ya kızlar beim kızın verem aşısı tutmadımı acaba kabuk yada yara izi gibi bişi yok öle normal yani bide kızım amip olmuş biz şüphelenip kaka tahlili yaptırmasak öğrenemicez kaç gündür mahvolmuştu bizide mahvetmişti allahım tezden geçer inş. şu meret
özlemcim bebek arabanız hayırlı olsun
geçmiş olsun canımya kızlar beim kızın verem aşısı tutmadımı acaba kabuk yada yara izi gibi bişi yok öle normal yani bide kızım amip olmuş biz şüphelenip kaka tahlili yaptırmasak öğrenemicez kaç gündür mahvolmuştu bizide mahvetmişti allahım tezden geçer inş. şu meret
özleeeeeem arabanız hayırlı olsun bende alam diyomda kociş erken diyo dışarı bile çıkmıyoz netcez iyo bende havalar az ısınana kadar bekliycem
kız meryem ne erkeni ben kaç kere kullandım
daha bugün avmye gittim arabasına koydum
yavruuuuuu bura van çıkmıyozki dışarı
bide vanda avm varda bizmi gitmedik nan:roflol:
sağol canım opuyorumnanaktanözleeeeeem arabanız hayırlı olsun bende alam diyomda kociş erken diyo dışarı bile çıkmıyoz netcez iyo bende havalar az ısınana kadar bekliycem
kizlar benim kizimin agzinda pamukcuk olmus o yüzden emmek istemiyomus meger.. emzigi bile saga sola cevirmeye calisiyor.. demekki dili aciyormus yavrumun.. dün karbonarli suyla silmeye calistim ama beceremedim.. sizler nasil siliyosunuz? emzigin ucunu batirsam emse olmuyormu?
kizlar benim kizimin agzinda pamukcuk olmus o yüzden emmek istemiyomus meger.. emzigi bile saga sola cevirmeye calisiyor.. demekki dili aciyormus yavrumun.. dün karbonarli suyla silmeye calistim ama beceremedim.. sizler nasil siliyosunuz? emzigin ucunu batirsam emse olmuyormu?
özleeeeeem arabanız hayırlı olsun bende alam diyomda kociş erken diyo dışarı bile çıkmıyoz netcez iyo bende havalar az ısınana kadar bekliycem
kız meryem ne erkeni ben kaç kere kullandım
daha bugün avmye gittim arabasına koydum
he ya almıyom canım ne edem bekleyemcanımmmm ya Durununda öyle olmuştu ben yapamamıştım annem silmişti dr günde 3 - 4 defa karbonatlı su ile silin geçer demişti geçti silerken kendini yırtıyodu ağlıyodu o yüzden annem ben yokken yaptı hep dayanamadığım için ama kulak cubuguda iyi fikirmiş bak.
kıs doğru diyyy herifin vanda bu havada hemde ne işin var bebek arabası ilennnn
kısss o vanda oturiyyyy garibim napsın bu havada bebek arabasını nagicimmmm
anammm ben geldim siz kayboldunuz kırkyılınbaşı akşam gireyim dedim aşkolsunnn yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?