özlemcim sanada günaydın canımmm
dilmuhumsende gel kıs istanbullara söz ben sana herbiryerini gezdiririm istanbulun.
kıs dilmuh sen avcılardamı oturuyon benımde ananemler o tarafta oturuyo ben onlara gelince sanada gelirim kıssssss ama bi gun orta bi yerde istanbuldaki anneler buluşalım çok süper olur
kız orda oturuyodum ama şimdi vandayım
amaaaaaaaaa bi kaç sene sonra geri döncem görüşek gıııııııııııı
meraba darkseaa
ay herkes nereye kayboldu yafuuuuu
ay kısss doğru sen vandaydın neydi bi şarkı vardı vanlıyağğğğğ hanlıyaaağğğğğğ ..............:teytey: dilililililili :teytey:
-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
kıs belkim yaza gezmeye gelirsiniz ne güzel olur canım ya opuyorumnanaktan
kız nebilim bende mi var bi uğursuzluk. ben gelince herkes kayboluyo bilmiyorumkismile
karakızz maş durucuk 5 aylık olmuş.
sadece anne sütümü veriyon sen
canımın içi yaza"gelmeyi düşünüğyoz emmüe du bakalım
görüşürüz inş
bende bugün bir iki evrak götürmek için işe gittim. bakıcısı geldi oğlumun.
biraz süt sağıp bırakmıştım. tabi kaşıkla içirmesi gerektiğini söyledim. ama yarısını içirmiş yarısını dökmüş becermemeiş bu şekilde. biberonla verse sütü meme alırmıki sonra yine???
gidip gelmem 1 saat fln sürdü ztn. akşamdan bikaç tane bulaşığım kalmıştı onlarıda yıkamış kadıncağız.
ben cuma işe başlıyom. 4 gün beraber kalıp anlatcam ona bebeğime nasıl bakması gerektiğini
slm kızlar nasılsınız biz aşılarımızı olduk geldik emzirdim uyuttum oğlanı sizde ne var ne yok
çok şaşırdım bu ay oğlum 1950 gr almış
slm kızlar nasılsınız biz aşılarımızı olduk geldik emzirdim uyuttum oğlanı sizde ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?