günaydın kızlar
acayip sinirliyim kocişle kapıştım
neymiş efendim bir haftasonu kahvaltı keyfi varmış yemek istediği bişey bitmişte
bende açtım ağzımı yumdum gözümü benim hiçbir keyfim kalmadı diye
ne bencil bu erkekler ben hazırladım oda gitti yiyo 1 saatte gelir artık
ya çocuğa bakma anlayışı beşiğine koyup dönencesini açmak
ahanda bunlar eşineklava: klava: klava: daha doğrusu bütün bütün kasım babalarına klava: hepsi aynı nagicim napıcan guclubacismile tabii muroylan itekin kocişini saymıyom kaydirigubbakcemile3
anladım cnm tabii önceden iyi anlayışlı olan kocalar soora bölee oluncaa sarsılıyonuz dimi :sinifsinif: bak bana kaydirigubbakcemile3 benim herif hep kötü hep kötü olduğundan heç hareketlerini yadırgıyom muu kaydirigubbakcemile3 benim herif hep ayu hep ayuu sempatiksalakcinni istikrarlı adam vesselam :lepi:
benımkınıde katma kısss kocişkom bi dediğimi ik etmedi daha bugune kadar garibim her sabah meyve suyumu sıkar sandiviçimi hazırlar pazar gunlerı kahvaltıyı hazırlar ne desem tama karıcım der oyyyy sevıyorum ben kocişimi yaaaa ama kızımı daha çok :kedi:
tamam bcm seninkinide katmıyom artık kaydirigubbakcemile3 gerçekten öle kocalar war mı gıı :1shok:
gunaydin.
basliycam su duzen isine ha!
Naz sabah 8.30da uyandi, duzene gore 10da uyumasi lazim di mi?
10da emzireyim uyusun dedim. emerken uyudu, yerine koyunca uyandi. benimde inadim tuttu yataginda uyusun diye. canim cikti, en sonunda salona koltuga geldik aha simdi yeni sizdi.mafoldumben
seytan diyo, koy ayagina salla uyut.
tamam bcm seninkinide katmıyom artık kaydirigubbakcemile3 gerçekten öle kocalar war mı gıı :1shok:
yok la öyle koca olur muuu atıyo bunnarrrr inanma sen hacııı :roflol::roflol::roflol:
gunaydin canim,günaydın kıslar
giremiyorum kaç gündür ösledim sizi a.s.
berbat bi gece geçirdim özgüşüm saat 4 e kadar ağladı 4te uyudu guya ama iç çeke çeke hoff 6.30 da da uyandıkaç gündür hiç tadı yok zaten dünde iice tavan yaptı annicanıs :çok üzgünüm:
hani düzelcekti bunnar ya 3.ayı bitirios iyi olcana iice fena oldu bea senağlama
günaydın kızlar
acayip sinirliyim kocişle kapıştım
neymiş efendim bir haftasonu kahvaltı keyfi varmış yemek istediği bişey bitmişte
bende açtım ağzımı yumdum gözümü benim hiçbir keyfim kalmadı diye
ne bencil bu erkekler ben hazırladım oda gitti yiyo 1 saatte gelir artık
ya çocuğa bakma anlayışı beşiğine koyup dönencesini açmak
karakızımm özgecik sanırsam o gerzek kombinin arıza yaptığı gunlerde soğuk aldıı :sinifsinif: az önce uzandım yanına sevim dedim burnundan öpmek uzere azım açık ona yönelmişken azımın içine kustuuuuuuuuuu ohaoldumsmile
ahanda bunlar eşineklava: klava: klava: daha doğrusu bütün bütün kasım babalarına klava: hepsi aynı nagicim napıcan guclubacismile tabii muroylan itekin kocişini saymıyom kaydirigubbakcemile3
wannacım şeytanı heç bu kaa dinlememiştim falla 3 aydır kankam oldu sempatiksalakcinni
ayakta uyutma olmasa ben bitmiştim fallaaaa akannehir
karakızımm özgecik sanırsam o gerzek kombinin arıza yaptığı gunlerde soğuk aldıı :sinifsinif: az önce uzandım yanına sevim dedim burnundan öpmek uzere azım açık ona yönelmişken azımın içine kustuuuuuuuuuu ohaoldumsmile
wannacımmm sendemi yoksam track teyzenin izinde gidiyosun düzen müzen kurmaya çalışıyosun el kadar bebeye
günaydınlar..
Yarabbi, bu kadar ugrasmaya gorende kiz uyudumu 2-3 saat uyuyo sanir.
yarim saat icin olduruyo beni.
pire icin yorgan yakiyo benim kiz.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?