2009 Kasm Anneleri

ay ben de üşüttü diye bitane örgü patikli pantolon vardı hiç giydirmediğim onu giydiriyom iki gündür üstüne de yelek falan baya kalın oluyo yani ama şimdi de korktum yaa çok sıcak oluyo mu diyeee
terlemiyo gerçi ama bilmiyorumkismile

darksea ben de kaç haftadır alcam alamadım yarın çıkarmıyız bilmiyom kar var ama chicco liteway düşünüom sanki
bi de 3 aydan sonra kullanılabilen bastonlardan var öle bişe de alabilirim 3 ay oldu zaten şimdilik slingle çıkıyoz
bi de ben yalnız çıktıımda kullanırım diye istiyodum işe de başlıyom artık yalnız çıkmaya vaktim yok direk öle bişe alsammı acaba diyorum sen nerden alcan?
ben o tarz şeyleri acitydeki özelcandan almıştım arabayı da ordan alırız heralde veya söğütözündeki özelcandan

aynen cnm ya ben gtmiyom gitsem bile 1.5 saat kalıp kalkıyoz
ama doğum günüm için bir ordu geldi 12 kadar kaldılar yaaaakannehir
düzen ney kalmıyo o zamanda zaten sesten içerde de uyutamadım offff

ay benim kizda ota poka uyaniyo, nefes almaya korkuyorum uyuyunca.akannehir

ama duzenin ara sira sapmasi normal be canim. bu kadarda sikma kendini. bir yere gidip tam 1,5 saat sonra nasil kalkiyosun ki?

dun misafirim vardi duzen yok.
bugunde can sikintisinda kaynanama gittim valla yine duzen yok.
zaten iki gundur gunduz salonda yanimda yatiyo.akannehir

Naz'in yanagi kizariyo diye dr. gittik bugun. onemli birsey degil dedi.
emdikten sonra kusuyo dedim, gaviscon verdi.
birde adi neydi bilmim mu ne ondan aldim.
midede resmen kazi calismasi var sanki.
bende hic iyi degilim bugun, butun gece mideme sancilar girdi nedense hala dvam ediyo. hasta olmasam iyidir.mafoldumben

can sıkıntısından kaynananamı gittiiiiiiiiiiiiin akannehir akannehir
aha bizde de düzen müzen yok uyandı 1 saat sonra tekrar uyudu bu ne yaa halsizliğe mi işaret allam çıldırıciiim ohaoldumsmile

sunways canım üsütüne yarım kollu çırçıtlı bady onun üsütne uzun kollu badi onun üstünede kıyafeti var altta iki tane pantolun birde kalın çorap şimdi karakızın dediği gibi ince batanyesini ısıttım ona sardım ve yatağına bıraktım

geçmiş olsun wanna her emmeden sonra mı çıkarıyo

sağol canım yaaa inşallah atlatır rabbim korusun bebelerimizi
hiiiiii, nasil kotu oldum anlatamam. agliycam nerdeyse. benim oglumda 2 yasinda havale gecirmisti. bunca sene sonra hala saniye saniye yasarim o gunu hatirladikca.mafoldumben

cok gecmis olsun. Rabbim bir daha gostermesin insallah.
sağol canım
ay nasıl atlattın o anları ben düşer bayılırım vallaha kalpten giderim senin oğlanınki nenden olmuştu :uhm::uhm:

bizimki chicco ama çok ağır ben tek başıma hayattta kaldıramıyom çok sağlam araba ama ağır..gerçi yalnız çıkmıyorum şuan için dışarı..sonra belki hafif bişey alırım..

canım sen üşütme kendini havalar çok soğuk malum..bebemize geçiyo gerçekten annem derdi inanmazdım,benim karnım ağrıyınca bebiş de gazlı oluyo kakasını ishal gibi yapıyo:1shok:

zeytin, babulini nasil veriyosun? su veya sutle karistirip verin diyo. bide gunde 3 keremi veriyosun?

