itek krispi çok geçmiş olsun canlarım
sunways aynı benim oğlan gibi olmuş bu akşam işin zor
moralin bozulmasın ama kucak nedir şimi gör benim oğluşumu bu aşılar bozdu huyu tamamen değişti
inş sana olmaz
ya huysuzluğu uyku saatini geçirmezsem yok iştegece huysuzlugu devam ediyo mu?
selo, evde sikilmaya basladin mi? ben cok sikilmaya basladim. bu aralar depresyon belirtilerim basladi. biran once havalar bari isinsa da hergun cikip azcik dolassak. en azindan bi uyku saatini pusette gecirirler daha az stres olur.
ayy ayneeen daha da artıyo bu gazvallahi bizdede ayni durum. dogdugunda bile daha iyiydi gazi ya. niye giderek artiyo anlamiyorum. bense resmen ac geziyorum gaz yapmasin diye. 58 kiloya dusmusum, 60la hamile kalmistim.
valla biz normal dr kontrolüne gidince oluyoz aşıları paralel yani para mara da ödemedikya kıslar bütün aşıları hastanede nasıl yaptırıyosunuz
sağlık ocağına uyus oluorum yaaaa
randevumu alcas ne kadar ücret ödicez vs nasıl olcak bi annatın bakem
vallahi bizdede ayni durum. dogdugunda bile daha iyiydi gazi ya. niye giderek artiyo anlamiyorum. bense resmen ac geziyorum gaz yapmasin diye. 58 kiloya dusmusum, 60la hamile kalmistim.
anaam benim oğlandan demin hooşşştt diye bi ses geldi. hadi canım kaka değildir ya dedim. çünkü kendi yapamıyo ya kaksını.
anaam bi baktım ne var ne yokboşaltmış içini. :lepi: hihoyyyt
edosum gecmis olsun egecigime. Allah kem gozlerden saklasin beklesin kuzucuklarimizi.opuyorumnanaktan
hay allah iyiliğini varsin nan edoş fırınamı atacan nan makineyi:roflol:kaydirigubbakcemile3
evet canim, anladigim kadariyla mikrodalgada steril ediyosun.
edoşcum mikrodalgaya atılıo bunlar
salakcinniayyyyy bu aynı bağaaaa benziyiiiiiiikaydirigubbakcemile3
anaam benim oğlandan demin hooşşştt diye bi ses geldi. hadi canım kaka değildir ya dedim. çünkü kendi yapamıyo ya kaksını.
salakcinniayyyyy bu aynı bağaaaa benziyiiiiiiikaydirigubbakcemile3
zettüüün bak kaş yapem derken göz çıkartcan haa habarın olsun sırf saat düzenini bozmamak için dizinde uyutma benceee hatalı ebeveynlik yapiinn salakcinni tracy teyze olsa hiç tasvip etmezdi bu yaptıını kaydirigubbakcemile3nan tüm mamalar açıldıktan sonra 1 ay kullanılmıyomu zatenalsanaalsanasmile
kaanı mamasısmı büyüttün yoğsamlaelaelaelaelae
bebekler için kulak tıkacı satılmıyomu acabakaydirigubbakcemile3
varsa himen alalım :kedi:
bende 1.5 saat araylan uyutuyom şş patlan ama nedense benim kızı yerine koydumu hemen uyanıyo onu bi beceremedim
bende uyku saati geçmesin diye dizimde uyutuyom offfffffff sıkıldım bu işten yaaaakannehir
anaa benim de açılmış bi mamam var atem madem hiç haberim yoktu haa lazım olsa kullanırdım bak bilmiyorumkismileKaan'i mamayla buyuttum de, onda actigimiz kutuyu bitirirdik.
ay ne bilim, ben carpilmisim bu aralar.kafamçokkarıştı
slm hatunlar ben geldimmm ancak gelebildim yaaa yavru kuşum enesim hasta oldu onunla uğraşıyorum hastayken hiç çekilmiyor yaaaaaa
ayy ayneeen daha da artıyo bu gaz
bi yerde de 3. ayda tavan yapar gaz sorunu diye okumuştum bizimkiler onlardan heraldee
ya ben bugün birazcık az yiyem dedim. hiç sütüm olmadı ya.
ben bebeğim 1 yaşına girmeden diyet yapamam ya.
