iyiyim kendi adıma ama yorgunum bugün çok başağrısı çektim nedenseslm kızlar nasılsınız
canlarım çokk öpüyorum bebeişlere ve annelerine bol uykular
canım ben okumuştum bi keresinde çok verirsen dengeyi bozabilirmiş
benimki de perişan fatom yaa kaka yapamadı gerçi uyudu ama kaç kere ağlayarak uyandı kıyamam ben ona yaaa kafamçokkarıştı
hoşgeldin canımslm kızlar nasılsınız
ooo herkesler burdaymışkaydirigubbakcemile2 beni neen çağımıyonussalsanaalsanasmile
iyi geceler canımcanlarım çokk öpüyorum bebeişlere ve annelerine bol uykular
iyiyim kendi adıma ama yorgunum bugün çok başağrısı çektim nedense
sen nasılsın
hade güle güle bacım Şeniz
seni avm lerden çıkamıyonki buraya gelesin :mymeka::mymeka:
hoşgeldin canımŞenizherkese selamlar,nasılsınız kuzular..
oglum bu gece 10.40 ıtıbarıyle emmeye basladı uyr wazıyettrre 12 oldu hala ınatla uyumuyordu.
bıraktım bende agladı,babası sakınlestırıp uyuttu sımdı uyuyo benımde uykum yok ısın tersı ya..
banyo yaptım sacımı bıle tarayamadım sımdıde gıdıp opesım koklayasım war püfff bırazdan uyanır o wakıt operım
hava çarptı demi insan uzun zaman çıkmayınca hava çarpi demekkikaydirigubbakcemile3iyiyim canım bizde bursaya gittik hava guzel olunca ii geldi ama benimde basım ve dişişm agrıyo yaa uykumda geldi
he haci o gambazladı adım adım takipteyim habarın olsun:roflol::roflol:nan iyiki bi kere gittim heee onuda cerin gambazlamıştı dimiklava:
hossbulduk we ıyı geceler krıspımmopuyorumnanaktan
bende yatıyom mirmirmirmirhatunlar bugün benim kız acayip yordu beni:1closedeyes: herkese iyi geceler
canım bizimkide kabuk tutmadı
bide amipten nasıl şüphelendin geçmiş olsun
geçmiş olsun canım
bu amip nasıl belirti veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?