ah canımmmm dilmuhum seslendim seslendim kimse ses etmeyince yalnız kaldım sandım kıs
napiy senın bebe uyuyomu
ay canım çok geçmiş olsun yavrum benim ne canı acıodur kimbilir kulak çöpü varya onla sür
canımmmm ya Durununda öyle olmuştu ben yapamamıştım annem silmişti dr günde 3 - 4 defa karbonatlı su ile silin geçer demişti geçti silerken kendini yırtıyodu ağlıyodu o yüzden annem ben yokken yaptı hep dayanamadığım için ama kulak cubuguda iyi fikirmiş bak.
ayşeeeeeee geçmiş olsun
gelinime ne olmuş yerim onun ağzını ben
mevzey de d.bakırdaydı dimi noluo bu diyarbakırdakilere yaaa
amip dediğin ya sudan ya yeşillikten geçer bebeğe nasıl oluyor yaa
belirtileri ne ki???
geçmiş olsun
ayşeciiimm nilaya da geçmiş olsuun demek pamukçuukk yarem belki seninkinde de pamukçuk vardır ondan emmiyodur kız
dubaaaaaaa beni özledinniiii bilmiyorumkismile
ay benim kız ilk defa 24 saattir kaka yapmıyoo mafoldumben
amaaaaaaaaaan nerdesiniz beee Çok üzgünüm çoook
bu arada cerenimom gelmiş çok özledimdiii
ama özge kuşumm çok ağlamııış kıyamam ona beeen
bida da davosa gelmem ha. niye cevap vermiyosunuuz
inş. canımm normalde günde 3 kere falan yapardı ama dün gece yatmadan önce yaptı bi daha da yapmadı bugün hep sıkıntılıydı yaaa bilmiyorumkismileberos niye kaka yapmadiki? nilayda dün ve bugün yapmadi.. yariyor derlermis bi iki gün yapmazsa.. insallah berosada nilosada yariyordurda yapmiyorlardir.. ikinmasi yoksa sorun degil zaten..
ben de yeni geldim ama kimse yazmadı baaa mafoldumbenbi selam vereyim dedim . nabersiniz bugün hiç gelemedim
kimse yok diye hacı alsanaalsanasmileniye üzgünsün kız ne oldu kartanem senin beray meme emiyor mu emzik alıyo ya ondan benim ki meme emmiyor bende emziktendir diye düşünüyom ne olacak bu halimizi
bida da davosa gelmem ha. niye cevap vermiyosunuuz
inş. canımm normalde günde 3 kere falan yapardı ama dün gece yatmadan önce yaptı bi daha da yapmadı bugün hep sıkıntılıydı yaaa bilmiyorumkismile
ben de yeni geldim ama kimse yazmadı baaa mafoldumben
kimse yok diye hacı alsanaalsanasmile
emzikte alıyo meme de ama bu gün ağlaya ağlaya aldı kııız
kaka yapmadı diye sanırımmm mafoldumben
alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
nereye gidiyon nan
kaka yapmamış ondandır geçmişi okudun mu bilmiyom ama tekrar yarama tuz basayım benim kız emmiyor 3 gün oldu sinirden çatlıyom resmen
kaka yapmamış ondandır geçmişi okudun mu bilmiyom ama tekrar yarama tuz basayım benim kız emmiyor 3 gün oldu sinirden çatlıyom resmen
bu dönem cocuklarin emmeme dönemi galiba.. kaynanam diyorki karbonati direk diline sür diyor.. simdi kocisle telde konusuyorlar..
kartanem seninki kaka yapmadigindan emmiyor o zaman.. karnina masaj yap yapar belkim..
diyarbakirdakiler siz bebelerinizi normal suylami yikiyorsunuz? temizmi oranin suyu? mikrobu ordanmi kapiyorlarki? bide bu amipin belirtisi ney? olmazsa damacana suyuyla banyo yaptirin yaa.. belliki bi yerden mikrop bulasiyor..
evet canım kakadan
emdi emdi çok şükür de ama iki de bir ağladı ya süt az geliyo diye ya da sancısından mafoldumben
bence de d.bakırın suyunda bişey varr
ay biz çeşme suyuyla yıkıyoz yaa su kaynatıp öle mi yıkasakkii korktum haa
ben de amipli dizenteri olmuştum da sudan geçmişti anam ağladıydı bebişler nasıl dayancak yaa bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?