurse harveys aldim. keske bundan alaydim. ne kadar fiyati?
doymuyo olamaz canim, cunku yatirmadan bir saat once gunduz sagdigim sutumu toplu veriyorum bide ustune emzirip uyutuyorum.
nursede iyide cnm sanırım onda anason yok rahatlamasını sağlamaz diye ben de bundn aldım senin işine yarar galba 15 ytl
nazı ne zamanları yıkıyon cnmbilmiyorumkismile
akşam yatmadan önce yıka şurubun uver belkim uzun süre uyur
nagi, doktora nereye goturuyosun?
aksamlari yatmadan yikiyorum ama banyo bizde pek ise yaramiyo, banyo sonrasi uzun uzun uyumuyo benim kiz.
ya aslinda bizim sorunumuz uyuduktan sonra yarim saat icinde uyanmasi. tekrar uyuduktan sonra uyuyoruz. ama uykusunun bolunmesi hos degil, yatirmaya giriyorum, bi daha cikamiyorum yatak odasindan. hani gecen demistin ya, yatak odasindan nefret ediyorum diye, aynen.
nurse yeni aldim, bitsin ondan alirim.
aksamlari yatmadan yikiyorum ama banyo bizde pek ise yaramiyo, banyo sonrasi uzun uzun uyumuyo benim kiz.
ya aslinda bizim sorunumuz uyuduktan sonra yarim saat icinde uyanmasi. tekrar uyuduktan sonra uyuyoruz. ama uykusunun bolunmesi hos degil, yatirmaya giriyorum, bi daha cikamiyorum yatak odasindan. hani gecen demistin ya, yatak odasindan nefret ediyorum diye, aynen.
nurse yeni aldim, bitsin ondan alirim.
herkese merhaba bende 2009kasım annesiyim ve aranıza yeni katıldım
:
he bilmezmiyim evden çıkarken görenler aylin taşınıyor sanmıştır herhaldedelikafadulden
anam halimiz neydi cnm öle her odaya bişey bırakıp gidiyoduk:roflol:
ama ne zevkliydi yaahihoyyyt bişey unuttunmu diye bi bakındım pembiş havlun kalmış bizdenaniknanik naniknanik
ya kızlar doktor diyoki sağdığınız her sütü ayrı saklayın üzerine tarih ve saat yazın
aynı gün sağdığınıza bile saat yazın siz nasıl biriktiriyonuz
ben ayrı ayrı saklıyom
kızlar benim oğlum gündüz hiç uyumuyor desem yeri var gece 4 -5 saat kadar uyuyor ama ben 3 saat sonra emzirmek için uyandrıyorum sizler geceleri ne yapıyosunuz
wannacım geçmiş olsun
bende uyandırıyorum yaaaa emmezse bişey olmazmı su kaybı falan
wannacım banyo bendede işe yaramıyo hatta banyo sonrası çok gazı oluyo
çıldırıyo artık banyo yapmaktan korkuyom
yıkanmayı seviyoda sonrası fena
hemde evi ısıtıyom ekstradan ufo bile yakıyom
giydirirken falanmı üşüyoki
kesin üşütüyo seninki
banyo yaptırmadan önce nurse içir
cersucum merak etme bişi olmaz uyuyunca gece elleme kendı acıkınca uyanıyolar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?