2009 Kasm Anneleri

nan madem istediği şey bitmişmiş gitsin alsın neyyyy sana kızıyo kocan klava: klava: bunlar kocana canım.

ahanda bunlar eşine klava:klava:klava: daha doğrusu bütün bütün kasım babalarına klava: hepsi aynı nagicim napıcan guclubacismile tabii muroylan itekin kocişini saymıyom kaydirigubbakcemile3

benımkınıde katma kısss kocişkom bi dediğimi ik etmedi daha bugune kadar garibim her sabah meyve suyumu sıkar sandiviçimi hazırlar pazar gunlerı kahvaltıyı hazırlar ne desem tama karıcım der oyyyy sevıyorum ben kocişimi yaaaa ama kızımı daha çok :kedi:

arif enişte duymasın görmesin bu yazdıklarını tuğbacım sempatiksalakcinni -tatlicadiarzu-

tamam bcm seninkinide katmıyom artık kaydirigubbakcemile3 gerçekten öle kocalar war mı gıı :1shok:

şaka bi yana var hacı öle kocalarrrr
benim abimm meselaaa anaam muhteşem yemek yapar acaip titisdir tez canlı bişi görsün hemen kaldırcak silcek supurcek bebelerlen o keza altını bilen değiştirirdi şimdi yengem gezmeye didio iki bebe abimlen akşama kaa takılıyolar falan filan anlatılmaz yaşanır yaneee
abimi böyle görürken tam zıt bi koca zor oliyyy alsanaalsanasmile

gunaydin.

basliycam su duzen isine ha!
Naz sabah 8.30da uyandi, duzene gore 10da uyumasi lazim di mi?
10da emzireyim uyusun dedim. emerken uyudu, yerine koyunca uyandi. benimde inadim tuttu yataginda uyusun diye. canim cikti, en sonunda salona koltuga geldik aha simdi yeni sizdi.mafoldumben

seytan diyo, koy ayagina salla uyut.

wannacım şeytanı heç bu kaa dinlememiştim falla 3 aydır kankam oldu sempatiksalakcinni
ayakta uyutma olmasa ben bitmiştim fallaaaa akannehir

karakızımm özgecik sanırsam o gerzek kombinin arıza yaptığı gunlerde soğuk aldıı :sinifsinif: az önce uzandım yanına sevim dedim burnundan öpmek uzere azım açık ona yönelmişken azımın içine kustuuuuuuuuuu ohaoldumsmile

tamam bcm seninkinide katmıyom artık kaydirigubbakcemile3 gerçekten öle kocalar war mı gıı :1shok:

benımkı öle işte kısssss :kedi:

yok la öyle koca olur muuu atıyo bunnarrrr inanma sen hacııı :roflol::roflol::roflol:

kocam diye sölemiyom bi tanedir benim kocam adıda DENİZ canım kocişkom ağzımın içine bakar ay maşallah diyimde nazar değmesin herifime :kedi: kaydirigubbakcemile3

gunaydin canim,

bu 3. ay olayi hikaye. benimkide iyilesecegine daha kotu oluyo.mafoldumben
ne gazmis be.
gecmis olsun, onemli bisey degildir insallah.

benimkinin bakma anlayisida uyutmamasi gereken saatte cocugu kucagina yatirip pis pislamak.klava:

sende ne ağzını açıyon haciiiii kaydirigubbakcemile3
canım sıkı sıkı giydir bari sıcak tut özgeşimizi.

ahanda bunlar eşine klava:klava:klava: daha doğrusu bütün bütün kasım babalarına klava: hepsi aynı nagicim napıcan guclubacismile tabii muroylan itekin kocişini saymıyom kaydirigubbakcemile3

adamlarin hepsi ayni anacim. Rabbim de hatanin farkindadir ama seri imalata gecilmis, durdurmamis artik yaradan.kaydirigubbakcemile3

wannacım şeytanı heç bu kaa dinlememiştim falla 3 aydır kankam oldu sempatiksalakcinni
ayakta uyutma olmasa ben bitmiştim fallaaaa akannehir

aman sallamaya alismasin diye kafayi siyircam ya.
valla bazen cok ozeniyorum sallayip uyutanlara.
bi yere gitmekde iskence, ayakta sallayanlar sallayip uyutuyo, rahat ediyo.
ben habire cocuk oyaliycam diye ugrasiyorum.akannehir

ne var uyuyan cocugun agzina giriyosun.kaydirigubbakcemile3

Yarabbi, bu kadar ugrasmaya gorende kiz uyudumu 2-3 saat uyuyo sanir.
yarim saat icin olduruyo beni.
pire icin yorgan yakiyo benim kiz.kaydirigubbakcemile3

wannacımmm sendemi yoksam track teyzenin izinde gidiyosun düzen müzen kurmaya çalışıyosun el kadar bebeye

benim kiz agzindan emzigi atmis ama hala agzinin kenarina degiyo. almaya korkuyorum emzigi ordan.kafamçokkarıştı

havalar isinsin, bir uyku saatini mutlaka disarida gecircem. uyku saati aticam pusete, ben yuruyus yaparken oda uyusun.:lepi: bir stres az olsun.kaydirigubbakcemile3

wannacımmm sendemi yoksam track teyzenin izinde gidiyosun düzen müzen kurmaya çalışıyosun el kadar bebeye

yok anacim ben zeytin kadar uymuyorum track teyzeye.kaydirigubbakcemile3

ama uykulari varken niye direnir bu bebeler hic anlamiyorum ya. uyu gitsin di mi?klava:

sen napiyosun canim? duruyu belli bi saatte yatiriyomusun yoksa kendiniz yatarken mi yatiriyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…