- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
annem diye seviyooo yaaaaa oğlumukötükedihüso
kız annen böyle sevse koymazda kaynana deyince gıcık olur insan benim oğlum uleynnnnnnn deseydin:))kaydirigubbakcemile3
kız annen böyle sevse koymazda kaynana deyince gıcık olur insan benim oğlum uleynnnnnnn deseydin:))kaydirigubbakcemile3
ıyyyyyy kaynanayla başbaşa böööööö allah yardım etisn bacımöfffffffff. valla geçmez günler. yarın kocişte işe gidince kalcaz başbaşa.
sıyırmasam kafayı barii.:bbo:
almış bebemi kucağına böyle bir resim çekinde annene gönder diyoo.
annemi gıcık etcek aklınca. annemi uçakla getirtmezmiyim ben ha. gıcıklıkta sınır tanımam vallasositososito
ayyyy aynı seyler benımkıde oyle sewıyo bende sıyırıyom weeeeeannem diye seviyooo yaaaaa oğlumukötükedihüso
aynen boyle o benım oglum benım cocugum dıyorumkız annen böyle sevse koymazda kaynana deyince gıcık olur insan benim oğlum uleynnnnnnn deseydin:))kaydirigubbakcemile3
sende dekıalmış bebemi kucağına böyle bir resim çekinde annene gönder diyoo.
annemi gıcık etcek aklınca. annemi uçakla getirtmezmiyim ben ha. gıcıklıkta sınır tanımam vallasositososito
günaydınlar olsunnnn
pazar günlerinin en güzel yanı rahatça kahvaltı edebilmek :lepi:
özgüşüm bi önceki gece 4 e kadar uyumadı bu gecede 4 ten sora uyumadı saat 4'le ilgili bi durum var ama hayırlısı artıkk kafamçokkarıştı
su oglumu emzırıyom.dallınca yatagına koydum ıkı kere uyandı yıne denıycem
1 ay nce gunduzde yagında uyurdu salona cok alıstı yataga donus yapcamm
geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. kaynana geldi sonundaaakannehir
cildircam ya! kolik bebeler bile 3. aya dogru rahatladi, benim kiz kolik olmadigi halde her gecen gun daha kotuye gidiyo.
dun gece yine tam yarim saat sonra uyandik ve nobete gectik. belli sikintisi var cunku alttan zart zurt edip duruyodu.
nolur bitsin artik su pis gazlar ya.mafoldumben
günaydın
canım çok sıkkın senağlama
iyi bebeyle rahatca kahvalti edebiliyosun. zira ben edemiyorum.:bbo:
benimkide salona alisti. gunduz yataginda yatmiyo. bende ayakta ugrasip durmak istemiyorum. surda koltukta oturdugum yerden uyutuveriyorum. zaten yarim saat ya uyuyo ya uyumuyo. degmez saatlerce yataginda ugrastigima.:sinifsinif:
/QUOTE]aynenn
cok mantıklı denedım we gordummm
oyyy kuzumm yazık sızede bızede yaaa
ama bak ne dıcem
ben gaz ılaclarını bugun cope attım tam 10 tl wermısım o ılaclara..ıkı gundur rezene werıyom masallah kendı kendıne cıkarıyo gazlarını da kakayıda
bıraz aglıyo oncesınde ama
o ılacları werınce delırıyodu uyumuyodu bıle
bak dun 4 bucuga kadar uyudu 11. bucuktan masllah deyın hemı anam korkar oldukm haaa
rezeneye dewam walla.kocıste kızdı ılac ıcırıyon dıye attık ıste hepsını
vallahi bebelere daha da yazik. belli acisi var ve insan bisey yapamiyor.mafoldumben
bazen rezene bazen ihlamur her gece bi bitki cayi mutlaka veriyorum ben.
bu gece yine rezene vericem. benim kiz sekersiz almiyo ama. oglus ne guzel alirdi, ben rezeneyle buyuttum oglumu. ne zaman normal su vermeye basladigimi hatirlamiyorum. su yerine hep rezene verirdim ben.
benımkı yarım saat bıle surmıısadece donencesıne bakınca 10 dk
zararı yok dımı rezenenın bıde sen ne kadar werıyodun...
hem cok yazık bebelerımıze aglarken o ıcım acıyo elım kolum baglı...ben 10 cc werıyom gecelerı azmı cokmu sencebilmiyorumkismile
uyku sayisi azaldikca, surede uzuycak insallah.
tabi mantik bu ama bizimkiler napar bilemiyorum.akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?