kızlar canım çık sıkkın ya kızım dündendir meme emmiyor ve birazçıkta emse kusuyo dışaıda kar var dok götüreyim derken dahada hasta olmasın diye götürmedim ne yapabilirim bir akıl verin
inşallah canım:Saruboceq::Saruboceq:canım allah korusun inşallah en kısa amanda düzelir yavrum ya.
sağol canımkrispi geçmiş olsun canım Allahım çocuklara hastalık vermesin
evet hemen doktora yetiştirmek çok önemli bide ev uzaksa bak işe:1no2::1no2:evet cenım. allahım korusun yeğenini. menenjit olabiliyo:sinifsinif:
allahım kimseye yaşatmasın. ben çok korkarım bu hastalıktan.
ara ara ateşine bakıyom ya oyüzden.
hemen doktora yetiştirmeleri çokönemli
midesinimi üşüttü acaba doktorunu ara canım mutlaka bişe der sanakızlar canım çık sıkkın ya kızım dündendir meme emmiyor ve birazçıkta emse kusuyo dışaıda kar var dok götüreyim derken dahada hasta olmasın diye götürmedim ne yapabilirim bir akıl verin
inşallah canım:Saruboceq::Saruboceq:
sağol canım
amin :Saruboceq:
evet hemen doktora yetiştirmek çok önemli bide ev uzaksa bak işe:1no2::1no2:
midesinimi üşüttü acaba doktorunu ara canım mutlaka bişe der sana
aradım öksürüğü hırıltısı var mı diye sordu yok dedim amipten yada midesini üşütmüş olabilir dedi ıhlamur içir dedi ya çok ilaç kulandık kızıma artık ilaç vermek istemiyom
canım bende aynı problemi yaşadım bi süreee çok çok üzülüyodum
ama ben şurup kullanıyodum heralde onun tadından artık memeyi beğenmiyor diyordum ama doktor alakası yok dedi....
çok şükürrr bi ki gündür eski düzene döndük sayılır...
uyurken emzirmeye çalış canım benişmki uyanıkken kıyamet koparıyor
almıyordu memeyi bende her uyuduğunda sürekli emziriyordum...
sende üzülme sakın bazen oluyor demek bebişlereee
belki üşüttüğünden belki başka bi nedenden ama eminim tekrar eski,
durumunaa dönecek sabret azıcık..
kızlar canım çık sıkkın ya kızım dündendir meme emmiyor ve birazçıkta emse kusuyo dışaıda kar var dok götüreyim derken dahada hasta olmasın diye götürmedim ne yapabilirim bir akıl verin
du bakalım biraz sabır belki geçer
geçmiş olsun canım ek mamaya başlayıncamı böle oldu yoksa :uhm:
eski halıne döner mi ya o kadar canım sıkılıyor ki bu duruma benimde iştahım azaldı çarşamba günü gece içiyordu ama dün gecede içmedi uykudaykende veriyom içmiyor anlamdım ya sizde kusma varmıydı bu kusuyorda
canım al eline bir havlu birde ütü birgüzel ısıt o havluyu sonrada güzelce yarım kundak şeklinde sar bebişini bide ince battaniyesinide ısıt onuda sar üzerine düzelir
ben kızımda midesini üşüttümü hemen böyle yapıyorum midesini üşütünce çok kusuyo çünkü bu şekilde yapınca cok rahatlıyo ve hemen uyuyo dene istersen belki faydası olur canım.
evet canım kusuyordu
hem emmiyor bide üstüne üstlük kusuyorr diye deli oluyordum
amaaa çok şükür geçti canımmm
inş.bi problem yokturrr karnına sıcak havlu felan koy bakalım
iyi gelecek miii
ama sen bıkmadan yılmadan ağlasada vermeye çalış
birde yalancı meme emiyor mu bilmiyorum ama
ben önce yalancı memeyi ağzına sokuyordum tam emmeye
başlarken hemen onu çekip anında kendi mememi sokuyordum
o şekilde de biraz emiyordu..
