2009 Kasm Anneleri

ooo herkesler burdaymışkaydirigubbakcemile2 beni neen çağımıyonussalsanaalsanasmile

canım ben okumuştum bi keresinde çok verirsen dengeyi bozabilirmiş

benimki de perişan fatom yaa kaka yapamadı gerçi uyudu ama kaç kere ağlayarak uyandı kıyamam ben ona yaaa kafamçokkarıştı

ay bende kıyamam onaaa benimkide kaka yapamadığı gün çok rahatsız oli yaaaa
pis kaka beroşuma acı çektiri:çok üzgünüm:

kartanem vermedim daha gpvenemedim direk diline sürmeye cani yansin istemiyom..
eger icilmiyosa yikama canim cesme suyuyla..

tamam canim yarin öyle yapayim o zaman..

hepinizi cok öpüyom cocouk durmuyo..yarin görüsürüz insallah..iyi geceler.

herkese selamlar,nasılsınız kuzular..
oglum bu gece 10.40 ıtıbarıyle emmeye basladı uyr wazıyettrre 12 oldu hala ınatla uyumuyordu.
bıraktım bende agladı,babası sakınlestırıp uyuttu sımdı uyuyo benımde uykum yok ısın tersı ya..
banyo yaptım sacımı bıle tarayamadım sımdıde gıdıp opesım koklayasım war püfff bırazdan uyanır o wakıt operım

bende yatıyom mirmirmirmirhatunlar bugün benim kız acayip yordu beni:1closedeyes: herkese iyi geceler

hoşgeldin canımŞeniz
iyiyim canım bizde bursaya gittik hava guzel olunca ii geldi ama benimde basım ve dişişm agrıyo yaa uykumda geldi
hava çarptı demi insan uzun zaman çıkmayınca hava çarpi demekkikaydirigubbakcemile3
nan iyiki bi kere gittim heee onuda cerin gambazlamıştı dimiklava:
he haci o gambazladı adım adım takipteyim habarın olsun:roflol::roflol:

slm hatınlar tam yatayım derken kızım uyandı gazı var garibim sunways canım dediğini yaptım tam 5 saat ağladı babası dayanamayım memeyi tekrar verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…