2009 Kasm Anneleri

canım çok geçmiş olsun:Saruboceq:allahım tüm bebelerimi koru yarabbim
tüylerim diken diken oldu valla.bende çok korkuyom böle durumlaran geçen banada olduydu ya mosmor olmuşdu ipeşim o duyguyu biliyom.kaybedecem diye çok korkuyom ya.umarım kendisine zararı dokunmamıştır canım.şimdi bizlerde nerden anlıyacaz hastaneye yetiştirene kadar ne yapcaz bilemiyom vallaakannehir

inş.alışır ipekim üzmez bi daha annnesini...
ben bayrampaşa g.o.p tarraflarındayım canımmm
sana çok çok uzağım yaneee
ama inş. yazın niyetim varrr allah nasip ederse bi buluşmaz ayarlayalım ccanım
çok çok istiyorum görüşmeyi...

amin canım.iletirim tatlım yaşı evet küçük daha 20 yeni girdiydi.
sağlık olsunda herşey zamanı gelince olur elbet:Saruboceq:

karakızımla ortada biyerde buluşuruk diyoduk iyi olur yaa
anadolu avrupa toplansak süper olurrrr:lepi:

krispim canımmm ya çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl durumu ay ablanada çok geçmiş olsun kadın şimdi perişan olmuştur hastanedelermi hala canım.neden olurki böyle bişi ya

öyle diyon he hac?
ya bende avent biberon var çift delikli. ara ara kulandım bırakmadı aman nebilim öyle diyo kimi.
dr browns mu iyi olurmuş?
kartanesi sende çıkıyomı gı 180 ml. bilmiyorumkismilekaç saatte bir oluyo o.
ayy benim oğluma yetmiyo ya heralde benim sütüm. yarım saatte bir istiyo. ama yokki. çekiyo çekiyo geri bırakıyo ya.çişide azaldı ya

ya sabahları oğlum kötü uyanıyo kaka yapmak için hem ıkınıyo hem ağlıyo
aynı sorunu yaşayan varmı
acaba gecede mi gaz şurubu versem
ayy varya 4 gündür sabah akşam zeytinyağı verdim yine yapamadı kendi. ben yaptırdım azönce.ya bide böyle çok katı ve yapışkan yapışkan..
dr. götürmem gerekir mi?

cersucum ay canım bende çok korktum şimdi ben kızımla hiç birlikte yatmadım henüz geceleri ama insan ister istemez geceleri bi sersem gibi oluyo bazen onu emzirirken gözlerim kapanıyo ister istemez allahım korusun hepimizin yavrularını

sağol canım
yaa bişraz halsizliği olmuş ama öle ateşi felan olmamış nerden bilsinlerki iç ateşi var
gece olan oldu tabe doktor 38,5 tan yukarı çıkarsa havaleye dönebiliyor dedi o yüzden hiç bi zaman 38,5 tan yukarı olan bebeleri evde bekletmeyin demiş
araştılması lazım nedeni
ben zaten busedede evde 37 den yukaru çıktımı hastaneyi boylardım ne olacaksa orda olsun diye bide hastaneye yetişme derdi olmasın diye getirirdim korkardım ateşten

canım çok geçmiş olsun ya. çok sinsi bişey oo.
durumu nasıl şimdi bebeğin

sağol canım bende çok korkim ya banada olursa kesin ben o anda ölürüm korkudan yani allah korusun allah kimseye yaşatmasın:Saruboceq::Saruboceq:

ayyy süper olur valla ben dörtgözle bekliyom nan zeytin bu karular gelmese bile biz gider gezerük sonrada resüm ekler çatlaturuz burdan onları çok cadı gördüm kendimi -tatlicadiarzu-

falla ben yaz gelsin nerelere gidecem bi sürü planlarım var İzmire gidecem Nazlımı yağmurumu ziyarete ordan edoşada uğrarım kıs karunun haberi yok ama ben catkapı giderim gerci o evde bulunmaz muhakkak denizde yüzüyodur :roflol:

:1shok: canım ya ne sinsi bişeymiş bu iç ateş ben bilmiyodum hiç böyle bişeyi allah korusun bebelerimizi.

krispim canımmm ya çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl durumu ay ablanada çok geçmiş olsun kadın şimdi perişan olmuştur hastanedelermi hala canım.neden olurki böyle bişi ya
sağol canım
ablam sinir krizleri geçirmiş öldü sanmışlar allah korusun
nedeni işte bazı bebeklerde ateş içe vurur dışa çıkmaz doğal olarakta anlayamadılar ateşi
şimdi nedenini araştırıyolar bakalım sonuç ne çıkacak hala hastanede yatıyorlar serum bağlı öö fffbebekte serumla hiç durmaz yaw:1no2:
canım çok geçmiş olsun ya. çok sinsi bişey oo.
durumu nasıl şimdi bebeğin

şu an serum takıyolar
serum bitince tekrar çıkıyo ateşi inşallah kötü bişe edğildir yaaaa
ay bide bu havale kalıcı hasr bırakıyo bazılarında:1no2::1no2:

inşallah canımmmm
ayarlarız onu hele bi yaz gelsin deee
başka ist da oturan kimler var ki kalabalık olsak çok süper olur olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
ah ahhh burnuumdaaa tütüyooo o günlerrr
şimdiden :hulya:kaydirigubbakcemile3

krispiii inşallahhh rabbim koruyacakkk hiççç bi problem olmadann
çıkacakalr hastanedennn...allahtan hastaaneye yetişrtirebilmişlerrr o gücü vermiş allah....
ben olsam düşer bayılırdım inankiiii elim ayağım tutmazdı....
amaaa derdi veren allahhh o gücü de veriyo demek insana..

evet o durumda insana bi kuvet geliyo demekki a.sa.s

evet cenım. allahım korusun yeğenini. menenjit olabiliyo:sinifsinif:
allahım kimseye yaşatmasın. ben çok korkarım bu hastalıktan.
ara ara ateşine bakıyom ya oyüzden.
hemen doktora yetiştirmeleri çokönemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…