2009 Kasm Anneleri

inatla kızı uyutmaya çalışıyorum
oda inatla uyumuyo püffffffff

zaten hastayım halszilik var üzerimde gribal havalarındayım

ya kızlar beim kızın verem aşısı tutmadımı acaba kabuk yada yara izi gibi bişi yok öle normal yani bide kızım amip olmuş biz şüphelenip kaka tahlili yaptırmasak öğrenemicez kaç gündür mahvolmuştu bizide mahvetmişti allahım tezden geçer inş. şu meret

canım bizimkide kabuk tutmadı
bide amipten nasıl şüphelendin geçmiş olsun

geçmiş olsun canım
bu amip nasıl belirti veriyor

kizlar benim kizimin agzinda pamukcuk olmus o yüzden emmek istemiyomus meger.. emzigi bile saga sola cevirmeye calisiyor.. demekki dili aciyormus yavrumun.. dün karbonarli suyla silmeye calistim ama beceremedim.. sizler nasil siliyosunuz? emzigin ucunu batirsam emse olmuyormu?

özleeeeeem arabanız hayırlı olsun bende alam diyomda kociş erken diyo dışarı bile çıkmıyoz netcez iyo bende havalar az ısınana kadar bekliycem

ay canım çok geçmiş olsun yavrum benim ne canı acıodur kimbilir kulak çöpü varya onla sür

canımmmm ya Durununda öyle olmuştu ben yapamamıştım annem silmişti dr günde 3 - 4 defa karbonatlı su ile silin geçer demişti geçti silerken kendini yırtıyodu ağlıyodu o yüzden annem ben yokken yaptı hep dayanamadığım için ama kulak cubuguda iyi fikirmiş bak.

özleeeeeem arabanız hayırlı olsun bende alam diyomda kociş erken diyo dışarı bile çıkmıyoz netcez iyo bende havalar az ısınana kadar bekliycem

kıs doğru diyyy herifin vanda bu havada hemde ne işin var bebek arabası ilennnn

kız meryem ne erkeni ben kaç kere kullandım
daha bugün avmye gittim arabasına koydum

kısss o vanda oturiyyyy garibim napsın bu havada bebek arabasını nagicimmmm

he ya almıyom canım ne edem bekleyem

ah canımmmm dilmuhum seslendim seslendim kimse ses etmeyince yalnız kaldım sandım kıs
napiy senın bebe uyuyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…