bana doktor günde 4 kere bir çay kaşığı ver dedi eğer yaramazsa bir tatlı kaşığına çıkar dedi
oda yaramazsa herşeyi bırak dedi bende bıraktım
ama öle suya süte karıştır demedi:1no2::1no2:

canım ztn pek de ucuz değilmiş. kaliteli duruyo. ağırlığı ne kadar. tek başına katlayıp taşıyabiliyonmu

ben tek başıma hiç katlamayı denemedim ama eimin dediğine göre cok basit o katlıyoda genelde kaydirigubbakcemile3 alışveriş merkezine falan gidiyoruz gezmeye kızımı atırıyorum üstündeki taşıma koltuğuna altınada cantasıydı mamasıydı koyuyorum ohhh gezip dolanıyorum :lepi:

benimkide chicco ve çok ağır bende taşıyamim çok pişman oldum onu aldığıma aynısımı acaba
ben bide en küçüklerinden aldım onu çok kullandım a.s

slm kızlar bende bıugun carsıya cıktım tabi yarım saatte eve donmek zorunda kaldım bende bu puseti alıcam cok kullanıslı tek elle bile katlanabiliyo fiyatıda cok uygun
bu arada burda 290 tl dediler nette daha uygun netten alıcam sanırım
CHİCCO LİTE WAY BASTON PUSET -2010

can sıkıntısından kaynananamı gittiiiiiiiiiiiiin akannehir akannehir
aha bizde de düzen müzen yok uyandı 1 saat sonra tekrar uyudu bu ne yaa halsizliğe mi işaret allam çıldırıciiim ohaoldumsmile

he valla gittim, durumum ne kadar vahim dusun. halbuki normalde bayramdan bayrama giderim. aslinda oglusu almaya gidicekti esim, sende gel dedi, maksat disari cikmak olsun, atladim gittim valla.

ya aslinda daha gaz sorunu yasayan ve henuz 3. ayini doldurmamiss bebelerde bosu bosuna duzen ariyoruz biz. su an oldugu kadar duzen kurmaliyiz, buyudukce daha iyi anliycaklar zaten.

al bugun kaynanada yarim saat ugrasip zorla uyuttum, her zamanki gibi yarim saat sonra uyandi. yarim saat sonra arabaya binince tekrar uyudu. napim simdi, kizim duzeni bozma uyan mi diyim?kafamçokkarıştı

geçmiş olsun wanna her emmeden sonra mı çıkarıyo

evet canim, az veya cok hemen hemen her emmeden sonra cikariyo. dr. ilk 3 ay her bebekte reflu olur dedi. gaviscon verdi, hem midesinide rahatlatir dedi. rahatlatir insallah ya.

sağol canım
ay nasıl atlattın o anları ben düşer bayılırım vallaha kalpten giderim senin oğlanınki nenden olmuştu :uhm::uhm:

kisaca soyle anlatayim.

sabah kalktik, oglan atesliydi. dr. gittik, antibiyotik ve ates dusurucu verdi. eve geldik, uykusu gelmisti. ilac verip uyuttum. Allah'tan cok pimpirikli bi insanim, 5dk da bir kontrol ediyorum. bi ara bi baktim gozleri tavan dikmis, vucut kaskati kesilmis ve morarmis. yazliktaydik, annemler vardi. anneme, anne kos yavruma biseyler oluyo diye bagirdigimi ve kucakladigimi hatirliyorum. kucagimda kaskatiydi, hemen arabaya atladik. normalde hastane yaklasik 10dk suruyo babam 3dk da goturdu bizi. arabada Kaan'i nasil tokatliyorum kendine gelmesi icin anlatamam. tokatlarken kusmaya basladi ve kendine geldi. o geceyi hastanede gecirdik.

ooffff, bak yine tutamiyorum gozyaslarimi.mafoldumben

bende oyle vereyim o zaman.
uzerinde 2 veya 3 kez diyo ama bende 4 kez mi versem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…