kız hangisiymiş o bulda alak gııııay ben de alacam haı philips iimiş yaa ondan alcam ben deee ama bu omu bilmiyom
diğer forumlarda da gördüm de posasının çıktığı yere poşet geçiriyolarmış ooh mis alıp çöpe
hem de iice sıkıyomuş :lepi:
guzele benziyo.
selamlaaar
biz de dışardan geldiiikkk
kafaltımızı ettik avmdeee
kız giderken uyudu ama sonra uyandıı akannehir
slingde gazindi biraz ama hep yürüyeyim istiyoo durunca mızmızlanıyo off alışveriş yapmam lazım kendimeee
zaraya girdik çok tatlı elbiseler var bebişe kaşeden falan ay durmadıki başladı mızmızlanmaya
bi tane kaptım aldım kaydirigubbakcemile2
1 yaş için alcaktım bakamadımmm bi ara yalnız gitmem lazııımm
zaranın online alışverişi neden yok yaalmaz:
arabayı da haftaya annem gelince alalım dedik arabada olsa dururdu belki
diloooş en ucuz bu sitede mi hepsiburadaya falan baktınmııı
:roflol: :roflol:bekle dururdu arabada.kaydirigubbakcemile3
valla bu en ucuzdu ama indirim olabillir hepsiburada falan almadan tekrar lazım canım yaaa
ama ben alayım şimdi bizim için bikaç ay sonrada oğluş için klullanırım lazım sonuçta dimi
yok canım almadım hiçbişey burdanbudur heralde bacım ggye baktım orda 271 gıı bu site ucuzmuş hiçbişe aldınmı burdan
:roflol: :roflol:
orda yok zatiii
ben de alacam yaa biz de içeriz işte ben de bi tane var markası king ama sapı flan plastikti annem bimden almışmış ben el koyduydum portakal falan da sıkıyodum ama sapı kırıldı çalışmıyo şimcii akannehir
ii bişe almak istiyom zateen
kızlaaaar son bir haftaaam akannehir
süt biriktiriyom damla damla :sinifsinif: her emişten sonra sağıyom iki damla bişe çıkıyo azimle biriktiriyom ama bu manuel pompaylaa işyerinde sağmam kaç saat sürcek yaa :sinifsinif:
bi de bugün dr browns biberon aldım
kızlar kaç cc içer bi öğünde biliyonuzmuuu
kızlaaaar son bir haftaaam akannehir
süt biriktiriyom damla damla :sinifsinif: her emişten sonra sağıyom iki damla bişe çıkıyo azimle biriktiriyom ama bu manuel pompaylaa işyerinde sağmam kaç saat sürcek yaa :sinifsinif:
bi de bugün dr browns biberon aldım
kızlar kaç cc içer bi öğünde biliyonuzmuuu
ya dızde bas edılırmı be bacım walla brawomen geldimhihoyyythihoyyytsankim uzun süreden beri yokmuşum gibi bendedelikafadulden
ne örüyonuz bakem geçmişede birazdan bakem meraklı garuyum ne de olsasempatiksalakcinni
dün misafirliğe gittik kıslar
kalabalık bir ortam
eve gittiğimizde uyku vaktiydi
dizime kodum ipeşimi sallaya sallaya uyuttum bizde rahat rahat sohbetimiz ettik
çayım çorbam da önüme geldikaydirigubbakcemile3bi rahattım ki sormayın
bayada uyudu kızım dizimde mama saati geldiği için kaldırdım millet de bana kızıy
uyuyan kızı niye uyandırıyonuz diye omas dedim mama saati sonra gece uyuma saatide mama saati de şaşar dedim gülüştüler :umursamaz:
nihayetinde dün güsel bir gündü
ana kucağınıda yanımızda getirdiydik uyandıktan sonrada koydum anakucağına
gelen giden öle sevdi kucağada almamış oldular:lepi:
bundan gayri anakucağını ve benle ayrılmayacak dizlerimle gidecem komşuluğa:lepi:
