çok sağol sanırım üşütmüş teyzesiiii mafoldumbengeçmiş olsun ya tatlım. noldu üşüttümü yavruşun
cok gecmis olsun. noldu kuzucuga?
enesde kendi kendine uyuyo mu? onuda alistirabildin mi?
kızlar ası bıraz ates yaptı galıba
bıde oglum cok huysuz canı acıyo bellı fena aglıyo emıyo su an
bacakları agrıyo kolu acıyo oyyy kuzummmmm
fıtıl werdım ama yıne aynımafoldumben
sorma yaaaa bende sinir oluyorum bizim üsttekinin bebesi ağlıyor gece bende bizimki zannedip hoplayıp kalkıyorumguclubacismile
Slm kızlarrrr
yaa bu sterilizatöre bi baksanıza ben anlamadım bunu mikrodalgayamı koycazz ölemi çalışcak ????
P.Avent Ekspres Sterilizör Mikrodalga - Sağlık ve Hijyen
sağol canım mahvoldum yaasorma yaaaa bende sinir oluyorum bizim üsttekinin bebesi ağlıyor gece bende bizimki zannedip hoplayıp kalkıyorumguclubacismile
geçmiş olsun canımmm
ayy eneste ensarı öpmeye çalışıyor sinir oluyorum bendelmaz:
Slm kızlarrrr
yaa bu sterilizatöre bi baksanıza ben anlamadım bunu mikrodalgayamı koycazz ölemi çalışcak ????
Slm kızlarrrr
benim kızımda 1 haftadır hasta doktor bronşit olmuş dedi, öncesinde ben grip olmuştum ve maske takmama rağmen kızıma bulaştı. Kızlar bebekleriniz hafif hasta gibi bile görünse mutlaka doktora götürün. Bizimki sanki hafif soğuk almış gibiydi öksürük falan hiçbirşey yoktu ara sıra hapşuruyordu sadece. Doktor ciğerlerini dinledi ve hafif bronşit olmuş dedi malesef antibiyotik verdi. 2 aylık aşılarınıda yaptıramadık o yüzden doktorumuz ağır gelir dedi. Yarın kontrolümüz var inşallah iyileşmiştir yavrumda aşılarınıda yaptırırız.
kızım çok feci gaz sancısı çekio
ağlıo şuan nursede fayda etmedi
dustu dustu canım sadece agrısı olunca bı sıglıkla aglıyo memede bıle aglıyo ama calpol 6 wermıs salak dr o buna werılmıyomuscalpol verseydin. fitili aksam yatarken verirdin.
ama fitilin ise yaramasi gerek, niye yaramadi ki?
senınkıyl ebenımkı aynı canımbu ne aşısı 2.ay olan aşımı bende perşembe gunu yaptıracam sanırım benım oglum aranızda en küçükleri
Allah'im biran once kurtarsin bebeleri su pis gazdan ya.mafoldumben yoksa ben gaz olucam valla.
cok gecmis olsun canim.
dustu dustu canım sadece agrısı olunca bı sıglıkla aglıyo memede bıle aglıyo ama calpol 6 wermıs salak dr o buna werılmıyomus
itek krispi çok geçmiş olsun canlarım
sunways aynı benim oğlan gibi olmuş bu akşam işin zor
moralin bozulmasın ama kucak nedir şimi gör benim oğluşumu bu aşılar bozdu huyu tamamen değişti
inş sana olmaz
babasının gözleri doluo valla
walla doğduğndan beri öle canım hafif ağlasa bile bakmıyorum kendi uyuyor geceleride emzirip yatağına yatırıyorum kendi kendine uyuyorİTEKCİM kimi bebişin mi kendi kendine uyuyo?
nasıl alıştırdın ya canım?
çok ge.miş olsun canıımmbenim kızımda 1 haftadır hasta doktor bronşit olmuş dedi, öncesinde ben grip olmuştum ve maske takmama rağmen kızıma bulaştı. Kızlar bebekleriniz hafif hasta gibi bile görünse mutlaka doktora götürün. Bizimki sanki hafif soğuk almış gibiydi öksürük falan hiçbirşey yoktu ara sıra hapşuruyordu sadece. Doktor ciğerlerini dinledi ve hafif bronşit olmuş dedi malesef antibiyotik verdi. 2 aylık aşılarınıda yaptıramadık o yüzden doktorumuz ağır gelir dedi. Yarın kontrolümüz var inşallah iyileşmiştir yavrumda aşılarınıda yaptırırız.
üfff yaaa şu gazlarda bi bırakmadı şu bebelerimizi yaaaakızım çok feci gaz sancısı çekio
ağlıo şuan nursede fayda etmedi
sağol canım mahvoldum yaa
sanada geçmiş olsun bebem evet o öpme işi bendede var köşe bucak kaçıyoz valla:1no2::1no2:
hay allah iyiliğini varsin nan edoş fırınamı atacan nan makineyi:roflol:kaydirigubbakcemile3
aman sakin, bebelere mor olandan vericen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?