e wannam senin sütün oluyomu peki yemeyince
ayyyy bizimkide öle yaaa 6 gün kakasını yapamadığı oluyor 2 gündür devamlı zeytinyğı içiriyorum iyi geldianaam benim oğlandan demin hooşşştt diye bi ses geldi. hadi canım kaka değildir ya dedim. çünkü kendi yapamıyo ya kaksını.
bende özledim valla kuzum gel öpem seniiiŞenizsağol wannammm yaaaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nan ne bilem öle anladımm delüüü :kedi:
öle demiiiii eyvahedigeldismile
hee bak bide bu delü fato benlen dalga geçiiiiii
nbr kız itekkk özledim nan seniiiiii Şeniz
:lepi: hade gözün aydın cnmmmmm kaydirigubbakcemile5
eeeee nasıl sizce bu sterilizatörrrr laelaelaelaelae
:roflol::roflol::roflol: :roflol: ha ha haaa. bu çok komik bişeymiş nan salakcinni
zettüüün bak kaş yapem derken göz çıkartcan haa habarın olsun sırf saat düzenini bozmamak için dizinde uyutma benceee hatalı ebeveynlik yapiinn salakcinni tracy teyze olsa hiç tasvip etmezdi bu yaptıını kaydirigubbakcemile3
anaa benim de açılmış bi mamam var atem madem hiç haberim yoktu haa lazım olsa kullanırdım bak bilmiyorumkismile
geçmiş olsuuun noldu yavru kuşaa
aşıdanmı bu bebe uyuyo böle
yoksa fıtıldenmı ya:sinifsinif:
hadi ya, daha tavan mi yapicak bu gaz?kafamçokkarıştı
canim, yemiyorum derken gaz yapicak seyler yemiyorum. yoksa tatli falan deli gibi yiyorum. ama sutum kizi idare ediyo herhalde.bilmiyorumkismile
nan edoooş araba değiştirir gibi sterilizatör mü değiştirin gııSlm kızlarrrr
yaa bu sterilizatöre bi baksanıza ben anlamadım bunu mikrodalgayamı koycazz ölemi çalışcak ????
P.Avent Ekspres Sterilizör Mikrodalga - Sağlık ve Hijyen
hadi gözün aydııınnanaam benim oğlandan demin hooşşştt diye bi ses geldi. hadi canım kaka değildir ya dedim. çünkü kendi yapamıyo ya kaksını.
ya kartanesi anlat hele bida tek tek . benim kafa iyce bassın. nasıl uyutun diyo senin bu tracy teyzen. bizimki ya memede ya dizimde uyuyo akannehir
nan edoooş araba değiştirir gibi sterilizatör mü değiştirin gıı
hadi gözün aydııınn
amaan tracy karısı benim psikolojimi bozdu bee
ama gene de annatiiiimmm
şimci bebeğin uykusu geldimi gelmedimi takip etcen işte ilk esnemesi falan mirmirmirmir
benimki uyandığında bile esniyo o ayrı kaydirigubbakcemile3
neyse uykusu geldiğine kanaat getirdinmi
alcan bebeği odasına kundaklıcan kucağında bi 5 dk öölece durcan ki bu benimkinde sökmedi imkanı yok sabit duramadık :bbo:
neyse sonra şşş şşş diyip sırtına da pat pat vurcan bu esnada bebekler üç işe birden konsantre olamadıklarından ağlayamıyolarmış benimki ağladı ohaoldumsmile kıvrandı durdu kucağımda biraz uzuuun bi dönem olabilir belki de ben sabredemedim :kedi:
neyseee kucağında şşş pat yapıyon ya ama gezmek sallamak yok gezince daha çok uyarılırmış
işte böle böle bebiş mayışacakmış
ama uyumayacak yani önemli olan uyumadan yatağına koymak ki kendi uyumayı öğrensin
iice mayıştığından kanaat getirirsen yan yatır ve yatakta şşş pata devam et dii tracy gacısı
bölece orda uyuyacakmış başında dur diyo hemen gitme uyanırsa hemen devam et diye
öle öle kendi uyuyacamış
ben emziği ağzına bi tıksam bi de sakinleştirebilsem yatağında uyuyo da ben o sakinleştirme kısmında gümlüyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?