2009 Kasm Anneleri

zeytinnnn nan ahanda geldim ne takip ediyon beni kaydirigubbakcemile3
nörüyonuz bakem
işten geldim öğlen kızımı yıkadık anamla misssler gibi oldu ama cok ağladı sanırım aşı yeri acıdı verem aşısı kabuk bağlamış oda kabuğu düştü yavrummm ya zor susturdum memeyle anca.

memede olmasa napicaz acaba.kaydirigubbakcemile3

pişşt napıonuuuzzz
benim kız kendi kendine yeni düzen kurdu aynı durunun düzenine benziyo ben de ellemiyom bi mahsuru yok uğraşmıcam 1.5 saat 1.5 saat
ama bugün dehşet sıkıntısı var en son dün gece kaka yaptı normalde bu saate kaa 2-3 kere yapması lazımdı
kakadan dolayı heralde emerken de dövüşe dövüşe emiyo bilmiyorumkismile
zettüün ve wannam hani demişiniz ya şu emme vaktini diye valla benim de şaştı o emmeler yaa tracy yatarken emzirmeyinki uykuyu emmekle bağdaştırmasın diidi 2 yaşında da gece uyandığında emmek ister yoksam diidi ama benim şaştı valla
amaan nepeeemm
bu aralar 4 gibi uyuyunca uzun uyuyo 2-2.5 saat hani hava kararıyo ya yoksa sabah uykuları kısa
neyse bakalım kaç gün böyle gitccek kaydirigubbakcemile3

2 yasina kadar emzirirsen oda gece kalkar ve ister dogal olarak. vaktinde kesersen sorun olmaz.

bozver canim ya. bu duzen daha kac sekile girecek. Naz'da 3-4 kez yarim saat uyuyup kalkiyo iste, napim. halbuki dogdugundan beri gunde bir kez 2-3 saat uykusu mutlaka vardi. 1 aya yakindir yapmiyo. oda boyle kuruyo duzenini.

wannam valla ben gayet mutluyum artık ses geldimi gidiyom bakıyom emziği verince mayışıyosa kaçıyom hemen zaten biraz da uzaktan izliyom bazen sızıyo
bazen de hiç uyumıcak gibi gülücükler saçıyo tepiniyosa alıyom geliyom salona oynaşıyoz
baktım gene mızmızlanıyo ister 1 saat geçmiş uyutuyom
uyumıcak gibi olursa da fazla uğraşmıyom heç strese giremicem zaten annem gelince o da ayrı düzen kurcak delikafadulden

ya bi de bi tane örgüden patikli pantolon örmüstü bi teyze öölece duruyodu çok kalın giydirmiyom diye giydirmediydim 2-3 gündür çok soğuk diye onu giydirdim az da büyük tepesine kaa çektiydim kızım pek bi huzurluydu dğn banyo yaptık giydirmedim artık anam bugün pek bi husursuz hem kakadan hem de sabah baya bi pırtladı acep o sıcak tutuyodu da ii mi geliyodu yaaa bilmiyorumkismile

sen mutluysan bebeginde mutludur zaten canim.

tabi sicak tutuyomustur cocugu, kici soguk aliyodur simdi.kaydirigubbakcemile3

kartanem, beray emzikle uyuduktan sonra emzigi almaya calisiyomusun agzindan?
Naz simdi emzikle uyuyo ve arada cok cok cekiyo. zaten az uyuyo diye ellemiyorum ben.

sen mutluysan bebeginde mutludur zaten canim.

tabi sicak tutuyomustur cocugu, kici soguk aliyodur simdi.kaydirigubbakcemile3

ay kız korktuydum çok kalın ateşmateş olur içten miçten deyü dün konuşuldu yaaa CADIARZU
ama ben gene bi tane daha var o kocaman gerçi onu giydirem kafasına kaa çekerim kollarını da içine sokam kundak olsun uyurken :roflol:

özlemcim arabanızı güle güle kullanın tatlıım biz de çıkacaktık bu sabah kahvaltıya sonra evde yapalım öğleden sonra çıkarız dedik kaldı arabayı da haftaya alırız gerçi biz alana kaa bebek 6 aylık olcak direk baston alırız bu gidişle :roflol:
nasıl canım atlanta çift yönlümü ben chico lite way alcaktım ama o tek yönlüymüş kafamçokkarıştı

Naz simdi emzikle uyuyo ve arada cok cok cekiyo. zaten az uyuyo diye ellemiyorum ben.

yok canım yaa almıyom öle kuvvetli çekiyokii uyanacak diye hiç ellemedim geçen denedim de
zaten gece uykusunda kendi atıyo bi süre sonra uyanmıyo ama gündüz düşünce uyanıyo ben de geri veriyom akannehir

yok canım yaa almıyom öle kuvvetli çekiyokii uyanacak diye hiç ellemedim geçen denedim de
zaten gece uykusunda kendi atıyo bi süre sonra uyanmıyo ama gündüz düşünce uyanıyo ben de geri veriyom akannehir

evet Naz'da cani istemeyince atiyo bende geri vermiyorum.
ama agzindaysa almiyorum.

ben uyur uyumaz emziği çekiyom ağzından sadece uyumak için alıy zaten kendi atıveriyo uykuya dalınca.yoksa düşünce emziğin sesinede uyanıyokaydirigubbakcemile3

wannam yeni doğmuşlara 1 çay kaşığı veriliyomuş
tavsiye eden arkadaşın doktoru 2 çay kaşığı verilecek demiş onun da 2.5 aylık kızı vardı
üzerinde kapak varya ben ona 2 çay kaşığı koyuyom eccük üzerine sütümü sağıp öle veriyom.bi sabah bir akşam veriyom
yatmadan 1 saat önce falan
zaten esnemeye başlıyo

benimki bide yüz üstü yattığı için emzikle uyutamıyom
wannam sen kundaklıyonmu nazı acaba diyom kundaklayıp gündüz düzmü yatırsam
bide bunu denersem kızım çıldırır herhaldeakannehir

eczaci gunde 3 kez 1 cay kasigi demis.
oyle veriyorum ben.

benimki bide yüz üstü yattığı için emzikle uyutamıyom
wannam sen kundaklıyonmu nazı acaba diyom kundaklayıp gündüz düzmü yatırsam
bide bunu denersem kızım çıldırır herhaldeakannehir

sadece gece kundakliyorum canim.
gunduz saldim cayira mevlam kayira.kaydirigubbakcemile3

evet canım çift yönlü ben pek anlamam ama eşim beğendi
bugün hava biraz daha iyiydi çıkıp alalım dedik

bizde misafirliğe gitcez uzun bir aradan sonra
bakalım bizim kız ne etcek
bu gece banyosu da var zattın 1.5 saat kalır dönerikkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…