aynen cnm ya ben gtmiyom gitsem bile 1.5 saat kalıp kalkıyoz
ama doğum günüm için bir ordu geldi 12 kadar kaldılar yaaaakannehir
düzen ney kalmıyo o zamanda zaten sesten içerde de uyutamadım offff
ay benim kizda ota poka uyaniyo, nefes almaya korkuyorum uyuyunca.akannehir
ama duzenin ara sira sapmasi normal be canim. bu kadarda sikma kendini. bir yere gidip tam 1,5 saat sonra nasil kalkiyosun ki?
dun misafirim vardi duzen yok.
bugunde can sikintisinda kaynanama gittim valla yine duzen yok.
zaten iki gundur gunduz salonda yanimda yatiyo.akannehir
Hepsiburada.com : Kraft Energy Travel Sistem Bebek Arabası | Anne & Bebek & Çocuk
canım bak bu benım aldığım araba bunun kırmızısını aldım ben
Naz'in yanagi kizariyo diye dr. gittik bugun. onemli birsey degil dedi.
emdikten sonra kusuyo dedim, gaviscon verdi.
birde adi neydi bilmim mu ne ondan aldim.
midede resmen kazi calismasi var sanki.
bende hic iyi degilim bugun, butun gece mideme sancilar girdi nedense hala dvam ediyo. hasta olmasam iyidir.mafoldumben
sağol canım yaaa inşallah atlatır rabbim korusun bebelerimizicanım valla nerde 180 ml
gerçi emzirmeden sağıp bakmadım da hiç çıkmaz o kadar akannehir
emdikten sonra damla damla sağıp biriktiriyom bakalım
benim pompa manuel bi de işyerinde 3 saatte bir gidip sağacam ama ne kaa çıkar bilmiom
dr browns biberon iimiş anne meesi gibi akışı bırakmıyo yanii memeyi
fatooooooom çok üzüldüm yaaaa
allah bebişlerimizi korusun yarabbiimmm
inş atlatır yeğenin dee
sağol canımhiiiiii, nasil kotu oldum anlatamam. agliycam nerdeyse. benim oglumda 2 yasinda havale gecirmisti. bunca sene sonra hala saniye saniye yasarim o gunu hatirladikca.mafoldumben
cok gecmis olsun. Rabbim bir daha gostermesin insallah.
bizimki chicco ama çok ağır ben tek başıma hayattta kaldıramıyom çok sağlam araba ama ağır..gerçi yalnız çıkmıyorum şuan için dışarı..sonra belki hafif bişey alırım..ay ben de üşüttü diye bitane örgü patikli pantolon vardı hiç giydirmediğim onu giydiriyom iki gündür üstüne de yelek falan baya kalın oluyo yani ama şimdi de korktum yaa çok sıcak oluyo mu diyeee
terlemiyo gerçi ama bilmiyorumkismile
darksea ben de kaç haftadır alcam alamadım yarın çıkarmıyız bilmiyom kar var ama chicco liteway düşünüom sanki
bi de 3 aydan sonra kullanılabilen bastonlardan var öle bişe de alabilirim 3 ay oldu zaten şimdilik slingle çıkıyoz
bi de ben yalnız çıktıımda kullanırım diye istiyodum işe de başlıyom artık yalnız çıkmaya vaktim yok direk öle bişe alsammı acaba diyorum sen nerden alcan?
ben o tarz şeyleri acitydeki özelcandan almıştım arabayı da ordan alırız heralde veya söğütözündeki özelcandan
Naz'in yanagi kizariyo diye dr. gittik bugun. onemli birsey degil dedi.
emdikten sonra kusuyo dedim, gaviscon verdi.
birde adi neydi bilmim mu ne ondan aldim.
midede resmen kazi calismasi var sanki.
bende hic iyi degilim bugun, butun gece mideme sancilar girdi nedense hala dvam ediyo. hasta olmasam iyidir.mafoldumben
zeytin, babulini nasil veriyosun? su veya sutle karistirip verin diyo. bide gunde 3 keremi veriyosun?
canım ztn pek de ucuz değilmiş. kaliteli duruyo. ağırlığı ne kadar. tek başına katlayıp taşıyabiliyonmu
bizimki chicco ama çok ağır ben tek başıma hayattta kaldıramıyom çok sağlam araba ama ağır..gerçi yalnız çıkmıyorum şuan için dışarı..sonra belki hafif bişey alırım..
canım sen üşütme kendini havalar çok soğuk malum..bebemize geçiyo gerçekten annem derdi inanmazdım,benim karnım ağrıyınca bebiş de gazlı oluyo kakasını ishal gibi yapıyo:1shok:
can sıkıntısından kaynananamı gittiiiiiiiiiiiiin akannehir akannehir
aha bizde de düzen müzen yok uyandı 1 saat sonra tekrar uyudu bu ne yaa halsizliğe mi işaret allam çıldırıciiim ohaoldumsmile
geçmiş olsun wanna her emmeden sonra mı çıkarıyo
sağol canım
ay nasıl atlattın o anları ben düşer bayılırım vallaha kalpten giderim senin oğlanınki nenden olmuştu :uhm::uhm:
bana doktor günde 4 kere bir çay kaşığı ver dedi eğer yaramazsa bir tatlı kaşığına çıkar dedi
oda yaramazsa herşeyi bırak dedi bende bıraktım
ama öle suya süte karıştır demedi:1no2::1no2:
wannam gecmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?