sağol canım içiyoruz ama fayda yok illa hepimizi elden geçirecek:1no2::1no2:çok geçmiş olsun canım demlik demlik ıhlamur için
evide bol bol havalandırın yapcek bişey yok başka
sağol wanam yaaeh iste fena degil. ama nereye goturursen gotur super ilgi olmaz herhalde. sonucta onlar icin her cocuk sadece bir hasta. doktorlarin tipik anlayisi bu. bir kerede olsa dene istersen, sonra sen karar verirsin.
cok gecmis olsun ya. bende cok korkuyorum her an olabilir diye. hadi ben evdeyim ama oglusumla kocacim habire disardalar.eyvahedigeldismile
persembe toplu bi gurup gelicek, hasta olan varsa gelmesin diycem.
sağol wanam yaa
kız bende bu zamana kadar hiç bişe yoktu arkadaş çağırdı beni geçen gün 2,5 ay üstüne çıktım dışarı meğer onun bebelerinde grip varmış bana demedi bizede olan oldu tabe
çok sinirlendim ama iş işten geçti artık keşke gitmeseydim daha asla çıkmam sadece hastaneye o kadar yani
insan bi yere gitmeyede korkuyo ama arkadasinin da soylemesi lazimdi.klava:
bir an once gecer insallah.:sinifsinif:
kızlar ası bıraz ates yaptı galıba
bıde oglum cok huysuz canı acıyo bellı fena aglıyo emıyo su an
bacakları agrıyo kolu acıyo oyyy kuzummmmm
fıtıl werdım ama yıne aynımafoldumben
nan tüm mamalar açıldıktan sonra 1 ay kullanılmıyomu zatenalsanaalsanasmileherkese gunaydin.
ya ben bugunlerde salakliklari ust uste yapiyorum.
ara sira veririm diye ingiltereden gelirken getirdigim mama vardi. aksamlari tok tutsun diye veriyodum. dr. verme deyince vermemeye basladim.
bu sabah sutum az diye mama vereyim deyip verdim. sonrada kutunun ustunu incelerken acildiktan sonra 4 hafta icinde tuketilmesi gerekiyo dedigini gordum. halbuki daha oncede boyle bir yazi varmi diye defalarca bakmistim. o kadar kucuk yazmislarki yeni gordum. kutuyu acali kac 4 hafta oldu. vermisde oldum.
salagim ben ya, salak.mafoldumben:mymeka:
bebekler için kulak tıkacı satılmıyomu acabakaydirigubbakcemile3allaam bu apartman beni öldürceeeeeeeeeek
gerizekalının biri msnde yazışıyo ama bilg. sesini nasıl açtıysa dıdıdıt sesi teee buraya geliyo yaa kendi de mi rahatsız olmuyo annamadımkiii
bu arada üst kattakiler dün gece de performanslarını korudu napcaz böyle bilmiyoomlmaz:
ben galiba başardım 1,5 saat işini 1 haftadır iiii
saat doldumu yüzünü gözünü örtüp biş pat yapıyom işe yarıyo
nan tüm mamalar açıldıktan sonra 1 ay kullanılmıyomu zatenalsanaalsanasmile
kaanı mamasısmı büyüttün yoğsamlaelaelaelaelae
bende 1.5 saat araylan uyutuyom şş patlan ama nedense benim kızı yerine koydumu hemen uyanıyo onu bi beceremedim
bende uyku saati geçmesin diye dizimde uyutuyom offfffffff sıkıldım bu işten yaaaakannehir
slm hatunlar ben geldimmm ancak gelebildim yaaa yavru kuşum enesim hasta oldu onunla uğraşıyorum hastayken hiç çekilmiyor yaaaaaa
slm kızlar nasılsınız
slm hatunlar ben geldimmm ancak gelebildim yaaa yavru kuşum enesim hasta oldu onunla uğraşıyorum hastayken hiç çekilmiyor yaaaaaa
sorma yaaaa bende sinir oluyorum bizim üsttekinin bebesi ağlıyor gece bende bizimki zannedip hoplayıp kalkıyorumguclubacismilesurekli aglama sesi duyuyorum.
az once kiz agladi diye yanina gittim, meger uyuyomus.
kafayi yemezsem iyidir.-tatlicadiarzu-
selam şekerler nasılsınız
çok fena grip oldum yaaa
buse daha iyi
ben fena
eşimde grip
allah yarımcımız olsun
furkanada her an geçebülüreyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
cok gecmis olsun. noldu kuzucuga?
enesde kendi kendine uyuyo mu? onuda alistirabildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?