oof evet yaa başedemeem keşke baştan elektrikli alsamışım buna da 40 lira verdik az deel alsanaalsanasmilemanuel bas edemezsin.
elektrikli al, rahat edersin.
herhalde 100ml civari icer diye dusunuyorum.
bende gun icinde damla damla sagip cikani aksam uykusundan once toplu veriyorum Naz'a. 75ml zar zor cikiyo, onu bi avazda icip dahada araniyo.
ay gece daha çok oluyo daa kalkıp sağmaya üşeniyom yaa mafoldumbenayyyy canım benım
100 cc ıcer rahat
bıde gece sgabılırsen sag daha cok oluyo gece canım..
bu arada oglan yuzunu yırttı kanattı ya
ben cıkıyom hemde cok acımcokacimcoook
canıımm gazlar tavan yaptı valla ben de annamadım haacok moralım bozuk yaaa bebişim cok aglıyo.ozellıkle bırı sab sımplex kullanıodum gaz ıcın bıttı bulamıyorumda burda artık napcam yaaa.cok aglıyo bırdenbıre cığlık cığlıga.bıde benım bebıslerın ıkısıde gecelerı cok terlıyo yastık sırılsıklam oluo neden acaba sızdede olan varmı????agızlarınında suları akıo nıye yaa noluyo bebışlerıme böle.onlar aglıo ben aglıom yardım edın nolur.
karazeytın canım yaaa babulıne bızde bı ıse yaramadı sanırım bırde ne kadar sute yada suya karıstırmam gerek benım onu.ıcıne adam gıbı prospektus koymaya usenmıs adamlar.............pöfffffffffff
selam millet nediniz he
pazar pazar nediniz burda
benımkıde ters dogdukaydirigubbakcemile2ıse yarıyo karın agrısı ıcın falan:roflol::roflol::roflol:
ben 3.günden beri yüzüstü yatırıyorum ters doğdu ters yatıy benim kızkaydirigubbakcemile3
boğulma tehlikesi olmaz cnm ilk zamandan beri kafasını hep sağa sola çevirdiydi benim zilli bide sırt üstü yatınca tükrüğü kumuğu kaçar boğulma tehlikesi olurmuş
en iyisi ya yan yatırcan ya da yüzüstü
doktor bana önerdiydi karın sancısı varsa yüzüstü yatır diye
he bende dızlerım sırtım zattı fena agrıyoyok anacim, ugrasamam dizde ayakta.
bastan alistirmak lazimdi. ipek alisti simdi, dizlere gectimi uyku moduna geciyodur. benimki simdi dizlerimde oyun modunda.kaydirigubbakcemile3
ne edek kucakda bebe pc basındayız bacım hosssgeldınselam millet nediniz he
pazar pazar nediniz burda
ben kullanıyom canımkızlar siz yastık kullanıyonuzmu
ay gece daha çok oluyo daa kalkıp sağmaya üşeniyom yaa mafoldumben
usenmeeeeeeeeealsanaalsanasmile
gece e emzırmeye nasılsa kalkıyosun
sag ıste o zaman dıger gogsunu
çok rahat gız ayaklarımda sallamıyom yanlız ben dizlerimde sallıyomya dızde bas edılırmı be bacım walla brawo
salla kı uyusun
basım doner benım benım oglus kucakta sallanınca bıle cıldırıyo yaww
wanna sen dene olursa de bana nasılsa aynılar:kedi:
3 saat kaldım ama düzeni bozmadığım için cnmsen simdi 1.5 saat sonra eve donmedin mi? sasirdimmmm.ohaoldumsmile
valla benim kiz sallamadan anlamiyo.
ama bir yere gittigimde cok uykusu gelirse zaten sallamama gerek kalmaz diye dusunuyorum.
disari ciktigimizda cok fazla duzen arayamam ben anacim. istikrarina hayran kaldim.vereliniortak
cnm benimki sallanmak namına hiç bir şeyi kabul etmediydiyok anacim, ugrasamam dizde ayakta.
bastan alistirmak lazimdi. ipek alisti simdi, dizlere gectimi uyku moduna geciyodur. benimki simdi dizlerimde oyun modunda.kaydirigubbakcemile3
cok moralım bozuk yaaa bebişim cok aglıyo.ozellıkle bırı sab sımplex kullanıodum gaz ıcın bıttı bulamıyorumda burda artık napcam yaaa.cok aglıyo bırdenbıre cığlık cığlıga.bıde benım bebıslerın ıkısıde gecelerı cok terlıyo yastık sırılsıklam oluo neden acaba sızdede olan varmı????agızlarınında suları akıo nıye yaa noluyo bebışlerıme böle.onlar aglıo ben aglıom yardım edın nolur.
karazeytın canım yaaa babulıne bızde bı ıse yaramadı sanırım bırde ne kadar sute yada suya karıstırmam gerek benım onu.ıcıne adam gıbı prospektus koymaya usenmıs adamlar.............pöfffffffffff
durmuyomu gece :uhm:pazar pazar yine ayni seyleri yapiyoz.
