2009 Kasm Anneleri

marifet yıkamada şekerim su dökmek neki
ama yinede tebrik edim seni su dökmekte büyük marifet:roflol::roflol:
ya biraz ele avuca gelse yıkarım
tabi suyu dökmek marifet çabuk çabuk dökecen gezdire gezdire
bebe üşümesin
bu arada benim oğlan da kel baya azaldı saçları kabak kafa oldu :ecrin_bebek:

günaydın kıslar
giremiyorum kaç gündür ösledim sizi a.s.
berbat bi gece geçirdim özgüşüm saat 4 e kadar ağladı 4te uyudu guya ama iç çeke çeke hoff 6.30 da da uyandı kaç gündür hiç tadı yok zaten dünde iice tavan yaptı annicanıs :çok üzgünüm:
hani düzelcekti bunnar ya 3.ayı bitirios iyi olcana iice fena oldu bea senağlama

günaydın kızlar
acayip sinirliyim kocişle kapıştım
neymiş efendim bir haftasonu kahvaltı keyfi varmış yemek istediği bişey bitmişte
bende açtım ağzımı yumdum gözümü benim hiçbir keyfim kalmadı diye
ne bencil bu erkekler ben hazırladım oda gitti yiyo 1 saatte gelir artık
ya çocuğa bakma anlayışı beşiğine koyup dönencesini açmak

noldu gıı özgeme mafoldumben ewe döndün mü belkim anneni arıyodur nan :bbo: biz eve geldiğimiz ilk gecede beyza bayaa ağladıı mafoldumben annemi arıyoo zaar :sinifsinif:

ahanda bunlar eşine klava:klava:klava: daha doğrusu bütün bütün kasım babalarına klava: hepsi aynı nagicim napıcan guclubacismile tabii muroylan itekin kocişini saymıyom kaydirigubbakcemile3

noldu gıı özgeme mafoldumben ewe döndün mü belkim anneni arıyodur nan :bbo: biz eve geldiğimiz ilk gecede beyza bayaa ağladıı mafoldumben annemi arıyoo zaar :sinifsinif:

yok gıı ordada tadı yoktu ama bugun iice fena oldu nası fena ağlıyo ya zuzum benümm şimdi ayağımda uyuyo ara ara nası kıvranıp ağlıyo uykuda varya sora bida dalıyo :gitme:

tek bebekle uğraşsak ii dimi canım bide koca bebeklerlen uğraşıosss onnarda ilgi beklio amaaan biri lazım bize ilgi göstersin aaaaaaaa delikafadulden
hayır annamaddııımmmm yemek istediği şey bitmişte sen mi gidip alcakmışın :uhm: bebeyi yolla gı babası ne istise alsın bakkaldan laelaelaelaelae

ahanda bunlar eşine klava:klava:klava: daha doğrusu bütün bütün kasım babalarına klava: hepsi aynı nagicim napıcan guclubacismile tabii muroylan itekin kocişini saymıyom kaydirigubbakcemile3

ya normalde çok iidir hamileyken doğumda herşeyde acayip yardımcımdı
evime kadar o temizliyodu bugünlerde huysuz anasıyla küsüm ondan herhal
suçta anasında yani bazen tutuyo gıcıklığı

ya normalde çok iidir hamileyken doğumda herşeyde acayip yardımcımdı
evime kadar o temizliyodu bugünlerde huysuz anasıyla küsüm ondan herhal
suçta anasında yani bazen tutuyo gıcıklığı

anladım cnm tabii önceden iyi anlayışlı olan kocalar soora bölee oluncaa sarsılıyonuz dimi :sinifsinif: bak bana kaydirigubbakcemile3 benim herif hep kötü hep kötü olduğundan heç hareketlerini yadırgıyom muu kaydirigubbakcemile3 benim herif hep ayu hep ayuu sempatiksalakcinni istikrarlı adam vesselam :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…