sunwaycim banada onay gelmedi kim onaylıyo kıs bunları aaaa bizi beğenmiyomu :umursamaz:
:mymeka:gaddar anne nasıl kıydın el kadar yavruyaalsanaalsanasmile
nan ben bile o kadar ağlatmadım bealmaz: zattın teyzemi okuyunca çooooook pişman oldum çoooooook.siz derdiniz ağlatmayın kızı deyü ne değişti himen ağlatmaya başladın
4.aya kadar ağlatmayalım yatır kaldır yaptığımız zaman yatağına bıraktığımız zaman ağlatırız eccük sakinleştirip tekrar koymak şartıyla ama
bırak zamanla alışır koy yanında yatsın ben de o zamanlar öle yapmıştım cnm
he bu arada bi gaz ilacına başladım içinde anason da var deliksiz uyutuya kızımı
dün gece 1 de yattı 8 kadar hiç uyanmadıohaoldumsmile
en azından düzene girene kadar kullan derim cnm .babuline ismi topicte biri önermişti
işe yaradı gııbilmiyorumkismile
kız yoksam doymuyomu iki memeden 50 cc çıkıyosa doymaz kiakannehir
:mymeka:gaddar anne nasıl kıydın el kadar yavruyaalsanaalsanasmile
nan ben bile o kadar ağlatmadım bealmaz: zattın teyzemi okuyunca çooooook pişman oldum çoooooook.siz derdiniz ağlatmayın kızı deyü ne değişti himen ağlatmaya başladın
4.aya kadar ağlatmayalım yatır kaldır yaptığımız zaman yatağına bıraktığımız zaman ağlatırız eccük sakinleştirip tekrar koymak şartıyla ama
bırak zamanla alışır koy yanında yatsın ben de o zamanlar öle yapmıştım cnm
he bu arada bi gaz ilacına başladım içinde anason da var deliksiz uyutuya kızımı
dün gece 1 de yattı 8 kadar hiç uyanmadıohaoldumsmile
en azından düzene girene kadar kullan derim cnm .babuline ismi topicte biri önermişti
işe yaradı gııbilmiyorumkismile
kız yoksam doymuyomu iki memeden 50 cc çıkıyosa doymaz kiakannehir
annaaa masallah
o kaaa uyudumu sahı gı
benımkı hala 2 saatte bı uyanıyo
ama sanırsam aclıktan zıyada o gaz yuzunden
cunku ıkınarak uyanıyo memede dalıyo hemen
ya kızlar doktor diyoki sağdığınız her sütü ayrı saklayın üzerine tarih ve saat yazın
aynı gün sağdığınıza bile saat yazın siz nasıl biriktiriyonuz
ben ayrı ayrı saklıyom
yapma kiz, zaten dun geceden beri cok kotuyum.mafoldumben 4. aydan evvel dusunmuyodum ama su yarim saat sonra kalkmasina belki care bulurum dedim ama olmadi. alirim kuzumu koynuma yatarim ya.
bende hafta sonu yeni nurse harveys aldim. keske bundan alaydim. ne kadar fiyati?
doymuyo olamaz canim, cunku yatirmadan bir saat once gunduz sagdigim sutumu toplu veriyorum bide ustune emzirip uyutuyorum.
babuline 15 nursede 18
slm hatunlar çok soğuk var burada bebişide yıkadım inşalah üşütmez sizler ne ediyonuz zeytun babuline işe yaramış en iyisi bende alayım
kızlar benim oğlum gündüz hiç uyumuyor desem yeri var gece 4 -5 saat kadar uyuyor ama ben 3 saat sonra emzirmek için uyandrıyorum sizler geceleri ne yapıyosunuz
sen niye sakliyosun ki sutunu? ise mi donuceksin?
ben aksamlari yatmadan once toplu vereyim diye gun boyunca sagip ancak 75ml cikarabilirsem cikariyorum. ama hep ayni sutun ustune sagiyorum ben gun icinde.
ana beni burda kazıkladılar deseneben nurse 15 aliyorum.
hoş geldin canım aramıza elimdeki nurse bitmek üzere ondan bende alacamYarem merhaba bende babuline kullanıyorum. Bizimkinin kısa sürede gazını çıkarmasını sağlamıyor ama uyumasını kolaylaştırıyor. İçerisinde anason yağı varmış çünkü
uyuyan cocuga hic dokunma canim. birak uyuyosa geceleri uzun uyumaya alissin.
uyuyan cocuga hic dokunma canim. birak uyuyosa geceleri uzun uyumaya alissin.
sağlık ocağındaki hemşireye kalsa 2 saatte bir uyandır diyo
anaaa sut de sagıyonuz hemı walla masallah
benım oyle sagacak kadar yoka rtıkım
bebegım anca doyuyo ıste zatı sagacak makınem yok ellede boyunum belım agrıyo sagarken
mesela benım sag gogsum daha dolgun ama oglum onu tam bosaltmıyo solu daha cok seıyo ya
yarem face de senı bulamadım nan hala:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?