emziriyoz, alt degistiriyoz, uyutucaz diye canimizi cikariyoz, bide gece olmasin diye dua ediyoruz.kaydirigubbakcemile3
ben kullanmıyorum 1 yaşına kadar kullanmayon dedi doktorlar beynine oksijen gidecekmiş düz olması gerekimişa.sa.skızlar siz yastık kullanıyonuzmu
maşalah maşallahoof evet yaa başedemeem keşke baştan elektrikli alsamışım buna da 40 lira verdik az deel alsanaalsanasmile
ay gece daha çok oluyo daa kalkıp sağmaya üşeniyom yaa mafoldumben
canıımm gazlar tavan yaptı valla ben de annamadım haa
şu terleme işi bizde de var ben yastık kullanmıyom gerçi de kafasının olduğu yer terliyo enseye yakın kısım
annem d vitamini eksikliğinden derdi bize drlar dedi düzenli veriyomusun d vitaminini
nedek hacıı kız ha kalktı ha kalkacak deyu oturdum o da uzun uyudu yaw şaşırdımmm akannehir
benimki kucakta pc başında heç durmi o yüzden o ne zaman uyursa o zaman gelebilim artık:çok üzgünüm:benımkıde ters dogdukaydirigubbakcemile2ıse yarıyo karın agrısı ıcın falan
gercektende sırt ustu yatınca oksuruyo tıksırıyo tukurugu kacıyo bogazına sahıt oldum..
ama ne bılım benımkının altında yun dossek war ya
denedım gomuldu ıcıne yan cewırdıgı halde kafasını olmadı yanı
he bende dızlerım sırtım zattı fena agrıyo
bıde bız dısarı cıkınc akuzum hemen uyuyo
anası gezerkende hamıleyken duruyodu ben hareket halındeyken
ne zaman duruyom o zaman ıteklıyodukaydirigubbakcemile3
ne edek kucakda bebe pc basındayız bacım hosssgeldın
ay ben yoruldum kucakta emzır mekten yerıne koy wıyak ılle memede sakınlesıcek
besıgıne koydum ıkı dakıka agladı
emzıgını werdım aglaması accık kesıldı pıs pısladım zorakı uyudu bakam ne wakıt kalkacak besıgındenbilmiyorumkismile
durmuyomu gece :uhm:
bende dün gece 2,5 saat uğraştım uyutmak için-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ben kullanmıyorum 1 yaşına kadar kullanmayon dedi doktorlar beynine oksijen gidecekmiş düz olması gerekimişa.sa.s
maşalah maşallah
aman dilini ısır hacikaydirigubbakcemile3
benimki kucakta pc başında heç durmi o yüzden o ne zaman uyursa o zaman gelebilim artık:çok üzgünüm:
aç vermemek gerek sadece emzirirken arada da verilebilir direkbide ben bubuline surubu gunde 3 defa bir cay kasigi olarak veriyorum. biseye karistirmiyorum. sonucta ayni yere gidiyo.
ben daha geçmedim erken dahakızlar siz yastık kullanıyonuzmu
aç vermemek gerek sadece emzirirken arada da verilebilir direk
ağır gelmesin diye karışım yaptırıyorlar galba
ama 2 çay kaşığı ver cnm daha çok faydasını görürsün
ben daha geçmedim erken daha
kafayı tam dik tutunca başlarız
bende boğulmayı önleyici yastık var ama kullanmıyom daha
zaten yüzüstü yatıy ya hiç kullanmam herhal
aferin bana o zaman bende yastık kullanmıyom
emınım oyledır canımçok rahat gız ayaklarımda sallamıyom yanlız ben dizlerimde sallıyom
ayaklar yoruyor bide çok sallanmış oluyo bebişler
dizime kafasını koyum ayaklarınıda belimden yana sarkıtıyom
hafif titreşim vererek uyutuyom kafası hiç sağa solada gitmiy yani
:
sap sımplex ı bızede onerdılerde hıcbırı ıse yaramayınca esım onuda almadı dıgerlerınıde cope attı dunya para ya yazık oldusap sımplex bızde cok ıse yaradı acıkcası.ama bırıncı sıse bıtınce ıkıncıyı aldık ama o ılac sahte cıktı kızlar cok dıkatlı olun ozellıkle ıthal ılacların sahtesı yapılıomus.eczaneye gerı verdık baska bı eczanedede bulamadım.2 gundur babulıne verıom ama sab ın yaptığı ısı yapmadı hıc ıse yaramadı.ben ınce bı yastık koyuyorum dr.demıstı mıde kapakcıkları olmadığından basını yuksek tut kı tukuruğuyle boğulmasın bıde yan yatır demıstı.ahhh ahh bebek buyutmek cok zor 2 bebek buyutmek cok daha fazla zorrrrrrrrrrr............
benımkı memede oldugu ıcın sorun olmıııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3d
benimki kucakta pc başında heç durmi o yüzden o ne zaman uyursa o zaman gelebilim artık:çok üzgünüm:
nedek hacıı kız ha kalktı ha kalkacak deyu oturdum o da uzun uyudu yaw şaşırdımmm akannehir
benimki yüzüstü hiç durmuyo gecede yan yatıyom
uzun uyudu deme kiz. uyuyan var uyumayan var.kaydirigubbakcemile3
nasıl rahat ediyorlarsa bence öle yatmalılar
bizlerde yatak da sürekli dönmüyormuyuz demi amakaydirigubbakcemile3
uzun uyudu deme kiz. uyuyan var uyumayan var.kaydirigubbakcemile3
benimkinin yarim saat sonra uyanma huyu varya. gece uyaniyo, tekrar uyumasi keyfine kalmis. ama dun gece baya agrisi vardi herhalde. yaklasik 2 saatimi aldi tekrar uyutmak.mafoldumbendurmuyomu gece :uhm:
bende dün gece 2,5 saat uğraştım uyutmak için-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
aç vermemek gerek sadece emzirirken arada da verilebilir direk
ağır gelmesin diye karışım yaptırıyorlar galba
ama 2 çay kaşığı ver cnm daha çok faydasını görürsün
maşallah diyelim nan o zaman:mymeka:
bunlar berayıma
ben dün ne kadar uyuduğunu yazmayım o zaman
ben de şaşırdım kızımın performansına:lepi:
misafirlik yordu galba kızımızemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?