2009 Kasm Anneleri

Hoşbulduk canım

yawww gece uyuyan cocugu bırakın uyusun
gunduz sık sık emzırın gecede ıyıce doyurun uynaır zatı emmek ıcın
hepımızden akıllı bunlar
o ılk gunlerde oluyodu kaldır emzır dıye

nursede iyide cnm sanırım onda anason yok rahatlamasını sağlamaz diye ben de bundn aldım senin işine yarar galba 15 ytl
nazı ne zamanları yıkıyon cnmbilmiyorumkismile
akşam yatmadan önce yıka şurubun uver belkim uzun süre uyur

aksamlari yatmadan yikiyorum ama banyo bizde pek ise yaramiyo, banyo sonrasi uzun uzun uyumuyo benim kiz.

ya aslinda bizim sorunumuz uyuduktan sonra yarim saat icinde uyanmasi. tekrar uyuduktan sonra uyuyoruz. ama uykusunun bolunmesi hos degil, yatirmaya giriyorum, bi daha cikamiyorum yatak odasindan. hani gecen demistin ya, yatak odasindan nefret ediyorum diye, aynen.

nurse yeni aldim, bitsin ondan alirim.

banyosunu yaptıktan sonra bebe yağıyla biraz masaj yapmayı dene istersen işe yarayabilir .
bide gazı için ben rezene çayı doğadan mini bitki çayı içiyorum

wannacım banyo bendede işe yaramıyo hatta banyo sonrası çok gazı oluyo
çıldırıyo artık banyo yapmaktan korkuyom
yıkanmayı seviyoda sonrası fena
hemde evi ısıtıyom ekstradan ufo bile yakıyom
giydirirken falanmı üşüyoki

wanna benim kızda banyodan sonra heç uyumazdı ama şşimdi artık uyuyor saa11.30 da yıkadım şimdi uyuyor şükür ya

herkese merhaba bende 2009kasım annesiyim ve aranıza yeni katıldım

hoşgeldin canım.

ay en önemli şeyi unutmuşuz bak görüyonmu :roflol: :roflol:
ya zeytin o babuline içince ipek gündüzleride uyuyomu hani Derin varya Durunun kankisi yakında İpek inde kanisi olacak onunda gaz problemi var hiç uyumuyo yavrum ya nurse veriyolar ama pek bi etkisi yok onunda acaba kullansa etki edermi ne dersin

ya kızlar doktor diyoki sağdığınız her sütü ayrı saklayın üzerine tarih ve saat yazın
aynı gün sağdığınıza bile saat yazın siz nasıl biriktiriyonuz
ben ayrı ayrı saklıyom

evet canım her sağdığın sütü farklı kapta saklayacaksın ayrıca tarih ve saat yazacaksın ki içereceğin zaman önce hangisini sağdıysan onu içireceksin ben kızıma 35 gun hastaneye süt götürdüm ordan biliyom.

kızlar benim oğlum gündüz hiç uyumuyor desem yeri var gece 4 -5 saat kadar uyuyor ama ben 3 saat sonra emzirmek için uyandrıyorum sizler geceleri ne yapıyosunuz

kıs niye uyandırıyon uyuyan bebeyi o zaten acıkınca uyanır merak etme ozamanda sessizce al emzir geri yatır.

wannacım geçmiş olsun
bende uyandırıyorum yaaaa emmezse bişey olmazmı su kaybı falan

cersucum merak etme bişi olmaz uyuyunca gece elleme kendı acıkınca uyanıyolar zaten

kesin üşütüyo seninki
banyo yaptırmadan önce nurse içir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…