2009 Kasm Anneleri

canım Duru artıkkendı uyku saati geldiği zaman huysuzlanıyo ve hemen uyutuyoruz yatağına yatırıyoruz akşamları en gec 22.30 uyku saati 21.30 gibi başladıysa huysuzluğu benı uyutun demek oluyo ve uyutuyoruz geceleri emmek için uyanıyo gunduzleride yine aynı sabah 7 kalkış saati bizimle birlikte uyanır altını değiştiririm emziririm 8.30 a kadar ben ve babası oynarız sonra biz işe gideriz annem alır görevi 10 a kadar oyun saati 10 gibi uyku saati mutlaka o saatte uyumak ister 1 saatte olsa uyur sonrada tüm öğlen uyanık benle oynayın benle konuşun der işte sanırım 3 gibi falan yine uyur bir iki saat güzellik uykusuna ben gelene kadar uyanık benı bekler kuşum bizimki böle ama tabi bu düzeni ben değil annem oturttu ona ben evde olunca hep oynamak istiyorum kızımla sonrada düzeni bozulduğu için ağlar anamdanda lafı yer otururum aşa kaydirigubbakcemile3

karakiz, ek gidaya basladiniz mi?
yoksa normal zamanini mi bekliyosunuz durunun?

canım başlamadım daha dr anne sütünü tamamen kestiği zaman başlayalım dedi normalde düzeltilmiş 4 aylıkken başlarız dedi.

en guzeli iste. bebek ne zaman isterse ona cevap vermeli.

demek ki ayni zamanlar da basliycaz ek gidaya.zemuszemus

hey kimse yok mu yinede girecek olanlara gğzel gün geçirmenizi diliyorum stressiz tabi bu bebelerle stres olmaması mümkün değil

alin size bir duzen ornegi daha.

Naz uyandi, 10dk bakindi.
az once emerken yine uyudu.
gerci uzun surmedi, yerine koyunca uyandi ama.ohaoldumsmile

alin size bir duzen ornegi daha.

Naz uyandi, 10dk bakindi.
az once emerken yine uyudu.
gerci uzun surmedi, yerine koyunca uyandi ama.ohaoldumsmile

canım nasılsınız yine stres dolu bir gün başladı demi kızımın gazı bu gün üst seviyede wnna kız gündüz emmiyo ne yapabilirim öf ya her gün bir şeyle karşıma çıkıyo

en cok su uyku saatleri stres yapiyo bende.:sinifsinif:

önce benimde akşam uykusuydu çok şükür uykusu düzeldi yatağa bırakınca dalıyo artık şimdide emme sorun oluyo ne yapıyosam emmiyo ağlamaktan helak oluyo gece emiyo azçık ağzına biraz fazla gitti mi artık emmiyo gecede

karakız yemeğini yemişsin afiyet olsun bizde kahvaltı yaptık bauline göndereyim demişsin tşk eczane istenbuldan istemiş inşalah işe yarar

slm çiçeği burnunda kasım anneleri.Ben ve eşim kasım çocuğuz.Ama minik kuzum eylülde gelecek.Hep merak ederim kasım annelerini.Ben çok huysuz ve yaramazmışım bebekken.Eşimde tam tersi uysal bi çocukmuş.Büyüyünce yer değiştirdik sankikaydirigubbakcemile3
Sizinkiler nasıl acaba?bilmiyorumkismile

slm canım kasım bebelerimiz top yekün huysuz

herkese günaydınlar...gece saat bası kalktı oglum nıye neden nıcın bılemedım...
8 de aldım koynuma emzırerek 11 30 a kadar uyuduk
abowww yoksa ölucektım uykusuluk we yorgunluktan
2 ye kaaa ütü camasır derken anam agladı gece zattun

benimkide uyanıkken emmiyor ya uyrkende 5 dak emiyo ne edecem ya mamada akşam tek veriyom güdüz vermek istemiyom

bayanlar merhaba

ya benim oğlan sallamadan uyumuyo gündüzleri huysuzlanıyo ayağıma alıyorum 1 dk sonra uyuyo yerine yatırıyorum 10 dk sonra bi bakıyorum uyanmış bakınıyo sessiz sessiz napıcam ben yaa günüm sallamakla geçiyo çok şükür geceleri iyi emziriyorum yatırıyorum bi problemşmiz yok ama gündüzleri kabus gibi ne işmi yapabiliyorum ne dinlenebiliyorum bide gündüz uykusunda sürekli sıçrayarak uyanıyo napcam ben

anam bende kızı uyuttum yarım saat oldu ama
yukardaki karuyu vuracam en sondakötükedihüso
nan ne biçim ev süpürmek öleakannehir
hiçbiyere halı sermedi galba
takur tukur kızda mızıklıyoeyvahedigeldismile
ahanda sesi geldi ağlıyo en sonda
offff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

benimkide uyanıkken emmiyor ya uyrkende 5 dak emiyo ne edecem ya mamada akşam tek veriyom güdüz vermek istemiyom

benimde sütüm yyetmiyodu mama verdim bi kaçkere anlamıyorum hergün göğsümden süt akıyo çamaşırım ıslanıyo ama emince yetmiyo savaş ediyo mememle sonra mama veriyorum onuda içiyo anlamadım valla.bende geceleri vermiyorum gündüzleride 200 cc yi geçmiyo dahada az içebiliyo

heç deme ya şimdi bizim bitişik yatak odasına mobilya almış tak tuk bizede ses geliyo

vereliniortakcnm bendede aynı durum valla
geceyi nasıl anlıyorlarsa emziriyom uyuyo hemen
ama gündüz çoğu kez bende sallıyom 2 dk da uyuyo kucağıma alıyom hemen
pışpışlıyom 5 dk sonra yerine koy hemen uyanıyo
dizimde sürekli sallansa uyur ölede biz yine iş yapamıyoz
ben dünden beri deniyorum sürekli kalksada uyutum yatağına koyuyom belki alışır diye
deniycem bakalım inşallah sonuç verir sende öle yap cnm
aydınlık olduğu için hemen gözlerini açıyorlar
sanırım sallanmaya alıştılar ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…