wannam tavsiyem bir an önce sende dize alıştırdelikafadulden
men geldimhihoyyythihoyyytsankim uzun süreden beri yokmuşum gibi bendedelikafadulden
ne örüyonuz bakem geçmişede birazdan bakem meraklı garuyum ne de olsasempatiksalakcinni
dün misafirliğe gittik kıslar
kalabalık bir ortam
eve gittiğimizde uyku vaktiydi
dizime kodum ipeşimi sallaya sallaya uyuttum bizde rahat rahat sohbetimiz ettik
çayım çorbam da önüme geldikaydirigubbakcemile3bi rahattım ki sormayın
bayada uyudu kızım dizimde mama saati geldiği için kaldırdım millet de bana kızıy
uyuyan kızı niye uyandırıyonuz diye omas dedim mama saati sonra gece uyuma saatide mama saati de şaşar dedim gülüştüler :umursamaz:
nihayetinde dün güsel bir gündü
ana kucağınıda yanımızda getirdiydik uyandıktan sonrada koydum anakucağına
gelen giden öle sevdi kucağada almamış oldular:lepi:
bundan gayri anakucağını ve benle ayrılmayacak dizlerimle gidecem komşuluğa:lepi:
wannam tavsiyem bir an önce sende dize alıştırdelikafadulden
ya dızde bas edılırmı be bacım walla brawo
salla kı uyusun
basım doner benım benım oglus kucakta sallanınca bıle cıldırıyo yaww
wanna sen dene olursa de bana nasılsa aynılar:kedi:
:roflol::roflol::roflol:bide benim kiz ne zaman banyo yapsa, o gece daha bi cosuyo.
bi daha yikamiycam, pis pis yatsin.laelaelaelaelae
dene cnm daha uzun süre uyuyolarsendem yuzustu yatiriyosun?
ben hic denemedim.
ben 3.günden beri yüzüstü yatırıyorum ters doğdu ters yatıy benim kızkaydirigubbakcemile315 gundur denıyorum uyuyo walla ama derın uyumus olmalı yoksa uyanıyo hemen ınlıyo
uzun uyuyo hem boyle ama sans ıste
gece kesınlıkle sırt ustu yatıyo korkarım anacım nolur nolmaz altında yun dossek war yumusak gomulur
sert zemınlerde anca yatırıyom
cok moralım bozuk yaaa bebişim cok aglıyo.ozellıkle bırı sab sımplex kullanıodum gaz ıcın bıttı bulamıyorumda burda artık napcam yaaa.cok aglıyo bırdenbıre cığlık cığlıga.bıde benım bebıslerın ıkısıde gecelerı cok terlıyo yastık sırılsıklam oluo neden acaba sızdede olan varmı????agızlarınında suları akıo nıye yaa noluyo bebışlerıme böle.onlar aglıo ben aglıom yardım edın nolur.
karazeytın canım yaaa babulıne bızde bı ıse yaramadı sanırım bırde ne kadar sute yada suya karıstırmam gerek benım onu.ıcıne adam gıbı prospektus koymaya usenmıs adamlar.............pöfffffffffff
cok moralım bozuk yaaa bebişim cok aglıyo.ozellıkle bırı sab sımplex kullanıodum gaz ıcın bıttı bulamıyorumda burda artık napcam yaaa.cok aglıyo bırdenbıre cığlık cığlıga.bıde benım bebıslerın ıkısıde gecelerı cok terlıyo yastık sırılsıklam oluo neden acaba sızdede olan varmı????agızlarınında suları akıo nıye yaa noluyo bebışlerıme böle.onlar aglıo ben aglıom yardım edın nolur.
karazeytın canım yaaa babulıne bızde bı ıse yaramadı sanırım bırde ne kadar sute yada suya karıstırmam gerek benım onu.ıcıne adam gıbı prospektus koymaya usenmıs adamlar.............pöfffffffffff
selam millet nediniz he
pazar pazar nediniz burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?