2009 Kasm Anneleri

geçmiş olsun ya tatlım. noldu üşüttümü yavruşun
çok sağol sanırım üşütmüş teyzesiiii mafoldumben
cok gecmis olsun. noldu kuzucuga?
enesde kendi kendine uyuyo mu? onuda alistirabildin mi?

sorma wannam yaaa üşütmüş evden hiç çıkmadığımız gece uyku tulumu giydiği halde nasıl üşütüyor anlamadım:uhm:
gündüzleri kendi uyuyorda gece uyurken illa sallanmak istiyor:bbo:

sorma yaaaa bende sinir oluyorum bizim üsttekinin bebesi ağlıyor gece bende bizimki zannedip hoplayıp kalkıyorumguclubacismile

kafayi yemezsek iyidir. gece gunduz duyuyorum ben.kafamçokkarıştı

Slm kızlarrrr
yaa bu sterilizatöre bi baksanıza ben anlamadım bunu mikrodalgayamı koycazz ölemi çalışcak ????
P.Avent Ekspres Sterilizör Mikrodalga - Sağlık ve Hijyen

edosum gecmis olsun egecigime. Allah kem gozlerden saklasin beklesin kuzucuklarimizi.opuyorumnanaktan

benim kızımda 1 haftadır hasta doktor bronşit olmuş dedi, öncesinde ben grip olmuştum ve maske takmama rağmen kızıma bulaştı. Kızlar bebekleriniz hafif hasta gibi bile görünse mutlaka doktora götürün. Bizimki sanki hafif soğuk almış gibiydi öksürük falan hiçbirşey yoktu ara sıra hapşuruyordu sadece. Doktor ciğerlerini dinledi ve hafif bronşit olmuş dedi malesef antibiyotik verdi. 2 aylık aşılarınıda yaptıramadık o yüzden doktorumuz ağır gelir dedi. Yarın kontrolümüz var inşallah iyileşmiştir yavrumda aşılarınıda yaptırırız.

sağol canım mahvoldum yaa
sanada geçmiş olsun bebem evet o öpme işi bendede var köşe bucak kaçıyoz valla:1no2::1no2:
Slm kızlarrrr
yaa bu sterilizatöre bi baksanıza ben anlamadım bunu mikrodalgayamı koycazz ölemi çalışcak ????
P.Avent Ekspres Sterilizör Mikrodalga - Sağlık ve Hijyen

hay allah iyiliğini varsin nan edoş fırınamı atacan nan makineyi:roflol:kaydirigubbakcemile3

cok gecmis olsun canim.

itek krispi çok geçmiş olsun canlarım
sunways aynı benim oğlan gibi olmuş bu akşam işin zor
moralin bozulmasın ama kucak nedir şimi gör benim oğluşumu bu aşılar bozdu huyu tamamen değişti
inş sana olmaz

calpol verseydin. fitili aksam yatarken verirdin.
ama fitilin ise yaramasi gerek, niye yaramadi ki?
dustu dustu canım sadece agrısı olunca bı sıglıkla aglıyo memede bıle aglıyo ama calpol 6 wermıs salak dr o buna werılmıyomus

bu ne aşısı 2.ay olan aşımı bende perşembe gunu yaptıracam sanırım benım oglum aranızda en küçükleri
senınkıyl ebenımkı aynı canım

ay ınsallah canım ya
aglıyarak uyanıyo kuzum
e agrısı war ebede haywan gıbı soktu ıgneyı gerızekalı

İTEKCİM kimi bebişin mi kendi kendine uyuyo?
nasıl alıştırdın ya canım?
walla doğduğndan beri öle canım hafif ağlasa bile bakmıyorum kendi uyuyor geceleride emzirip yatağına yatırıyorum kendi kendine uyuyor
çok ge.miş olsun canıımm
kızım çok feci gaz sancısı çekio
ağlıo şuan nursede fayda etmedi
üfff yaaa şu gazlarda bi bırakmadı şu bebelerimizi yaaaa

sağol canııımmm ulen ne kadar korursan koru yinede buluyor hastalık biziiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…