anam kızlar siz yanmışınız ben benimkni başımın üstünde gezdireyim
benim oğlan gündüzleri 2 saat uyuyo sonra uyanıyo emiyo yarım saat sonra tekrar sızıyo taki akşam 6 babamızın işten gelişine kadar sobra 8,5 a kadar oynuyo tekrar uyuyo 10 da kalkıp gece 1,5-2 gibi uyuyo gecede 2 saatte bir uyanıyo sabay 11 de tam olarak uyanıyo bizi uyanmalarımız acıkmaya endeksli :)
ama her zaman böyle olmuyo azen gündüz hiç uyumuyo bazende gece uyumuyo
benim oğlan gündüzleri 2 saat uyuyo sonra uyanıyo emiyo yarım saat sonra tekrar sızıyo taki akşam 6 babamızın işten gelişine kadar sobra 8,5 a kadar oynuyo tekrar uyuyo 10 da kalkıp gece 1,5-2 gibi uyuyo gecede 2 saatte bir uyanıyo sabay 11 de tam olarak uyanıyo bizi uyanmalarımız acıkmaya endeksli :)
ayyy bunların hepsi aynı bende gazı için çıra isi vercekmişim hangi devirdeyiz ya
sabah beri iki gogusten toplam 50ml sut cikaramadim ya.mafoldumben
selam kızlar, bende kasım annesiyim, sizleri yeni farkettim ve aranıza katılmak istedim tabi kabul ederseniz
kızlar kabak lifi,kırmızı kantaron yağı ve yosun sabunu aldırdım kullanayım bakalım benim çatlaklar düzelirse herkesinki düzelir kaydirigubbakcemile3
canlı yayınla bilgilendirme yaparım canlarım
ben anama geldim kızlaaaarrr :sm_cool:tabi arif söylene söylene getirdii :sinifsinif: yok hava soğukmuş yok bu karda kışta niye gidiyomuşuz falan filan :sinifsinif: ama anama gelcem diye keyfim o kadar yerindeydiki heeeeçç sesimi çıkarmadım :1ninca:
ben z.burnunda annem b.evlerde oturuyo cnm
bende aynı şekilde geldim arif sadece beyzayı indirdii
ama benim ellerimde bi sürü torbaaa çanta offff ohaoldumsmile
karuya bak yaf anasına geldi kapıdan çantaları fırlattı bebeyide anasına verdi geldi kk nın başına nan hani sen ananı özlemiştin kaydirigubbakcemile
kendımde yaptırıyomsunways kendin mi banyo yaptırıyon merak ettim bacım
ay ben o kunuda rahatım benim koca evi mok götürse gık demez çünküüüüüüüüü anası pis adama temizlik garip geliyo öle alışmış garibim
mersi sekerım o senın hooşlugunkiz sunways, ne hos hatunmusun sen oyle.a.s
he bacım ya sagol kocaman olduk allahım hepsıne saglıklı uzun omur wersınnagiiiiiii sabırsızlıkla bekliyom sonucuuuuuuu
antemis hoşgeldiiiiiin
eliiiiiiiiiif maşallah kocaman oldunuz
ay ne bılem bacım pek tırsıyom yaaaelif bukadar panik yapma tatlım. bak bütün bebekler oluyo sırayla. bizimde 4. ay aşılarımız olcak 2.5 hafta sonra
ekle bacım bende gorem senıbende görmek istiyom banane banane
yaw wannam sen tecrübeli annesin sana akıl vermek gibi olmasın ama ağlatmak için erken diil mii bilmiyorumkismile
evet canim, bugun cok gerginim zaten.
mersi sekerım o senın hooşlugun
bayanssulusmilebayanssulusmile
bayanssulusmilebayanssulusmile
:mymeka:gaddar anne nasıl kıydın el kadar yavruyaalsanaalsanasmilegunaydin.
ben bugun cok kotuyum ya. Naz geceleri uyuduktan yarim saat sonra uyaniyo diye biraz aglatmaya karar verdim. cumartesi 5dk agladi, sonra emzigini verdim, basini oksadim uyudu.
dun gece yarim saat sonra yine basladi aglamaya. 6-7 dk bekliycektim ama 4-5 dk sonra bogazina kusmugu kacti. nasil yerinden kaldirdigimi hatirlamiyorum. cok kotu oldum. sonra tekrar yerine koydum. 45 dk agladi. 2 dakikada bir gidip emzigini verip basini oksadim ama bir turlu susmadi. en sonunda koynuma aldim yavrumu, oksaya oksaya uyuttum. hala agliyorum, cok kotuyum ben.mafoldumben
bizde tam tersine denize sokarız dyoz ama havuza sokmuyacaz deniz mikrop açısından daha iyi.havuzlara hiç güvenilmez bence tuzlu su her zaman daha iyi alışsın valla küçükken.hele anası baası deniz hastasıysa kimse tutamaz bizi vallaanaaaaaam dün kociş beni deli etti
ben yaz planları yapıyom oğluşumla deniz hayalleri kuruyom bana diyoki el kadar bebeyi pis denizemi sokmayı düşünüyosun
evet dedim
yok olmazmış 5-6 yaşına kadar o pis denize giremezmiş falan filan
ayyyyy bu adam hamileliğimdede böyleydi makyaj yapma krem sürme bebeğe zararlı bitirmişti beni
yazın çooooooooooooooook işim var yaaaaaaaaa
tuğba anan nerde oturuyodu kıs senin
falla ben kayınvalideme yada anneme gittiğim zaman Durunun ne kaaaa kıyafetı battaniyesi maması biberonu bezi var hepsini doldururum cantalara resmen evi taşırız kaydirigubbakcemile3
hatta zeytinde şahit bu duruma çünkü onlardan cıktıktan sonra akşam kayınvalidemlere gittik kalmaya
herkese merhaba bende 2009kasım annesiyim ve aranıza yeni katıldım
selam kızlar size Mersinde ablamlardaan yazıyorum... Ama hemen çıkmam gerekiyo bi selam vereyim dedim.. bu arada buradakiler bana süt parasından behsettiler ama tam olarak ne olduğunu bulamadım.. ssk lı olanlara veriliyomuş sanırım... aramızda süt parası alan var mı kızlar? ben memurum bana vermeyebilirler ama ssk lı olanlar mutlaka araştırsınlar ve haklarını alsınlar... hepinizi öpüyom
cnm süt parası denen şey süt iznini yani günde 1.5 saat olan izni kullanmazsan parasını alıyosun odur
selam kızlar size Mersinde ablamlardaan yazıyorum... Ama hemen çıkmam gerekiyo bi selam vereyim dedim.. bu arada buradakiler bana süt parasından behsettiler ama tam olarak ne olduğunu bulamadım.. ssk lı olanlara veriliyomuş sanırım... aramızda süt parası alan var mı kızlar? ben memurum bana vermeyebilirler ama ssk lı olanlar mutlaka araştırsınlar ve haklarını alsınlar... hepinizi öpüyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?