2009 Kasm Anneleri

kızlar canım çık sıkkın ya kızım dündendir meme emmiyor ve birazçıkta emse kusuyo dışaıda kar var dok götüreyim derken dahada hasta olmasın diye götürmedim ne yapabilirim bir akıl verin

kızlar canım çık sıkkın ya kızım dündendir meme emmiyor ve birazçıkta emse kusuyo dışaıda kar var dok götüreyim derken dahada hasta olmasın diye götürmedim ne yapabilirim bir akıl verin

canım bende aynı problemi yaşadım bi süreee çok çok üzülüyodum
ama ben şurup kullanıyodum heralde onun tadından artık memeyi beğenmiyor diyordum ama doktor alakası yok dedi....
çok şükürrr bi ki gündür eski düzene döndük sayılır...
uyurken emzirmeye çalış canım benişmki uyanıkken kıyamet koparıyor
almıyordu memeyi bende her uyuduğunda sürekli emziriyordum...

sende üzülme sakın bazen oluyor demek bebişlereee
belki üşüttüğünden belki başka bi nedenden ama eminim tekrar eski,
durumunaa dönecek sabret azıcık..

canım allah korusun inşallah en kısa amanda düzelir yavrum ya.
inşallah canım:Saruboceq::Saruboceq:
krispi geçmiş olsun canım Allahım çocuklara hastalık vermesin
sağol canım
amin :Saruboceq:
evet hemen doktora yetiştirmek çok önemli bide ev uzaksa bak işe:1no2::1no2:
midesinimi üşüttü acaba doktorunu ara canım mutlaka bişe der sana

aradım öksürüğü hırıltısı var mı diye sordu yok dedim amipten yada midesini üşütmüş olabilir dedi ıhlamur içir dedi ya çok ilaç kulandık kızıma artık ilaç vermek istemiyom

aradım öksürüğü hırıltısı var mı diye sordu yok dedim amipten yada midesini üşütmüş olabilir dedi ıhlamur içir dedi ya çok ilaç kulandık kızıma artık ilaç vermek istemiyom

du bakalım biraz sabır belki geçer
geçmiş olsun canım ek mamaya başlayıncamı böle oldu yoksa :uhm:

eski halıne döner mi ya o kadar canım sıkılıyor ki bu duruma benimde iştahım azaldı çarşamba günü gece içiyordu ama dün gecede içmedi uykudaykende veriyom içmiyor anlamdım ya sizde kusma varmıydı bu kusuyorda

canım al eline bir havlu birde ütü birgüzel ısıt o havluyu sonrada güzelce yarım kundak şeklinde sar bebişini bide ince battaniyesinide ısıt onuda sar üzerine düzelir
ben kızımda midesini üşüttümü hemen böyle yapıyorum midesini üşütünce çok kusuyo çünkü bu şekilde yapınca cok rahatlıyo ve hemen uyuyo dene istersen belki faydası olur canım.

evet canım kusuyordu
hem emmiyor bide üstüne üstlük kusuyorr diye deli oluyordum
amaaa çok şükür geçti canımmm
inş.bi problem yokturrr karnına sıcak havlu felan koy bakalım
iyi gelecek miii
ama sen bıkmadan yılmadan ağlasada vermeye çalış
birde yalancı meme emiyor mu bilmiyorum ama
ben önce yalancı memeyi ağzına sokuyordum tam emmeye
başlarken hemen onu çekip anında kendi mememi sokuyordum
o şekilde de biraz emiyordu..

canım havluyu ısıtıp gögsüne bıraktım bir kaç defa tekrarladım ve yatağına bıraktım uyudu sonra nane verdim birde zeytinyağına nane karıştırdım gögsüne sürdüm yine havlu ısıtıp bıraktım yatağına bıraktım yine uyudu sabahtan bu yana kumadı ama emmiyo dok düzelmezse getir dedi kar var dışarıda çok soğuk dışarıda çıkarıp dahada kötü olmasın diyom malum arabamız yok

bende öyle yapıyom zaten yoksa ağlıyo memişe reçel sürdüm 3 dak emdi sonra ağladı of ya şu bbeler hasta olmasında

ay canım inşallah düzelir ya araba olmayınca bu havada cok zor dışarı çıkarmak haklısın sende inşallah düzelir canım ya.

arkafdaşlar yarın bebek arabası alcam. var mı tavsiyesi olan

canım ben kızım 2 aylıkken aldım KRAFT bak sana gönderim resmini ben memnunum hem fiyatıda uygun ben öle pahalı bişey alabilecek durumda değildim oaralarda.

hadi gönder bekliyom tatlım

karakızımla ortada biyerde buluşuruk diyoduk iyi olur yaa
anadolu avrupa toplansak süper olurrrr:lepi:
evet kızlar ya havalar ısınsın toplanalım ne güsel olurhihoyyyt
ben dr browns almıştım..biberona alışşsın diye arada veriyorum ama benimki bikere bile biberondan içmedi:sinifsinif:
emzikte almadı heç:1no2:
biberonu alıp memeyi bırakmasıda kötü benimkide kötü ya..ek besine geçtiğimde ne yapcam ya..

geçmiş olsun canım kıyamam..
midesini üşütmüştür üzülme..sıcak tutmaya devam et..dışarı soğuk dediğin gibi daha çok üşütmesin..ayağını sıcak tut özellikle canım..
ben ayağının sıcaklığına çok dikkat ediyom..bikaç kat giydiriyom bişey olmaz..başı serin ayağını sıcak tut derler ya bebişin..
başı serin ayağını sıcak tut derler ya..

canım valla nerde 180 ml
gerçi emzirmeden sağıp bakmadım da hiç çıkmaz o kadar akannehir
emdikten sonra damla damla sağıp biriktiriyom bakalım
benim pompa manuel bi de işyerinde 3 saatte bir gidip sağacam ama ne kaa çıkar bilmiom
dr browns biberon iimiş anne meesi gibi akışı bırakmıyo yanii memeyi

fatooooooom çok üzüldüm yaaaa
allah bebişlerimizi korusun yarabbiimmm
inş atlatır yeğenin dee

şidi yaptımda geldim uyuyor ıhlamur uykumu yapıyor ıhlamurda verdim

hiiiiii, nasil kotu oldum anlatamam. agliycam nerdeyse. benim oglumda 2 yasinda havale gecirmisti. bunca sene sonra hala saniye saniye yasarim o gunu hatirladikca.mafoldumben

cok gecmis olsun. Rabbim bir daha gostermesin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…