2009 Kasm Anneleri

günaydınnnn kızlarrrrr
sunweycim canım nesi var senin bebişin ya geçmişi okuyamadım canım.
tuğba noldu kıs arif enişte hasretine dayanamamış zannımca
ebisce kıs daha ne kadar burdasın sen gıtmeden bi toplansaydık alışveriş merkezinde falan ne dersin

özlemcim sanada günaydın canımmm
dilmuhumsende gel kıs istanbullara söz ben sana herbiryerini gezdiririm istanbulun.

özlemcim sanada günaydın canımmm
dilmuhumsende gel kıs istanbullara söz ben sana herbiryerini gezdiririm istanbulun.

bacııııııım ben avcılarda oturuyodum istanbulda
sizin oraları hiç bilmyom
ama gelince orayada gelirim gezdir kız beni emiiiiii
duruda yağızımın elinden tutsun gezdirsin tamammı abla ya oopuyorumnanaktan

kıs dilmuh sen avcılardamı oturuyon benımde ananemler o tarafta oturuyo ben onlara gelince sanada gelirim kıssssss ama bi gun orta bi yerde istanbuldaki anneler buluşalım çok süper olur

kıs dilmuh sen avcılardamı oturuyon benımde ananemler o tarafta oturuyo ben onlara gelince sanada gelirim kıssssss ama bi gun orta bi yerde istanbuldaki anneler buluşalım çok süper olur

kız orda oturuyodum ama şimdi vandayım
amaaaaaaaaa bi kaç sene sonra geri döncem görüşek gıııııııııııı

kız orda oturuyodum ama şimdi vandayım
amaaaaaaaaa bi kaç sene sonra geri döncem görüşek gıııııııııııı

ay kısss doğru sen vandaydın neydi bi şarkı vardı vanlıyağğğğğ hanlıyaaağğğğğğ ..............:teytey: dilililililili :teytey:
-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
kıs belkim yaza gezmeye gelirsiniz ne güzel olur canım ya opuyorumnanaktan

canımın içi yaza"gelmeyi düşünüğyoz emmüe du bakalım
görüşürüz inş

kız nebilim bende mi var bi uğursuzluk. ben gelince herkes kayboluyo bilmiyorumkismile

ay töbe töbe kaydirigubbakcemile

karakızz maş durucuk 5 aylık olmuş.
sadece anne sütümü veriyon sen

canım benım kızım hastanede mama yemeğe başladı mecburen bende evde hem anne sütü hem mama veriyorum zaten sütüm çok azaldı artık sağamıyorum bile sadece geceleri emziriyorum ancak o kadar yetiyo çünkü ama sağlığı yerinde olsunda benm için önemli olan o.allaha şükür 5 aydır anne sütünü alıyo mamayla bırlıktede olsa

canımın içi yaza"gelmeyi düşünüğyoz emmüe du bakalım
görüşürüz inş

inşallah canımmm
bebiş nappıyo bakim

ay kızlar cok uykummmm varaaaa hiç çalışasım yokkkkkkkkkk
şimdi evde olsaydım kızımı koynuma alsaydım birlikte uyusaydımmmmmmmmmmmmmmm
offff offfff

bende bugün bir iki evrak götürmek için işe gittim. bakıcısı geldi oğlumun.
biraz süt sağıp bırakmıştım. tabi kaşıkla içirmesi gerektiğini söyledim. ama yarısını içirmiş yarısını dökmüş becermemeiş bu şekilde. biberonla verse sütü meme alırmıki sonra yine???
gidip gelmem 1 saat fln sürdü ztn. akşamdan bikaç tane bulaşığım kalmıştı onlarıda yıkamış kadıncağız.
ben cuma işe başlıyom. 4 gün beraber kalıp anlatcam ona bebeğime nasıl bakması gerektiğini

canım benımde annem bakıyo kızıma benım kızım sağdığım sütüde mamasınıda biberonla içiyo akşamları eve gelir gelmezde hemen emziriyorum onu çok özlemiş oluyo sıkı sıkı sarılıyo memeye yavrum zaten geceleride sadece meme veriyorum hiç sesini çıkarmadan emiyo sabahta emzirip evden öyle çıkıyorum biberona alışınca memeyi bırakma gibi bi durumu olmadı yani

slm kızlar nasılsınız biz aşılarımızı olduk geldik emzirdim uyuttum oğlanı sizde ne var ne yok
çok şaşırdım bu ay oğlum 1950 gr almış

slm kızlar nasılsınız biz aşılarımızı olduk geldik emzirdim uyuttum oğlanı sizde ne var ne yok
çok şaşırdım bu ay oğlum 1950 gr almış

maşallah maşallah milyonkere maşallah canım sende dilini ısır anne babanın daha cok nazarı değer biliyosun dimi şimdi kilos ne kadar oldu peki tosuncuğun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…