2009 Kasm Anneleri

cersu sen göğüsten süt sızıyo demiştinya bak ben evdeyken chicco nu ürünü var güvenli emzirme başlığı mı neydi adı böyle kase gibi. işte sütün onun içine sızıyo sonra ben o sütleri biberonda toplayıp bebeğe veriyom. bir araştır istersen

yapma kiz, zaten dun geceden beri cok kotuyum.mafoldumben 4. aydan evvel dusunmuyodum ama su yarim saat sonra kalkmasina belki care bulurum dedim ama olmadi. alirim kuzumu koynuma yatarim ya.

bende hafta sonu yeni nurse harveys aldim. keske bundan alaydim. ne kadar fiyati?

doymuyo olamaz canim, cunku yatirmadan bir saat once gunduz sagdigim sutumu toplu veriyorum bide ustune emzirip uyutuyorum.

ya kızlar doktor diyoki sağdığınız her sütü ayrı saklayın üzerine tarih ve saat yazın
aynı gün sağdığınıza bile saat yazın siz nasıl biriktiriyonuz
ben ayrı ayrı saklıyom

slm hatunlar çok soğuk var burada bebişide yıkadım inşalah üşütmez sizler ne ediyonuz zeytun babuline işe yaramış en iyisi bende alayım

ya kızlar doktor diyoki sağdığınız her sütü ayrı saklayın üzerine tarih ve saat yazın
aynı gün sağdığınıza bile saat yazın siz nasıl biriktiriyonuz
ben ayrı ayrı saklıyom

sen niye sakliyosun ki sutunu? ise mi donuceksin?

ben aksamlari yatmadan once toplu vereyim diye gun boyunca sagip ancak 75ml cikarabilirsem cikariyorum. ama hep ayni sutun ustune sagiyorum ben gun icinde.

kızlar ticker yapmaya çalışıyorum. Yaptım çizelge yazan yere kopyalayıp yapıştırdım ancak bu format uygun değil diye bir hata mesajı alıyorum. Nasıl yapmam gerekiyor ki

babuline 15 nursede 18

kızlar benim oğlum gündüz hiç uyumuyor desem yeri var gece 4 -5 saat kadar uyuyor ama ben 3 saat sonra emzirmek için uyandrıyorum sizler geceleri ne yapıyosunuz

slm hatunlar çok soğuk var burada bebişide yıkadım inşalah üşütmez sizler ne ediyonuz zeytun babuline işe yaramış en iyisi bende alayım

Yarem merhaba bende babuline kullanıyorum. Bizimkinin kısa sürede gazını çıkarmasını sağlamıyor ama uyumasını kolaylaştırıyor. İçerisinde anason yağı varmış çünkü

sen niye sakliyosun ki sutunu? ise mi donuceksin?

ben aksamlari yatmadan once toplu vereyim diye gun boyunca sagip ancak 75ml cikarabilirsem cikariyorum. ama hep ayni sutun ustune sagiyorum ben gun icinde.

yok cnm işe gitmicem beni rahatsız ettiği zamanlar sağıyom
duş sonrası falan şişiyo ağrı yapıyo
ama işe yaıyo benim işim olunca eşim bakarken acıkırsa dolapta ısıtıp veriyo

anaaa sut de sagıyonuz hemı walla masallah
benım oyle sagacak kadar yoka rtıkım
bebegım anca doyuyo ıste zatı sagacak makınem yok ellede boyunum belım agrıyo sagarken
mesela benım sag gogsum daha dolgun ama oglum onu tam bosaltmıyo solu daha cok seıyo ya
yarem face de senı bulamadım nan hala:kedi:

ben nurse 15 aliyorum.
ana beni burda kazıkladılar desene
Yarem merhaba bende babuline kullanıyorum. Bizimkinin kısa sürede gazını çıkarmasını sağlamıyor ama uyumasını kolaylaştırıyor. İçerisinde anason yağı varmış çünkü
hoş geldin canım aramıza elimdeki nurse bitmek üzere ondan bende alacam
uyuyan cocuga hic dokunma canim. birak uyuyosa geceleri uzun uyumaya alissin.

güzlim benim kız açıktığında uykuyla uyanıklık arasında ıh mıh ediyo açıktığını anlıyom süt verdiğimde gözleri kapalı emiyor sonra yerine bırakıyor gece gazını çıkartmıyom ama uyanmasın diye

faceni aç ben şimdi sana arkadaşlık teklifi gönderecem aha şimdi gönderiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…