2009 Kasm Anneleri

ozaman süt sağıp biberondan verilse olmazmı fatoş bilmiyorumkismile
yok biberon verirsen anne memesini bırakır
yok gıı yapancı dizi
ekşınlı felan cnbc de yayınlanıyo
biz netten indiriyoz öle izliyoz tv deki geriden geliyo
haaaaaaaaaaaa
dizimi yabancımı
ay bana çoooooooooookkk uzak
fato gii ben vermicem simdi bisey.. simdilik emmesede gece uyurken emzigi cikarip tikiyom mememi agzina ama benim yatakta yatiyor.. bakalim düzelir insallah yaa.. tiksinmesin ben cok istiyom emzirmeyi.

bende istiyom emzirmeyi ama işte yarım kilonun altına düşerse kilo alımı o zaman mecburen verecez

kiz sen bosuna dert ediyosun bence.. furkan 6kilonun üstünde degilmi? nilostan bi gün büyük dimi? benim kiz daha dün benim yöntemlerimle 5600 filan ama kiyafetle.. yani daha o kiloya bile ulasmadi.. sorun etme bacim behlül baya saglikli masallah:)

gunsydınnn acılış yıne benden gece yıne kırk keerkalktı zombi gıbıyım su anda kucagımda
yarım gozlerı
karnından sesler gelııı
delırcem ya uyumak ıstıyooooooooooooooommmmmmmmmmm

günaydın
cnm sıcak havlu sar karnına beline ve kucağına yüzüstü yatırıp sırtını sıvazla aa bide kaburgaları batar dreler ya yüz üstü yatırıp sağ eli ile sol ayağı sol eli ile sağ ayağını birbirine değdirmeğe çalışıyom ben o da çok rahatlatıyo nası gülüo ben o hareketi yaparken

herkese günaydına.s.
ben bir tilki misali yine kürkçü dükkanına döndüm:çok üzgünüm: pazartesi günü anamın evinde başlıyan saadet arifin dün akşam bizi alıp eve getirmesiylen son buldu mafoldumben ayy resmen ağlıcaktım yaaa mafoldumben

bu aradada bugün sağlık ocağına aşıya gitcez :bbo: çok tırsıyorum :1shok:

günaydııııııııııın
tuğba arif hasretine dayanamamış haa ahhhhh aşka baaaaaaaaaaaaaaaakkaydirigubbakcemile3

sımdı uyuma durumnda uyanırsa hemen yapıcam canım sagol

günaydııııııııııın
tuğba arif hasretine dayanamamış haa ahhhhh aşka baaaaaaaaaaaaaaaakkaydirigubbakcemile3
günaydın diloşum Şeniz naaberyerimseniben
off aşkmışş :dilcikar: istemiyom ben onun aşkını falan :dilcikar: bugün aşımız war aşımız olmasaydı daha kalıcaktım ben :çok üzgünüm: zamanlamayı yanlış yapmışım delikafadulden
herkese günaydınnn
günaydın özlemcimm opuyorumnanaktan
uymak ıstıyom ama uuykular haramm

klava: klava: klava: ahanda bunlara sana klava: klava: klava:
ne edelim hepimiz aynıyız napıcaz azcık sabır a.s

:roflol: adam özlemiş aaaa nankör kedi

ben hala anamdayımm
saadet tam gaz devam edioo yerimseniben 1 hafta daa burdayım kızlaaarr veledi anama bırakıp kuaföre bilem gittim haaaaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…