evet canim.. siz nerde kaliyosunuz gelince..?
yok biberon verirsen anne memesini bırakırozaman süt sağıp biberondan verilse olmazmı fatoş bilmiyorumkismile
haaaaaaaaaaaayok gıı yapancı dizi
ekşınlı felan cnbc de yayınlanıyo
biz netten indiriyoz öle izliyoz tv deki geriden geliyo
fato gii ben vermicem simdi bisey.. simdilik emmesede gece uyurken emzigi cikarip tikiyom mememi agzina ama benim yatakta yatiyor.. bakalim düzelir insallah yaa.. tiksinmesin ben cok istiyom emzirmeyi.
düsseldorfta canım
kimde demek istemistim.. kaynanangil burdalarmi yoksa?
ewt cnm
günaydın
cnm sıcak havlu sar karnına beline ve kucağına yüzüstü yatırıp sırtını sıvazla aa bide kaburgaları batar dreler ya yüz üstü yatırıp sağ eli ile sol ayağı sol eli ile sağ ayağını birbirine değdirmeğe çalışıyom ben o da çok rahatlatıyo nası gülüo ben o hareketi yaparken
günaydın diloşum Şeniz naaberyerimsenibengünaydııııııııııın
tuğba arif hasretine dayanamamış haa ahhhhh aşka baaaaaaaaaaaaaaaakkaydirigubbakcemile3
günaydın özlemcimm opuyorumnanaktanherkese günaydınnn
uymak ıstıyom ama uuykular haramm
günaydın diloşum Şeniz naaberyerimseniben
off aşkmışş :dilcikar: istemiyom ben onun aşkını falan :dilcikar: bugün aşımız war aşımız olmasaydı daha kalıcaktım ben :çok üzgünüm: zamanlamayı yanlış yapmışım delikafadulden
günaydın özlemcimm opuyorumnanaktan
klava: klava: klava: ahanda bunlara sana klava: klava: klava:
ne edelim hepimiz aynıyız napıcaz azcık sabır a.s
ben hala anamdayımmherkese günaydına.s.
ben bir tilki misali yine kürkçü dükkanına döndüm:çok üzgünüm: pazartesi günü anamın evinde başlıyan saadet arifin dün akşam bizi alıp eve getirmesiylen son buldu mafoldumben ayy resmen ağlıcaktım yaaa mafoldumben
ben hala anamdayımm
saadet tam gaz devam edioo yerimseniben 1 hafta daa burdayım kızlaaarr veledi anama bırakıp kuaföre bilem gittim haaaaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?