valla oglumda surekli kaynatip biberonda hazir bekletiyodum. ara ara veriyodum.
kizada aksamlari yatmadan once 50ml kadar veriyorum.
ne kadar vermeli bilmem ki, 50ml birden cokmu oluyo acaba?:uhm:
bu arada rezenenin hic bir zarari yok. benim oglus tas gibi masallah.zemuszemus
bızımkılerın dna sında bu yok galıbasırnaşık şeykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ınsallah uyurlar ya bellı olmuyokı bı bakıyon uyuyo bı bakıyon aglıyo
bak su an kucagımda gogsume dayandı ama yenı emdıgı ıcın emzıgı tıktım accık oksadım uyudu
dalarsa koltukta uyur yoksa accık kucakta uyur tamamŞeniz
bızımkılerın dna sında bu yok galıbasırnaşık şeykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ınsallah uyurlar ya bellı olmuyokı bı bakıyon uyuyo bı bakıyon aglıyo
bak su an kucagımda gogsume dayandı ama yenı emdıgı ıcın emzıgı tıktım accık oksadım uyudu
dalarsa koltukta uyur yoksa accık kucakta uyur tamamŞeniz
dedim dna sini cozemedim diye.
40dk oldu uyuyali, hayretler icindeyim.ohaoldumsmile
valla oglumda surekli kaynatip biberonda hazir bekletiyodum. ara ara veriyodum.
kizada aksamlari yatmadan once 50ml kadar veriyorum.
ne kadar vermeli bilmem ki, 50ml birden cokmu oluyo acaba?:uhm:
bu arada rezenenin hic bir zarari yok. benim oglus tas gibi masallah.zemuszemus
günde 100ml verebiliosun
zararı yktur tabı gııı nolcek haklısın kuzu.bende cozemedım yaffdokme kiz, sen ic.
bende 30 veririm bundan boyle madem. ama oglusda o kadar cok verdim ki, hicde zararini gormedim.
benimkinin dna sini daha cozemedim.kaydirigubbakcemile3
kucaga da razıyız yanı hemı bacım.ama ılle emerek uyuycak sallamayı sewmıyo delırıyoha bide birak nerde uyursa uyusun, yeterki uyusun.sempatiksalakcinni
hayret ve masalllahhh benımkıde uyusada su ıçsemkaydirigubbakcemile3dedim dna sini cozemedim diye.
40dk oldu uyuyali, hayretler icindeyim.ohaoldumsmile
ewet ayyynen öyleeenannn, yazdiklarimi anliyo herhal.
uyaniyo.akannehir
slm kızlar nasılsınız
sattım oğlanı babasına geldim yanınıza
dün kayınpederle tartıştım konuşmuyo benmle çokta tındı ya neyse
dün kaynana aradı misafiri gelcemiş gel diye mecburen gittim misafirler gidince aradım kocişi gel al bizi diye kayınpederle geldiler onlarda neyse çocuk uyuyo öyle yaptı böyle yaptı uyandırdı oğlanı oda malum uykuyu alamayınca başladı sızlanmaya bide bakayım kucakta dedenin alınca sustu geçip karşıma bak kızım böyle rahat ediyo dio bide yok alma diyom inadına yapıyo en son dayanamadım söylendim bende bi kaç hafta sonra işe başlıyorum kucağa alıştırmayın iş dönüşü her gece kucağımda gezdiremem ben onu dedim durmazsa ara ben gelirim demezmi bende ne dediğinizin farkında değilsiniz bizde bakıcı tutarız dedim sen torunumu bana göstermek istemiyon dedi ve kapıyı gösterdi paşa babam bana küztü kaydirigubbakcemile2
kucaga da razıyız yanı hemı bacım.ama ılle emerek uyuycak sallamayı sewmıyo delırıyo
emzıgı hıc almı
ılle emerek uyuycak
yok gı cok deeeelllbende oyle biliyorum.
ama aksamlari birden 50ml cokmu geliyodur acaba?
abowwwwwwwwww kayınpedere bakkslm kızlar nasılsınız
sattım oğlanı babasına geldim yanınıza
dün kayınpederle tartıştım konuşmuyo benmle çokta tındı ya neyse
dün kaynana aradı misafiri gelcemiş gel diye mecburen gittim misafirler gidince aradım kocişi gel al bizi diye kayınpederle geldiler onlarda neyse çocuk uyuyo öyle yaptı böyle yaptı uyandırdı oğlanı oda malum uykuyu alamayınca başladı sızlanmaya bide bakayım kucakta dedenin alınca sustu geçip karşıma bak kızım böyle rahat ediyo dio bide yok alma diyom inadına yapıyo en son dayanamadım söylendim bende bi kaç hafta sonra işe başlıyorum kucağa alıştırmayın iş dönüşü her gece kucağımda gezdiremem ben onu dedim durmazsa ara ben gelirim demezmi bende ne dediğinizin farkında değilsiniz bizde bakıcı tutarız dedim sen torunumu bana göstermek istemiyon dedi ve kapıyı gösterdi paşa babam bana küztü kaydirigubbakcemile2
yok gı cok deeeelll
bıde benım werdıgım günvitin rezenesı ya humana sewmedım hemde kımyonlu ama işe yaramadı
benimkide sallamaktan anlamiyo.
ya memede uyuyo yada koltuga yan yatiriyorum, agladikca memesini verip pis pisliyorum.
aha uyandi.sempatiksalakcinni
onada ragzıyım
uyanmadan yuz ustu yaturırsam anca uyuyo
gunduz yıka sendebide benim kiz ne zaman banyo yapsa, o gece daha bi cosuyo.
bi daha yikamiycam, pis pis yatsin.laelaelaelaelae
ben kendım demlemıyom onu beceremem kanımca buda ıyı gelıyoben kendim demliyorum.
sendem yuzustu yatiriyosun?
ben hic denemedim.
gunduz yıka sende
aksama kaaa unutsunkaydirigubbakcemile2
ben kendım demlemıyom onu beceremem kanımca buda ıyı gelıyo
walla basardım gı yuz ustu yatırırken sarsıldı ama uyudu
bakam ne kaaa surecek
hem ellerıyle ıkıde bı ırlıkılıp uynamıo boyle:lepi:
15 gundur denıyorum uyuyo walla ama derın uyumus olmalı yoksa uyanıyo hemen ınlıyo
uzun uyuyo hem boyle ama sans ıste
gece kesınlıkle sırt ustu yatıyo korkarım anacım nolur nolmaz altında yun dossek war yumusak gomulur
sert zemınlerde anca yatırıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?