eski halıne döner mi ya o kadar canım sıkılıyor ki bu duruma benimde iştahım azaldı çarşamba günü gece içiyordu ama dün gecede içmedi uykudaykende veriyom içmiyor anlamdım ya sizde kusma varmıydı bu kusuyorda
canım havluyu ısıtıp gögsüne bıraktım bir kaç defa tekrarladım ve yatağına bıraktım uyudu sonra nane verdim birde zeytinyağına nane karıştırdım gögsüne sürdüm yine havlu ısıtıp bıraktım yatağına bıraktım yine uyudu sabahtan bu yana kumadı ama emmiyo dok düzelmezse getir dedi kar var dışarıda çok soğuk dışarıda çıkarıp dahada kötü olmasın diyom malum arabamız yok
arkafdaşlar yarın bebek arabası alcam. var mı tavsiyesi olan
ay canım inşallah düzelir ya araba olmayınca bu havada cok zor dışarı çıkarmak haklısın sende inşallah düzelir canım ya.
canım ben kızım 2 aylıkken aldım KRAFT bak sana gönderim resmini ben memnunum hem fiyatıda uygun ben öle pahalı bişey alabilecek durumda değildim oaralarda.
inş.alışır ipekim üzmez bi daha annnesini...
ben bayrampaşa g.o.p tarraflarındayım canımmm
sana çok çok uzağım yaneee
ama inş. yazın niyetim varrr allah nasip ederse bi buluşmaz ayarlayalım ccanım
çok çok istiyorum görüşmeyi...
evet kızlar ya havalar ısınsın toplanalım ne güsel olurhihoyyytkarakızımla ortada biyerde buluşuruk diyoduk iyi olur yaa
anadolu avrupa toplansak süper olurrrr:lepi:
ben dr browns almıştım..biberona alışşsın diye arada veriyorum ama benimki bikere bile biberondan içmedi:sinifsinif:öyle diyon he hac?
ya bende avent biberon var çift delikli. ara ara kulandım bırakmadı aman nebilim öyle diyo kimi.
dr browns mu iyi olurmuş?
kartanesi sende çıkıyomı gı 180 ml. bilmiyorumkismilekaç saatte bir oluyo o.
ayy benim oğluma yetmiyo ya heralde benim sütüm. yarım saatte bir istiyo. ama yokki. çekiyo çekiyo geri bırakıyo ya.çişide azaldı ya
öyle diyon he hac?
ya bende avent biberon var çift delikli. ara ara kulandım bırakmadı aman nebilim öyle diyo kimi.
dr browns mu iyi olurmuş?
kartanesi sende çıkıyomı gı 180 ml. bilmiyorumkismilekaç saatte bir oluyo o.
ayy benim oğluma yetmiyo ya heralde benim sütüm. yarım saatte bir istiyo. ama yokki. çekiyo çekiyo geri bırakıyo ya.çişide azaldı ya
ayy varya 4 gündür sabah akşam zeytinyağı verdim yine yapamadı kendi. ben yaptırdım azönce.ya bide böyle çok katı ve yapışkan yapışkan..
dr. götürmem gerekir mi?
canım al eline bir havlu birde ütü birgüzel ısıt o havluyu sonrada güzelce yarım kundak şeklinde sar bebişini bide ince battaniyesinide ısıt onuda sar üzerine düzelir
ben kızımda midesini üşüttümü hemen böyle yapıyorum midesini üşütünce çok kusuyo çünkü bu şekilde yapınca cok rahatlıyo ve hemen uyuyo dene istersen belki faydası olur canım.
selam kızlar nasılsınız
benim moral sıfır dün gece ablamın kızı 1,5 yaşında
havale geçirmiş içi ateşi olmuş anlamamışlar yani ateş dışa değil içten olmuş anlamamışlar çocuk morarmış birden gözleri dönmüş acile zor yetiştirdiler öldü sanmış ablamlar tamamen hareketsiz mosmor
doktorlar çok uğraşmışlar en sonunda kendine geldi bebek hala hastanedeler neyden kaynaklandığını araştırıyolar ablamla konuşamadım annem çok kötüydü dedi öldü sandık dedi allah korusun yarabbim
hepimizin evladını korusun
bende çok korkuyom iç ateşten anlamadan havale geçirir diye helede aşı zamanlarında öööfffffffffffffffffffffffff
mafoldumbensenağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?