2009 Kasm Anneleri

bekle dururdu arabada.kaydirigubbakcemile3

budur heralde bacım ggye baktım orda 271 gıı bu site ucuzmuş hiçbişe aldınmı burdan

bekle dururdu arabada.kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:
valla bu en ucuzdu ama indirim olabillir hepsiburada falan almadan tekrar lazım canım yaaa
ama ben alayım şimdi bizim için bikaç ay sonrada oğluş için klullanırım lazım sonuçta dimi

orda yok zatiii
ben de alacam yaa biz de içeriz işte ben de bi tane var markası king ama sapı flan plastikti annem bimden almışmış ben el koyduydum portakal falan da sıkıyodum ama sapı kırıldı çalışmıyo şimcii akannehir
ii bişe almak istiyom zateen

budur heralde bacım ggye baktım orda 271 gıı bu site ucuzmuş hiçbişe aldınmı burdan
yok canım almadım hiçbişey burdan

bende narenciye sıkacağı var ama diğer meyvelerin sularında kullnılmıyo
havuç elma sıkarız içeriz

kızlaaaar son bir haftaaam akannehir
süt biriktiriyom damla damla :sinifsinif: her emişten sonra sağıyom iki damla bişe çıkıyo azimle biriktiriyom ama bu manuel pompaylaa işyerinde sağmam kaç saat sürcek yaa :sinifsinif:
bi de bugün dr browns biberon aldım
kızlar kaç cc içer bi öğünde biliyonuzmuuu

men geldimhihoyyythihoyyytsankim uzun süreden beri yokmuşum gibi bendedelikafadulden
ne örüyonuz bakem geçmişede birazdan bakem meraklı garuyum ne de olsasempatiksalakcinni
dün misafirliğe gittik kıslar
kalabalık bir ortam
eve gittiğimizde uyku vaktiydi
dizime kodum ipeşimi sallaya sallaya uyuttum bizde rahat rahat sohbetimiz ettik
çayım çorbam da önüme geldikaydirigubbakcemile3bi rahattım ki sormayın
bayada uyudu kızım dizimde mama saati geldiği için kaldırdım millet de bana kızıy
uyuyan kızı niye uyandırıyonuz diye omas dedim mama saati sonra gece uyuma saatide mama saati de şaşar dedim gülüştüler :umursamaz:
nihayetinde dün güsel bir gündü
ana kucağınıda yanımızda getirdiydik uyandıktan sonrada koydum anakucağına
gelen giden öle sevdi kucağada almamış oldular:lepi:
bundan gayri anakucağını ve benle ayrılmayacak dizlerimle gidecem komşuluğa:lepi:
wannam tavsiyem bir an önce sende dize alıştırdelikafadulden

manuel bas edemezsin.
elektrikli al, rahat edersin.

herhalde 100ml civari icer diye dusunuyorum.
bende gun icinde damla damla sagip cikani aksam uykusundan once toplu veriyorum Naz'a. 75ml zar zor cikiyo, onu bi avazda icip dahada araniyo.

ayyyy canım benım
100 cc ıcer rahat
bıde gece sgabılırsen sag daha cok oluyo gece canım..
bu arada oglan yuzunu yırttı kanattı ya
ben cıkıyom hemde cok acımcokacimcoook

ya dızde bas edılırmı be bacım walla brawo
salla kı uyusun
basım doner benım benım oglus kucakta sallanınca bıle cıldırıyo yaww
wanna sen dene olursa de bana nasılsa aynılar:kedi:

sen simdi 1.5 saat sonra eve donmedin mi? sasirdimmmm.ohaoldumsmile

valla benim kiz sallamadan anlamiyo.
ama bir yere gittigimde cok uykusu gelirse zaten sallamama gerek kalmaz diye dusunuyorum.
disari ciktigimizda cok fazla duzen arayamam ben anacim. istikrarina hayran kaldim.vereliniortak

ya dızde bas edılırmı be bacım walla brawo
salla kı uyusun
basım doner benım benım oglus kucakta sallanınca bıle cıldırıyo yaww
wanna sen dene olursa de bana nasılsa aynılar:kedi:

yok anacim, ugrasamam dizde ayakta.
bastan alistirmak lazimdi. ipek alisti simdi, dizlere gectimi uyku moduna geciyodur. benimki simdi dizlerimde oyun modunda.kaydirigubbakcemile3

bide benim kiz ne zaman banyo yapsa, o gece daha bi cosuyo.
bi daha yikamiycam, pis pis yatsin.laelaelaelaelae
:roflol::roflol::roflol:

sendem yuzustu yatiriyosun?
ben hic denemedim.
dene cnm daha uzun süre uyuyolar
bi de boyun kasları için iyiymiş
ben 3.günden beri yüzüstü yatırıyorum ters doğdu ters yatıy benim kızkaydirigubbakcemile3
boğulma tehlikesi olmaz cnm ilk zamandan beri kafasını hep sağa sola çevirdiydi benim zilli bide sırt üstü yatınca tükrüğü kumuğu kaçar boğulma tehlikesi olurmuş
en iyisi ya yan yatırcan ya da yüzüstü
doktor bana önerdiydi karın sancısı varsa yüzüstü yatır diye

cok moralım bozuk yaaa bebişim cok aglıyo.ozellıkle bırı sab sımplex kullanıodum gaz ıcın bıttı bulamıyorumda burda artık napcam yaaa.cok aglıyo bırdenbıre cığlık cığlıga.bıde benım bebıslerın ıkısıde gecelerı cok terlıyo yastık sırılsıklam oluo neden acaba sızdede olan varmı????agızlarınında suları akıo nıye yaa noluyo bebışlerıme böle.onlar aglıo ben aglıom yardım edın nolur.
karazeytın canım yaaa babulıne bızde bı ıse yaramadı sanırım bırde ne kadar sute yada suya karıstırmam gerek benım onu.ıcıne adam gıbı prospektus koymaya usenmıs adamlar.............pöfffffffffff

canim, hepimiz ayni durumdayiz. bu pis gazlar gececegine artiyo nedense.:sinifsinif:
bizde bubuline kullanmaya basladik ama yinede kivraniyo benim kiz. ozelliklede geceleri.
sab simplex sizde ise yaradi mi?

dr. en az 15 gun kullanin bi ilaci diyo. bi dahaki kontrole kadar kullanalim su babuline olmazsa sab simplexe gecicem.mafoldumben

bide ben bubuline surubu gunde 3 defa bir cay kasigi olarak veriyorum. biseye karistirmiyorum. sonucta ayni yere gidiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…