2009 Kasm Anneleri

kız sen hemen 2.yi doğur baksana uyuya uyuya büyüyo opuyorumnanaktan
bu arada 41 kere
allah nazarlardan korusun darısıda bizimkilere olsun

burcuuu maşallahhh ya bende bebekken çook uyurmuşum ama benim oğluş bana çekmemiş:1no2:

ayyy bunların hepsi aynı bende gazı için çıra isi vercekmişim hangi devirdeyiz ya

çıra isimi akannehir :1shok:

sabah beri iki gogusten toplam 50ml sut cikaramadim ya.mafoldumben

ya canım stresten olduğunun sende farkındasın bunu bılıyosun dimi lütfen panik yapma sakin ol ve rahatla sütün düzelir merak etme tatlım.

selam kızlar, bende kasım annesiyim, sizleri yeni farkettim ve aranıza katılmak istedim tabi kabul ederseniz

gel bacım gel hoşgeldin burası herkese acık daha doğrusu kasımda doğuranlara acık he ben kasımda doğurmadım ağustosta doğurdum oda ayrı bir mevzu kaydirigubbakcemile3

kızlar kabak lifi,kırmızı kantaron yağı ve yosun sabunu aldırdım kullanayım bakalım benim çatlaklar düzelirse herkesinki düzelir kaydirigubbakcemile3
canlı yayınla bilgilendirme yaparım canlarım

falla şimdi siz bana kızacaksınız ama benim öle çatlakım neyn yokkkkkk :lepi:
desen karakız senin göbeğenmi olduda çatlayacan tam çatlakların başlamasında doğurdun kaydirigubbakcemile3

kendımde yaptırıyom
bugun kocam tuttu ben yıkadım sekercım benımkını anasıda senınd edıgın gıbı
de ben ılk gundenberı temızlıge alıstırdım ya sımdı tuhaf gelıyo adama paaaççooozzz kenınde bakmiideee bana laf edııılmaz:
kiz sunways, ne hos hatunmusun sen oyle.a.s
mersi sekerım o senın hooşlugun
bayanssulusmilebayanssulusmile

nagiiiiiii sabırsızlıkla bekliyom sonucuuuuuuu

antemis hoşgeldiiiiiin

eliiiiiiiiiif maşallah kocaman oldunuz
he bacım ya sagol kocaman olduk allahım hepsıne saglıklı uzun omur wersın

elif bukadar panik yapma tatlım. bak bütün bebekler oluyo sırayla. bizimde 4. ay aşılarımız olcak 2.5 hafta sonra
ay ne bılem bacım pek tırsıyom yaaa
bende görmek istiyom banane banane
ekle bacım bende gorem senı
yarrrremmmmm ekledım dıdı emme bana gelmedı
bu arada kk 2009 kasım annelerı mıydı
onayım gelmedıgı gıbı grubu yenıden bulamım yawakannehir

valla nazar değmesin oğluma teyzeleri
darısı sizlerin başına
bu curcunada nasıl uyayabiliyo bazen bende hayret ediyorum

valla karakız ben 9. ayda çatladım bide yok sanıyodum
karnım boşalınca alttarafı görünce şok şok şok akannehir

kiz masallah de, herkesin yaninda da soyleme.

yaw wannam sen tecrübeli annesin sana akıl vermek gibi olmasın ama ağlatmak için erken diil mii bilmiyorumkismile

evet canim, erken ama benim salakligim iste.:mymeka:

hadi ananda iyi eglenceler. keske bende gidebilsem.:sinifsinif:

ya benim doğumdan sonra feciydi çatlaklar. şimdi göbek inmeye başlayıca daha az görünüyolar. ama sarkık bir göbeğim kaldı. mafoldumben zaten annemden biliyom vücudum deforme olmaya çok müsait.
spor şart bana ya

cocuk buyuturken en sevmedigim sey gunduz uyutmaya calismak. oglum gunduz uykusunu kaldirinca ne kadar sevinmistim.

:mymeka:gaddar anne nasıl kıydın el kadar yavruyaalsanaalsanasmile
nan ben bile o kadar ağlatmadım bealmaz: zattın teyzemi okuyunca çooooook pişman oldum çoooooook.siz derdiniz ağlatmayın kızı deyü ne değişti himen ağlatmaya başladın
4.aya kadar ağlatmayalım yatır kaldır yaptığımız zaman yatağına bıraktığımız zaman ağlatırız eccük sakinleştirip tekrar koymak şartıyla ama
bırak zamanla alışır koy yanında yatsın ben de o zamanlar öle yapmıştım cnm
he bu arada bi gaz ilacına başladım içinde anason da var deliksiz uyutuya kızımı
dün gece 1 de yattı 8 kadar hiç uyanmadıohaoldumsmile
en azından düzene girene kadar kullan derim cnm .babuline ismi topicte biri önermişti
işe yaradı gııbilmiyorumkismile
kız yoksam doymuyomu iki memeden 50 cc çıkıyosa doymaz kiakannehir
bizde tam tersine denize sokarız dyoz ama havuza sokmuyacaz deniz mikrop açısından daha iyi.havuzlara hiç güvenilmez bence tuzlu su her zaman daha iyi alışsın valla küçükken.hele anası baası deniz hastasıysa kimse tutamaz bizi valla
ikna et cnm kocişi bugünler geri gelmez

he bilmezmiyim evden çıkarken görenler aylin taşınıyor sanmıştır herhaldedelikafadulden
anam halimiz neydi cnm öle her odaya bişey bırakıp gidiyoduk:roflol:
ama ne zevkliydi yaahihoyyyt bişey unuttunmu diye bi bakındım pembiş havlun kalmış bizdenaniknanik naniknanik

selam kızlar size Mersinde ablamlardaan yazıyorum... Ama hemen çıkmam gerekiyo bi selam vereyim dedim.. bu arada buradakiler bana süt parasından behsettiler ama tam olarak ne olduğunu bulamadım.. ssk lı olanlara veriliyomuş sanırım... aramızda süt parası alan var mı kızlar? ben memurum bana vermeyebilirler ama ssk lı olanlar mutlaka araştırsınlar ve haklarını alsınlar... hepinizi öpüyom

cnm süt parası denen şey süt iznini yani günde 1.5 saat olan izni kullanmazsan parasını alıyosun odur

canım bizde aldık süt parasını kurumun yapıyo işlemlerini. 140 lira aldık sanırsam. bende memurum öğretmenim.
mersinin tadını çıkar canım çok özledim orayı. 4 yılım geçti orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…